NAISEN PISSAAMINEN KIIHOTTAA

ei isolle hädälle

Naisen pissaaminen näkeminen kiihottaa ihan älyttömästi!! Siis vain sellaisen kuvan näkeminen, missä nainen pissaa, EI mitkään suuhunpissaamisjutut tai jutut, jossa pissataan toisen päälle..ei mun juttu.

Mikä siinä naisen pimpin ja pissaamisen näkemisessä kiihottaa? Voisikohan tyttöystävää pyytää pissaamaan nähdeni?

24

10159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nam!!

      On todella kiihottavaa nähdä, kun nainen on pissalla. Oma naiseni kävi kerran nähdeni pisulla metsässä ja minusta siinä oli jotain todella kiihottavaa, kun näki pimsan paljaana ja kun pisu tuli huulten välistä maahan. Meinasin räjähtää kiimasta siihen paikkaan!!

    • katsella

      On todella kiihoittavaa katsella kun nainen pissii!Käymme kävelyllä vaimoni kanssa metsässä juomme viiniä tai olutta ennen lähtöämme,kävellessämme odotan kyrpä pystyssä että vaimoni sanoo minulla on pissi hätä,olenNuolen kiimassa kun hän laskee housut alas ja kyykistyy,saan katsoa ihan läheltä kun pissi suihkuaa sihisten pillusta!Saan nuolla pillun puhtaaksi!!

      • Pertsa78

        En nuolisi pissaista pillua kyllä puhtaaksi, mutta katsoisin mielelläni vierestä ja runkkaisin...AHHHHHHH!!!


      • Vittu ihan mahtavaa. Seisoo jo pelkkä kertomus. Saispa lämpimät naisen pissit suuhun, laukeisin varmaan hengiltä.


    • sinulle videoita,
    • luonnollista

      Kyllä naista katselee mielellään pissaa se tai ei. Luonnollinen pissaaminen on "munan seisottavaa" toimintaa, mutta pissaleikit tms. ovat vähän ylimenevää kamaa.

      Samalla tavalla minua kiihottaa nähdä omaa spermaa tulviva naisen pillu, spermaa tisseillä tai spermaa pyllyreiän päällä. Varmaan jotain esi-isiltä perittyä ja ihmisen selviytymiseen liittyvää.

      • Totuus1

        Kiihotun myös oman sperman näkemisestä naisen päällä tai pilluvaossa. Jotain eläimellistä siinä on ja kai se on vähän tuhmaa.


    • kiihota....

      asun kerrostalossa, ja häijyä tekee, kun yläkerran muija lorottaa veteen niin että seinät kaikuu. sellainen näköyhteys toimenpiteeseen onkin jo aivan eri juttu. kerran saunassa kopeloin vaimoa takaapäin jalkojen välistä ja muija kusaisi kouraan, niin kyllä se aika tavalla säväytti, semmoinen lämmin suihku....kertoi myöhemmin, että oli jo pitkään suunnitellut kyseisen teon, minä kun aina saunassa kopeloin...

      • kivaa!

        Pissimisen näkeminen kiihottaa ja tuollainen vahinko menisi varmaan itselläni ohi kuittauksella "ihanaa". En halua, että nainen päälleni pissii, mutta tuollainen vahinko olisi ihanaa. Kyllä minä tuosta kiihottuisin.

        Mutta totta, en minäkään halua kuvitella naapurin vanhaa akkaa lorottamassa. Hyi helvetti.

        Oman neitoseni pissaamisen näkeminen voisi olla tosi jees!


      • Kiihottaako?

        Entä jos vaimo seuraavalla kerralla ulostaa kouraasi, kiihottaako?
        Haistelet ulostetta ja vähän maistelet?:O


      • hyi
        Kiihottaako? kirjoitti:

        Entä jos vaimo seuraavalla kerralla ulostaa kouraasi, kiihottaako?
        Haistelet ulostetta ja vähän maistelet?:O

        Paskajutut on perseestä! ;) No, ihan oikeesti ne on ja en kyllä antaisi anteeksi, jos naiseni paskoisi kädelleni tai muutenkin nähdeni. Pissaaminen on jees.

        Mistäköhän edellinen kirjoittaja on moisen fantasiansa keksinyt. Hyi helvetti!


    • NiiiiinSiiiistiiiii!

      Se, että nainen kyykistyy pusikkoon ei ole vielä mitään. Eihän siinä yleensä mitään näe.

      Mutta miehet, kysykääpä tyttöystävältänne, suostuisiko hän lorottamaan teidän nähdenne pöntöllä tai vaikkapa saunan lattiakaivon päällä. Leveä haara-asento, pimpsa hieman auki edessänne ja seuraatte, kun nainen aloittaa. Kuuluu sihinää ja lämmin pisuvana valuu lattialle tai loriseen pöntön seinään. Kyrpä kankistuu ja sitä toivoo, että nainen pisuttelisi pitkään.

      Virtsaan itsessään ei liity mitään kiihottavaa, mutta virtaamiseen kyllä. Voisin kyllä kuvitella, että omat jalat tuossa kastuvat myös, jos liian läheltä katsoo. Ei se voi pahalta tuntua ja eihän terveen ihmisen pissassa pöpöjä pitäisi olla!

    • kävi näin . . .

      Naisten pissaamisen näkeminen kiihottaa ja itse jäin näkymän "koukkuun" seuraavan tapahtuman jälkeen. Tästä tapahtumasta on aikaa toistakymmentä vuotta. Olin jotain 15-16 vuotias kun olin kaveriporukassa kaupungilla uudenvuoden yönä liikkeellä. Oltiin siinä otettu pari kaljaa ja se alkoi tuntua rakossa tyhjenystarpeena. Jossain vaiheessa huikkasin kavereille että odottakaas käyn kusella. Kurvasin erään virastotalon pihaan ja suuntasin askeleeni ison roskiksen suuntaan. Kaivelin siinä samalla oman "nakin" jo esille ajatuksena nopea rakon tyhjennys roskiksen takana. Samassa kun kurvasin roskiksen taakse pili kourassa niin tajusin etten ollutkaan siellä yksin. Saman roskiksen takana oli kaksi, suurinpiirtein ikäistäni tyttöä, housut nilkoissa, vierekkäin pissalla. Jähmetyin hetkeksi paikoilleen, enemmän pelästyen kuin muusta syystä katsomaan näkyä. Toinen tytöistä taisi myös hieman pelästyä ja kiljaista. Toinen alkoi huutamaan ja käski mun painua... Hätkähdin näkymästä ikäänkuin "hereille", käännyin ja lähdin pois. Oma kusemiseni jäi suorittamatta. Koko tapahtumaketju kesti arviolta ehkäpä korkeintaan 15-20 s mutta muistan vieläkin tapahtuman kuin eilisen päivän.

      Myöskään minua ei mikään päälle tai suuhun pissaaminen kiihota vaan aivan pelkkä näkeminen.

    • Arniika

      Minä istun wc-pöntön reunalla ja nostan toisen jalan reunalle, sitten mies levittää häpyhuulia ja katselee kun pissa suihkuaa. Hän kiihottuu siitä valtavasti että pitää taas mennä uudelleen naimaan!

      • Nannaa!

        Kuulostaa äärettömän kiihottavalta!! Kuvittelen vain, kun vaimo kävisi rakastelun jälkeen pissalla ja pimpasta valuisi vielä muitakin nesteitä.

        Mitenköhän saisin vaimoni pissaamaan nähdeni? Tuo olisi erittäin kiihottavaa!!


    • Ujostuttaako?

      Ne naiset, jotka pissaavat miehensä nähden, niin ilmeisesti tykkäävät touhusta? Miltä naisesta tuntuu, jos mies on kanki kovana katsomassa, kun toinen pissaa? Onko se kiihottavaa naisesta?

      Omasta mielestäni kiihottava ajatus, mutta ison hädän jätän kyllä väliin. Prinsessani saa pissiä nähdeni, mutta jätetään kakkajutut täysin.

      • Anonyymi

        Jokohan ovat nähneet kun nainen pissaa heeh?
        itte olen nähny jokaisen naisystäväni pissaavan olen pessytkin ne pimpsat ja ajellu karvatkin muutamilta,luulisi olevan ihan normaalia että nainen pissaa ja mies siinä katselee ainakin itte monesti räplään naistani kun se on pytyllä pissalla ja sitten pesen pimpsan.
        Toisinaan se ottaa suihin kun istuu pissalla ja hyvää tekee.


    • Olen aina halunnut et joku nainen pissaisi lämpimät pissit niin et suuni täyttyisi siitä ja joutuisin nielemää kaiken kusen ja sitä vaan tulisi...pelkkä kirjoituskin kiihottaa ihan hitosti


      Tää fantasia pitää päästä kyl toteuttaa vaikka rahalla. Voisin runkata sille loppuelämäni.

      • Anonyymi

        Oikeassa olet. Aina kun näen kauniin naisen, niin kuvittelen sen hajareisin ylleni ja kusevan päälleni. Tämän jälkeen nussin sen kusisen vitun puhki ja työnnän spermat vitunreikään syvälle, ja lopuksi imen ja nuolen vitun puhtaaksi. Joskus kuvittelen useamman miehen kusevan luonnossa päälleni ja nussivan vuoron perään persettäni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oikeassa olet. Aina kun näen kauniin naisen, niin kuvittelen sen hajareisin ylleni ja kusevan päälleni. Tämän jälkeen nussin sen kusisen vitun puhki ja työnnän spermat vitunreikään syvälle, ja lopuksi imen ja nuolen vitun puhtaaksi. Joskus kuvittelen useamman miehen kusevan luonnossa päälleni ja nussivan vuoron perään persettäni.

        Ui, luonnossa useampaa kullia pyllyyn. Jotenkin niin Suomalaista ja luonnollista.


    • Naisen pissi on vain pillun hunajaa ja terveellistä.

      • Anonyymi

        Voiko olla parempaa herkkua miehelle, kuin kiimasen nartun kiimanen kusi, ajatuskin panee kulliin liikettä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voiko olla parempaa herkkua miehelle, kuin kiimasen nartun kiimanen kusi, ajatuskin panee kulliin liikettä.

        Todellakin. Sammoo mieltä 👍. Kyllä kulli tykkäisi ja seisoisi viikkoja kun saisi lämpimät hunajat naamalle ja suuntäydeltä 😍😛


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe