Syö hyvin ja halvalla

Nälkäinen&hanuri auki

Päivän Ilta-Sanomissa oli hyvä artikkeli miten ulkona voi syödä hyvin edullisesti - kun vain tietää missä hyvvä&halvalla apetta tarjoillaan.

Mikä on tilanne Kuopiossa, löytyykö kaupungista hyvää halvalla?

22

6404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näläkänen

      Tavallista kotruokoo ja kaekilla maasteilla, eiku höösteillä suap työttömmii yhistyksellä arkisi kaks ja puol eoroo per lärvi. Revi siitä!

      • näläkäpoes

        pienellä päivärahalla eläville työttömille! Että ei ole julkinen ruokapaikka. Päivittäin on saatavilla pieni määrä ruokaa, ja loppuu yleensä kesken. Ei riitä kaikille näläkäsille työttömillekään. Palakalliset soppii männä syömmään yleisiin paikkoihin. Minun mielestä aenahhiin näen! Ei työttömällä oo vara männä syämmään jonnekkii Rossoon. Palakallisetko tulloo syömmään työttömmiin leipee? Voi ristus!


    • zipperia

      Missä edullisimmat/mahtavimmat pizzat, pastat ja kebabit?

    • opiskelija

      Hyvää ruokaa halvalla(?) voi saada esimerkiksi yliopiston ruokalasta, Canthialta, Mediteknialta ja Snellmanialta. Canthia on noista ruokaloista tilavin ja muutenkin mukava. Tietääkseni ilman opiskelija-alennusta ruoka-annoksen hinta on jotain 4,5 euroa tai vastaavaa, riippuen vähän mitä on listalla kulloinkin. Ruokaan kuuluu tietysti ruuan lisäksi juoma (maito, mehu, kotikalja, piimä) ja vesi. Sitten on salaattipöytä 2-3 eri salaatilla ja muilla lisukkeilla sekä uunituoretta leipää. 10.30-14.30 on yliopiston ruokala auki. Ainakin hyvää se ruoka useimmiten on, hinnasta nyt voi olla aina montaakin mieltä, mutta ei sitä itsekään varmaan halvemmalla valmista yhtä monipuolista annosta...

      • mutta...

        mun mielestä ajoittain tosiaan ruoka on kyllä aika surkeeta, esim. tällanen ku pinaattiletut ja keitetyt perunat, tekeekö mieli maksaa siitä "hyvästä" 2,35...salaatteihin olen tosi pettynyt Canthialla, ei mitään mielikuvitusta eli niissä ainakin olisi parantamisen varaa. Kyllähän näin opiskelijana ruokailu siellä kannattaa, mutta on tosiaan päiviä jolloin ei kiinnosta maksaa edes tota hintaa ala-arvoisesta ruuasta...
        Mutta kuten sanoit, useimmiten ihan ok. Ja noista leivistä vielä, menee jotenki niin, että maanantaina on tuoretta, tiistaina edellispäivän jämät, keskiviikkona tuoretta jne..

        Sorry tämä asenteeni mutta aikaisemmin ammattikorkeassa opiskellessani ruoka oli todella paljon parempaa, TOSIN eihän opiskelijoita siellä ollutkaan kuin kourallinen yliopistoon verraten, joten kaippa se vaikuttaa asiaan..


    • kääny ja syöny

      mikä anttilan yläkerrassa onkoo se RAKS en tiijä, vuan suap syyvvä niin paljon kun haluu, on monenlaista pitsoo/sallaattia ja muuta muonoo, voi mahoton, miten paljon jaksaa syyvvä ja on hyvvee, kääppä kahtomassa, ni kyllä kuola valluu, ku niät ruoka ruokatiskin,,, nam nam

      • onpa tosi halpa

        jos kaheksan euroa joudut pulittamaan eikä siellä kukaan jaksa tolkuttomasti syödä, sitä ei siis voi halpana ruokapaikkana mainostaa.


      • kptona
        onpa tosi halpa kirjoitti:

        jos kaheksan euroa joudut pulittamaan eikä siellä kukaan jaksa tolkuttomasti syödä, sitä ei siis voi halpana ruokapaikkana mainostaa.

        Laitappa kotona, makaroonia ja tonnikalaa, kaurapuuroa, eikä maksa paljon, opiskelijat vaan niin laiskoja, että eivät kehtaa ruokaa laittaa, pitää valmiille päästä....!!!!!
        Naristaan kaikesta, ilmatteeksi pitäis saaha, menkää perjantaina ruokajonoon, ei maksa mitään...
        Linja-autoasemalla jakavat, ihan ILMAISEKSI.


      • Anonyymi

        Rest sovellus.


      • Anonyymi

        Oli pahat ruuat.


    • Arska

      Parhaat hinta/laatu-suhteen ateriat saat opiskelijahintaan yliopiston ruokaloista. Hinta muistaakseni 2.35€ opiskelijoille. Hinta on valtion tukema. Muille kalliimpi (muistaakseni jotain 5€ kun olin yliopistolla määräaikaisena).

      MUTTA: valtion tukemat ateriat ovat hinta/laatusuhteeltaan ylivoimaisia.

      Omalla rahalla: lue City-lehteä -sehän on ravintola-alan mainostamiseen tehty lehti. Kuopiossa suosittelisin Lounas-Satamaa Itkoniemessä, kotiruokaa tai kavereiden tarjoamia herkkuja (esim. ankeriasta tai savustettua lohta). Ei Kuopiossa gourmetia ole - jos sitä tavoittelet niin rahat menevät hukkaan.

    • Männykäpy

      Lounasravintola Männykäpy Männistön kauppakeskuksessa (samassa talossa kuin posti) tarjoaa normaalia "kotiruokaa" n. 5€ hintaa. Hinta sis ruoan, salaatin ja juomat. Ruuan maku ihan ok.

    • massu täys

      snelmanninkadulla Haapiksessa saa hyvää kotiruokaa seisovasta pöydästä tosi huokeesti ( 6€ per naama).Ruoka on hyvää kotiruokaa.Joka päivä myös tarjolla kebab lihaa...kannattaa kokeilla!!

      • minä

        Halvin ruoka on mielestäni amk:ssa terveysalalla. Ruoka sis. pääruuan, juomat, salaatit ja leivät ja maksaa 1,25€. Mistään ei saa niin halvalla ruokaa.


    • Anonyymi

      Missä työttömänä syön edullisesti Kuopiossa armon vuonna 2024.
      Hiihtolomaviikko menossa, osa kukaan neuvoa minne kannattaa mennä syömään edullisesti.

      • Anonyymi

        Kattilat ja kaekki pitäs olla kansa jos ruppee tekemään kovin alakutekijöestään ruokoo. Kallista sähköökii kulluu paljo ku hellalla keettelöö ja paesteloo er aeneksija.
        Kalliiks kääpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kattilat ja kaekki pitäs olla kansa jos ruppee tekemään kovin alakutekijöestään ruokoo. Kallista sähköökii kulluu paljo ku hellalla keettelöö ja paesteloo er aeneksija.
        Kalliiks kääpi.

        Juuri näin, oheisvermeiden hankkiminen ruoanlaittoon se maksaa, ei ole tarvittavia kattiloita....
        Täällä alkuperäisen kysyjän kaverina kysellään, että missä syö hyvin ja edullisesti talviomaviikolla.
        Muutoinkin mikä on hyvä ja edullinen paikka.


    • Anonyymi

      Mieluummin kotona teen ruuat.

    • Anonyymi

      Rennompi olo termoksesta.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe