On tulemuksensa aatto, käykää

SUOJAtielle!

Suoja tarkoittaa suojattua turvattu aluetta, mutta myös ilmastoa ja keliä / lämpöä, joka kylmän lumen ja jään sulattaa, tehden sen elämälle tärkeäksi vedeksi. Ja kun on kysymyksessä tuvallisen turvatun elämän suojatiestä, silloin täytyy alkaa käyttämään sitä SUOJA aluetta, sitä joka rajautuu ja erottuu suojattomasta, eli vaarallisesta LAITTOMASTA ja LAITTOMUUDEN TEKIJÖIDEN valtaamasta ja hallitsemasta alueesta.

Tämä nykyinenkin pahan vallassa oleva laittomuuden maalima ja sen oppien mukainen elämä on sitä laittomuuden aluetta, kaikki tälle Jumalattomalle = Jumalan sanan vastaiselle, (totuuden ja oikeiden lain, vastaiselle), maailmallisuuteen perustuva on siis lainvastaisuutta ja siksi suojatonta ja silloin myös turvatonta. Eli, erilaisia ja monentasoisia onnettomuuksia aiheuttavaa, koska sekasortoinen ja ristiriitainen, eli mihinkään oikeaan ja hyvään / turvalliseen perustumatonta, pohjatonta koheltamista. On valtavasti monenlaisia ja tasoisia onnettomuuksia ja läheltä piti tilanteita. Valtavan suuria erilaisia uhkia ja valtavia vaaroja jatkuvasti edessä, ja vain yhäkin suurenevia ja suurempia onnettomuuksia synnyttäviä ns. RISTI riitoja / sekasortoa, tuhoa ja turmelusta, joita nykyisillä menetelmillä koko ajan vain ruokitaan enemmän ja enemmän. Ja niin ne pahat ja raskaat seuraamukset tulee väistämättömiksi.

Sitä varten on olemassa SUOJATIE, se, ”totuuden ja oikeuden armon ja rakkauden” rajattu turvallinen ”ELÄMÄN tie”. Joka johtaa ja kantaa tuon vaarallisen, maailmallisuuden VÄÄRÄN ja LEVEÄN tien yli, ja jatkuen ikuisesti turvavatulla puolella, loputtomana vapautena ja onnellisena ELÄMÄNÄ ikuisesti. Kaikilla niillä, jotka vain lähtevät, yhdistyvät ja pysyvät kyseisellä turvatulla SUOJAtiellä. Jossa kuljetaan pääasiassa yhteen suuntaan, eli kohti TÄYDELLISYYTTÄ, kaiken oikean ja hyvän täyteyttä. Täydellistä iloa ja rauhaa, kaikkinaista oikeaa, todellista kestävää HYVÄÄ ja tervettä nautinnollisuutta. = Aitoa, oikeaa, puhdasta RAKKAUTTA. Eli siihen ja sen piiriin sisään pääsynä. Tuon maailmallisuuden, eli väärän ja LEVEÄN tien johtaessa siitä poispäin!.

Mutta suojatielle päässeiden on koitettava pysäyttää noita vaarallisella ja vaaralliseen, tuohon ja turmion suuntaan kulkeutuvia / koheltavia (”surmapaikoille hoippuvia”) ja osoittaa sitä oikeaa turvallista suuntaa! Ja näytettävä edellä kulkijoina kyseistä SUOJATIETÄ. Olla ja toimia sille VETJINÄ. Nyt on vain vetäjistä suuri puute.

Monet kyllä puhuu siitä Jeesuksen Kristuksen ja / apostolien viitoittamasta ns. SUOJATIESTÄ. Mutta eivät todellisuudessa ole itsekään sillä suoja tiellä, vaan elävät tähän maailmallisuuden / laittomuuden tiehen, sen vääryyksiin ja pahuuksiin, eli synteihin osallisuudessa.

Jeesus sanoi jo maanpäällä ihmisenä eläessään: ”Löytäneekö oikeaa, eli Raamatullista uskoa” palatessaan, tullessaan omiaan noutamaan. Kokoamaan ja yhdistämään, yhtä ja yhteistyössä ja keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa toimimaan ja elämään. Eli, tästä maailmallisuudesta ulos, ja sitten ylös tahrattomana ja rypyttömänä seurakunta morsiamensa, juhla pukuineen tempaamaan. Joka koituu heille, temmattaville valtavaksi riemuksi, mutta maailmallisuuden tielle jääneille hirmuiseksi tuomioksi. Eli siihen, Herran päivään, vihan ja tuomion aikaan ja vaiheeseen / hirmuisiin kärsimyksiin jääviksi. Joissa suuri osa ihmiskunnasta saa jopa lopullisen kadotustuomionsa.

Tähän päivään mennessä ei ole vastaavaa vielä maanpäällä koettu, mitä ihmiskunnan pahuuden tähden edessä on. Näin varoituksen sanana ja aiheena maailmallisuudelle. Mutta kehotuksen ja muistutuksen sanana kristityille ja muillekin kaikkivaltiaaseen, Elävään Luojaan uskoville. Jeesuksen Kristuksen nimessä, vähäinen palvelijansa.

4

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uteliaisuuteni heräsi tuosta päätöslauseesta. Kysynkin suoraan, oletko jonkilaisella ristiretkellä?
      Nimittäin en ole havainnut yleisesti käytettävän sanontaa: vähäinen palvelijansa.

      • SUOJAtielle!

        Kyllä kai niinkin voisi sanoa, eli herttelemässä, ettei Jumalan lapset (Kristukseen uskovat) nukkuisi ns, "POMMIIN".


    • jolta tyhmäkään ei eksy

      Sinulta menee hengellinen valtakunta ja maallinen valtakunta sekaisin. Sitä on paljon liikkeellä.
      Ne tulee erottaa toisistaan.

      Suojatie on olemassa, se on Kristus.
      Muuta suojatietä ei tarvita, ja siitä
      ennusti jo Jesaja.

      Se ei ole mikään kirveenterä tai veitsenterä,
      jossa tasapainoillaan, se on tasainen, siloitettu, jota kuljetaan iloiten vapaana Jumalan lapsena.

      • Odotan kunnollista vastausta. Toistan, sheriffin kanssa ei kannata käydä rajankäyntiin.
        Kannattaa vastata, jos toivot yhteistyön sujuvan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7334
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2214
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1621
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1469
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1176
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1036
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      905
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      893
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      797
    Aihe