Aihe

urbaani legendako?

Portimot

Onko kukaan todella nähnyt suomalaista "kiellettyä" leffaa nimeltä Portimot vai onko se vain urbaani legenda?

10

2117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hattu van Zak

   En ole nähnyt, mutta tämä oli Cityn keskusteluryhmässä:

   Olen nähnyt portimot sivarikurssilla (tuhannennen polven vhs-kopiona, elokuva kun on kai jostain syystä kielletty - ilmeisesti parin aika rohkean seksikohtauksen takia). Oli hauska. Aika Tarantino-henkistä läpänheittoa ja aivan käsittämätöntä seksiä. Ei saanut selvää, onko joku dokumentti vai käsikirjoitettu juttu. Näyttelijät täysin tuntemattomia ja esiintyvät salanimillä.

   Juoni: 3 miestä yrittävät kai järjestää koekuvausta johonkin seksielokuvaan (ehkä). Asuntoon tulee koekuvattavaksi nuori nainen ja nelikko alkaakin ryypätä yhdessä ja puhua seksikokemuksistaan. Naisesta alkaa paljastua TODELLA pöyristyttäviä asioita ja koko homma menee aika huvittavaksi irstailuksi. Vähän samaa henkeä kuin Pasolinilla tai italialaisissa leffoissa yleensäkin.

   Hauskin kohta on ensimmäinen penetraation yritys, jota häiritsevät kaikki mahdolliset asiat naisen äidin kännykästä lähtien. Lopussa on huikea haastattelujakso, jossa nainen yrittää antaa haastattelua samaan aikaan kun miehet antavat suuseksiä.

   Joka tapauksessa parhaita suomalaisia elokuvia, mitä olen nähnyt.

   "Kaveri olis vähän tulossa..."

  • näädät

   Leffa on Speden ohjaama tosin salanimella Gay Solomon. Herran kuoleman vuoksi ensi-iltaa on lykätty ilmeisesti vuosilla. Ei kai se sen kummemmin kielletty ole.

   • asioista perillä

    ohjaaja on aleksi bardy


  • katujen kuukkeli

   Olen nähnyt kyseisen elokuvan, se ei ole urbaani legenda. Kopioita ei taida vaan varsinaisesti olla levityksessä. Kim Finnillä varmaan on jotain kopioita hihassa.

   • katujen kuukkeli

    KAVERI OIS VÄHÄN NIINKU TULOSSA!


  • Josef Kay

   Oikein. Viestiketju aloitettu vuonna 2002, joten kysymys: minä vuonna moinen elokuva on ilmestynyt? En ole kuullutkaan. Minkä nimisiä näyttelijöitä siinä on?

  • Josef Kay

   Sekin on siis vain amatöörielokuva, ja liittyy Riot-E-porukkaan.

  • Anonyymi

   Ei ole legenda. Uniikki teos. Itselläni teos on osana isompaa teoskokonaisuutta.

  • Anonyymi

   Maa On Syntinen Laulu -elokuva oli mielestäni shokeeraava, koska siinä kohdeltiin eläimiä kaltoin ja esim. poro tapettiin katsojan silmien edessä. Mielenkiintoista olisi nähdä muitakin epämielyttäviä elokuvia eläinrakkaalle SUOMEN saralla, sillä niitä kyllä riittää pienikalloisten valtioissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   291
   9103
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   305
   7915
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   4752