Nouseva Skorppioni

Star

Olen Kaksonen-Skorpioni, eli nousevalta merkiltäni Skorpioni. Väitetään, että tuollainen yhdistelmä on harvinainen, onko se totta? Ja millaiseksi kuvailisitte minut? Sanokaa vaan rohkeasti :D

4

1047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luna

      ... olen Kaksonen-Skorpioni. Koen tuon yhdistelmän melko haastavaksi ja välillä ristiriitaiseksi. Toisaalta viihdyn seurassa, mutta toisaalta tarvitsen yksinäisyyttä. Mustasukkainen olen, mikä ei ole Kaksosella ominaista, Skorpionille kyllä.
      Mitä kokemuksia muilla?

    • AURINKO-KAKSONEN
      Aurinko Kaksosissa tekee ihmisestä rauhattoman, toimeliaan, levottoman, lyhytjännitteisen, mieltään muuttavan, mielipiteitään vaihtavan ja seurallisen, sekä myös älykkään, kekseliään ja helposti innostuvan. Kaikki kirjoittamiseen, puhumiseen ja viestintään liittyvä kiinnostaa. Lisäksi filosofia, historia ja uskontotieteet ovat lähellä sydäntä, koska Kaksonen rakastaa teorioita ja erilaisten ajattelumallien pohtimista. Käytännön asiat ovat kauhistus ja tämä aiheuttaakin ongelmia arjen pyörittämisessä ja työteossa. Taloudelliset huolet (jotka seuraavat edellisestä) ovat Kaksoselle enemmän sääntö kuin poikkeus. Hänellä on myös taipumusta holtittomaan rahankäyttöön.

      Kehittynyt Kaksonen ei yllä mainittuun ongelmaan törmää, sillä älyllään ja kirjallisilla/ suullisilla taidoillaan sekä oivallukyvyllään hän yleensä onnistuu pääsemään ammattiin, joka ei rasita liikaa, mutta josta maksetaan hyvin.

      Yksityiselämässään Kaksonen on vilkas ja seurallinen. Kaksonen rakastaa luontoa ja eläimiä.

      Kaksosen kielteisiin puoliin kuuluvat hermostohäiriöt, hajoittava toimeliaisuus, liiallinen kriittisyys lähimpiä ihmisiä kohtaan ja usein myös juoruilu. Kaksosen tulisi ensimmäisenä oppia hallitsemaan mieltään. Hänen fyysinen terveytensä on yleensä hyvä.


      NOUSEVA SKORPIONI
      Nouseva Skorpioni tekee ihmisestä älykkään, kriittisen, itsenäisen ja voimakkaan. Tunteet ovat hallitsevia. Taipumusta masennukseen ja alemmuudentuntoihin esiintyy.
      Välillä menee hyvin, välillä erittäin huonosti. Nouseva Skorpioni ei jätä mitään puolitiehen, vaan haluaa tehdä kaiken perusteellisesti.
      Nousevan Skorpionin sanotaan olevan oman onnensa seppä: hänellä on mahdollisuuksia paljoon, jos vaan jaksaa olla pitkäjännitteinen ja ahkera.

      Tiedot kirjasta Lars Johansson: Astrologian maailma

      -----

      Omaa tulkintaa: Tämän yhdistelmän kannattaa tarkkailla ajatuksiaan ja mieltään. Skorpionin masennuspuuskat ja Kaksosen alttius mielenterveyden heilahduksille saattavat olla hankala yhdistelmä.

    • nousu skorpjooni

      Jes, kaksonen ja skorppari - tuleen lähinnä mieleen dekkarikirjailijat tai jotkut kielentutkijat. Kannattaa vähän katsoa kuinka paljon kuppia kallistaa - ainakaan yksin ei kannata kovin paljon lipitellä. Kun se skorppionin maailma voi olla aika merkillinen. Esoteria, henkiset harjoitteet jne. voivat olla sopivassa määrin terveellisiä. Muuten, muistaakseni Marsalkkamme Mannerheim taisi olla kaksonen - nouseva skorppioni yhdistelmää. Hän ilmensi sitä vakoilureissuillaan Aasiaan.

    • nouseva skorpioni

      kauris- nouseva skorpioni

      Sinä et hievahdakaan paikaltasi ellei tarjolla ole jotain sinua todella puhuttelevaa tai muuten hiukan vaaralliselta tuoksahtavaa juttua. Mustavalkoisena tyyppinä ryntäät kehiin joko täysillä tai sitten et ollenkaan. Oletat muiden olevan pelissä samoilla panoksilla ja pistät epäröimättä viimeisetkin nappulasi pöytään yhteisen projektin hyväksi. Elämässä täytyy olla haasteita tai se ei ole sinun elämääsi. Kuitenkin vedät puoleesi uskomattoman varovaisia ja materiaalisia Härkä tyyppejä, joiden hitaus ja pelokkuus saa pian sappesi kiehumaan.


      mites se menee ? Onko nouseva merkki se miten muut sinut näkee ja aurinkomerkki mikä olet vai toisinpäin ??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe