Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tekniikat läpi vuodessa?

2006

Olen kuullut,että TB:ssa ei olisi kovin
laaja tekniikka valikoima.
Jos tieto pitää paikkansa,niin saako käy-
tyä kaikki tekniikat läpi 1.vuoden aikana,
jos aloittaisi harjoittelun peruskurssista?

4

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Perustekniikoita, potkut, lyönnit, polvet, kyynärpäät ja torjunnat, on rajallisesti, mutta niiden sovellutuksia on sitten rajattomasti.
      Kaikki perustekniikat käydään läpi alkeiskurssin (n.2kk)aikana, jonka jälkeen ne pitäisi jotenkuten hallita, että jatkossa harrastaminen olisi mielekästä.

      • taneli

        ei ainakaan tb tekniikoita käyty läpi meikäläisen alkeiskurssilla. siis kaikkia. oon noviisi, enkä tiiä niiden nimiä, mut ainakin 2 potkua jäi opettamatta.


    • Potkumies

      Osa kamppailijoista/itsepuolustajista on sitä mieltä että mitä enemmän tekniikoita on lajissa niin sitä parempi. Totuus on kuitenkin se että tehokkaita tekniikoita tarvitaan aika rajattu määrä kumpaankin tarkoitukseen. Olen itse kärsinyt tuosta tekniikoiden virrasta koska harrastan karatea. Treenejä on takana puolitoista vuotta ja edelleen tuntuu että joskus peruskurssityypit hanskaavat uudet tekniikat paremmin koska koko ajan vaan tulee uutta tekniikkaa eikä vanhaakaan osata. Tekniikoista kun tulee tietyllä tavalla ähky. Alussa on helppoa kun ei ole vanhoja temppuja taustalla sekoittamassa mutta kun kaikki pitää tehdä koko ajan eri tavalla esimerkkinä vaikkapa kiertopotku johon voi vastata lukemattoman monella täysin erilaisella tapaa (karatessa). Se vain sekoittaa tilanteen kun riittäisi muutama hyvä tekniikka joita jauhettaisi ja taas jauhettaisi kunnes se olisi selkäytimessä. Nojoo kukin tietty päättää että haluaako olla tekniikkapankki vai oikeasti toimiva suppean tekniikan osaaja mutta tietääkseni thainyrkkeily on syntynyt aikaisemmista thaimaalaisista kamppailulajeista (kauan sitten) vähän samasta syystä kuin potkunyrkkeily syntyi. Monet kun ovat tulleet siihen tulokseen että hyvä kamppailija pärjää suppealla tekniikalla. Kamppailussa pääasia on nopeus voima ja ennen kaikkea peliäly. Mitään vippaskonsteja ja "voittamattomia tekniikoita" ei ole olemassa.

      • meinaat

        Siis meinaatko ihan vuoden uhrata harjoitteluun,että osaisit kaiken? Nykyäänhän riittää korkeintaan viikon-kahden pikakurssi (hätätapauksessa jopa viikonlopun seminaari) ja olet täysin oppinut mestari ja pätevä opettaja. Eihän nykyään enää kukaan treenaa,mitä se on?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe