Ravintola Foija

pöytävaraus?

Kannattaako sinne tehdä pöytävaraus lauantaina klo 16-20 aikaan vai voiko päästä muutenkin sisään?

10

6501

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kertokaa kokemuksia Foijasta, tulossa sinne ja ajattelin käydä siellä syömässä. Ruokalista vaikuttaa ainakin ihan okeilta.

      • minne?

        'mihin siirretty


    • ***asiakas***

      Olen käynyt Foijassa 3 kertaa ja kokemuksieni perusteella sanon, että sieltä ei kannata varata pöytää koskaan missään tapauksessa. Varaa jostain muualta.

      Foijassa oli todella töykeä palvelu viimeisellä kerralla, muulloin vain tympeä ja osaamaton. Ruoka oli kylmää eikä sitä suostuttu lämmittämään pyydettäessä ja kerran sitä ei tuotu ollenkaan.

      Jouduin Foijaan 3 kertaa seuran takia enkä uskonut kerrasta niin huonoksi. Kolmas kerta toden sanoi tässäkin. En todellakaan suosittele Foijaa mihinkään enkä mene sinne enää. Kiitokseksi huonosta ja epäkohteliaasta palvelusta kerron mielipiteeni muillekin. Jos haluat hyvää ruokaa ja asiallista palvelua, kierrä Foija kaukaa.

      • vinkistä!

        Kiitti vinkistä... luulin olevan asiallinen paikka... Mitä paikkaa suosittelisit, eli ihan keskustassa ja normaali pihviravintolaa? Ei mitään nuhruista "jaskan kuppilaa" :)


      • xxxc
        vinkistä! kirjoitti:

        Kiitti vinkistä... luulin olevan asiallinen paikka... Mitä paikkaa suosittelisit, eli ihan keskustassa ja normaali pihviravintolaa? Ei mitään nuhruista "jaskan kuppilaa" :)

        Minä en sen kummallisempaa palvelua tai tasoa tarvitse.


      • raumalainen_
        xxxc kirjoitti:

        Minä en sen kummallisempaa palvelua tai tasoa tarvitse.

        Minkälainen paikka?


      • _ravintoloita_
        vinkistä! kirjoitti:

        Kiitti vinkistä... luulin olevan asiallinen paikka... Mitä paikkaa suosittelisit, eli ihan keskustassa ja normaali pihviravintolaa? Ei mitään nuhruista "jaskan kuppilaa" :)

        joista saa pihvejäkin on Turun keskustassa ainakin Foijaa parempia mm. nämä: Harald, Brahen kellari, Pippurimylly (vähän kauempana, mutta klassikko), Fransmanni ym. Börsin ravintolat, Torre, Dennis, Ravintola Koulu, Bossa, Sevilla, Hämeenkadulla Trattoria Romana, Panimoravintola Herman joen rannassa (n. 15 min kävelymatkan päässä keskustasta, mutta sen arvoinen - samoin Rocca: kalliimpi ja vielä kauempana), Kellariravintola Linnankadulla.

        Foijaa parempia, mutta muuten sellaisia, joita en silti suosittelisi: Rico, Rosso,Hesburger :)


      • Sirpa

        Takana pitkät perinteet. Ruoka todella hyvää. Ainut negatiivinen piirre on, että henkilökunnan määrä niin keittiössä kuin salinkin puolella on vähennetty minimiin. Liekö tämä sitten Restel -ketjulle ominainen piirre. Ruokaa voi sen vuoksi joutua odottelemaan pitkähkönkin ajan. Kannattaa ehdottomasti varata pöytä ja samassa yhteydessä kertoa, mitä viiniä haluaa nauttia. Viinilista on laaja, mutta suuren kysynnän vuoksi saattaa käydä, että juuri haluamasi viini on päässyt loppumaan. Henkilökunta on ammattitaitoista ja osaavaa. He hymyilevät kiireestä huolimatta ja pyrkivät palvelemaan kaikkia. Mutta kun yhdellä ihmisellä on vain kaksi kättä ja jalkaa, niin useaan paikkaan ei millään yhtäaikaa ennätä.
        Harmi, että nämä valitukset aina kohdistetaan "osaamattomaan" tarjoilijaan, vaikka tosiasiassa ei tarjoilija niitä ruokia valmista, eikä ole tarjoilijan vika sekään, jos viinivarastot ovat niin pienet, että joutuu myymään ei-oota.
        Miettikää niitä asiakaspalautteita antaessanne, että mikä todella oli syy siihen, että ilta ei ollutkaan odotusten mukainen. Älkää suoralta kädeltä "ampuko" tarjoilijaa. Hänet on useinmiten huudettu hätiin lyhyellä varoitusajalla ilman mitään talon tapoihin perehdytystä. Kun sitten heti eka kerralla asiakkaat antavat hänestä negatiivisen palautteen, niin eipä häntä enää kutsuta töihin, vaan tulee uusi "pystymettäläinen" extra, joka on yhtä tietämätön ja untuvikko upi-uudessa työympäristössä. Meidän extrojenkin pitää leipämme tienata. Olemme "näytevuorossa" jokaisella työkeikallamme. Rutiinia tulee vasta, kun on pidenpään saanut työskennellä samassa työpaikassa. Sitä paitsi keittiöhenkilöt eivät ehdi aina täyttämään tilauksia siinä tahdissa kun niitä tulee. Laatuun pitää kiinnittää huomiota. Mutta kokkeja Foijassa on aivan liian vähän.


      • xxxc
        raumalainen_ kirjoitti:

        Minkälainen paikka?

        on ravintola! Aina täynä, kova meteli ja ruoka tulee ajallaan. Mutta tietääpähän mitä saa :)


    • Aloittaja

      Pippurimylly sai mut vakuuttuneeksi,kun nettisivuja tutkailin..... sinne!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Martinan uusi poikakaveri

      Sielläpä se sitten on. Instastoorissa pienissä speedoissa retkottaa uusin kulta Martinan kanssa. Oikein sydämiä laitettu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3286
    2. Suomessa helteet ylittää vasta +30 astetta.

      Etelä-Euroopassa on mitattu yli +40 asteen lämpötiloja. Lähi-Idässä +50 on ylitetty useasti Lämpöennätykset rikkoutuva
      Maailman menoa
      239
      1658
    3. Laita mulle viesti!!

      Laita viesti mesen (Facebook) kautta. Haluan keskustella mutta sinun ehdoilla en halua häiriköidä tms. Yhä välitän sinus
      Ikävä
      97
      1513
    4. Millaisessa tilanteessa olisit toiminut toisin

      Jos saisit yhden mahdollisuuden toimia toisin?
      Ikävä
      92
      1409
    5. Vanhemmalle naiselle

      alkuperäiseltä kirjoittajalta. On olemassa myös se toinen joka tarkoituksella käyttää samaa otsikkoa. Ihan sama kunhan e
      Ikävä
      46
      1354
    6. Fazer perustaa 400 miljoonan suklaatehtaan Lahteen

      No eipä ihme miksi ovat kolminkertaistaneen suklaalevyjensä hinnan. Nehän on alkaneet keräämään rahaa tehdasta varten.
      Maailman menoa
      160
      1276
    7. Ajattelen sinua tänäkin iltana

      Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin
      Ikävä
      12
      1208
    8. Ökyrikkaat Fazerit saivat 20 MILJOONAA veronmaksajien varallisuutta!

      "Yle uutisoi viime viikolla, että Business Finland on myöntänyt Fazerille noin 20 miljoonaa euroa investointitukea. Faze
      Maailman menoa
      123
      1039
    9. Miehelle...

      Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät
      Ikävä
      89
      942
    10. Tuntuu liian hankalalta

      Lähettää sulle viesti. Tarvitsen apuasi ottaa koppi tilanteesta. Miehelle meni.
      Ikävä
      55
      872
    Aihe