Erikoisempi joululahja kullalleni?

TonttuTinsku

MItä ihmettä ostaisin kullalleni joululahjaksi?taas sama ongelma vuosi vuosien jälkeen..Onko kellään hyviä ideoita jostain erikoisemmasta lahjasta, ettei aina niitä boksereita ja sukkia ym..oletteko keksineet jonkin huipun idean ja voisitte jakaa sen kanssani?varmastikkin monille hyvin auttava kysymys..kaikilla naisilla varmaan samanmoisia ongelmia. miehille niin hankala ostaa...apua todellakin kaivataan!

80

60835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rouva Dostojevski

      Kerro lisää miehestäsi: minkä ikäinen, mitä harrastaa, miten asuu (kaupungissa vai maalla, kerros- vai omakotitalossa) jne.

      Tarkemmin tuntematta voisi ehdottaa:
      työkalujen säilytyslaatikko
      kausikortti kuntosalille tai uimahalliin
      viimeisin Bond-leffa DVD:llä
      kokoelma ulkolaisia erikoisoluita
      pilkkihaalari
      pieni lumilapio auton takakonttiin
      kylpytakki
      ensiapulaukku autoon
      heijastinliivi ja otsalamppu

    • inttileski

      Mulla on kans toi ongelma. Ja viä hankalamman siitä tekee se, että mies on just armeijassa eikä siis tarvii mitää, ku valtio huoltaa.. Ollaan oltu jouluna sit puoltoista vuotta yhessä, ja muutettii yhtee just ennen ku tää lähti armeijaan. Olis kiva et lahja ois sellanen, et se on just avovaimolta.. Mutta päässä lonkuttaa vaan tyhjää, ei keksi mitää.. Että jos jotain ideoita tosiaan on, ni kertokaa ihmeessä!

      • a.s.s

        joululahjanahan voi antaa vaikka yhden täysin yhteisen päivän.Ilman mitään häiriötekijöitä..kuvitelkaa kuinka ihanaa olisi olla yksi päivä kullan kanssa kahdestaan..syödä hyvää ruokaa, rakastella niin monesti kuin haluaa ja jos on pakko antaa jokin lahja niin sekin tuntuu tuplasti hienommalta kun lahjan antamispuitteet on hienot :) eli häiriötekijät pois, hyvää ruokaa,musiikkia ja..nauttikaa :)


      • melissa

        tehkää itse /ostakaa tyyyliina ja kirjoittakaa siihen ihania aforismeja ja piirustakaa joitain söpöjä kuvia, jotka ovat "yhteisiänne"... tee itsellesi myös samanlainen tai -tyylinen, niin olette ihan "samiksa".
        toinen, hieman hintavampi vaihtoehto: yllätysmatka johonki ihanaan paikkaan... itse olen jo suunnitellut matkaa kylpylään ja se tuntuu niin kivalta, koska itse ainakin haluaisin saada jonkun tollasen yllätyksen:)


    • jennuli^

      viime vuonnakin sama juttu...olisi kiva antaa jotakin erikoista ja ihanaa poikaystävälle..mutta mitä??

      • mitäkä mies

        Onko ihan todella kaikilla sama ongelma,ette keksi lahjaa...Jos vähääkään tuntee omaa miestään niin ihan varmasti olette kuulleet mistä mies on puhunut...jotenkin tähän tyyliin,vitsi että toi on hieno,hankin joskus tuollaisen,tai naapuri laittoi sen ja sen...korvat auki,ja vaikka sitä omaa läpätystä vähemmälle,niin voitte paremmin sisäistää asian..tää siis kaikille,eikä vaan sinulle henkilökhtaisesti,voit kertoa kaikille tään "salaisuuden" Ja..jos nyt käy niin että ette kuitenkaan keksi millään mitään hienoa ja arvokasta,teknistä lahjaa..Niin annatte sitten sen mitä mies eniten himoitsee,itsenne!!!juhuu ja mieluummin pitsiin käärittynä.


      • Vaaaaemo
        mitäkä mies kirjoitti:

        Onko ihan todella kaikilla sama ongelma,ette keksi lahjaa...Jos vähääkään tuntee omaa miestään niin ihan varmasti olette kuulleet mistä mies on puhunut...jotenkin tähän tyyliin,vitsi että toi on hieno,hankin joskus tuollaisen,tai naapuri laittoi sen ja sen...korvat auki,ja vaikka sitä omaa läpätystä vähemmälle,niin voitte paremmin sisäistää asian..tää siis kaikille,eikä vaan sinulle henkilökhtaisesti,voit kertoa kaikille tään "salaisuuden" Ja..jos nyt käy niin että ette kuitenkaan keksi millään mitään hienoa ja arvokasta,teknistä lahjaa..Niin annatte sitten sen mitä mies eniten himoitsee,itsenne!!!juhuu ja mieluummin pitsiin käärittynä.

        Juu, tarttis uudet talvirenkaat, töllön makkariin, tietokoneestakin puuttuu jotain osia, kengät pitäisi päivittää... siitähän se riemu repeäisi kun vaemo omatoimisesti menisi tuollaisia hankkimaan :) Mieluummin ostan ne sukat, ja mies saa itse hankkia mieleisensä töllön, kun ostan jonkun omasta mielestäni muka hyvän, jolle miehen on sitten hymyiltävä nätisti kun ei kehtaa sanoa että mehtään meni! Harvemmin meillä mies toiveita ääneen lausuu, paitsi kaupalle lähtiessään tuumaa että menee sellaista ja sellaista ostamaan. Harrastuksia ei juuri ole, telkkari vetää kovasti puoleensa, mutta leffojen ja sarjojen ostaminen dvd:llä koetaan turhasta maksamisena, kun tallentava boksi ja internetin ihmemaa riittää tarjonnaksi :)

        Uskokaa tai älkää, kaikki miehet ei nauti seksilahjoistakaan. Jotkut nauttivat spontaanista, lämpimästä ja mieluiten jossain määrin miesjohtoisesta seksistä, ja havaittava valmistautuminen tai suunnittelu luo paineita ja aiheuttaa haluttomuutta. Vaikka en olisi vanha, lihava nalkuttaja ja mieheni on hetero.

        Tänä vuonna ostan varmaan solmioneulan ja teen kotitekoista kinuskia. Solmioneulaa on tuskin koskaan kaivannutkaan, joten tiedä häntä ilahduttaako moinen lainkaan, mutta sukkia on tällä hetkellä riittävästi.


    • orvokki_:)

      Mä olen miettinyt tällaista lahjaa (voi kyllä olla aika kallis) : valokuvaaja kaveri ottaa musta säädyllisen alastonkuvan, jota itsekin pystyn katselemaan ja teetän kuvasta isomman taulun. Värimaailma poikakaverin (tai yhteiseen) asuntoon sopiva. Eikä tarvitse olla ees mikään täydellinen kroppa, koska kuvasta voi tehdä niin peittävän kun haluaa...

      • Pistän paremmaksi! Taulusta saat myös ELÄVÄN kun pukeudut/riisuudut itse tonttutyttöseksi ja yllätät isännän kun tää tulee töistä XD parhaiten onnistuu varmasti sängyn päällä ja ympäril kaikkee kimmeltävää ja kynttilöitä :D TOIMII


    • kluk

      Ite oon ostanut avomiehelle joululahjaksi yhteisen kylpyläloman (jossa hänelle oli varattu tunnin hieronta), jonka annoin salaperäisenä "lahjakorttina", mies ei siis tiennyt minne ollaan menossa, annoin vain vierestä ajo-ohjeita ja hänelle selvisi määränpää vasta aivan viime vaiheessa. Itse tärkeillä teksteillä koristeltuja tyynyliinoja olen antanut sekä nyt tänä jouluna annan oman käärmevauvan faunabokseineen, tuo kun on jossain vaiheessa käärmeestä puhunut ja tiedän että ihastuu, itsekin ihastuin vauvaan, kun kävin sitä katsomassa ja maksamassa varausmaksun, vaikken mikään käärmeihminen olekaan, mutta kai sitä kaikkeen tottuu :)

    • Helli

      Täältä löytyy kaikenlaisia mukavia pieniä ja vähän isompiakin ja tietenkin erilaisia lahjoja. Kannattaa käydä katsomassa!
      www.mulletoi.com

    • taapero_
    • oli eräänä jouluna

      kun sain vanhasta kaitafilmistä Dvd:lle siirretyn videon, jossa juoksin pitkin kyliä pienenä.

      Samaa ideaa voi tietysti käyttää nykyaikasemmille videoillekkin esim. vanhat vhs-kuvaukset siirrettynä joulupakettiin dvd:llä.

    • määoonmä.

      niin no se aina on ongelma, mut mun kullalla oli synttärit iha vasta ja tein sille kortteja joilla voi 'ostaa' hierontaa ja muuta multa ;) sopii joululahjaksi ja muuta.. :D sitten deodorantti ja yms. pesuaineet on aina in, eihän kukaan nainen halua et on kulta haisee hielle tai muutenkaan pahalle. Että sellaista. :D toivottavasti on apua.

      • Tumpelo

        Olen itse täysi tumpeleo keksimään joululahjoja, ja tulee usein hätäpäissään ostettua jotain ihan kamalaa aatonaattona.

        Nyt olen tiiraillut lahjaideoita http://www.joululahja.org -sivuilta, ja omalle kullalle löysin jo hyvän lahjaidean, josta voimme nauttia molemmat!


    • jmh

      Osta hänelle kuumailmapallo lento =)

      • kanakalle

        tuo olisi kyllä ihan hyvä, mutta onko se kallis ja mistäpäin niitä saa varattua?:D.epätoivoinen


    • kiina33321

      Anna kullallesi jotain joka säilyy koko elämän, eli kielitaito. Duallingua palvelusta saa edullisesti kiinan yksityisoppitunteja. On taatusti jotain ihan erillaista. Vilkaise http://www.duallingua.com

    • hauskaa sen olla pitää

      www.kiiminginaarrearkku.fi

    • ideoita

      Minust hyvä vinkki se, että samalla saa "tekosyyn" päivittää kullan nuhjuista vaatevarastoa...toinen hyvä vinkki jonka löysin on, että tilaa jonkin miehisen lehden vuosikerran - aina kun hän saa lehden , muistaa antajaa! vinkit löysin täältä: http://www.joululahja.info

    • joolu

      osta kaupasta joku halpis t-paita ja kirjoita tai piirrä siihen jotain hauskaa..jos uskaltaa niin voi tietenki kokeilla että piirtää jonkun hauskan kuvan ja kuva olisi ns. muotti ja sit spraymaalaa sen paitaan

      • Anime_

        tilaa Paahine.netistä semmosen paidan ku haluaa, tosin ainahan itse tehty on itse tehty...


    • löyty

      Löysin sattumalta tällasen
      http://korujahelmi.net/

      Tota kautta saa ainaski miehelle sormuksen, korvikset, laattariipuksen, johon tietty sun omakuva!! ; selaa kaikki, hyvii idiksii muillekki, tilasin jo oman jutskan!

      • ännnsky

        haluaisin tilata miehelleni korviksen ja sormuksen jossa on eräs logo, mutta en löydä mistä tuolta saa tilattua itse suunnitteleman korun? kiitos avusta jo etukäteen!


    • Ilmastonmuutos

      Ilmastonmuutos, energiansäästö ja hiilidioksidipäästöt ovat päivän puheenaihe.
      Säästä lämmityskuluissa, vähennä hiilidioksidipäästöjä ja poista vedontunne.
      Osta muotilahja kirja: Valoa ikkunoista. Kirj. Mauri Laaksonen
      Lämmintä ja vedotonta joulua.

    • Jouluhemmo
    • Iiiiiii

      Hierontalahjakortti on loistava lahja ihan kaikille.

      • Tonttu61

        Ja kun kipaiset hakemassa sen vielä thai-tytöiltä, niin varmasti mies tykkää. Jätä kiristävä pipo naulaan ja kipin kapin ostoksille ;=) !


    • tekniikka

      Tekniikkahan se miehet Tiellä pitää, tosi "nörteille" kelpaa kaikenlainen uusi tekniikka tyyliin: langaton imuri tai joku muu kotia kohentava vempain. Tosimiehet pitävät sitten vähän erilaisesta tekniikasta. Yleensä hyvä jos gismo liittyy joko autoon tai moottoripyörään. Esim. navi karttatakuulla tms. Tee-se-itse-mies haluaa aina uusia värkkejä, jolla sahata, höylätä jne. Parhaiten valinnassa onnistut kun kävelet alan liikkeeseen ja katsot kultasi ikäisen myyjän, sitten vain kyselemään mikä on viimeistä huutoa - ja kyllä siinä oma kulta voi vähän pakettia avatessa jo huokailla ihanuudesta....

      • -

        Ne 'tosinörtit' tai muutkin johonkin asiaan perehtyneet yleensä tietävät tarkalleen minkä/millaisen jonkun gizmon haluavat, joten helposti voi tulla hankittua sitten vääränlainen. Lisäksi tietysti se, että kaikki eivät halua ties minkälaista esinettä kotiinsa pyörimään, vaan vain tarkkaan harkitut esineet. Esimerkkinä vaikka keittiövälineet; vaikka olisi innokaskin kokkaaja niin ei välttämättä halua keittiöön eri vempaimia paljon vaan vain aika yksinkertaisetkin laadukkaat perusvälineet.


    • Shiäni

      ... mutta sitten ajattelin, että nythänse tuli..
      Yhteiseksi vitsiksemme on tulleet villasukat.
      Koska hän osta minulle (vissiinkin) joululahjaksi villasukat..
      niin minä ostan hänelle lapaset/tumput.
      JOtkut oikein asenteelliset. :D

      • tonttutyttönen

        Olet varmaan nähnyt myynnissä tyhjiä kalenteripohjia, johon voi sitten itse vaikkapa kiinnittää yhteisiä kuvia ja muistoja ja kirjoitella piristäviä viestejä ja muistutuksia tärkeistä päivistä. Ehkä jopa merkata jollekin päivälle jonkin yllätyksen, jota toinen saa sitten jännityksellä odotella... Minusta toimii. :)


    • Elli,,.
    • haikksii

      Teetä valokuvasta ( jolla on hänelle merkitystä) magneetti.
      Laita siihen mukaan teksti, runo, ajatelma tai muu sellainen ajatus, jolla on juuri hänelle merkitystä.
      Teetetty magneetti piristää pitkälle tulevia päiviä näyttävästi jääkaapin ovessa.

      Vain mielikuvituksesi näyttää olevan rajana..

      Kurkkaa

      www.brunni.fi

    • Hanna N..

      Miten olisi joku seuraavista:
      -5 kerran lahjakortti selkähierontaan (sinun toimesta). saa käyttää milloin haluaa.
      -jos miehesi pitää esim. jääkiekosta niin lahjaksi jääkiekkoilta. Lähdet hänen kanssaan syömään ja katsomaan jääkiekkopeliä. Kestät varmasti yhden pelin katsomisen. Minäkin kestin vaikka en tiedä kiekosta mitään enkä normaalisti siedä sitä :D
      -miehesi harrastukseen liittyviä asioita (tämä on toki aika perinteinen)

      EI mitään mikä ei tunnu miehestäsi lahjalta. Esim. jotain perushankintoja tai yhteisiä juttuja. Se on lahja Hänelle. Toki voi lisäksi hommata sitten yhteisiä lahjoja.

      Kun toiselta palstalta tuli vastaan hauska joululahjakilpailu niin pistetään jakoon:
      http://www.kilpailut24.com/voita-joululahjoja-600-eurolla/
      (Voi voittaa 600e lahjoja)

    • paras neuvo tontulle

      ...että et keksi, mistä mies eniten tykkää, anna sille fyrkkaa niin että se pääsee huoriin. Siellä se sun äijäs ainakin saa sitä mistä se tykkää.

    • mfhfbndfhjnxsnhj

      ite oon viemäs äijän päiväristeilylle tallinnaan, aattona liput kuoressa kouraan, varmasti erilaista ja varmasti hieno lahja.

      • Pukeudun totnttutytöksi ja pistän stringit jalkaan XD oon ssuunnitellut kaiken jo valmiiksi.
        Valot pois ja kynttilöitä tilalle ja sydänvalot välkkymään :D tykkää taatusti!


      • Eiko-chan kirjoitti:

        Pukeudun totnttutytöksi ja pistän stringit jalkaan XD oon ssuunnitellut kaiken jo valmiiksi.
        Valot pois ja kynttilöitä tilalle ja sydänvalot välkkymään :D tykkää taatusti!

        on minulla Rakkaalle ihan konkreettinen lahjakin :P
        Kiroileva siili -bokserit! :D erinomainen lahja koska tiedän että kultanikin tykkää ko. sarjakuvasta ^^


      • 4chan
        Eiko-chan kirjoitti:

        Pukeudun totnttutytöksi ja pistän stringit jalkaan XD oon ssuunnitellut kaiken jo valmiiksi.
        Valot pois ja kynttilöitä tilalle ja sydänvalot välkkymään :D tykkää taatusti!

        oot tietysti mies.


      • Eiko-chan
        4chan kirjoitti:

        oot tietysti mies.

        En suinkaan!! :D olen kyllä aivan aito nainen!!
        Ja näin vuotta myöhemmin miettiessäni tuota järjestämääni "yllätystäni" voin sanoa että todellakin toimii. Mies oli ihan liekeissä ^_^ , positiivisella tavalla! ;D ja hauskaa oli minullakin.

        Tänä vuonna ostin Rakkaalleni uuden hupparin, josta olin kuullut hänen joskus mainitsevan. Ostin myös toisena lahjana hänelle mukin, jossa lukee Rakas ja sisäpuolella teksti, joka mielestäni kuvaa erittäin tarkkaan mitä Rakkaani merkitsee minulle.


    • Joupulukki

      Lahjaa ei saa avata ennenkuin on boxing day 25.12.
      Siellä on yllätyspeli, josta kaikki miehet pitää. Nyrkkeilypeli.
      Asikainen vs. Wahlström.
      Siinä on joulupyhiksi tekemistä.
      Kuka voittaa...

      Suosittelen

    • Salapoliisitonttu

      En tiedä mitä te miehet tällaisesta lahjasta olette mieltä, mutta ainakin yritin ostaa kalastuksesta kiinnostuneelle rakkaalleni mieluisan lahjan. Kaksi hyvää (?) uistinta ja kalapuukko. Kuusamon uistimen helmiräsänen 70/20 ja vuosiuistin 2010, ja puukkokin pitäisi olla laadukas. Ja aikaa meni kaksi tuntia selvittäessä minkälaisia uistimia kannattaisi hankkia! Nyt kyllä itken jos meni mönkään...

      Eli TonttuTinskulle vinkkaisin ostamaan jotain hänen harrastuksiinsa liittyvää! :)

    • Noona

      Ostin lahjakortin hierontaan ja tykkäsihän tuo. Tavaraa on jo nurkat täynnnä..

    • Tuhma tonttu

      Kävin juuri ostamassa Suomalaisesta Takaportin, mutta taidan lukea sen itse ennen paketointia.

      • postin tonttu-ukko

        www.urheilutukku.net


    • pena7878
    • Maritime1
    • plaplapla

      Ite ostan kullalle hienon neuleen, kivan taskumatin ja sitten teetätin ifillä semmosen kuvakirjan meistä. Ollaan oltu 5 vuotta yhdessä ja etsin lähes KAIKKI kuvat yhteisistä tilaisuuksistamme, matkoistamme, hetkistämme ym. Ja tein niistä 50 sivuisen ns aikajanan. Meni kyllä aikaa keräillä kuvia ja keksiä kuvatekstit mutta oli se hauskaakin ja kirjasta tuli aivan ihana

      • Tontutar

        Ihana ja kaunis idea tuo kirja. Itse tein miehelle vuosipäiväksi musiikkivideon/slideshown meidän yhteisistä kuvista :) ihan hieno tuli vaikka ei ollut kovin montaa kuvaa kun yhteiseloa on takana puolitoista vuotta...


    • susanna,.,.
      • terhi_h

        tuollaiset karhukopla hupparit pojilleni viime jouluksi, kannattaa tilata hyvissä ajoin, jouduin odottamaan koska olivat kovan kysynnän takia loppuneet. onnesi saatiin juuri ennen joulua. Tuolla on kyllä hauskoja ideoita, jotkut aika rohkeita. Kaupan facebook sivulla kannataa käydä lukemassa jutut ja tuoteselosteet myös :)

        Olen KK fani :)


      • katri911

        oikein iso valikoima todella erikoisia lahjoja jokaiseen makuun löytyy www.elamyslahjat.fi


    • sopisi varmaan
      • titta 32

      • From bollywood
        titta 32 kirjoitti:

        Palaamista ja puuhaa lasten kanssa löytyy:
        http://lastenvintti.mycashflow.fi/

        Leffaliput on aika yleinen ja helppo lahjaidea, mutta itse oon enemmän tykännyt esimerkiksi Docpointin, dokumenttielokuvafestarin lahjakorteista. Monille on ollut tosi mieluinen lahja, toiset kokee haasteena. Helppo tapa vähän laajentaa näkökulmiaan jos ei oo ennen tullut törmättyä

        http://docpoint.info/lahjakortti

        :)


      • pagganen
        From bollywood kirjoitti:

        Leffaliput on aika yleinen ja helppo lahjaidea, mutta itse oon enemmän tykännyt esimerkiksi Docpointin, dokumenttielokuvafestarin lahjakorteista. Monille on ollut tosi mieluinen lahja, toiset kokee haasteena. Helppo tapa vähän laajentaa näkökulmiaan jos ei oo ennen tullut törmättyä

        http://docpoint.info/lahjakortti

        :)

        http://www.kokemuskauppa.com/


    • _tähtisilmä

      Herkälle miehelle hyvä lahja. Mielestäni todella kaunis ajatus. Ja jos tähteä ei halua "ostaa" rahalla niin ainahan voi vaikka otavan tähdet nimetä uudestaan. :)
      http://osr.org/fi/

    • metsämiehen_emäntä

      Ostin miehelleni vanhanajan keräilykiväärin ihan vain koristeeksi, ajattelin että hän haluaisi ripustaa sen takkahuoneen seinälle tai mökille. Ei tarvita lupaa eikä sillä voi oikeasti ampua. ;) Hän kyllä harrastaa metsästystä. Tuolta ainakin löytyy: http://www.mustaruuti.fi/

    • laalaalaalaalaa
      • Putty

      • Minka75
        Putty kirjoitti:

        hauskaa mömmöä lapsiperheelle

        http://www.youtube.com/watch?v=uTX-8jHhTTw

        Löysin aivan ihanan saippuaverstaan Ylöjärven Asemantieltä, sielä löysin joululahjat suurimmalle osalle! Käsintehtyjä tuotteita, saippuaa, kylpysuolaa, pommeja jne!


      • Minka75
        Minka75 kirjoitti:

        Löysin aivan ihanan saippuaverstaan Ylöjärven Asemantieltä, sielä löysin joululahjat suurimmalle osalle! Käsintehtyjä tuotteita, saippuaa, kylpysuolaa, pommeja jne!

        Ai niin, liike oli Saippuaverstas Solina!


    • 123412341212
    • apuaaa

      Olisiko sopivaa antaa vanhemmilleni, veljelle ja siskoille viinisetti joululahjaksi, eli sisältää punaviiniä, säilytyslaatikon, yms viini tarvikkeet?

    • Tuttipaita Shop
    • lily416

      http://www.boxexperience.fi/tuotteet

      Jos lahjakortteja miettii niin kannattaa aina ilman muuta tuolta hankkia, saat nimittäin kortin akattuna lahjan näköiseksi tavallisen muovisen läpyskän sijaan!

    • ghghtuyy

      Avaimenperä tai kaulakoru valokuva kaiverruksella. Kaiverruta vaikka avaimenperään perheestäsi valokuva. Näin lahjansaajan tärkeä kuva pysyy aina mukana. http://www.korumaa.fi

    • joulupukki800

      Hierontalahjakortti on aina kiva ja ennen kaikkea hyödyllinen. Loistoboxissa on myös muita hyvinvointi- ja kauneuspalveluita, joista voi valita suosikkinsa. Lahjakortti ja elämysesite on pakattu kauniiseen teemalaatikkoon, joka on kiva antaa lahjaksi.
      http://www.loistoboxi.fi

    • Idea-arkku
    • Onnekas_N_42

      http://joululahjas.fi/
      Itse löysin tälläisen sivuston ja voin sanoa, että näin helppoa ei ole lahjan ostaminen koskaan ollut. hienoa kun pystyy tilaamaan lahjan suoraan netin kautta eikä tarvitse pyöriä tuolla kaupungin ruuhkissa. kerrankin on myös lahjat ostettu ajoissa!

    • parhaatlahjat
    • Tilde3

      Miehiset lahjat ehdottomasti täältä http://joululahjat2012.fi/joululahja-miehelle/
      Eka joulu kun tilaan lahjat netistä, mutta on se vaan kätevää ja helppoa sekä mies tykkää takuulla kanavapaketista, jonka hälle tilasin !

    • taina_bb

      erilainen ja ainutlaatuinen http://www.designskins.fi

      itse miehelleni tein iphone kuoret tuolla meidän hääkuvasta. tuli hyvä :D

    • Segway

      Kannattaa kurkata myös tämä sivusto: www.lahjaehdotus.com
      Löytyy kaikkea kivaa ja erilaista ideaa /)

    • PowerBalls

      Voimaa ranteisiin alkuperäisen voimapallon avulla - www.powerball.fi

    • TJP%

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe