keskuslukko

pakkanen

kia cerato: kauko-ohjattava keskuslukitus,miten on toiminut näin pakkasella,itellä kävi nyt näin että,kuskin ovi ei mene lukkoon kauko-ohjaimella,muut kyllä napsahtaa, avaimella kyllä menee kaikki ovet lukkoon,johtuiskohan vaan pakkasesta,auto oli yön tallissa misä oli noin -5 pakkasta,eikä ainakaan vielä alkanut toimiin,täytyy laittaa lämpö päälle talliin ja ihmetellä sen jälkeen. vai olisko rikki.???

15

5353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Magentismies

      on Magentis:n lukot pelanneet. Onpi katoksessa yöt, mittari(katoksessa) näytti aamulla -28 astetta. Tuntuu vaan, ettei lämmitin ole kovinkaan tehokas, en ole tutustunut onko lohkossa vai säteilylämmitin. Automaatin toiminnassa ei huomaa, onko pakkasta vai ei.

      • magentismiesII

        Mullakin on keskuslukko toiminut oikein hyvin näissä pakkasissa. Muuten ainakin Magentiksen ohjekirjassa varoitellaan että kauko-ohjaus ei välttämättä toimi jos on "hyvin kylmä".


    • xjjlkj

      Pitäisihän keskuslukon toimia joka kelillä, koska autothan on suunniteltu käytettäviksi myös talvella, eli pajalle vaan pirssi.

    • suojattu ..

      Oma kokemus aivan toisesta merkistä n. 15 vuotta sitten oli mielenkiintoinen.
      15 asteen pakkasella Fiatin keskuslukon kauko-ohjaus (kyllä, Tipossani oli sellainen!) lakkasi toimimasta. Muutos tapahtui asteen tarkkuudella toistuvasti.
      Vika ei ollut tehtaan, vaan maahantuojan. Asentaja selitti, että ruostesuojauksessa (silloin Suomessa pakollinen) lukituksen nivelet oli ruiskittu täyteen suojamassaa. Ja massa muuttui lasimaiseksi pakkasessa. Avaimella oven sai rassattua auki, mutta keskuslukko otti ohjauksensa myös repsikan ovesta. Joka tietysti oli jäykästi lukossa, ja laittoi samalla oven udestaan lukkoon.
      Massan poistaminen olisi kuulemma vaatinut melkoisen purkutyön. Jätin sitten pakkasessa ovet yleensä auki. Eihän kukaan uskonut Fiiun käynnistyvän niissä oloissa.

    • pakkanen

      joo ei toimi vieläkään vaikka auto on ollut tallissa muutamana päivänä jossa lämpötila nollan paikkeilla,eli sökö taitaa olla,täytyy ajaa huoltoon sit vaan,takuu varmaan kuuluu tohon juttuun,tai toivottavasti.

      • xjjlkj

        Tuo on aivan selvä juttu, että takuuseen menee.


      • Anonyymi

    • Nimetön

      Mahtaakohan ongelma olla sama kuin joskus aikoinaan Sonatassani (-01). Keskuslukitus ei ollut tehtaan alkuperäisvaruste vaan Suomessa asennettu. Sitä korjattiin takuuseen. Mitään muuta ei tarvinnut korjata.

    • jukkis

      Ovipahvien sisälle kondensoituu vettä joka ilmeisesti on jäädyttänyt lukon,sisätilalämmitin muutamaksi päiväksi tai auto talliin se kuivaa veden pois.Kuskin ovi altistuu eniten kosteudelle.

    • pakkanen

      kävi kivasti, kun kävin tilaamassa huollon tolle keskuslukolle,niin kun pääsin kotiin niin kaikki toimis taas niin kuin pitikin,mahtoko auto pelästyä deltan pihalla et tännekkö joudun...heh...täytyy peruuttaa huolto ja katsotaan vaikka ekan vuosihuollon yhteydessä sit uusiks.(kesäkuu).

    • Anonyymi

      Veikkaisin kyllä että kuskin johdot poikki ovesta haitarikumin sisältä,välillä voi toimiakkin.Ei nykyautoissa enää pitäisi jäätyä helposti.

    • Anonyymi

      Vaihda patteri avaimeen... Ainakin tojotassa auttoi patterin vaihtaminen...

    • Anonyymi

      Jos toimii muualla muttei omassa pihassa niin jokin lähetin häiritsee...

    • Anonyymi

      Missä vika kun oikea taka ovesta kuuluu iso ääni kun aukaisee ovet keskuslukituksen avaimella ja autoa käynistäissä

      • Anonyymi

        Korvien välissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe