Venäläiset vodkat alkossa

Nautiskelija

Tietääkö kukaan löytyykö pk-seudun alkoista venäläisiä laatuvodkia, esim. Russki Standart? Pääkäupunkiseudulla en ole törmännyt mutta pohjoisessa olen alkosta ostanut kyseistä vodkaa..

3

2712

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sfdsdfsd

   Käy katselemassa, sillähän se selviää.

  • ranx

   Soita johonkin Alkon myymälään ja kysy. He osaavat katsoa suoraan hinnastosta ja jos ko. myymälässä ei ole, jossain toisessa voi olla. Lisäksi Alkoissa on ns. tilausvalikoimaluettelo josta voi tilata maksutta juomia joita ei hyllystä löydy pienen menekin takia.

  • Poromies

   Valtion alkoholiliikkeen tilausvalikoimassa on ainakin mainitsemasi Russkij Standart Original, RS Platinumia ei sen sijaan löydy.

   Juoman hankkiminen tilausvalikoimasta on helppoa kuin heinänteko: nykäiset Alkossa myyjää hihasta ja kerrot, että haluat tilata Russkij Standartia N pulloa. Myyjä ottaa yhteystietosi ylös, ja myymälästä ilmoitetaan sinulle kun tilaamasi juomat ovat saapuneet. Mitään ylimääräisiä kustannuksia tilauksesta ei koidu.

   Olen itse muutaman kerran tilannut Russkij Standartia, joka on mielestäni maailman paras vodka, Alkosta. Hinta oli ja on kaiketi edelleen noin 17 euroa per 0.7 litraa, eli likimain sama kuin "Pääkaupunkilaisen", eikä isosti poikkea Pietarin tai Tallinnan hinnasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   307
   2158
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   44
   1000
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   375
   892
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   57
   811
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   325
   743
  6. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   722
  7. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   51
   715
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   706
  Aihe