Haluaisin vaimoani naitavan usean miehen voimin

mitä tehdä

Haluaisin antaa vaimoni useamman miehen käyttöön. Vaimoni ei vastusta asiaa kuin nimellisesti, mutta miten se pitäisi järkevästi tehdä.
Kutsua lauma miehiä kylään vai lähettää vaimo miehien luo? Haluaisin kyllä nähdä vaimoni joukkopanon.
Miten te sen tekisitte?
Millaisia vaaroja ja huomioitavia asioita tälläisessä on?

11

8165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LUe

      Kyselit vaaroista ja huomioimisen arvoisista asioista.

      Kannattaa mieluummin kutsua jokunen tarkoin valittu kaveri teille, sillä silloin sinun on helpompi pitää ohjat käsissä jos tarvitsee.

      Jos lähetät naisesi muualle, niin mitäs teet jos käykin niin että tilanne karkaa käsistä eli vaimosi haluaakin lopettaa mutta useampi vahva mies pitää häntä paikoillaan ja nai hänet puhki niin ettei hän viikkoon kävele. Ja ties mitä muuta.

      Yleensäkin kumin käyttö on erittäin suotavaa sillä mistäs tiedät jos joku tartuttais vaimolles kupan tai minkä vaan ja sitä kautta sinäkin saisit sen. Ei kuulosta kivalta, vai ?

      Kysele myös (jos et ole aivan varma) että haluaako vaimosi joka reikään, sillä muuten voi tulla yllätys toisensa perään.

      Muutenkin leikkien kanssa kannattaa tehdä selväksi ajoissa että jos kumpi tahansa osapuoli haluaa lopettaa, niin silloin myös lopetetaan eikä tehdä mitään väkisin.

      Muuten vaimosi joukkopanosta voi tulla vaimosi joukkoraiskaus, jolla sinäkään et välttämättä voi mitään jos sinuakin estellään samalla kun pari muuta nai vaimoltasi aivot pellolle.

      Toivottavasti et liikaa säikähtänyt tästä, mutta nämä kaikki ovat mitä suuremmassa määrin täysin realistisia asioita joita voi tapahtua.

      Lykkyä tykö ideallesi.

      P.S. Onko joukko jo valmiiksi mietitty, vai onko tilaa vielä ?

      Jos 25v on mielestäsi ok ikä kalunkantajalle joka yhdessä muiden kanssa tyydyttää vaimosi, laitahan vastausta.

      • Juha

        Eli käytä kortsua ettei käy kun meillä,klamydia kaikilla mausteilla :)(


    • Mies

      Omakohtaisista kokemuksistamme voisin kertoa, että kyllä homma toimii ja hyvinkin, mutta maltti on valttia.
      Ei kannata hosua järjestelyjen kanssa, sillä useamman (sopivan) henkilön aikataulujen yhteensovittaminen vie oman aikansa.
      Tilaisuuteen osallistuvilta kannattaa ottaa selvää muutakin kuin kalun koko.
      Homma kannattaa järjestää jossain turvallisessa, mutta "julkisessa" paikassa (esim. hotelli).

      Me olemme toteuttaneet kerran vastaavan fantasiamme, "virallisesti suunnittelemalla" ja kerran olemme ajautuneet tilanteeseen sattumalta.
      Kummatkin oli kyllä todella upeita kokemuksia.

      Netti on hyvä väline kysellä ja koota halukas ryhmä (kontakti-ilmoitus). Valitsette kiinnostavat ja tutustutte alkuun s-postitse. Siten karsiutuu jo huuhaa/epämääräinen porukka pois. Sitten puhelinkontakti/ kuvien vaihto jne.

      Lisäksi kommenttina tuohon toiseen viestiin.... vaikka tilanne pysyykin käsissä.... niin silti vaimo kyllä kävelee vaikeasti seuraavana päivänä ;-) eikä istu kunnolla pariin päivään ;-)

    • pekka

      ollaan pari kertaa kokeiltu.
      jos miehiä on paljon vaimostasi tulee tilanteessa helposti riepoteltava lutka.
      oma kumppanini halusikin juuri tätä ja se oli yllättävän rajua.
      kysy vaimoltasi mitä hän haluaa. yllättävän monet naiset nimenomaan haluavat heittäytyä naitaviksi huoriksi miesjoukolle, kunhan joukossa ei ole oma mies, muuten kuin mustasukkaisena vierellä katsomassa. vaimosi ei varmasti siinä tilanteessa anna sinun edes koskea häntä.

      olisi kiva tietää mitä mieltä vaimosi on ajatuksestani. kirjoittele

      • M 35 ja N 30

        Kokeiltu on ja rajuksi meni, kolme miestä ja vaimoni. hieman alkoholia ja rohkeita puheita.
        Strippauksesta se sitten lähti. Vaimoni ainakin nautti suunnattomasti välillä kovemmistakin otteista, ja liukkaudesta ei ollut pulaa. ;=)


    • hyrraa

      Olimme kerran vaimoni kanssa suomen Turussa lomalla ja illalla tietenkin tanssimaan Elliin ja Gunnariin. Kun olin VC taolaa oli joku kaveri hakenut vaimoani tanssiin ja he tanssivatkin parit pelit peräkkäin. Mies oli vähän huppelissa ja kävi aina silloin tällöin hakemassa muijaani tanssiiin. Sitten kun hän toi vaimoani takaisin, vaimoni pyysi häntä istumaan pöytäämme. Tilasin lisää juomaa ja kaveri oli innoissaan. On sanottava että vaimoni 50-vuotiaaksi on todella sexikäs paketti. Mies istui vaimoni vieressä pöydän vastapuolella ja huomasin hyvin kuinka hänen kätensä liujui vaimoni aroille alueille. Olin todella kiihoittunut. Menin taas vessaa olevinaan, mutta jäinkin katsomaan hiukan syrjästä ja heti he olivat toistensa kimpussa. Kun tulin muin miehinä takaisin, sanoin, että eiköhän lähdetä hotelliin jatkoille... Vaimollani silmät suorastaan lasittuivat ja hetkessä olimme matkalla Hoteliimme. Huoneessamme tein paukut kaikille. Vaimoni oli jo kylppärissä ja kun hän tuli takaisin oli hänellä yllään vain ohut baby doll tyyppinen yöasu.
      Kaverillamme näytti seisahtavan heti. Asiaa helpottaakseni menin itse vessaan, mutta jätin ovenr aoleenn ja sain nähdä kuinka vaomini sai isoa kullia silmieni edessä. Asian tekin kivemmaksi se, että kun olin jo aika huppelissa, menin mukaan ja aloin sojoittamaa omaa kaluani vaimino suuhun, nii sen ottikin vieramme. Silloin sain ensimmäisen kerran imut mieheltä ja vaimoni oli suorastaan kerroskiimassa!!!! Lopulta vaimoni suotastaan pakoitti minutkin imemnään vierastamme ja minä, joka ainaolin ollut melkein homovihaaja, huomasin nauttivani kullin imemisestä. sain vielä kaverita aamuyöstä suoleenikin ennenkuin hän häippäsi vaimonsa luo. Kyllä todella kannattaa nautiskella jos avautuu mahdollisuus. Nyt vaimoni on usein ulkona ja saan sen jälkeen olla liukkailla, mikä minua todella kiihoittaa.

    • Anonyymi

      Mun vaimo kerran vähän jo lupasi että olis kiva kokeilla, oltiin hotellissa yksi mies kiilasi vaimoa ravintolassa, lupasin voit kokeilla kuiskasi saanko kahden ensin sanoin saat. ei mennyt pitkään kun katosivat tannsitin naisia koko ajan miettien miten käy.
      Vaimo tuli reilun tunnin päästä tansittiin rutisti vähän kertoi oli ihanaa , tiedätkö sen vaimo on tuossa, katsoin nainen tanssi ja kuherteli jonkun miehen kanssa kuiskasin on pantavan näköinen vaimo tyrkkäsi kylkeen kuiskas enkö minä ole sanoin olet ja sua on pantu. Ilta jatkuin naisen mies ilmestyi tanssimaan vaimonsa kanssa nainen kuiskutteli jotain huomasin nainen katsoo vaimoani usein. Päädyttiin puhumaan tiskillä heidän kanssa nainen mittaili minua useaan otteeseen pyysi itten tanssimaan, tuli lähelle kuiskas mieheni nai vaimoasi tiesitkö kuiskasin tiesin yllytin siihen. Sanoi Mirja pitäähän tutustua ensin ja nauroi kysyi haluanko pillua sanoin heti. Käveltiin vaimon ohi hissiin. Huoneessa Mirja riisui heti minä samoin syöksi heti imemään sanoi koko illan on haluttant luulin että jään ilman tule ja nai huoraa nauroi haluan tuntea että olen huora, on kolme lasta ja aina niiden kanssa työnnyin märkään naiseen kuiskas luoja kun haluttaa kuiski työnny työnny kiljahteli on huoramainen olo pantiin rajusti kuiski vaimosi huoraa kans saa iosa kyrpää naitiin ei välitetty mistään huomasin molemmat katsoo eteisessä kiihotuin kuiskasin katsovat Milja kiljui tule tule ja kietoi kädet ja jalat oltiin kiinni toisisaan aika pitkään nousin vaimo hymyili Milja tuli perässä, halasi ja nauroi kuiskas haluan lisää peseydyttiin ja hyväiltiin mentiin huoneeseen vaimo jo imi miestä istuttiin ja katsottiin juomien kanssa Milja istui sylissä kuiskas live pornoa, kumpikaan ei välittänyt meistä naivat edestä ja takaa. Kun nousivat tputettiin. juotiin ja siirryttiin alas,oltiin molemmat toisten vaimojen kanssa suurimman osan ajasta kun tanssitin vaimoa kuiskas on ihanaa erilaista sanoin nauti miten haluat kuiskas Milja voi olla naisenkin kanssa sanoin entä sinä rutisti en ole ollut.
      Mentiin ylös naiset meni kohentelemaan meikkejä suihku huoneeseen, kun tulivat olivat alasti käsi kädessä kävelivät sänkyyn ja suutelivat huomasin vaimosta nautti antoi Miljan nuolla vaimon lantio nousi ja huokaili sitten vaihtoivat osaa Milja kiljui kun vaimo nuoli ja laukesi, Milja sanoi jatkakaa molemmat noustiin vaimon kimppuun Milja tuli tuoliin vaimo sai edestä ja takaa imi molempia kun pystyi sai kahdet spermat sisään, otin Miljan syliin kuiskasin on muuten eka kerta meillä katsoi silmät pyöreänä ja suuteli oli ihanaa kumminkin ette yhtään vierastanut tätä.
      Sanoin vaimolle nukun Miljan kanssa ja lähdettiin molemmat huiskutti bai bai.
      Mentiin alakertaan tiskille, viereen tuli kaksi miestä sanoivat Miljalle sulla on nyt erii mies Milja nauroi tais vaihtua, kuiskasin nyt saisit olla oikeasti, Milja katsoi sanoi lähdetään ja te myös. Huoneessa Miljaa pantiin koko ajan katsoin vieressä toinen sanoi etkö sinä sanoin annan nauttia. Milja sai neljästi sisään kun miehet lähti sanoin levähdetään Milja nauroi kovempaa homma kuin työssä käynti.
      Aamulla katsoin Miljaa ja hyväilin nukkuvaa naista Milja kuiskasi silmät kiinni pane käänsin vatsalleen koskettelin sormella, kuiskasin pyllyssä spermaa kuiskasi se yksi pani takaa suoraan pyllyyn, sormeilin kosteutta pyllyn ja nousin kun työnnyin suoli antoi periksi liikuin hiljaa Milja kuiskas mieheni ei ole koskaan koskenut sinne tuntuu ihanalta kuin olisin kiinni sanoi tunnen kaikki nystyrät nosteli pylyä kuiskas en kestä tule kun laukesin työnsi pylyä ja äänteli kok ajan. Nousi pesulle pestiin toisemme ja pukeuduttiin soitin vaimolla mennään syömään.
      Hymyilytti kun vaimo tuli normaalisti niin siisti nyt tukka vähän sekaisin kuin olisi huutanut minua naitu koko yö.

      • Anonyymi

        Mitäs muuta sulta vois odottaa. Pitääkö sun tulla kertoo ihan kaikesta miten sulla menee surkimus.


    • Anonyymi

      "Muutama mies nai naisen puhki niin ettei hän viikkoon kävele".

      Miten paljon pitää olla miehiä panemassa että joutuu viikoksi pyörätuoliin?
      Jos tuollainen onnistuu niin olen valmis palkkaamaan hoitohenkilökuntaa viikoksi tai kahdeksi ja tulla pantavaksi.
      Olen hoikka 28-vuotias rouva.

    • Anonyymi

      Olet sairas ja haluat vain alistaa vaimoani. Et rakasta häntä pätkääkään. Olet itsekäs tyyppi.

      • Anonyymi

        Vaimoasi


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe