Paska lafka

TE sucks

Aivan paska lafka!

Osake on pitkään ollut yliarvostettu. Firman politiikka on tempoilevaa. Kukaan ei enää firman sisälläkään tiedä mitä niihin "ydinliiketoimintoihin" oikein kuuluu.

Henkilöstöpolitiikka on nykyään ihan perseestä. Aikanaan vaahdottiin kuinka viidessä vuodessa tavoitteena on vastavalmistuneiden IT-alan ihmisten keskuudessa saavuttaa "suosituimman ja halutuimman" työnantajan asema. Nyt pidetään vain turpa kiinni. Tällaiset linjaukset on sopivasti unohdettu.

Sen jälkeen kun sweduja on entistä enemmän tungettu johtopaikoille, on alamäki sen kun syventynyt. Toiset yksiköt raatavat perse ruvella kun tappiollisia ruotsin ( ja kiinan, tshekin jne.) toimintoja tuetaan jotta voidaan enemmän viedä työtä halpamaihin. Kotimaan työntekijät ajetaan ensin loppuun joiden työllä rahoitetaan nämä ulkomaanseikkailut. On siinä motivaatiota kun sanotaan, että nyt kuule, paina niin pirusti hommia ja sitten sun työsi tekee jatkossa joku kinkki.

Tuotteiden ladulla ei ole niin väliä enää. Pääasia on ,että kauppaa näyttää tulevan.

Meno on kuin Nalle Wahlroosilla. Pienemmistä asiakkaista ei niin väliä, ne tuovat vain kuraa uusien toimitalojen lattioille - suuret asiakkaat ne on kun jyrää. Niistä saa julkisuutta kun mainostaa että isoja kauppoja on taas saatu tehdyksi.

Asiakkaat on oikeassa kun ne sanoo, että TE on kuin syöpä, siitä ei pääse eroon vaikka haluaisi!

Lähden Terminaattorilta heti kun jotain muuta löytyy!

HYI !!

1

1565

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kohta nähdään

   Kyllä se näin, on sisäpiirikaupoilla vetivät vielä rahat taskuunsa eivät muka tienneet romahduksesta. Ja suomi kun on oikeusvaltio niin vaikka kysymyksessä on rikos niin 100 % varmaa on ettei ketään tuomita. Voi meitä tyhmiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

   Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   5269
  2. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   5035
  3. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

   Show sen kun jatkuu 😂😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2502
  4. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

   Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2495
  5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

   Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
   Ilmastonmuutos
   64
   1901
  Aihe