B-luokan leffa meinaa myös leffaa jossa tehdään pilaa massiivisuudesta / kaupallisuudestaym... ta...

deepstarsix

tuollaista vaan,näin aluksi joillekkin aloittelijoille riittänee.Tuollaisten leffojen kanssa vaan helposti sotkee käsitteet ja muut,yhdistää vääränlaiset leffat toisiinsa,erehdykset annetaan anteeksi,sen jälkeen voi vasta olla sujut Been kanssa.

5

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deepstarsix

      esim B-''määritys''leffat:
      kill bill vol.1
      riiviöt the gremlings
      the critters
      lissää tulloo noissa juttuja joista äsken mainitsin.

      • fur

        B-leffahan ei alunperin tarkoittanut että ko.leffa olis ollut mitenkään huonompi.. se vaan tarkoitti että kun USA:ssa varsinkin autoleffateattereissa esitettiin yleensä 2 leffaa kerralla, niin se B-leffa oli se jälkimmäinen... (joskus se oli jopa parempi kuin se A-leffa)


      • DeepStarSix
        fur kirjoitti:

        B-leffahan ei alunperin tarkoittanut että ko.leffa olis ollut mitenkään huonompi.. se vaan tarkoitti että kun USA:ssa varsinkin autoleffateattereissa esitettiin yleensä 2 leffaa kerralla, niin se B-leffa oli se jälkimmäinen... (joskus se oli jopa parempi kuin se A-leffa)

        niinpä ei leffoja pysty niin vaan erittelemään,juuri sen takia kannattaakin perehtyä kaikenlaisiin.Esimerkit 2:
        mitkä liittyvät siis edelliseen tekstiini....
        Creepshow,Creepshow 2,Children of the corn 2 johon on haettu kulttileffan arvoa.Hammaslääkärit,kun nyt puhutaan sisäpiirivitseistä niin pistetään nyt tänne sitten myös Little Nicky.Lisää tulee......


    • DeepStarSix

      the Blues Brothers,jossa kaikki mahdolliset 70-luvun lopun ja 80-luvun alun juntti U.S.A kaahailu leffan peruskliseet ja juonen etenemistä liian paljon helpottavat (jutut).Punaniska meininkiäkään ei ole unohdettu.
      Darkman on myös tuollainen Aan Bee leffa.Viittauksia koko populaari sarjakuva genreen,Batman,monster sarjakuvat,yleensäkin sellaiset joissa''pieni'' ihminen löytää itsensä.Jopa Sam''Saw'' Raimin edellisiin leffoihin viitataan Dark Manissa...katsokaa yksityiskohtia tarkasti niin löydätte muutamista hänen leffoistaan yksityiskohtia...esim...Ed...Samaa kamaa koko leffa kuin 80-luvun toimintasankari buumi (kokonaisuudessaankin)Bad Tastessa kokonaan B....on taas Peter Jacksonin lapsuus....ja sen tuomat B-sarja kujeet....samaa kamaa ohjaaja George Lucasin kanssa....kummatkin koostavat B-materiaalin uuteen uskoon,pitävät sen osittain Beenä mutta lisäävät siihen vaan nykyaikaiset tehosteet.Tähtien sodastakin löytyy viittauksia vanhoihin B ja A seikkailusarjoihin....Galacticaan,ehkäpä jopa vähän Star Trekkiä ja Oz-maista satuilua....Oz kyllä hoitaa hyvin puppeteer osansa imperiumin vastaiskussa ja jedin paluussa.Jedin Paluuhan on puhdasta satua ja fantasiaa,tietyssä muodossa ne ovat yhtä ja samaa.Kummassakin kyse yksilön löytämisestä/kasvamisesta.

    • DeepStarSix

      elikkä lainaavat tai suorastaan varastavat toistensa ideoita,pistäväy niitä omiin leffoihinsa ennen kuin ne ilmestyvät tietyiltä henkilöiltä.Unohdettujen kaavojen mukaan rakennettuja.Tehty aivn oikealla tavalla siis joskus tietyn kaavan mukaan,niissä yhdistyy sarjakuvat,musiikki,jonkinasteinen anarkia ja osassa on kyseessä vaan näytön paikka,että järjetön leffakin voi toimia lähes loogisella tavalla.Massiivisissa leffoissahan on vaan pelkkä massiivisuus ja niistä näkee Hollywood glamourin mitä pitää olla jokaisella hyväksytyllä näyttelijällä,hyvä esimerkki on leffa gaalat ja vastaavat palkintojen jako tilaisuudet niillä ei ole juurikaan tekemistä itse leffojen kanssa vaan kysessä on trendi jutut joka on muodista suurinta Hollywood kuvioissa.Näyttelijä ei periaatteessa saa epäonnistua ei leffassa eikä sen ulkopuolella,heitä valvotaan kaikkialla.Jokaiselle jutulle pitää olla jonkinmoinen merkitys.Valtaa näyttelijällä on ihan mihin vaan...oli se sitten politiikkaa tai muuta.Vaiko oletteko ihmetelleet sitä että miten tunnetun näyttelijän elämä näyttää ja se saadaan aina kuulostamaan onnelliselta.....kaikki on luotua.Yksikin virhe niin se on siinä sitten.....vaihda duunia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      46
      3167
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2033
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1492
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1375
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe