kysymys naisille, joiden miehet käy kuumana.

helminauha

Minua kiinnostaa erityisesti kuulla mielipiteitä naisilta, joiden miehet käyvät kuumana teihin, eli ovat suurimman osan ajasta valmiita rakastelemaan kanssanne.

Niin paljon on miesten haluttomuutta nykyään erinäisistä syistä ja yleensä sitä syytä kaivellaan sieltä suunnasta. Nyt olisi aika mennä naisten pääkopan sisälle ja kysyä millainen toiminta saa miehenne haluamaan teitä.
Elikkäs:
Suunnilleen ikä ja miltä näytätte, sekä millä tavoin arjessa elätte, entä juhlassa? Millä tavoin saatte mielestänne miehenne haluamaan itseänne? Mikä on mielestänne turn off miehelle? Onko teillä mielestänne hyvä itsetunto jne.

Vastauksia kehiin...

19

6716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sydänkäpy

      Meillä on arki ja juhla tietysti erikseen sikäli, että on työt ja lapsi tuossa mukana, mitkä asiat estävät esim. spontaanit rakastelut ym. Silti meillä menee mukavasti makkarinkin puolella.
      Olen 40-v. normaalipainoinen ja aika hyvännäköinen nainen. Kyllä mulla makkaroita löytyy ja täydellistä en ole nähnytkään, mutta olen aika naisellinen, pitkähiuksinen ja kasvoni ovat kauniit ja vartalossakin on puolensa (pitkät sääret ja suurehkot rinnat).
      Minä kiusoittelen miestä välillä sanallisesti (huumorilla) ja joskus vaatteilla. Vihjailen sähköpostilla tulevasta illasta ja kun mies tulee kotiin, katselen sillä silmällä...
      Joka ikinen päivä hellittelen sanoin ja teoin. Silittelen, hieron ja hyväilen. Ja saan paljon vastalahjaksi. Emme riitele ja joustamme toinen toisillemme.
      Tällä reseptillä toimii ainakin nyt. Toivottavasti jatkuu! : )

      • Been there

        Ihmisiä viehättää niin eri asiat. Esim suuret rinnat ja pitkät sääret eivät ole jokaisen juttu. Tosin varmasti usein parempi kuin 50 kilon ylipaino..
        Puhtaus, siisteys, naisellisuus ja terveys ovat viehättäviä asioita, samoin se että ollaan tasa-arvoisia, eikä nalkuteta puolin ja toisin koko ajan, korostaen mies ja naisrooleja.
        Tuskin kenenkään elämä on tuollaista kun ylläoleva kuvaili, siis päivittäin.


      • vastausta yrittelen
        Been there kirjoitti:

        Ihmisiä viehättää niin eri asiat. Esim suuret rinnat ja pitkät sääret eivät ole jokaisen juttu. Tosin varmasti usein parempi kuin 50 kilon ylipaino..
        Puhtaus, siisteys, naisellisuus ja terveys ovat viehättäviä asioita, samoin se että ollaan tasa-arvoisia, eikä nalkuteta puolin ja toisin koko ajan, korostaen mies ja naisrooleja.
        Tuskin kenenkään elämä on tuollaista kun ylläoleva kuvaili, siis päivittäin.

        Kysyttiin, miltä näytätte. En olisi ikinä kuvaillut itseäni muuten. Ja toiseksi, miksi miettiä huonoja päiviä, jos nyt on tosi hyvä olla? Taitaa pitää paikkansa se lause: kel onni on, sen kätkeköön...
        Kyllä mielestäni voi vastata kysymyksiin silloinkin, jos menee tosi hyvin. On meinaan huonoja aikoja sen verran takana, että nyt uskaltaa nauttia ja myös näyttää sen. Ystävällisesti : )


    • Kikka

      Olen 24-vuotias nainen ja olen ollut avopuolisoni kanssa yhdessä vasta 2,5 vuotta, joten suhteen tuoreuskin varmaan vaikuttaa seksielämän laatuun. Meillä arki on hyvin tavallista, käymme molemmat töissä, illat harrastamme liikuntaa ja oleskelemme kotona. Vietämme yleensäkin paljon aikaa yhdessä tehden. Käymme kaupassa, kuntosalilla, katsomme elokuvia yms. Yhteinen tekeminen pitää välit lämpiminä ja läheisinä ja sen myötä seksielämäkin on vilkasta.

      Olen huomannut, että jos itse olen vähän haluttomalla päällä, enkä jaksa olla seksin suhteen aktiivinen, miehenikin kiinnostus lopahtaa. Taas flirttailu, kiusoittelu, hyväily ym. sytyttää miehen hetkessä. Riidat ovat pahimpia seksin tappajia, kunnon riidan jälkeen ei seksi huvita meitä kumpaakaan moneen päivään.

      Uskon myös, että itsestä huolehtiminen pitää yllä kumppanin seksihaluja. Ainakin itselläni vähenisi halut kummasti, jos mies vain makaisi sohvalla ja antaisi mahan kasvaa. Suhteeseen sitoutunut on mielestäni velvollinen huolehtimaan itsestään jo toisenkin takia.

      Luin hiljattain hyvän seksiä käsittelevän kirjan nimeltä "Seksiäly", suosittelen lämpimästi. Kirjan mukaan hyvä seksielämä ei ole kemioista ynnä muusta itsestä riippumattomista asioista kiinni, vaan keskusteluyhteydestä. Kannattaa tutustua!

    • Aurinko

      Meidän huushollissa ainakin mies haluaa ja syttyy nimenomaan minusta ja se on todella ihanaa!Itse olen vähän yli 20v.,kauniiksi mainittu,hoikka ja kaksi lasta synnyttänyt.Pidän itsestäni huolta,esim.meikkaan myös arkena,pukeudun kotioloissakin hyvännäköisiin mutta silti mukaviin vaatteisiin jne.Ostan seksikkäitä alusvaatteita,ja ne ovat olleet miehen mieleen!Flirttiä on molemmin puolin ja halaillaan ja pussaillaan (aina sillon kun ei ole riitaa =) )pitkin päivää.Mies kyllä syttyy tosi helposti ja siitä olen vaan ilonen,kaikille se ei ole päivänselvä asia.Ja vaikka ollaan oltu 7vuotta yhdessä,niin seksielämä on yhtä vilkasta ja antoisaa kun alussakin!!Meillä kyllä riidan jälkeen on aika villiä seksiä,eli se vaan lisää aktiivisuutta kun välillä tappelee oikein kunnolla...se kuulemma vähentää miehen haluja jos toinen haukkuu tai jos on ollu oikein ilkee riita.Niin ja itse ainakin pidän hyvää huolta hygieniasta (onhan se todella tärkeää) ja jumppaan "lihaksia".Kyllä sitä alapäätä kannattaa jumpata,se on kuitenkin helppoo hommaa ja hoituu vaikka tietokoneella istuen!Eikä niitä vaan miehen takia kuulu jumpata vaan siihen liittyy paljon muitakin vaivoja jos "paikat löystyy"...Niin ja itsetunnosta,mielestäni itselläni on hyvä sellainen.Tottakai pieni epävarmuus tai mustasukkasuus tietyissä tilanteissa on normaalia,mutta muuten olen tyytyväinen itseeni.

      • mutta minkä sille

        mahtaa, että minä nyt satun olemaan mieheni mielestä niin ihana, ettei tarvitse muuta kuin kävellä alasti sänkyyn, niin jo ukolla nousee...
        En ole mikään missi, mutta olemukseltani sensuelli. Sieväksi, jopa kauniiksi on mainittu koko ikäni.
        Luulen seksikkyyteni johtuvan suuresti siitä, että olen jotenkin pehmoisen ja naisellisen oloinen; pehmeä iho, pitkä tukka jne. Meikkaan vähän, muutenkaan en juuri käytä rahaa ulkonäkööni. Vaakaa en tapaa tuijottaa. Ehkä muutama kilo joutaisi pois, mutta varsinaisesti lihava en ole koskaan ollut (olen 40 ).
        En pidä itseäni millään lailla negatiivisesti naisellisena, ts. kanamaisena hössönä. Mieheni kanssa yhdessäolo pohjautuu paljolti siihen, että kumpikin kunnioittaa toisen älyä ja on yhteisiä keskustelunaiheita ja kiinnostuksenkohteita.


      • vähän löystynyt

        minkälaisilla liikkeillä jumppaat alapäätäsi? löystyivätkö paikat synnytyksien jälkeen ja kuinka sinua silloin halutti?

        minulla on vähän löysät paikat ja en saa pidettyä miestäni pystyssä ihan koko ajan. Neuvoja?


      • Mietiiän
        vähän löystynyt kirjoitti:

        minkälaisilla liikkeillä jumppaat alapäätäsi? löystyivätkö paikat synnytyksien jälkeen ja kuinka sinua silloin halutti?

        minulla on vähän löysät paikat ja en saa pidettyä miestäni pystyssä ihan koko ajan. Neuvoja?

        netistä ohjeet "lantionpohja lihakset" tai "geishapallot"
        Pimppaa pitää (myös munaa) vahvistaa kuntoiluttamalla niinkuin muutakin kroppaa jos meinaa pysyä kunnossa ja nauttia seksistä! Auttaa orgasmin saantiin, miehen erektioon jne...


      • Aurinko
        vähän löystynyt kirjoitti:

        minkälaisilla liikkeillä jumppaat alapäätäsi? löystyivätkö paikat synnytyksien jälkeen ja kuinka sinua silloin halutti?

        minulla on vähän löysät paikat ja en saa pidettyä miestäni pystyssä ihan koko ajan. Neuvoja?

        Kyllä siihen jumppaan ohjeet löytyy,vaikka neuvolastakin voi kysyä!Sillain harjotan tuolta sisältä,ne lihakset liikkuu edestakasin =) se pitää paikat kunnossa ja kyllä mun mielestä se seksin harrastaminenkin kiinteyttää paikkoja kun siinä samalla supistelee alapäätä.Sitä on niin vaikee selittää mut eihän se jumppaus edes näy ulospäin,sitä voi tehä vaikka kaupan kassalla jos on pitkä jono =D Ittelläni on niin hyvin asiat että kuopuksen syntymän jälkeen on paikat piukat,mutta johtuu siitä että on aina ollu...Lääkäriki ihmetteli piukkuutta kun jälkitarkastuksessa kävin...Niin ja kyllä meilläkin mies innostuu jos edes sanon jotain vaatteitten riisumiseen liittyvää.Meikkaaminen tms.on mulle sellasta huviakin,ei sitä pelkästään miehen takia kannata tehdä.Nytkin oon ilman meikkiä mutta ei sekään tietenkään miestä haittaa!
        Ja toisilla ne paikat löystyy enempi synnytyksen takia,ja siks ainakin mun mielestä naisten pitäis pitää huolta itsestään.Saattaahan siitä löysyydestä tulla virtsankarkailua ym.vaivoja ajanmittaan!Meillä seksi on sujunut heti kun jälkivuoto loppunut ja tuntuu että sitä seksiä tekee jopa enemmän mieli kuin aikaisemmin!Näin on käynyt molempien lapsien syntymän jälkeen...Että käyppä katsomassa esim.netistä ohjeita ja ala treenaamaan,eiköhän se mieskin siitä innostu!


    • tartte.

      Voi raahustaa ympäriinsä oikeestaan ihan minkä näköisenä tahansa. Kun ei sillä muutakaan vaihtoehtoa ole kuin minut...Vai onkohan!?

    • on hän

      en suoraansanoen tiedä miksi näin on mutta ihan kiva niin.
      siis että mieheni minua haluaa.
      32v.
      ihan tavallinen nainen.
      arjessa elän villasukat jalassa ja useimmiten verkkarit päällä.
      juhlaviin hetkiin pukeudun maltillisesti(ei siis mitään erikoisen "hienoa" silloinkaan)
      itsetuntoni on varsin kohtuullinen.
      mieheni haluamiseen ei vaikuta ulkoiset asiat(ilmeisesti) koska on ihan sama olenko aamu-takkutukka vai iltaväsy ihan miten vaan.kymmenen vuotta ollaan oltu naimisissa ja seksi vaan paranee.
      oliskohan yksi syy molempien haluun toista kohtaan avoimuus sänky asioissa?
      minä tiedän mitä mieheni haluaa ja hän tietää mitä minä haluan.

    • ole-

      oikeutta havitella kenekään pääkopan sisälle.Pidä huoli vaan omista haluistasi. Ja sun itsekehusi rivien välistä haisee tosi pahalle.

      • klam

        ...naiivi. Älä sitten lue näitä juttuja jos mitään ei saa kysyä!

        Katsos, kysyvä ei tieltä eksy!
        Sinunhan ei ole pakko vastata.
        Ja mielestäni tuosta kysymyksestä ei itsekehusta ole tietoakaan.


    • shk

      Olen 38 v.
      Kaksi kouluikäistä lasta (ala-asteella).
      Avioliittoa takana n. 17 v.
      Olen suht tavallinen, nätti ja seksikäs - mieheni mielestä. Vartaloltani olen hoikka ja 163 cm.
      Pienet rinnat ja muodokas lantio.
      Arkisin (töihin) pukeudun siististi, vähän ns. "sihteerimäisesti". Käytän kangashousuja ei siis kuitenkaan jakkupukuja.
      Juhlaan pukeudun aina juhlan maukisesti. Eli jos lähdemme viettämään esim. pikkujouluja saatan pistää pientä toppia ja hametta päälleni. En kuitenkaan harrasta "ylipukeutumista" toisinsanoen en pukeudu liian paljastavasti, ikinä.
      Kotioloissa olen verkkareissa ja t-paidassa.
      Yleisesti ottaen olemukseni on huoliteltu.
      Itsetunto on omasta mielestäni melko kohdallaan.

      Mieheni käy mielestäni "liiankin" kuumana. Haluaa useammin kuin minä ja siinä sitten tapellaan ja tasapainoillaan. Monesti käy niin, että hän menee "jalka" koipien välissä pornolehden kanssa vessaan!

      Olemme keskustelleet paljonkin asiasta ja hän kokee minut niin haluttavana edelleenkin.

      Kunnon "turn off" eli jos mulle ei käy, niin sitä edeltää lähes aina pieni riita...ja se jos mikä rasittaa.
      Meidän halut ei vain kohtaa. Jos minä haluan 1-2 kertaa viikossa, niin hän haluaa 3-5 kertaa ja höystettynä kivalla "leikillä".
      Omiin haluihini ei vaikuta mieheni ulkonäkö ja olemus, sillä hän on hyvännäköinen ja urheilullinen. Enemmänkin omiin haluihini vaikuttaa arki, stressi ja väsymys.

      • luly

        Ei ihme kun hakuaa koko ajan kun katselee pornolehtiä, otapas lehti pois katso viikossa montakertaa haluaa sitten.


      • Data7

        Minunkin mies on aina silloin sekaisin minusta, kun on katsonut pornoa muuten menee viikokin ilman.siihen kelpaa vaikka patja kun on katsellut pornoa.


    • HeikotVastaukseni

      Olin naimisissan n. 20v. Mieheni oli kyllä aina valmis Ja minä myös. Ei tuosta edes koskan puhuttu, ajteltu tarkemmin. Arjessa kyllä mennen tullen nakkelimme toisilemme ja flrtailimme. Itsetuntoni voisi olla parempi. En muista koskaan kieltäytyneeni. Aloitteentekijä olin melkein aina minä eli monta kertaa viikossa. Mies ei sanonut ei. En osaa sanoa, miksi aina jaksoi olla minusta kiinnostunut. En kyllänkoskaannitsekään kyllästynyt hänessä tuohon puoleen. Meillä se oli vain luontevaa ja kumpikinntykkäsi siitä.

    • Parisuhdeparkkipirkko

      Olen 37-vuotias, vaalea, hyvässä kunnossa, energinen, eloisa, aika mielikuvituksekas. Rauhallinen, mutta kuitenki sellainen seikkailijaluonne. Meillä on miehen kanssa yleensä tosi rentoa, vapautunutta ja hauskaa, oli sitten kyse seksistä tai jostain ihan arkisesta olemisesta. Molemmat ollaan nautittu seksistä toistemme kanssa koko suhteen 12 vuoden taipaleen ajan. Ei ole ollut muita suhteita, eikä mitään ihme hankaluuksia suhteessamme, toki normihaasteensa. Ja jos alussa oli intohimo rakastumisvaiheessa kiihkeää, niin nyt intohimo on vaan syventynyt ja seksi muuttunut monipuolisemmaksi. Siis siten monipuolisemmaksi, että ei siinä mitään ihmesuorituksia tehdä, vaan on sellaista nautinnollista erilaista.
      En ole omistushaluinen, enkä mustasukkainen ja itsetunto on kohdallaan. Ei siihen mitään toimintaa tarvita, että saa miehen haluamaan. Samoin kuin ei miehen tartte osata mitään ihmetoimintoja, että minä haluaisin häntä. Olemme molemmat energialtamme sellaista eläväistä sorttia ja omaa hyvinvointia ja onnellisuutta ei oo kumpikaan sitonut itse parisuhteeseen, jolloin sellaista hiipuvaa intohimon kuviota ei edes pääse syntymään.
      Perinteisesti ihmiset asettuu yhteen omistamisen halusta ja turvallisuuden tarpeesta käsin. Silloin siinä käy niin, että aletaan elellä sellaisessa passiivisessa kehässä kotona, jolloin niin seksihalut kun liikkumishalut yms. ihmisen eloisuus katoaa. Jotkut on muutenkin jo valmiiksi energialtaan näin jämähtäneitä eikä siinä auta mitkään sirkustemput, että sais toisen haluamaan itseään. Se on korvien välissä se intohimo, ja se ei liity vaan parisuhteeseen, vaan koko elämään. Ja kukin ihminen on ite siitä intohimostaan vastuussa.

    • rauhotellavaineinyt

      Minulla on muodikas vartalo, kauniit kasvot , ei läskiä, siis ulkoisesti seksikäs. Ei tarvinnut koskaan tehdä mitään, miehen tai miesten halujen eteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      57
      877
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe