Raahen tallit..???

-Martsu-

Hei! Tietäiskö täällä kukaan mitään Raahen talleja?? Mä tiiän pari, mutko en tiiä ees yhteystietoja. En pysty menee suoraan tallille.
Olis viel parempi, jos joku vaikka käy jollain Raahen tallilla tai Raahen lähistöllä olevalla tallilla ja kertois siit mulle. Jjos tiiät jotain sivuja sinne tai tietoja.

Tietoiset, VASTATKAA PIAN ! ! !

25

4593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mysti22222

      ei muuta ku rohkeasti paikanpäälle kyselemään.. ;) hevosen omistajatkin arvostavat sitä,että rohkeasti kysyy hoito ja tuntimahdollisuuksista.

      • jeap

        Raahen Ratsastuskoululla voi ottaa tunteja. Aika kalliita vaan. 15e yks tunti.


      • Heppatyttööö

        15€ ei ole kauheen kallis!!


    • hepo

      www.spiritofcurlies.com

    • -

      Ei kannata mennä raahen ratsastuskoululle ! Siellä on paljon puitteita :

      - vain ns. " suositut oppilaat " saavat laukata tunneilla .

      - opetus aivan syvältä ! Kierretään vain kehää ympäri ja opin siellä vain perusjutut

      - ei maneesia , jos on vesisade tunti perutaan tai ratsastetaan sateessa .

      - ratsastin siellä noin 3-4 vuotta enkä saanut mennä kertaakaan esteitä ja sitten kerran sain kokeilla laukannostoa ja kun se laukkasi pari askelta ja sitten ei enää niin se ope sano että riittää .

      - kalliit hinnat ja opetus ei ole hintojen tasolla !!

      - itse lopetin siellä ratsastuksen ja pidin ainakin vuoden taukoa ja kun erehdyin viime kesällä ja syksyllä käymään siellä kerran huomasin ettei ratsastus ollut hauskaa ja kun kävin tässä muutama viikko takaperin leirillä sarintallilla rakastuin taas ratsastukseen . Siellä tunnit ovat hinnantasoa vastaavaa . Mukava opettaja . Opeteltiin leirillä asioita mitä en osannut ja siinä huomaa MITEN HUONO TASO RAAHENRATSASTUSKOULULLA ON !!!
      Kaikki jotka halusivat saivat laukata . Nyt olen käynyt siellä kerran tunneilla , kun on harrastuksessa taukoa kaksi kertaa ja menen taas ensiviikolla .

      Liisää huonoa raahen ratsastuskoulusta :

      - ei vessa

      - ei vesijohtovettä tuovat vettä kanistereissa ...

      • ertsuppa

        Munmielestä Raahen ratsastuskoulu on hyvä paikka. Kyllä siellä saa muutki laukata kunhan kysyy!!! Mun mielestä opetuskin on tosi hyvä eikä siellä mitään kenttää koko ajan kierretä käyään siellä joskus maastossaki ja kesäsin käyään uittaan hevosii rannassa. Mua ei haittaa vaikka ei oo maneesia, sinne kyllä suunnitellaan maneesia. Jos oisit halunnu hypätä esteitä nii oisin menny este tunnille! Ei mun mielestä yks tunti paljoo maksa jos on rahaa. Raahen ratsastuskoululla on kyllä vessa ja sieltä tulee letkusta juoma kelposta vettä. Mä oon jo ratsastanu sielä kolmevuotta ja oon TYYTYVÄINEN.


      • ertsuppa
        ertsuppa kirjoitti:

        Munmielestä Raahen ratsastuskoulu on hyvä paikka. Kyllä siellä saa muutki laukata kunhan kysyy!!! Mun mielestä opetuskin on tosi hyvä eikä siellä mitään kenttää koko ajan kierretä käyään siellä joskus maastossaki ja kesäsin käyään uittaan hevosii rannassa. Mua ei haittaa vaikka ei oo maneesia, sinne kyllä suunnitellaan maneesia. Jos oisit halunnu hypätä esteitä nii oisin menny este tunnille! Ei mun mielestä yks tunti paljoo maksa jos on rahaa. Raahen ratsastuskoululla on kyllä vessa ja sieltä tulee letkusta juoma kelposta vettä. Mä oon jo ratsastanu sielä kolmevuotta ja oon TYYTYVÄINEN.

        Muuten Raahen ratsastuskoulun nettisivut löytyy "www.Raahen ratsastuskoulu.fi".
        Nii et kanttii käyä kattoon.


      • Anonyymi

        RAAHEN RATSASTUSKOULULLA SAA LAUKATA NE JOTKA OSAA


    • Jemsku98

      Raahen ratsastuskoulu on niiin huono paikka,et en voi ees kuvitella sinne menemistä uudestaan!Opettaja on ärsyttävä,eikä sieltä saa kunnon opetusta...itekkin sain vaan kävellä uraa pitkin ja rvata ehk. 2 askelta kun tunti loppu, hintana 25$ eikä ees tuntia.
      onhan siellä ihan kivat hepat mut Sarin talli on 10 0000000000 kertaa parempi paikka!!(Kokemuksena 5 vuoden vakkaritunnit kesäleirit ja tunnit!

      • moi! Kannattaa käydä Sarintallilla!! Se on ihan paras! :D


    • ---

      Itse en myöskään pidä Raahen Ratsastuskoulusta! Siellä ratsastuksen opettajat on jotenkin hyökkääviä ja saa huudot päälle jos jokin ei heti onnistu. Ratsastus on hyvin yksipuolista. Maastossa ei käydä juuri koskaan, jos käydään, niin ehkä sadan metrin lenkki metsäpolulla. Estetuntejakin on vain neljä kertaa vuodessa kolmen tunnin jaksoissa. Siinä paikassa tulee vain paha mieli ja menee ratsastuksen maku! Tuntuu että sen tallin omistajilla pyörii vaan raha mielessä...

    • ertsuppa

      mä oon sittekin sitä mieltä et SARIN TALLI IS BEST!!! Raahen ratsastuskoulu ei oo yhtä hyvä paikka! :)

    • kovin tyytyväinen!:)

      Mun mielestä opettajat ovat vastuullisia Raahen ratsastuskoululla. Mielestäni siellä käydään hyvin tarkasti kaikki ratsastukseen liittyvät perusasiat, ja ikinä ei pakoteta ratsastajaa tekemään tasoaan vaikeampia asioita! Talli on ehkä heiman kallis, tosin opetus on mielestäni hyvää. Tallit eivät mielestäni kuulu olla lapsien rellestyspaikkoja, joissa hevosilla voi tehdä ja leikkiä vapaasti mitä vain. Melkein kaikki ratsastuskoulut jakavat mielipiteitä, osa pitää osa ei ja aina on melkein mitä vain valitettavaa :) Itse jatkan Raahen ratsastuskoululla ja jatkan kehittymistä heppojen kanssa. Itse en ole "vain uraa kiertänyt"! Kouluratsastuksessa käymme monipuolisesti hevosen rentouttamista ja pyrkimystä monipuolisin harjoituksin. Esteitä ei kenties hypätä niin paljoa, sillä täytyy aina muistaa, että pohja esteillekin syntyy kouluratsastuksen kautta! :) Tämä on taasen mun mielipide, mutta tärkeintä on, että viihtyy juuri sielä tallilla missä on ;) Raahen ratsastuskoulu on se minun paikka :)

    • VÄHÄN vanhempi

      Haha, miten vois mitään fiksumpaa tekstiä 98:lta odottaakkaa... Kannattaa ratsastella vähän kauemmin, niin oppii tuntemaan hevosia ja hevosihmisiä ja sitä mitä ratsastus oikeesti on. Ei sielä vaan pidetä hauskaa ja hurjastella mielin määrin. Nykyään paska talli on näemmä sellanen, jossa ei heppojen kans saa lennellä sinne tänne ja hutiloida pää ylhäällä , selkä jäykkänä ja ilman opetusta. Kasvakaa.

    • omamielipiteeni

      Joo, raahe ratsastuskoulu on mun mielestä aika surkee paikka. mun mielipide, jote älkää vetäskö hernettä nokkaa. Kanttii kävästä ruukissa Hessun tallilla. Iha sika hyvä paikka. Maneesi ja kenttä, tosi kivat hepat ja opettaja tosi mukava ja hauska. Sitten tuo Sarin talli rantsilassa on kans hyvä paikka. Ite oon pääasiassa käynyt sielä vain leireillä. :)

    • Minäpä minä

      Oon ite harrastanu ratsastusta raahen ratsastuskoululla n. 6v ja pikkuhiljaa alkaa ratsastus into kaikota...Tunnilla mennään usein samoilla hevosilla, jos kerran saa kokeilla jotain ns. vaativampaa, eikä yksi asia onnistu, sinut laitetaan menemään "helpoilla" hevosilla seuraavat 4kertaa. Myös yksi ratsastuksen opettajan kaveri saa ratsastaa hevosilla joilla haluaa...Yleensä menee Lillillä, Mustilla tai Nipalla, mutta ihan on sen tasoinen kyllä, sitä en voi kiistää. Tympäsee vain se, jos listassa lukee että hän menee esim. Pantterilla, heti ollaan vinkumassa saisiko mennä Lillillä ja tuntilistaan tulee muutoksia. Sarintallilla olen käynyt pari kertaa ja ihan hyvältä vaikutti. Olen harkinnut sinne vaihtoa jo pariin otteeseen. No, jos nyt jatkan vielä raahenratsastuskoululla jonkin aikaa ja katson sitten vaihdanko sarille.:)

    • heppahullu10

      mun kamujen mielestä Sarin tallin hevoset on ihania mutta raahen ratsastuskoulun hevoset puree ja potkii...

      • heppahullu1000

        mutta silti en moiti kumpiakaan!


      • rrk ♡♥♡

        RRK:lla hevoset ei todellakaan potki eikä juuri purekkaan! Ite käyn raahen ratsastuskoululla ja siellä on mun mielestä tosi hyvä opetus!ite oon vielä alottelia ja oon saanu laukatakki.


    • Sarin talli♥!

      Raahen ratsastuskoulua huononpaa tallia saa etsiä.. Käykää Raahenratsastuskoululla kävijät, Sarin tallilla Rantsilassa, ni tallinvaihto on aika varmasti edessä :DD!(kokemusta)

    • joku

      Raahen ratsastuskoulu on hyvä paikka! Itse en tykkää Sarin tallista. Olen ollut sarilla kahesti leirillä enkä oo ollu tyytyväinen! Majotus paikka on pieni mökki jossa haisee pahalle ja on kauheen kuuma! Hepat on ihan mukavia mutta kauheen pieniä. Paitsi on siellä suokkeja. Sarin talli ei vaan ollu mulle sopiva talli!

      Raahen ratsastuskoululla ei ole kuin kaksi hevosta jotka ovat vähän äkäisempiä kuin muut.

      Käyn tällä hetkellä leireillä Pihkalassa tosi hyvä paikka!! Ihan mahtava!

    • hmmph1

      Tota Sarin tallista en oikein tykkää koska en opi siellä asioita Opettaja ei edes sano mitään virheistä.Minun mielipiteeni on että Raahen Ratsastuskoulu on paljon parempi!

      • hmmph1

        Mutta jos haluatte Raahen Ratsastuskoululla vaativampaa niin soittakaa tai ilmoittakaa opettajalle!Itse olen vieläkin ''alkeis tunneilla'' Mutta vanhempani huomautti siitä ja olen siirtymässä kokeneempaan ryhmään jossa hypätään esteitä.


    • Hmmph1

      Ja onhan olemassa Tmi hirnuva hevonen,Ahon talli ja Hessun talli

    • Heppahullu00001

      Mä oon käyny tmi hirnuva hevonen, nii siellä yksityistunneilla ja hyvää opetusta on. Siellä on myös kivoja heppoja ja kiva ope.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe