Kundilla seisoo...

Nainen 83

Haluisin tiedustella sellasta, et onks muilla millasia kokemuksia laukeamisen jälkeisestä stondiksesta. Mun miehelläni meinaan seisoo usein 5-10 minuuttia sen jälkeen kun on tullu..siis spermaa lentää lusikkatolkulla. Tapahtuuks muilla tällasta?

14

8173

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan luonnollista

      Älä murehdi, niin kai se useimmilla. Välillä jää ja toisinaan ei. Kyllä se siitä aina jossain vaiheessa lörpsähtää, loppujen lopuksi. On ollu kokemuksia, mut tuskin se mitään vaarallista on, ihmetellyt olen minäkin vaan aikaisemmin tota. Luulen että ihan yksilöllinen juttu. Tai en sit tiiä miten yleinen? Jännä ois kyl tietää!

    • ei taukoa

      Sairasta mutta totta ! Olen rakastellu joskus liian kauan ! vuosia sitten. oli se ihanaa

      • Strange

        Periaatteessa ei voi seistä laukeamisen jälkeen eli kyllä tuo jostain häiriöstä kertoo. Tai sitten vaan erikoisesta poikkeavuudesta.


    • jusa

      Kyllä on tuttu ilmiö.Ainakin minulla stondis voi kestää kauankin laukeamisen.
      En ole tosin laskenut minuutteja.

      Sama juttu itsetyydytyksen jälkeen,penis jää jäykistyneeseen tilaan useisksi minuuteiksi siemensyöksyn jälkeen.

      Oletkos pannut merkille että myös sinun klitoriksesi erektio voi kestää kauan orgasmisi jälkeen,tai kun olet kiihottunut etkä ole kuitenkaan lauennut orgasmiin.

      Klitoriksen jäykistyminen voi kestää vielä kauemmin kuin miehen peniksen erektio. :)

    • Nitta

      seisoo kanssa vielä nainnin jälkeen vaikka kuin kauan ja monesti hän nai mua uudestaan heti perään jos tahdon. Hän myös jaksaa naida 2-4h putkeen, on kokeiltu sekin.

    • Celduin

      Kyllä minun kumppanillani ainakin seisoo se 5-10 minuuttia laukeamisen jälkeen. Ei se ole mitenkään erikoista. Tuohon siemennesteen määrään en osaa kommentoida mitenkään, ei ole tullut tutkittua. Kai se on yksilöllistä ja suurikin "lasti" normaalia.

    • montakertaaputkeen-mies

      Laukeamisen jälkeen seisoo ainakin pari minuuttia. Pienellä liikuttelulla pystyn pitämään stondiksen myös jatkuvana suoraan seuraavaan varviin. En tiä johtuuko se mun kyltymättömästä seksinhimosta, mut tykkään sekstailla ns. läpi yön. Pari kertaa putkeen, tupakka/juoma/hengähdystauko ja lisää seksiä. Normaalia? En tiedä, mutta mä tykkään..

    • kyllä

      Kyllä seisoo monesti. Ja mitä paremmat kyydit on saanut, sitä kauemmin ainakin itselläni seisoo. Kyllä se siitä sitten rauhoittuu tai aloittaa uuden kierroksen!! =D

      • Anonyymi

        Höpön höpön teidän lusikka tolkulla spermaa taas joopa joo


    • Anonyymi

      Kyllä siinä yleensä menee jonkun aikaa, kunnes kalu löystyy normaaliksi.
      En kyllä ole omasta löystymisajasta ottanut aikaa, mutta kyllä siinä varmaan pari minuuttia menee hyvinkin.
      Tosin tuollainen jopa 10 minuutin jälkierektio tuntuu aika pitkäaikaiselta, vaikka ei kai se ole mahdotontakaan. Ja joillakin miehillä ei välttämättä löysty lainkaan, vaan pystyvät jopa uuteen varviin "vanhalla" seisokillakin, mutta se taitaa olla enempi nuorten miesten kyky.

    • Anonyymi

      Sinisiä pillereitä?

    • Anonyymi

      Mulla ainakin lerpahtaa heti laukeemisen jälkeen, tulee ulos heti pimpistä samoin spermat. Nuorempana ei näin käynyt, harvoin toki heti uuttakaan varvia pystyin. M61

      • Anonyymi

        Et ole tainnut saada seksiä pitkään aikoihin keneltäkään? Milloin viimeksi olet harrastanut seksiä jonkun toisen ihmisen kanssa? Milloin rakastelit jonkun toisen, oikean elävän ihmisen kanssa?

        Täällä istut suoltamassa solvauksia kommenttien perään, joka päivä ja jo monen vuoden ajan.

        Oletko koskaan pitänyt taukoa tuosta noiden samojen lauseiden spämmäilystä?

        Tajuatko että tuo jatkuva päivästä toiseen toistuva spämmisi paljastaa sen ettei sinulla ole elämässäsi ketään joka sinusta välittää. Olet ihan itse paljastanut kaikille sen että olet yksinäinen ja katkera luuseri joka ei ole koskaan kokenut seksiä kenenkään kanssa. Sukusi on hylännyt sinut ja olet täysin yksin. Ajattele sitä että kohta jouluaattona muut ihmiset tapaavat toisiaan, perheitään, lapsiaan ja sinä olet täysin yksin. Mieti sitä. Mieti sitä että me muut tiedämme sen että sinä vietät sen yksin koska kukaan ei sinua halua nähdä.

        Huomaa nyt myös sellainen asia että kun tulet spämmäämään taas että "osui ja upposi kjäh kjäh" tai jotain muuta vastaavaa, ettei se sinun heittosi tunnu minusta miltään. Jos se joltain tuntuu, niin enintäänkin säälittävältä, koska itse olet osoittanut niin minulle kuin kaikille muillekin lukijoille ettet sinä ole kenellekään rakas tai merkityksellinen ihminen.

        Olet pelkästään mielisairauden riivaama luuseri joka on potkittu jopa hoidosta pois. Et ole mitään, eikä sinusta tule mitään. Sinun heitot eivät todellakaan "osu ja uppoa" keneenkään täällä. Mutta voin kuvitella kuinka sinuun sattuu kun sinusta kerrotaan totuus ja paljastetaan se kuinka tyhmä ja säälittävä olet. Älä valehtele itsellesi. Tunnusta että se sattuu sinuun kun kaikki tietävät sinun olevan yksinäinen luuseri ja mielisairas. Olet monta kertaa ilmoittanut nämä viestit poistoon koska et halua että muut tietävät sinusta totuuden, mutta muista ettei totuus muutu tai katoa. Me muut nautimme joulusta ja läheisyydestä ja sinulle joulu on ihan samanlainen päivä kuin mikä tahansa muu päivä vuodessa. Muistatko niitä lapsuuden jouluja? Et saa enää koskaan kokea sellaista onnea ja lämpöä. Tiedätkö mikä sinua odottaa? Hauta.


      • Anonyymi

        M61 ois kiihottava ottaa sun lauennut spermainen löysä kalu suuhun ja koittaa saada se kovaksi heti uudestaan. Luulen et kovettuis aika nopeasti ja olisi valmis uusintaan.


    Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      510
      3668
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      177
      3486
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2694
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2469
    6. 276
      2106
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1553
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe