Peugeot 607 2.2 bensa

Tyytyväinen omistaja

Iltaa vain, pösömiehet. Ajattelin kirjoittaa muutaman rivin noin kuukauden vanhasta hankinnastani. Ajoin ennen BMW 520 mallilla ja kun 200 tuhatta alkoi tulla täyteen niin autonvaihto alkoi tulla ajankohtaiseksi. Tuttu automyyjä suositteli alle 50 tuhatta ajettua kuusnollaseiskaa ja niin autot sitten vaihtuivat.

Yllätys jo koeajolla oli melkoinen, miten hiljainen ja suorituskykyinen auto pösö oli jopa tuolla peruskoneella, mutta käytännön kokemus (noin 7000 km) on vain vahvistanut tuota havaintoa.

Onko palstalaisilla kertoa 607 malliin liittyen "hyvä tietää" asioita. Kysyn siksi, koska nämä ranskalaiset ovat kovin uusi tuttavuus meikäläiselle..ostopäätös syntyi melko nopesti, etenkin, koska 607 on mielestäni pahuksen tyylikkäästi muotoiltu auto.

Kaikenlaiset käyttökokemukset otettaisiin mielellään vastaan.

9

5985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Topias

      Onnittelen mieluisan ajopelin ostamisesta ja toivotan sinulle paljon miellyttäviä ajokilomerejä!

      Itselläni on vähän vaatimattomampi Peugeot-malli. mutta olenpa siihenkin varsin tyytyväinen. Olisi tiedossa yksi samanlainen kuus-nolla-seiska, vähän enemmän ajetttu tosin kuin sinun, ja kuume olisi melkoinen!...

      Taidan kuitenkin lykätä tällä kertaa, koska pian on ajankohtaista laittaa nuorellemiehelle ensimmäinen auto.

      Vaikka minulla ei siis olekaan kokemusta tuosta mallista, iloitsen kuitenkin kanssasi mieluisasta valinnasta!

    • oikein

      tiedä, oliko hyvä valinta.

      • leku

        että oli oiva valinta!!


    • Miksa

      Moro!

      Onkos sulla siinä luistonesto järjestelmää? Ja onko ajettavuus hyvää? Verrattuna vaikka tuohon Bemariin? Ja mitä vuosimallia auto on? Ja mukava kuulla, että yksi tyytyväinen pösömies lisää. Itse tässä ajattelin vaihtaa 406 -> 607.

      • Tyytyväinen...

        Auto on 2001 rekisteröity, tässä vuosimallissa ei ollut vielä luistonestoa. Hyvä kysymys tuo bemariin vertaus, yllättävän vaikea vastata..molemmat ovat hyviä. "pikkupoikaa" tosin harmittaa, kun ei saa leikkiä takavedolla. Toisaalta, on mukava lyödä lämä tiskiin ohituksissa ilman, että tarvitsee pelätä perän karkaamista.(kahdekasan bemarin kokemuksella, on liukasteltu)

        Tuntuma on kuitenkin se, että takavetoon tottuneelle, bemari tuntui ääritilanteissa loogisemmalta, toisaalta kuusnollaseiska hiljaisemmalta. Tosin 520 oli -99 mallia.

        Sitten se entisen bemarimiehen tunnustus:

        Ikävä on kuutosen musiikkia. Ei muuta.


      • bena

        onhan nuita 607 kutosen koneellakin


    • Tuollaisen

      ostan minäkin kunhan autoveropäätös selkiää. Luotettava auto kuulemma ja muotoilultaan upea.

    • Toinen 607 menossa

      Huomasin tämän ketjun vähän myöhään, mutta tässä pari kommenttia:

      Itselläni on toinen 2,2 litrainen bensa 607 alla. Ensimmäinen oli 01 -mallinen manuaali, jossa ei ollut sitä ESPiä, ja nykyinen on 03 -mallinen, muuten samanlainen peli mutta Automaatilla ja Pack Exclusive -varustuksella.

      Ajonvakautus on tässä uudemmassa toiminut parin vuoden aikana pari kertaa aivan älyttömimmillä pääkallokeleillä kun auto on ollut ihan täyteen lastattuna suksiboksia myöten, ja on tullut ajetuksi johonkin mutkaan olosuhteisiin nähden liian lujaa. Eli normaalioloissa sitä ei huomaa, mutta tosi liukkailla pösö kyllä voi yrittää tarjota perää sivulle.

      Ensimmäinen kärry teki valitettavasti sen klassisen huohotinputkitempun parin vuoden takaisilla vuodenvaihteen tulipalopakkasilla. Öljyt siis ulos öljytikunreiästä huohottimen jäädyttyä 30 asteen pakkasilla. Muuta vahinkoa ei varsinaisesti tullut kuin moottoritilan sotkeutuminen, mutta sitähän ei kyllä tien päällä voi tietää, eli matka keskeytyi. Sen jälkeen on tullut nokkapeittoa pidettyä tiiviisti talvella, eikä mitään ongelmia ole ollut. Suosittelen samaa sinullekin.

      Muita ongelmia tai vikoja ei sitten ole kummassakaan ollut, eli korjaamokeikkoja ei tuon edellä mainitun lisäksi ole ollut yhtään (paitsi tietysti normaalit huollot).

      Kaikenkaikkiaan hyvä peli. Tuo mainitsemani yksittäinen huohotinprobleema ei minua niin paljoa häirinnyt (kunhan ei ihan tavaksi tule), että sen takia olisi merkin vaihto tullut mieleenkään.

    • Jussi

      Mulle kävi samanlailla ku sulle,myyjä tuli kehumaan 607 -02 ja mä sanoin et ranskalaista en laita se haki avaimet et käy edes ajamassa ja nyt pösö on tallissa. Hiljainen on ja olen ollut tyytyväinen,akku piti uusia taakse ja xenon lampun vaihdoin tänään muuten se lamppu on sitten kallis et tiedoksi 70 ekeä kpl.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe