Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

LUE!

dgfg

Siis itse en ole koskaan ollut mikään Antti fani mutten silti voi ymmärtää miten joku voi vihata häntä vaikkei tunne koko ihmistä! Siis niin lapsellista ja vammasta ko vaan voi olla!!! Mitä V***ua Antti on tehny ko irc-galleriassaki on jotain kanavia "antti tuiskun vihaajat" yms.
Ei voi muuta kuin sääliä sellaisia ihmisiä joilla ei ole elämää vaan haluaa sättiä toisen ihmisen unelmaa. Antakaa ihmisten olla millasia haluaa...jos ei pidä jostain ihmisestä niin pitäkööt sitä omana tietona! Pitääkö sitä kuuluttaa joka paikkaan!!! Ja tulla vielä tänne antin keskustelu sivuille sanomaan se!! Säälittävää!!! On itellä kylä ongelma jos purkaa sitä johonkin artistiin.

15

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitä

      kateutta.. hän on komea ja joka teinitytön (vanhemmankin) unelma. ja kun he löytävä hengenheimolaisia on helpompaa koko maailmalle kuuluttaa kuinka surkee toinen on, ettei vaan pääsis menestymään sen enempää. säälittävää tosiaan, ei voi muuta sanoa!

      • Ei valehtelija

        Just joo niin ne vaippapöksyt täällä ana homoo kehuu.Täytyy sanoa että hoitoon kuuluisitte joka ainut homon kehuja!jos olis lupa niin vääntäisin joka homo anan kehujalta niskat nurin-ei tollasii täällä Suomessa tarvita,että siperiaan vaan pakkotyöleirille.


      • tbr
        Ei valehtelija kirjoitti:

        Just joo niin ne vaippapöksyt täällä ana homoo kehuu.Täytyy sanoa että hoitoon kuuluisitte joka ainut homon kehuja!jos olis lupa niin vääntäisin joka homo anan kehujalta niskat nurin-ei tollasii täällä Suomessa tarvita,että siperiaan vaan pakkotyöleirille.

        lapsi, pues ne vaippapöksys päähäs niin näyttäis sun aivotkin hernettä isommilta.
        Ja kuka puhui ana homosta? niin ei taidettu muut sellaista mainita...että meepäs nyt vaikka aluksi psykiatrille purkaa patoutumias.


    • 000

      oon samaa mieltä. en oo tuiskun ihailija koskaan ollu mut ei oo paljon järkee perustaa jotain antifaniklubeja ketään vastaan... ellei jotain presidenttiä tms.. mitä sil on väliä kenestä muut tykkää? ja nii-i, mitä niin pahaa yks antti tuisku on tehny että pitää ihan liittoutua sitäki vastaan? tai muita sellaisii ihmisii, joiden suosiota ei itse satu tajuumaan?

    • J.O.K.U.

      ANTTI ON PERSEESTÄ JA SILLÄ SIPULI

    • Erkki Persmerkki

      Ehkäpä yksi syy on siinä että sille jo tuomarit sano että sä et osaa laulaa ja äijä vaan pokkana väittää vastaan. Sitte mikä mua ihmetyttää on se että Antti joka ei edes oikeutetusti päässy edes idolsin finaaliin menestyy paremmin kuin tämä idolssin voittaja ja sehän ei ole se idolssin tarkoitus katotaan vaikka American Idol kisoja niin kyllä siellä ainakin kaikki nää idolsin voittajat on niitä isoja staroja niin kuin voittajien pitääkin olla toisin on täällä suomessa täällä ne idolssin häviäjät on kummasti menestynyt paremmin sehän on ihan perseestä.

      • ON KYLLÄ

        MIELENKIINTOINEN MIELIPIDE."VOITTAJAN PITÄS OLLA SE ISOIN STARA JA VOITTAJAN TÄYTYIS MENESTYÄ PARHAITEN".JOS KOLMANNEKSI SIJOITTUNUT MYY ENITEN LEVYJÄ,SAA AIKAAN VALTAVAA IHAILUA JA HYSTERIAA,ON KAIKIN PUOLIN KÄRKIKOLMIKON KARISMAATTISIN JA KIINNOSTAVIN,NIIN MINKÄS TEET.EI KILPAILUN VOITTO TAKAA MITÄÄN.SUOSIO MITATAAN VASTA SITTEN KUN LEVY TULEE ULOS JA KEIKAT ALKAA.MINUSTA HANNA,JANI JA ANTTI OVAT KAIKKI HYVIN PÄRJÄNNEET.


    • Sundown

      "Mitä V***ua Antti on tehny ko irc-galleriassaki on jotain kanavia antti tuiskun vihaajat"
      Mitä se sua haittaa mitä kanavia siellä irc-galleriassa on se on kuule sitä varten varmaankin siellä että sinne menee ne jotka ei pidä tuiskusta ja toisin kun sinä teini luulet niin heitä on tosiaan paljon.

      • dddss

        sustako on aikuismaista tehä tälläsiä kanavia toista ihmistä vastaan...ei voi muuta sanoa ko että mieti ennenkö sanot ko saat ittes kuulostaan lapselliselta.


      • Sundown
        dddss kirjoitti:

        sustako on aikuismaista tehä tälläsiä kanavia toista ihmistä vastaan...ei voi muuta sanoa ko että mieti ennenkö sanot ko saat ittes kuulostaan lapselliselta.

        Mitähän tossa mun kommentissa oli muka lapsellista kerro mähän siinä sulle vähän selvensin minkä takia siellä on sellainen kanava kuin antti tuiskun vihaajat mutta koska sä oot sen verran pieni vielä itse että sä et ymmärtänyt sitä etkä sitä näköjään millään että täällä suomessa on tosiaan paljon tuiskun vihaajia.Ja jos sä olisit lukenut sen tarkasti niin sä olisit huomannu että mä en puhunu itsestäni aiinä mitään eli en sanonut pitäväni tuiskusta mutta en sanonut kyllä vihaavanikaan.


    • marami

      sä oot ihan sika oikeessa... mä oon ollu aina antti fani mut silti munkaan mielestä ei oo oikeutta tulla haukkuu mulle anttia koska esim mun tuttu ite tykkää Christian forssista ja sit haukkuu mulle anttia että antti on ihan P:stä

    • eläisit ihan

      omaa elämääs, etkä miettis ketkä vihaa Antti Tuiskua. Ihmisistä puhutaan pahaa, jopa sustakin, mutta tänne kirjoitteleminen ei auta asiaa, se vaan on luonnonlaki. Joten keksi parempaa ajateltavaa!

    • Kissa

      MÄ EN VOI MUUTA SANOO KUN ETTÄ HYVIN SANOTTU, DGFG!!!!!!!!!!!! SUORASTAAN LOISTAVAN UPEASTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HYVÄ HYVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ai kasvaessa aikuiseksi val...

      Olen niin sanaton.
      Jotku ovat vain niin hakoteillä oman elämänsä tarkoituksen kanssa. Tulevat erilaisille keskustelu palstoille haukkumaan Tuiskua, oikein jopa etsivät paikkoja missä Antti fanit kehuvat Anttia maasta taivaaseen.

      Kyllä olen huomannut että Suomessa tosiaankin on paljon ihmisiä, jotka eivät pidä ja jopa vihaavat Anttia. Mutta mikä on pielessä?! Kaikilla on varmasti joku henkilö jota vihaa. En ole missään nimessä sellainen joka väittää että kaikista pitää tykätä, eiei.

      Ottaa vain päähän niin pirusti ihmiset, jotka avaavat sanaisen arkkunsa vain siksi, että haluavat kertoa kuinka ällöttävän kamalan hirveä Antti Tuisku on. Sekin vielä, mistä asioista he häntä vihaavat..homouden, huonon lauluäänen yms. takia. Ja lopuksi ne perustelut. "tuisku ruisku on vain niin paska.." " homoilta sais katkasta niskat.." "Antti laulaa kuin tyttö, miten sellaisesta voi pitää.." Huomasin että monet samat Antin vihaajat ovat monestikkin käyneet täällä kertomassa kommenttinsä Antista. Ei taida heillä olla omaa elämää..voivoi..käy sääliksi. Oikeastaan ei yhtään..en voi muutako nauraa tuollaisille..AAHAHEEHEHEE xDDD

      Erään mielestä ihminen on silloin täysjärkinen kun ei fanita Anttia, koska hän väittää että 1) Antti on homo 2)homot ovat friikkejä. Hänelle on selvästi tapahtunut jotain traumaattista, kun ei voi sietää homoja. Jos ei osaa perustella vihaansa kunnolla niin olkoon hiljaa!

      Toinen vihaaja ihmettelee kuinka fanit jaksavat Anttia?! Minä taas en voi ymmärtää miten tätä ko. tyyppiä voi kukaan jaksaa. Perusteluna hän sanoo seuraavaa: hänhän laulaa ihan naisen äänellä, ja häntä fanitetaan vain ulkonäön takia. Ei pahalla mutta Antti ei ole todellakaan mikään komeuden ruumillistuma. Hänellä on vain niin mahtava karisma ja vahva elämän ilo että se tekee hänestä komean! Ja tämänkin hän sanoi: JOTKU väittää että teet hyvää musiikkia.
      Sanonpa vaan, että hän taitaa luulla että Antin fanit ovat aivopestyjä, he muka sen takia tykkäävät hänestä. NO * onko se nyt niin vaikeaa käsittää että kaikki maailman yli 6miljardia ihmistä EIVÄT PIDÄ samoista asioista!!

      Monien mielestä Antti on lahjaton..mitä ihmettä, kuinka hän on sitten enemmän tykätty kuin Idolsin kulta ja hopea paikan saaneet!!? Voin sanoa että Hannalla ja Janilla on mahtavat lauluäänet(ehkäpä lahjakkaammat kuin Antilla), mutta se ei ole ainoa mitä tarvitaan että pitää jostain artistista. Tai no ehkä Hannasta ja Janistakin pidetään paljon, mutta fanit eivät vain näytä sitä, niin kuin Antin fanit. En sano että heidän pitäisikään, mutta ei sitten tarvitse tulla väläyttelemään huonoja juttujaan Antin faneille. He vain jaksavat mollata Anttia, kun se on enemmän pinnalla esim. julkisuudessa. Minusta Antin fanit ovat paljon fiksumpia, siis ne jotka eivät pidä Janista tai Hannasta yhtä paljoa kuin Antista, tai jopa vihaavat Jania tai Hannaa. He eivät ainakaan ole etsimässä netistä Jani- ja Hannafaneja, ja menemässä kirjoittelemaan ei perusteltuja ilkeyksiään ja haukkumisiaan J: ja H:n faneille. (Hanna ja Jani ovat vain esimerkkinä tässä)

      • lukea

        kerrankin tekstiä jossa on jotain järkeä ja asiaa.sellaisia löytyy täältä niin harvoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe