Lappeenranta huomio

Cada.

Täällä ketään ratsastajia Lappeenrannasta? Olen kyseisestä harrastuksesta luopunut monen vuoden harrastamisen jälkeen edellisellä asuinpaikallani ajan- ja seuranpuutteen vuoksi sekä hoitohevoseni kuoleman johdosta. Haluaisin aloittaa harrastuksen uudelleen, mutta se on kovin vaikeaa näin pitkän ajan jälkeen - sekä ilman seuraa! Edes vinkkejä talleista, jonne kannattaa ottaa yhteyttä?

6

3425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilke.silmäkulmassa

      no, en kyl lappeenrannasta tiiä yhtään tallia, mut tiiän kyl joutsenosta, itse asiassa korvenkylästä ainakin yhden mikä on hyvä, SRL:n hyväksymä talli. Siel on enimmäksee suokkeja, mut on siel pari muutaki. hinnat on aika hyvät, 8€ puol tuntii ja 15€ tunti. sitte on myös 10 kerran kortti, joka maksaa 135€. ite en asu korvenkylässä, vaan imatralla, joten matkaa kertyy se muutama kilometri. kannattaa kuitenki käydä tutustumassa tallin sivuihin osoitteessa www.vipelentalli.com

    • Susanna

      Hei!

      Hubertus-seuran talli on melko likellä keskustaa, Uus-Lavolassa. 10 kerran kortti on muistaakseni jotain 170. Itse kyllästyin kun en saanut sieltä vakkarituntia, ovat niin turvoksiin asti täynnä. Tunteja saa kyllä päivälläkin, joskus suorastaan yksityisesti.

      Talli on hyvä, hevoset kivoja ja on maneesi.

      Siirryin kuitenkin ratstamaan Raijan tallille Lauritsalan taakse, koska A sain vakkaritunnin ja B tuntuu että on parempi opetus ja ryhmä on tosi hyvä, vähän vanhempia ja enemmän ratsastaneita.

      Netistä löytyy yhteystietoja kumpaankin sekä varmaan puh luettelosta.

    • Kiwigon

      kokeile kiwigontallia!
      kiwigon.fi/

      itse käyn siellä ja se on sopivan hintaista: 27 euroa tunti. Tallilla on loistava laatuiset hevoset ja opetus.

    • Heppatyttö92

      Vaikka onkin vanha ketju niin kommentoin silti (joku voi hyötyä). Suosittelen kovasti Hubertusta raviradan vierellä. Lämmin vastaanotto, hevoset aivan ihania ja todella hyvin hoidettuja. Paras talli Lappeenrannassa vaikka vähän hintava olisikin. Tunteja laidasta laitaan ja voi touhuta niin paljon kuin haluaa.

      Raijan tallilla kävin kerran enkä mene enää lähellekään. Hevoset melko huonosti hoidettuja, hoidettuja kuitenkin. Vastaanotto oli luokkaa etsi itse, hyppää hevosen selkään, tunti oli ok, hyppää pois, koita ite löytää tavarat ja paikat. Talvella, -20 pakkasta ja hanasta jääkylmää vettä, pitää keittää kuumaa lisäksi. Ekalla käynnillä ei oo kovin kiva myöskään aikuisen hoitajan suusta kuulla "nää s**tanan tuntilaiset käyvät vaan täällä eivätkä ees hevosiaan juota, voisi edes jotain tehdä". Kukaan ei opastanut? siitähän teille palkkaa maksetaan?? Omat juorukerhot ja hyvin negatiivinen fiilis jäi koko paikasta. Never again.

    • Anonyymi

      Kävimme raijan tallilla esteyksärillä ja en voi suositella kyllä yhtään. Ensinnäkin kun saavuimme paikalle, ratsumme olivat odottamassa valmiina. Toisena tunti kesti vain 45 min , vaikka varasimme 1h ja maksoimme 1h hinnan. Opetus oli surkeinta mitä olen ikinä saanut, tunti oli kuin itsenäisellä olisi. Emme saaneet ensimmäistäkään neuvoa tunnin aikana. Kyseessä oli siis nuori opettaja, ja kokematon. Varasimme esteyksärin, ja hyppäsimme koko tunnin aikana ehkä kaksi kertaa kolmen MINIRISTIKKO radan. Huom emme olleet alottelioita nähnykkään sekä opettaja myös tiesi sen. Eli voisi sanoa että varaamamme esteyksäri oli itsenäinen koulutunti. Opettaja käski tekemään ympyröitä joka pitkälle sivulle ja oli muuten tuppisuun hiljaa… Sellaista :)

    • Anonyymi

      Ite oon käyny nyt pari kuukautta Raijal ja voin sanoo et siel on hyvä tallihenki ja kysyn ain apuu joltai jos en tiiä mis jokin juttu on ja aina joku tulee auttaa. Tunnis mis ite käyn tai oon käyny, nii nykyää ne kestää 50min tai tunnin. Omasta mielestäni tilat on iha ok, ei siellä sentään kohdella hevosia huonosti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe