Venäläiset vodkat alkossa

Nautiskelija

Tietääkö kukaan löytyykö pk-seudun alkoista venäläisiä laatuvodkia, esim. Russki Standart? Pääkäupunkiseudulla en ole törmännyt mutta pohjoisessa olen alkosta ostanut kyseistä vodkaa..

3

2465

  Vastaukset

  • Käy katselemassa, sillähän se selviää.

  • Soita johonkin Alkon myymälään ja kysy. He osaavat katsoa suoraan hinnastosta ja jos ko. myymälässä ei ole, jossain toisessa voi olla. Lisäksi Alkoissa on ns. tilausvalikoimaluettelo josta voi tilata maksutta juomia joita ei hyllystä löydy pienen menekin takia.

  • Valtion alkoholiliikkeen tilausvalikoimassa on ainakin mainitsemasi Russkij Standart Original, RS Platinumia ei sen sijaan löydy.

   Juoman hankkiminen tilausvalikoimasta on helppoa kuin heinänteko: nykäiset Alkossa myyjää hihasta ja kerrot, että haluat tilata Russkij Standartia N pulloa. Myyjä ottaa yhteystietosi ylös, ja myymälästä ilmoitetaan sinulle kun tilaamasi juomat ovat saapuneet. Mitään ylimääräisiä kustannuksia tilauksesta ei koidu.

   Olen itse muutaman kerran tilannut Russkij Standartia, joka on mielestäni maailman paras vodka, Alkosta. Hinta oli ja on kaiketi edelleen noin 17 euroa per 0.7 litraa, eli likimain sama kuin "Pääkaupunkilaisen", eikä isosti poikkea Pietarin tai Tallinnan hinnasta.

  SEISKA.FI

  • Ex-missi Virpi Miettinen, 74, maalasi koronakaranteenissa 80 taulua – ”Lihakseni pääsivät todella heikkoon kuntoon!”
  • Kohurokkari Archie Cruzilla hatarat muistikuvat härskeistä kikkelikuvia sisältäneistä viesteistään Sofia Hultille: ”Onko tämä se Hottis-Juha?!”
  • Yli miljoonan euron varallisuus! Räppäri Ville Gallen bisnes on huimassa kasvussa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   190
   10374
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   1808
  3. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1348