Siis peast? Ma ei oska selle foorumi põhjal midagi muud arvata.
kas soomlased on haiged?
25
4632
Vastaukset
- Helistan uhtul
ma hoomasi
- arbuus
Soomlased on inimesena täielikult erinevad teiste rahvastega keda mina tunnen,kombed ja kultuur,näiteks võib tuua praegu ajakohase uue aasta,käega õnne soovimine on 80% soomlastele täielikult võõras asi,tunnen üsna palju normaalseid somme kaa aga siiski neid on vähe ja nendele on täielikult asjata seletada et nad erinevad teistest rahvastets,sellest nad aru ei saa.
- lauri
Palun vaadake eesti netilehtedeDElfi,Epl jne kommentaare,lugege neid ja imestage!
Sommid peab maha lyya, sommid on joodik rahvas, pödrad ahju,´hea ett somm tappa sai, hea ett keegi pödra tappis jne. on päris tyypilised kommid!!
Tundud veelgi rövedmalt,metsikult need eestilaste kommentaarid!
On ka arukaid inimesi,ma isiklikult neid tunnen! - arbuus
lauri kirjoitti:
Palun vaadake eesti netilehtedeDElfi,Epl jne kommentaare,lugege neid ja imestage!
Sommid peab maha lyya, sommid on joodik rahvas, pödrad ahju,´hea ett somm tappa sai, hea ett keegi pödra tappis jne. on päris tyypilised kommid!!
Tundud veelgi rövedmalt,metsikult need eestilaste kommentaarid!
On ka arukaid inimesi,ma isiklikult neid tunnen!on eestis palju lolle,eriti noored,kuid siiski normaalseid inimesi palju palju rohkem kui soomes ja pean silmas seda et eestist leiab alati sõbra/jutukaaslase kellega on ka muust rääkida kui õues valitsevast ilmast,lihtsalt sommid on yksikud,kinnised ja ei oma mingeid kombeid..
- kindlasti
arbuus kirjoitti:
on eestis palju lolle,eriti noored,kuid siiski normaalseid inimesi palju palju rohkem kui soomes ja pean silmas seda et eestist leiab alati sõbra/jutukaaslase kellega on ka muust rääkida kui õues valitsevast ilmast,lihtsalt sommid on yksikud,kinnised ja ei oma mingeid kombeid..
.. täis loll. Soomlased ei ole iialgi näitlenud söbralikku ja siiski pakkunud uimastikku vöörale nagu eestlased on teinut. Parteis elavad akateemilised inimiset!?
- ninni
kindlasti kirjoitti:
.. täis loll. Soomlased ei ole iialgi näitlenud söbralikku ja siiski pakkunud uimastikku vöörale nagu eestlased on teinut. Parteis elavad akateemilised inimiset!?
Soomes lähiöt on täis narkootikume müüvaid soomlasi, elan isegi ühes sellises, koledaid soome joodikuid ja narkomaane kogu ümbrus täis...
- ninni
ninni kirjoitti:
Soomes lähiöt on täis narkootikume müüvaid soomlasi, elan isegi ühes sellises, koledaid soome joodikuid ja narkomaane kogu ümbrus täis...
Arbuus, sa räägid head juttu siin, jätka samas vaimus! ;)
- arbuus
ninni kirjoitti:
Arbuus, sa räägid head juttu siin, jätka samas vaimus! ;)
proovin kui aega on :) ja seda on piisavalt.
- on kyl
ninni kirjoitti:
..töeline et Soomes on linnaosad kus uimastiku kasuttajad ja jootikud myravad iga päeva. Aga peab meeles pidata, et pia aegu köik narkootikummid saame Tallinnast. Mis linnaosas sa elad?
- ninni
on kyl kirjoitti:
..töeline et Soomes on linnaosad kus uimastiku kasuttajad ja jootikud myravad iga päeva. Aga peab meeles pidata, et pia aegu köik narkootikummid saame Tallinnast. Mis linnaosas sa elad?
Kust sa tead, et narkootikumid tulevad Tallinnast? Mina näiteks ei tea. Kas oled ise ka asjaga seotud, et tead? No see ei ole tähtis kus ma elan...
- Soome
ninni kirjoitti:
Kust sa tead, et narkootikumid tulevad Tallinnast? Mina näiteks ei tea. Kas oled ise ka asjaga seotud, et tead? No see ei ole tähtis kus ma elan...
..politseid teavad juba hästi. Nin ja piirivalvurid. Aga Soome seatus on täiesti loll, vaatab ainult kasuttajaid!?!!!!
- Olen Yliopistossa
Riippuu siitä kenen kanssa seurustelet ?
- katrin
ehmatasin isegi, esimest korda siin. tõesti, erakordselt ebameeldiv on lugeda kurjade soomlaste komme. paraku varjutab nende õel suhtumine teiste, sõbralike soomlaste kirjutised. arvan, et pole vaja vastata tatti pritsivatele tüüpidele. las nad karjuvad isekeskis või seinale. toredad soomlased aga võtame jutule. siis on asjast kasu ka.
- jääkepp
Ei kannata ihan kaikkea lukea tosissaan !
Toiset voivat provosoitua ! - Urmas
jääkepp kirjoitti:
Ei kannata ihan kaikkea lukea tosissaan !
Toiset voivat provosoitua !Se on kattokaas niin että eestiläiset on kateellisia.
Turha välittää mitä textiä sieltä tulee! WHO CARES!!! - tunnelbana
Urmas kirjoitti:
Se on kattokaas niin että eestiläiset on kateellisia.
Turha välittää mitä textiä sieltä tulee! WHO CARES!!!Olet oikeassa !
Kaikki eestiläiset ovat kateellisia - pääkaupugin seudulla asuville ?
Kaikki haluasivat ajaa metrolla töihin ?
- Vana ehitaja
Pea on haige ja kohtu valus.Kas ma olin purjus?
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1952043
- 1331138
- 1131063
Koillis motor
Kyllä on mennyt palvelu alas ku lehmänhäntä, sovitut asiat ja luvatut soitot pitää hoitaa eikä tehä oharia, täysin tumpa21805- 58796
Kauhavan häiriköijistä
Juttua Iltalehdessä. Pakko sanoa että noi nuoret on kyllä ihan pimeitä. Putkin peltoja jupksevat kiusaamaan kun ei tietä34721ABC: n kahvilan uusi nimi matkimalla
Kahvia ja virvokkeita myytiin aikoinaan ÄKKI-VANNIN KAHVILASSA Haapavedellä ja paikalliset sanoivat sitä haussia "Tuhann42628Kylillä ei ole näkynyt? Missä luuraat nainen?
Olisit soittanut mulle nainen. Oltais voitu nähdä vaikka laavulla. Miksi pelkäät minua? Eihän siinä ole mitään järkeä. m175574Tehdäänkö tänään toiveista totta?
Poikkea tänä illasta siinä lähellä ja annetaan silmien puhua ja sen jälkeen puhu sinä lopulta mitä ajattelet..45538- 9522