Tieteen Kuvalehden peruutus

Kuluttaja

Terve. Tilasin koemielessä Tieteen Kuvalehden pari ensimmäistä numeroa tarjoushintaan ja peruutin lehden sen jälkeen lehden nettisivuilla. Nettisivuilla oli maininta, että jos lehden tilausta ei olla peruutettu 5 päivää viimeisen lehden saapumisen jälkeen niin lehden tilauskatkeaa vasta seuraavasta numerosta eli "saan" vielä kolmannen lehden joskus joulukuun lopulla ja sen mukana laskun! Voiko tämä olla olla oikein, että jos peruutan tilaukseni n. 10-14 päivää ennen kuin seuraava lehti kilahtaa luukusta sisään, että minun pitäisi myös maksaa seuraava numero?! Minusta aika erikoista, jos pari viikkoa ei riitä Bonnierssilla siihen, että tajuavat olla lähettämättä minulle lisää lehtiä laskuineen!

13

2491

Vastaukset

 • siitä, mikä ehkä saattaa Bonnierilta onnistua, vaan siitä, mitä ehdoissa lukee.

 • Sopimusehtojen mukaan toimitaan. Jos ehdot olisivat kohtuuttomat, kuluttaja-asiamies saattaisi tuohon puuttua, mutta nyt nuo eivät kohtuuttomia ole.

  Tieteen kuvalehti on mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa, harmi vaan että tuo on hieman hintava lehti (onneksi on kirjastot).

  • Ei sillä, että yhden lehden maksaminen minua konkurssiin ajaisi, mutta periaattesta minusta on "epäreilua", jos minä ilmoitan jopa 2 viikkoa ennen lehden saamista, että en sitä halua, niin kuitenkin minulle pitää sellainen lähettää eikä minulla ole palautusoikeutta! Käsittääkseni kaikilla kaupasta ja miksei netistäkin ostetulla tavaralla pitää olla palautusoikeus eikait lehdillä ole mitään erityisvapauksia vaikka kuinka kirjoittaisivat omia sääntöjään ja onhan se Tieteenkuvalehti vielä muoveissa = avaamaton pakkaus.


  • Kuluttaja kirjoitti:

   Ei sillä, että yhden lehden maksaminen minua konkurssiin ajaisi, mutta periaattesta minusta on "epäreilua", jos minä ilmoitan jopa 2 viikkoa ennen lehden saamista, että en sitä halua, niin kuitenkin minulle pitää sellainen lähettää eikä minulla ole palautusoikeutta! Käsittääkseni kaikilla kaupasta ja miksei netistäkin ostetulla tavaralla pitää olla palautusoikeus eikait lehdillä ole mitään erityisvapauksia vaikka kuinka kirjoittaisivat omia sääntöjään ja onhan se Tieteenkuvalehti vielä muoveissa = avaamaton pakkaus.

   Eli jos 5 päivää ennen tilausjakson viimeistä lehteä, eikös joo?


  • viimeisestä lehdestä kirjoitti:

   Eli jos 5 päivää ennen tilausjakson viimeistä lehteä, eikös joo?

   Väkivaltaista on lehden myynti: aikoinaan tilasin sitä vuosia, sitten lopetin ilman selittelyjä, joka pitäisi kyllä riittää. Ei riittänyt, tuli "tarjouslehti" jonka voi perua puhelulla. Niin tein, ei vastattu, meni varmasti johonkin bittiavaruuteen. Tänään tuli taas lehti jonka olin kieltänyt. Nyt palautan laittamalla toimituksen osoitteen näyttävästi omaan puhtaalle paperille omaan muoviinsa. Seuraavasta teen rikosilmoituksen häirinnästä.


 • Älkää lähettäkö yhtää mitään.teette jotai kilpailuja joista jää ku lehtitilaus roikkumaan.ei kiitos pitäkää lehtenne.kiitos paljon

  • saini kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   No kuule ku sun lehtes ei peruunnu tällä sivustolla. Tällä Suomi24 ei ole mitään tekemistä sinun lehtitilauksesi kanssa!


 • En ole tilannu koe mielessä en missää muussakaa mielessä teidä lehteänne vitun tuputtajat...

 • Varmaankin juristin kirjoitus oli tuo: "siitä, mikä ehkä saattaa Bonnierilta onnistua, vaan siitä, mitä ehdoissa lukee. "

  Siis koko teksti oli vain tuo. En tiedä oliko juristi tai muuten vaan tyhmä.

 • ei niitä helvetti tätä kautta peruuteta, ei mikään ihme että tulee lehteä kotiin.

 • Peruutan puhelin myynnissä antamani suostumukseni lehden koeaikaiseen tilaukseen. Matti Jalasvirta , osoite Niittykatu 1 A 5, 07900 Loviisa.

  • Kiitos viestistäsi. TIlaustasi on jatkettu määräaikaisena 09/2022 asti.

   Syksyisin terveisin!
   Tieteen Kuvalehden toimitus


 • varmin peruutus on kun lähetät 14pv sisällä eka laskun saatua laskun mukana tulevan per,ilmoituksen postin kautta.ja homma aina kunnossa.

SEISKA.FI

 • Nyt puhuu Vesa Keskinen! Pohjanmaalta tyly arvio Tarjoushaukka Jorman tempusta: ”Näillä lakeuksilla takinkääntäjät ovat ennenkin saaneet kuulla kunniansa” – kyläkauppias täysin toista mieltä!
 • Miss Suomi -kilpailusta tuttu kaunotar myöntää suhteen Tuomas Enbuskeen: Tapailemme! - julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan!
 • Huippukokki Tomi Björck sai selville perättömien pettämishuhujen levittäjät: ”Olen ollut aina heitä kohtaan ystävällinen!”

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.