Mistä tyhjät DVD-levyt ostaisin?

Burner

Sanokaapa mistä kannattaa tilata itselleen tyhjät DVD-levyt..lähinnä R/-R formaatit ja mistä saisi näille vielä kunnon kotelot(perinteiset) edullisesti? Kyse on siis kymmenistä kappaleista(50-100kpl)! Kuinka moni on suosinut www.wesellcd.com? Toimiiko homma siellä ja vielä lopuksi onko Verbatim-levyt laadukkaita? Kiitos vinkeistä=)!

11

17866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moltsu

      Ehkäpä tuo on hyvä paikka. Verbatimen levyt ovat laadukkaita ja hyviä. Mutta esim. http://www.verkkokauppa.com/ saat nuo Verbatimet edullisemmin. Jos muita merkkejä olet ajatellut tilata, niin käy kurkkaamassa http://www.markenrohlinge24.de/english/
      Sieltä kun tilaat varman päälle RICOHin tai MediaRangen levyjä, niin homma toimii. Tuolla on myös laaja valikoima erilaisia koteloita.

      • reeveeree

        nierlestä tilattu toistakymmentä kertaa kimppatilauksia eikä mitään ongelmia ole ollut. suomenkieliset sivutkin löytyy.


      • pena

        Miten suuria eroja eri merkkisisissä dvd-levyissä on ja missä ne näkyy? Vaikuttaako kuvan laatuun, ääneen, toimivuuteen? Itse olen käyttänyt tähän asti aloittelijana lähinnä vapiksesta ostettuja maxellin levyjä. Onko suurta eroa tällä merkillä esim. verbatimiin?


    • kokemuksia

      Minäkin olen tilannut edellä jo mainitusta nierlestä 6 kertaa, ja homma on toiminut moitteetta.

      Ainoa asia missä pitää olla tarkkana: jos merkkilevyjä saa 'halvalla', niin kannattaa tarkistaa valmistajatiedot. Jos valmistaja on "NN", niin tod.näk. levyt ovat roskaa, joka tulee lopulta kalliimmaksi kuin kunnon levyt pilalle menneiden kappaleiden vuoksi.

      • Moltsu

        sieltä Nierlestä kannattaa tilata? DVD-R ja polttavana asemana LG GSA-4160B


      • levyjä
        Moltsu kirjoitti:

        sieltä Nierlestä kannattaa tilata? DVD-R ja polttavana asemana LG GSA-4160B

        Minulla on wanha LG GSA-4040B ja siinä on ainakin parhaiten onnistuneet kaikki Ritekin valmistamat kiekot. Niitä olen poltellut n. 130 ja vain yksi on mennyt piloille (ja sekin saatto olla wintoosan syy).

        Mutta kannattaa tosiaan tarkistaa että valmistajan kohdalla lukee 'Ritek'. Kauhukseni huomasin kk sitten tilatessa, että Ritekin nimelläkin oli jo myynnissä jotain 'NN'-halpiskamaa.


    • olen

      Tilannut levyt ja kotelot kitupiikki.net:in kautta ja homma pelannut hyvin eikä levyissäkään ollut valittamista

    • verbu

      Itse olen tilannut menestyksellä toista sataa Verbatimin DVD-R 16X-levyä Verkkokauppa.comista suoratoimituksena osoitteesta:

      http://www.verkkokauppa.com/main.php?path=suoratoimitukset.

      50-100 kappaleen erät saa varmaankin tuolta Verkkokaupasta halvimmalla. Postikulut ovat pienemmät kuin Nierlestä tilatessa ja asiakaspalvelua saa suomeksi (Nierlestä ei ole kokemuksia).

      Ihan mitä tahansa levyjä ei kannata ostaa. Kaikista halvimpia halpalevyjä kannattaa välttää. Verbatim on tunnettu laadukkuudestaan, joten niitä kannattaa ostaa.

      Kannattaa muistaa, että DVD-levyllä tieto ei säily ikuisesti. Jos ostat halpalevyn, joka on huonolaatuinen, saattaa olla, että levylle poltettu tieto häviää jo parissa kuukaudessa. Laatulevyissä kuten verbatimeissa data pitäisi säilyä levyllä useita vuosia.

      Pidemmän päälle tulee halvemmaksi panostaa hieman laatuun, eli ostaa laadukkaampia levyjä. Ei ole kiva huomata puolen vuoden päästä, että kaikki halpalevyille poltettu data on hävinnyt. Levyjä saa aina uusia, mutta kadonnutta dataa ei korvaa kukaan. Laatulevy myös toimii paremmin muissa DVD-soittimissa.

      Se, millaista jälkeä ja kuinka kauan data säilyy levyllä, riippuu myös paljon polttavasta asemasta. LG:n asemat kirjottavat yleensä hyvää jälkeä Verbatimin DVD-levyille.

      Todella hyvä sivu, jossa on kerrottu paljon mielenkiintoista asiaa suomeksi kotipolttoisista DVD-levyistä löytyy osoitteesta:

      http://koti.mbnet.fi/mvnet/tietokoneet_kotipolttoiset_dvdt.php

      Tuossa sivussa on myös testailtu Verbatimin DVD-R-levyjen laatua. LG:n polttavalla asemalla levyille on poltettu huippujälkeä. Suosittelen kaikkia lukaisemaan tuon sivun yleissivistykseksi.

    • Japali

      Moi, voisin myydä omat Nierlestä tilatut mustat dvd-kotelot. n. 200 kpl saisit 20 €:lla postimaksut ellet tule hakemaan Turusta.

      • 154245

        Hei

        Oletko myynyt jo kotelot??


    • elmo

      joo,verbatim-levyt ovat mainioita!mikäli poltto epäonnistuu niin kyseessä on yleensä joku muu ongelma kuin levy...useita tuhansia verbatim-levyjä polttaneena voin suositella lämpimästi!!sitte..wesellcd on ihan hyvä puoti:tavara tulee nopeasti ja pelaa.ainoa ongelma on postimaksujen suuruus.kannattaakin yleensä tilata kimpassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5554
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2353
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2312
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      940
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe