Peräpukamia?

odottaja''

Olen kuullut että raskaana olevilla esiintyy usein peräpukamia, mutta en löytänyt mistään netistä tietoa mistä pukaman tai pukamat tunnistaa.
Sen verran tiedän että niitä voi olla joko peräaukon sisä- tai ulkopuolella.

Osaako joku kuvailla?

10

3555

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pukama

   Kyllä sen sit tietää ku sellanen tulee!!!voit opetella tunnistamista teippaamalla viinirypäleen aanukseen ja vessassa ollessa kun pyyhit takapuolta niin aina kun kosket rypäleeseen niin meinaa perse räjähtää kivusta!!!
   Rypäle tuntuu myös istuessa samalta kuin pukama!!!Eli just siltä kun sulla olis rypäle hanuris ja kipu ihan saatanan kova!!!
   Ei muuta kun tunnistelemaan!!!
   Jos katot sinne perääs peilillä niin se on sit sininen tai ihan valkonen ja edelleen ihan sika kipeä "rypäle"!!!

   • ................

    ei välttämättä tunnu mitään paukamaa perseessä, eikä välttämättä kauheesti satu. Sen voi huomata myös pelkästään silleen et paperiin tulee vessassa kirkasta verta tai jopa pönttöön voi tulla reippaasti verta, mut yleensä se myös sattuu kun käy paskalla. Tosiaan jos on sisäinen pukama ei tunnu ulospäin paukamana, eikä näy.


  • hiiri

   on tämmöisiä pukamia.. Eli mulla on kaks, ei ihan viinirypäleen kokoista, pukamaa ja molemmat on peräaukon ulkopuolella, ihan siinä aukon tuntumassa. Ne on enemmänkin pitkulaisia kuin pyöreitä. Toinen on isompi, reilu 1cm pituinen ja toinen n. 0.5cm. Ne on halkaisijaltaan vähä ohuempia kuin lyijykynä. Mun pukamat ei oo kipeitä, eikä ne vuoda verta, ellen oo todella kovalla.
   Huomasin pukamat kun olin pesulla, eli käteen tuntui jotain ylimääräistä ;)
   Eli pukamat ei aina ole kipeitä, kuten edellisellä kirjoittajalla! Jos sun pukamat on kipeet tai vuotaa verta niin käy ostaan apteekista pukamavoidetta. Voide lievittää oireita mutta ei poista pukamia.

   • randomihminen

    Helvetti! mullakin on yks tommone peräaukossa, se on kai semmone tumman sinertävä ja 0,5cm kokoinen. Ei siihen satu vaik on ollu varmaan jotain 4-5 päivää, mutta meneeks ne pois ilman rasvoja tai hoitoja?


  • voi oireilla

   myös kovana kutinana.rasva auttaa siihenkin.siis pukamavoide.

  • Normipäivä..

   Itse olen 23v mies ja nyt on vuotanut tunnin pepusta verta. Ensin luulin, että kyse on peräpukamista ja niitäkin on, mutta katselin peilin avulla ja entisen pukaman kohdalla on sellainen repeämä, joka vuosi pikkuisen, mutta nyt alkoi vuotaa aika runsaasti. Menen huomenna apteekkiin hakemaan peräpukamavoidetta, kun en kehtaa sairaalaankaan mennä. Sen takia, että jollain voisi olla hieman toisenlainen käsitys siitä, mistä tuollainen repeämä tuonna voisi syntyä... Hävettää ihan perkeleesti ja yhdistettynä vielä pelkoon, että miten jatkossa. Sanotaan nyt näin, ettei ole kiva tunne.

  • 32+2

   Miten ongelmasi liittyy miehenä palstan aiheeseen, odotukseen???!!

  • peräperäpukama

   Peräpukamia on muillakin kuin odottajilla. Tämä käsittelee kuitenkin peräpukamia että en nää mitään ongelmaa että muutkin kuin odottajat täällä keskustelisivat.

   Terveisin: 36 raskausviikkoja peräpukamien kera.

  • jeryhert
  • Anonyymi

   Kyllä istumatyötä tehneenä olen saanut pukamat. Kipu vaihtelee. Kannattaa käyttää vessassa käsisuihkua ja apteekin voiteita, kyllä helpottaa - ainakin minulla. Pukamia tulee kovasta vatsasta, istumisesta, vähäisestä liikunnasta - mm. Ei kannata hävetä, koska ne ovat tosi yleisiä - niin miehillä kuin naisillakin. Ei tarvitse kärsiä, apteekista saa hyvät voiteet tai supot. Pitäkää vatsa mieluummin löysällä kuin kovana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   79
   1517
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   68
   1235
  3. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1178
  4. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   55
   974
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   144
   970
  6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   175
   950
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   852
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   59
   824
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   806
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   754
  Aihe