Viron Tupakka.com

Hupakko

Minä tyhmä menin tilaamaan kyseisestä nettikaupasta kolme kartonkia tupakkaa..Ja sähköpostiini tuli lasku,jonka maksoin,melkein 60e..Nyt ei ole tupakkeja kuulunut..koitin soittaa kyseiseen firmaan,meni virolaiseen kännykkään,joka oli kiinni..Onko kellään kokemusta kyseisestä lafkasta?Kertokaa mitä pitäs tehä?Onko joku jopa saanut tupakit kotia asti?

23

26168

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n/a

      Kyllä sieltä ainakin tilauksia on toimitettu. Itse en tupakoi enkä ole siis sieltä mitään tilannut, mutta tiedän asian muuta kautta. Toiminta on ainakin asiakkaan näkökulmasta erittäin hämärää ja amatöörimaista, mutta ei tuo mikään K-Supermarket olekaan. Toimitusaika on mainittu sekavasti 5pv-7pv ja 5pv-14pv. Kuinka kauan olet tilausta sen maksettuasi odotellut?

      Toiminta on ymmärtääkseni enemmän laittomuuden kuin laillisuuden puolella, mutta kyllä ne tilaukset toimittavat. Välittivät (tai ainakin suunnittelivat välittävänsä) myös alkoholia, mutta se toiminta on kai jäissä?

      • Hupakko

        No tilasin 9. päivä tätä kuuta, ja 11. päivä oli tullut viesti että tilauksen tila on "toimitettu postiin".Mitään saapumisilmoitusta ei kuitenkaan ole tullut..Millonkahan kannattas jo huolestua?´Heidän sivustollaanhan mainitaan toiminnan olevan täysin laillista jonkun EU-lain mukaan..en sitte tiiä?


      • Kaikkea sattuu
        Hupakko kirjoitti:

        No tilasin 9. päivä tätä kuuta, ja 11. päivä oli tullut viesti että tilauksen tila on "toimitettu postiin".Mitään saapumisilmoitusta ei kuitenkaan ole tullut..Millonkahan kannattas jo huolestua?´Heidän sivustollaanhan mainitaan toiminnan olevan täysin laillista jonkun EU-lain mukaan..en sitte tiiä?

        Otapa yhteyttä virontupakan s-postiosoitteeseen niin järjestetään asia jos siis et vieläkään ole saanut lähetystä.


      • Hupakko kirjoitti:

        No tilasin 9. päivä tätä kuuta, ja 11. päivä oli tullut viesti että tilauksen tila on "toimitettu postiin".Mitään saapumisilmoitusta ei kuitenkaan ole tullut..Millonkahan kannattas jo huolestua?´Heidän sivustollaanhan mainitaan toiminnan olevan täysin laillista jonkun EU-lain mukaan..en sitte tiiä?

        Kun olet maksanut tupakat,enimmillään menee 2 viikkoa sen jälkeen ,kun tupakat ovat sinulla. Odottele vaan,saat saapumisilmoituksen...


    • arvaus

      Minä arvaan:

      Olisivatko jääneet tulliin? Minulla ei ole tietoa tuollaisesta Eu-pykälästä, veikkaukseni perustuu itselläni aikaisempaan olleeseen käsitykseen asiasta.

    • kokeillut

      joo tullissa on sun kessut, mulle ja parille kaverille kävi näin että tilauksen ja maksun jälkeen meni noin puolitoista kuukautta kun tuli kysely tullista ja ilmoitus että lähetys on takavarikoitu jonkun (en muista minkä)pykälän mukaan verotettavan tuotteen maahantuontimaksujen puuttuessa. Oltais saatu ne tupakit jos olisi maksettu joku tarkastussakko ja arvonlisävero joku maahantuontimaksu.Perk.. sielä ovat olisi tullu hintaa

      • 968

        Suomalaisia kessumarkkinoita suojattiin erityisellä siirtymäsäännöksellä ainakin vuoteen 2009 asti Viron EU jäsenyyden myötä. Maahan saa tuoda verovapaasti 200 savuketta ja vain henkilökohtaisesti, postimyynnistä menee aina verot jos jää tulliin. Sinänsä säännös rajoittaa sisämarkkinoiden vapautta ja tavaroiden liikkumista, mutta kyllä itsekin tupakkamiehenä sen hyväksyn. Rajoitusta todennäköisesti jatketaan edelleen. Jos säästää haluat niin lopeta.


    • masi

      Soitin tulliin ja kysyin jos tilaan 18 e kartonkin eu maasta niin paljon siitä menee veroa vastaus oli tyly 23 eskoo että tämmöstä

      • JOKU

        SAMA HOMMA KUIN VIINIKAUPPA.COM:ISSA


    • Olen tilannut monta kertaa tupakkeja sen 3 kartonkia. Aina ovat tulleet kotiin. Kerran viipyi kauan,mutta lähetin sähköpostia,heti laittoivat postiin ja tupakat tulivat 5 päivän sisällä ja vielä kotiin kannettuna. Ei ole mitään valittamista ollut,etteikö olisi tulleet,jos olen tilannut ja maksanut.Kerran oli kesälomalainen sekoillut,mutta sekin asia selkes ja sain tupakat..kylläkin kuukauden päästä,kun olin maksanut. Koska en ennmmin älynnyt heiltä kysyä,missä tupakat viipyy. Minusta kyllä on ollut hyvää palvelua.

      • HupakkoTaas

        Nytpä on sitten tupakat tullissa,kolme kartonkia. Tullin sivujen mukaan yhteensä oli takavarikoitu 218 kartonkia..ja yli viis kymppiä rahaa meni sen siliän tien.Kuulema kyseinen yritys ei ole maksanut valmisteveroa Suomessa,ja vaikka nettisivuillaan väittää olevan touhunsa laillista,taitaa toisin olla... :( Laitoi viestiä itse yritykselle sähköpostitse, ja vastauksena oli jotain,että he ei voi tehdä asialle mitään, ja koko juttu on käräjille menossa.Ruotsissa on heidän mukaansa ollut sama juttu, ja sain viestistä sen käsityksen, että he ovat jutun siellä voittaneet..Valaskaa joku, jos asiasta ootte kuulleet tai löytyy "kohtalotovereita"..


      • Nimetön

        elin olen tuolla aikaisemmin jo kirjoittanut Hupakko.Nytpä on sitten tupakat tullissa,kolme kartonkia. Tullin sivujen mukaan yhteensä oli takavarikoitu 218 kartonkia..ja yli viis kymppiä rahaa meni sen siliän tien.Kuulema kyseinen yritys ei ole maksanut valmisteveroa Suomessa,ja vaikka nettisivuillaan väittää olevan touhunsa laillista,taitaa toisin olla... :( Laitoi viestiä itse yritykselle sähköpostitse, ja vastauksena oli jotain,että he ei voi tehdä asialle mitään, ja koko juttu on käräjille menossa.Ruotsissa on heidän mukaansa ollut sama juttu, ja sain viestistä sen käsityksen, että he ovat jutun siellä voittaneet..Valaskaa joku, jos asiasta ootte kuulleet tai löytyy "kohtalotovereita"..


    • Tiedoksi

      Viron tulli puuttui savukkeiden nettikauppaan

      Myös suomalaisten nettitilaajien savukkeita Viron tullin haltuun

      Elokuun 9.-11. välisenä aikana Viron tulli otti haltuun 158 400 savuketta sekä jonkin verran tupakkaa ja väkeviä alkoholijuomia. Syynä haltuunotolle olivat maksamattomat valmisteverot. Savukkeiden nettitilaajien joukossa on myös suomalaisia yksityishenkilöitä. Pääosin Ruotsiin tupakkatuotteiden ja alkoholin nettimyyntiä harjoittaneen Virontupakka.com -palvelun takana olevat yritykset eivät olleet asettaneet kaukomyynnissä tarvittavaa veroedustajaa valmisteverojen maksamiseksi. Kuluttajien tilaamat tuotteet ovat edelleen Viron tullin hallussa.

      Varmista ennen tilausta, että kaukomyyjä on maksanut valmisteverot

      Suomalaisen kuluttajan on syytä aina ennen sitovan tilauksensa tekemistä varmistua siitä, että Internetissä valmisteveron alaisia tuotteita myyvällä yrityksellä on Suomessa oma veroedustajansa. Jos asia ei selviä myyjän kotisivuilta, asian voi tarkistaa soittamalla lähimmän tullipiirin valmisteverotukseen. Puhelinnumerot löytyvät esim. Tullin nettisivuilta www.tulli.fi -> Tullipiirit ja laboratorio.

      Myös Kuluttajavirasto (www.kuluttajavirasto.fi) on julkaissut Internet-kauppaa koskevia ohjeita ja suosituksia. Vastuuntuntoinen kauppias antaa riittävästi tietoa itsestään, sopimusehdoistaan, kuten kaupan purkamisesta ja tuotteiden palauttamisesta sekä tuotteistaan. Jos kuluttajalla kuitenkin on epäilys verkkokaupan luotettavuudesta, laillisuudesta tai toiminnasta yleensä, on yleensä viisainta jättää kaupat solmimatta.

    • et kai vaan...?

      ...ilmoittanut liian myöhään..

      • Powaqa

        No minulta köyhältä meni melkein 40e kun koitin sätkäpapereita tilata... Olisi vaan pitäny ymmärtää et virolaisten kanssa on turha koittaa kauppaa tehdä, petetyksi siinä tulee..


    • Minä hölmö tilasin muutaman kerran kolmen kartsan satsin ja kuinkas kävi; tänään tuli tullista kirje, jossa saan maksaa 69 € valmisteveroa vuodelta 2005 Suomessa. Ja soitettuani lähettäjälle, sain tietää että jokaisesta tilauksesta tullaan laskuttamaan sama summa, mutta jos osaan valittaa KHO:n .5.9 mennessä, niin ... eli joudun siis maksamaan kumminkin. Eli kartsat tulivat lopulta maksamaan enemmän kuin Suomessa. Sääliksi käy niitä, tilasivat useita kymmeniä kartsoja siinä luulossa, että viron tupakka.com maksoi veronsa. Minä luulin ja nyt maksan. Ottaa kyllä päähän.
      Jos laskua ei maksa eräpäivään mennessä, niin joutuu maksamaan korkoa 6 € päivässä. Eka lasku siis tänään luukusta ja seuraava on jo tulossa. Niitä kolmea seuraavaa laskua ootellessa.

      • Mora1970

        Onkos joku muu saanut laskuja viime päivinä. Velipoika sai eilen parit laput kotiin. Onko tässä asiassa tehty valituksia, näitähän jo viime vuonna tuli ihmisille. Nyt vasta itse kuulin asiasta.


      • wex-86
        Mora1970 kirjoitti:

        Onkos joku muu saanut laskuja viime päivinä. Velipoika sai eilen parit laput kotiin. Onko tässä asiassa tehty valituksia, näitähän jo viime vuonna tuli ihmisille. Nyt vasta itse kuulin asiasta.

        Tänään tuli mullekkin tullilta postia... voihan vinetto että vituttaa maksaa jotain 3 vuoden takaisia juttuja. onneksi en tilannut kuin muutaman kartsan.


      • Väärinhengittäjä
        wex-86 kirjoitti:

        Tänään tuli mullekkin tullilta postia... voihan vinetto että vituttaa maksaa jotain 3 vuoden takaisia juttuja. onneksi en tilannut kuin muutaman kartsan.

        Stn.. sama täällä, tulli perii 3 vuoden takaisista ostoksista veroa.. se on väärin. Kirjelmöikää, valittakaa, sillä oikein tämä ei ole.
        1. Niitä ei ole ostettu "kaupallisessa tarkoituksessa" (ei siis trokaamiseen, vaan omaan käyttöön.)
        2. "Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu" on täyttä paskaa. Eivät ne sano, mihin se oikeasti perustuu. On ns. käytännön vastaista, tuollainen taannehtivuus (=3 vuotta sitten.)
        3. Valmistevero kohdistuu ajankohtaansa. Ei ole tilaajan syy, jos valtio & lainsäätäjä ei tahdissa.
        4.Verovelvollisuus valmisteverotuslain 10 § 1 momentin mukaan:
        "Veroedustaja on verovelvollinen Suomessa vastaanotetuista tuotteista. Jos kaukomyynnissä ei ole asetettu veroedustajaa, on kaukomyyjä verovelvollinen Suomessa vastaanotetuista tuotteista."
        ..eikä ostaja.

        Natiskaa, ihmiset. Vastatkaa niihin vitun "kuulemislähetteisiin", joita tullipiiri lähettelee.


      • sakke455
        Väärinhengittäjä kirjoitti:

        Stn.. sama täällä, tulli perii 3 vuoden takaisista ostoksista veroa.. se on väärin. Kirjelmöikää, valittakaa, sillä oikein tämä ei ole.
        1. Niitä ei ole ostettu "kaupallisessa tarkoituksessa" (ei siis trokaamiseen, vaan omaan käyttöön.)
        2. "Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu" on täyttä paskaa. Eivät ne sano, mihin se oikeasti perustuu. On ns. käytännön vastaista, tuollainen taannehtivuus (=3 vuotta sitten.)
        3. Valmistevero kohdistuu ajankohtaansa. Ei ole tilaajan syy, jos valtio & lainsäätäjä ei tahdissa.
        4.Verovelvollisuus valmisteverotuslain 10 § 1 momentin mukaan:
        "Veroedustaja on verovelvollinen Suomessa vastaanotetuista tuotteista. Jos kaukomyynnissä ei ole asetettu veroedustajaa, on kaukomyyjä verovelvollinen Suomessa vastaanotetuista tuotteista."
        ..eikä ostaja.

        Natiskaa, ihmiset. Vastatkaa niihin vitun "kuulemislähetteisiin", joita tullipiiri lähettelee.

        paljonko suomessa maksaa noi tupakka kartongit niinkuin lm,belmont,malboro,smart ja saako pall mallin kartsoja ja kuinka paljon ne maksaa?


    • aasinpersereikä

      VITUN TYHYMÄ!!!

    • arjap

      Tilasin ko. liikkeestä tupakkia ja juomaa. tupakat jäi saamatta, ei vastaa sähköpostiin tai puhelimeen, eli taitaa rahat mennä kankkulan kaivoon. Mitähän tekis, vois olla hyvä lööppi iltsikassa.

      • Anonyymi

        Hähähhää🦌vieläkö odottelet


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe