Jäätelökioskissa

Olli

Aamu meni pitkään nukkuessa. Edessä oli taas normaali iltavuoro. Olin päässyt kesätöihin kaupungille jäätelökioskiin. Vaikka minulla oli ajokortti, päätin lähteä pyörällä töihin, koska oli niin lämmin kesäpäivä. Reilun tunnin kaupungille pyöräilyn jälkeen saavuin työmaalleni, jäätelökioskille. Siellä työkaverini Tiina jo lopetteli aamuvuoroaan.

Jäätelökioski oli erään huoltoaseman "omistama", ja tuon kyseisen huoltoaseman omistaja maksoi myös palkkamme. Menin huoltsikan pukuhuoneeseen vaihtamaan kamppeita ja aloitin työvuoron, Tiina lähti kotiin. Hänellä oli ollut kiireinen aamu, sillä ilma oli todella lämmin ja silloin myös asiakkaita kävi paljon. Aloin paiskia hommia, välillä jäätelöpalloja sai pyöritellä useita tunteja ilman taukoa pienessä ja ahtaassa kopissa.

Onneksi parin tunnin päästä Mari tulisi avuksi, iltavuorossa oli usein kaksi työntekijää. Meillä oli jo kesäkuun alusta asti ollut pientä silmäpeliä. Mari oli kahdeksantoistakesäinen, kuin minäkin, sellainen melko pitkä tyttö. Hänellä oli ihanat siniset silmät ja tummat hiukset. Pakosti ahtaassa jäätelökioskissa silmäni eksyivät hänen pystyille rinnoilleen, joiden nännit nöpöttivät t-paidan läpi. Usein, kun tulin töistä kotiin ja aloin nukkumaan, runkkasin peiton alla villisti ajatellen Maria.

Usein oikein odotin päivää, jolloin olin yhtä aikaa hänen kanssaan samassa vuorossa. Aika kului ja jono kioskilla kasvoi. Onneksi Mari saapui ajallaan auttamaan. "Moi, onko kiirettä riittänyt?", Mari kysyi avattuani hänelle oven. Vastasin, ja jatkoin jäätelön myymistä. Paiskimme hommia useita tunteja ja vuorollamme kävimme ruokatunnilla.

Oman tauon tultua söin ja menin pukuhuoneeseen vilvoittelemaan. Huomasin käytävässä kondomiautomaatin ja mieleeni palautui fantasia, josta olin jo kauan haaveillut; naida Maria jäätelökioskissa, työpäivän loputtua. Nyt aioin tehdä aloitteen, sillä olimme jo pitkään tulleet hyvin juttuun. Tarkistin, että pukuhuone oli tyhjä ja äkkiä tungin koneeseen kolikot, joka sujautti kaksi kondomia ulos. Sujautin ne äkkiä taskuuni ja lähdin takaisin kioskille.

Loppuilta meni jutellessa niitä näitä, puhuimme ensimmäisistä baarireissuistamme ym. Asiakkaita ei ollut enää nimeksikään. Kioski suljettiin arkisin vasta kymmeneltä. Yhdeksän maissa aloimme siivoamaan. Mari oli yhtä vetävä kuin aikaisemminkin. Hänellä oli päällään tiukat farkut ja punainen toppi. Päivän voittoja laskiessani mietin kuumeisesti, kuinka toteuttaisin fantasiani. Katsoin kun Mari siivosi lattiaa ja kumartui ottamaan luuttua. Hänen farkkunsa laskeutuivat hieman ja esiin tulivat stringien narut. Lahkeessani alkoi kovettua. Mietin yhä kuinka tekisin aloitteen.

Vein rahat huoltamon työntekijälle, Mari jäi sulkemaan kioskia, joka sijaitsi vähän matkan päässä huoltamon sivulla. Palasin takaisin kioskille ja huomasin kuinka Mari oli jo laskenut etusuojan kiinni. Menin sisälle hämärään kioskiin. "No niin, eiköhän lähdetä.", Mari sanoi minulle ja tuli ovelle päin. Laitoinkin oven kiinni ja Mari pysähtyi hieman hymyillen eteeni.

"Mitä nyt?", hän kysyi. Mitään sanomatta suutelin häntä suoraan huulille. Onnekseni Mari vastasi suudelmaani, eikä läimäyttänyt poskelle, niin kuin pelkäsin. Tartuin käsilläni Marin pyöreään peppuun ja jatkoimme suutelua. Hän tuoksui ihanalta. Penikseni seisoi kovana housuissani. Hiljaa Mari kysyi: "Naidaanko? Mennään meille, äiti ja isä ovat mökillä." Vastasin: "Ei, naidaan täällä, kopissa.", ja aloin suudella Marin kaulaa.
"Ei kai täällä, entä jos joku kuulee ulos?", Mari voihkaisi, mutta jatkoin suutelua ja hän antautui mukaan.

Kioski oli melkein pimeä, vain pakastimen valo valaisi niin, että sisällä näki juuri ja juuri. Aloin avata Marin farkkujen nappeja. Pian sain ne
auki ja Marin farkut putosivat kioskin lattialle. Alta paljastuivat ihanat mustat stringit, joista olin aikaisemmin nähnyt vilauksen. Vetäisin paitani pois ja nostin Marin pienimmän pakastimen kannen päälle, joka oli juuri sopivan korkuinen. Mari levitti upeat säärensä ja alkoi aukoa vyötäni. Autoin, ja pian täydessä mitassa oleva penikseni pongahti esille.

Minua panetti koko ajan enemmän, penikseni sykki ylösalas ja sen kärki oli aivan kostea. Repäisin Marin stringit pois, ja alta paljastuikin yllätykseksi melkoisen tuuhea, musta karvoitus. Mari hieman punastui ja alkoi sormillaan hieroa ja levitellä pilluaan. Silloin vasta muistin kondomin! Kumarruin housuilleni ja taskusta kaivoin esille kumin. Avasin paketin ja aloin laittamaan sitä sykkivän penikseni kärkeen.

Siitä ei tullut mitään, vaikka kuinka yritin, en saanut kumia penikseni ympärille, kumi oli aivan liian pieni. Kirosin kyseisen merkin alimpaan helvettiin. Mari oli koko toimituksen ajan masturboinut ja katsonut kuinka taistelin kumin kanssa. Onneksi hän huokaisi: "Anna olla, naidaan ilman, minun on pakko saada.."

Penikseni oli jo hieman laskeutunut. Kiima oli kuitenkin sammuttamatta. Nostin Marin luokseni, aivan pakastimen reunalle. Vedin esinahkan aivan taakse ja vein penikseni hitaasti pillun huulille. Mari levitti häpyhuuliaan sormillaan ja hitaasti työnnyin häneen. Mari voihkaisi kun työnsin penikseni aivan pohjaan asti. Yllätyin kuinka helposti se liukui. Tartuin Maria olkapäistä ja aloin naida hellästi, hitailla, pitkillä työnnöillä.

Oi, kuinka upealta Marin nuori, tiukka pillu tuntui penikseni ympärillä. Pillun kosteat seinämät hellivät terskaani. Nostin käteni Marin rinnoille ja aloin hennosti puristella niitä. Mari nosti topin niin, että upeat, pystyt rinnat tulivat näkyviin. Tarrasin niihin kiinni, puristaen entistä kovempaa. Jatkoimme rytmikästä naimista, kunnes se alkoi olla melko meluisaa. Äänekäs litinä kuului penikseni työntyessä yhä uudestaan ja uudestaan Marin pilluun, pakastin allamme nitisi, minä huohotin ja Marin suusta alkoi kuulua ihanaa voihkimista, joka kiihotti minua entisestään.

Pelkäsin jo tosissaan, että joku kuulisi meidät, sillä kioski ei ollut todellakaan äänieristetty. Marin kiimainen voihkinta alkoi olla jo äänekästä, joten laitoin sormeni hänen suuhunsa. Mari katsoi minua silmiin ja puri sormeani hellästi. Silloin minusta alkoi tuntua että alan tulla. Olimme naineet vain muutamia minuutteja, mutta olin nuori ja kokematon poika, se ihana kiihko ja kiinnijäämisen jännitys oli liikaa. Päätin alkaa naida kovempaa, nopeutin tahdin niin kovaksi kuin vain kuntoni antoi periksi.

Kuiskasin Marille tulevani, hän arvasi sen nopeasti kiihtyvästä tahdistani ja vain nyökkäsi. Mari näytti olevan taivaassa, suu puoliksi avoimena hän päästeli ihanaa ääntä ilmoille joka sai minut hulluksi kiimasta. Tajusin todellakin olevani tulossa ja melkein huudahdin Marille: "Minä tulen, Mari minä tulen!" Mari tarrasi minua kiinni pepustani ja voihkaisi: "Anna tulla, laske kaikki sisälleni..".

Nostin Marin sääret ylös ja laitoin ne yhteen. Näin kuinka ihana, kostea pillu tuli karvoituksen joukosta hieman näkyviin, penikseni työntyessä siihen nopeutuvaan tahtiin. Katsoin kuinka allani Mari voihki silmät ummessa, ihanien rintojen heiluessa työntöjeni tahdissa. Silloin en voinut enää pidätellä, laukesin, penikseni alkoi sykkien pumpata kuumaa spermaa Marin pilluun. Hidastin vauhdin penikseni sykähdellessä Marin sisässä. Noin kuuden sykäyksen jälkeen, vedin penikseni ulos.

Makasimme raukeina. Hymyilimme. Mari sanoi että se oli paras pano, koskaan. Olimme aivan hiestä märät. Kohta spermaa alkoi pulputa Marin pillusta, nappasin pöydältä talouspaperia ja ojensin Marille. Onneksi Mari kertoi syövänsä e-pillereitä. Siistimme itsemme ja kuuntelimme, ettei ulkoa kuulu ääniä. Vähin äänin poistuimme pukuhuoneille ja lähdimme kumpikin kotiin. Seuraava työpäivä Marin kanssa olikin hieman erilainen.

5

15267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesäisessä illassa

      voi tapahtua vaikka mitä esim. tämmöistä.Hyvä juttu.

    • just mä

      Pitääpä alkaa hakemaan töitä jäätelökiskalta, jossa työskentelee vastaavanlaisia naikkosia ;D

    • hyvä hyvä hyvä

      Mitäs siellä seuraavalla yhteisellä työvuorolla tapahtui? :P

    • kira

      tää oli sitä jotain! Yleensä kaikki on sellasta ihan ihmeellistä paskaa jota ei oikeesti vois tapahtua. Tän osaa jotenki kuvitella :)

    • Mari_00

      tää oli hyvä ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe