Jouskarinainen ja vesimiesmies onko toivoa ?????

Lizzie

Olen viikon verran tapaillut erästä vesimiesmiestä, joka on erittäin kiva ja tuntui heti kun olisimme tunteneet toisemme aina. Puhuttavaa riittäisi vaikka kuinka. Vesimiesmies on vain viikon tuttavuuden jälkeen ehdottanut jo yhteenmuuttoa. Otanko puheet tosissaan vai onko se hänen huumoria`??? Kovasti se on kavereilleen ja sukulaisilleen puhunut minusta ja kertonut heillekin meidän etsivän taloa yhdessä.... Koko ajan ehdottaa että meidän pitäisi lähteä käymään siellä ja siellä maassa, tutustua hänen äitiin ym. ym. Olen imarreltu hänen puheistaan ja haluaisin uskoa että hän todella tarkoittaa mitä puhuu, mutta onko asia näin??? Itselläni on huono parisuhde takana kuten myös hänellä...miten meidän tulisi toimia jotta tämä suhde jatkuisi ja molemmat uskaltaisi rakastua jälleen???

7

1274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...............

      kyllä yhteen, koska molemmilla on syviä ja tieteellisiä ajatuksia. Mutta kehottaisin sinua ottamaan rauhallisesti, jos kerran olet jousimies, vesimies voi olla kahliva, siis omistushaluinen... Mutta elämä on teidän! Onnea!

      • sopii

        Jousimies ja vesimies!!!
        5 tähden juttu,kuten horoskoopeista puhutaan eli paras mahdollinen.
        Jousimiehelle 5 tähden jutut ovat myös oinas,jousimies,leijona sekä vaaka...


    • On niin helppoo olla onnell...

      Itse olen jouskariN ja mieheni on vesimiesM. Meilläkin alku oli todella vauhdikas, muutimme yhteen vajaan 2kk seurustelun jälkeen. Vuoden päästä kihloihin, kahden naimisiin, 2½v saimme vauvan. Minusta jouskarille sopii nopeatempoinen rytmi. Mutta se on kyllä hyvä muistaa alun jälkeenkin, että ottaa sitä omaa aikaa! Vesimies kun osaa olla omistava, vaikka ei sitä silleen näytäkkään :) eleet kertovat. Pitää olla terveellä tavalla itsekäs niin LOISTAVASTI menee :)

      • Lizzie

        No niin, nyt olemme tapailleet jo kaksi viikkoa tämän vesimiesM kanssa, ja hyvin menee edelleen. Silti on sellainen tunne että hän ei vielä tiedä haluaako alkaa seurustelemaan kanssani vai tapailemmeko vain yhä.... Uskaltaako vesimiesM:ltä kysyä suoraan että miten on, vai joutuuko hän paniikkiin ja perääntyy? Muuten en olisi niin varuillani, mutta hänellä (kuin myös minulla) on erittäin vaikea suhde takana, ja välillä tuntuu siltä että hän ei vielä ole varma uskaltaako heittäytyä suhteeseen vielä, vaikka heidän erosta on jo kohta vuosi aikaa. Minä taas olisin valmis uuteen rakkauteen vaikka erosta on kaksi kuukautta aikaa. Eli uskallanko kysyä suoraan että missä mennään, vaan tapailenko siinä ohessa muitakin miehiä?


    • joo

      otappa tosi rauhallisesti vesimiehet on alussa ihania ja palvovat maata jalkojesi alla, mutta kova totuus paljastuu ajallaan. Vesimies on täydellisyyden tavoittelija sekä ylimielinen.. itse seurustelin vuoden ja sitten riitti olen myös jouskari n.

      • lilli

        Itse seurustelin n. 2v sitten vesimiehen kanssa. Ja hänelle kaverit ja baarit oli tärkeämpiä. Hieman oli tauko ettei nähty...sitten on ollu oikeastaan seksi suhde ja olen yrittänyt lopettaa sitä mutten ole kuitenkaan pystynyt. Hän aina soittelee....en tiedä mitä ajatella? Miksi tekee niin? Mitä haluaa? Sanoja irti ei saa.....


      • Loviisa.
        lilli kirjoitti:

        Itse seurustelin n. 2v sitten vesimiehen kanssa. Ja hänelle kaverit ja baarit oli tärkeämpiä. Hieman oli tauko ettei nähty...sitten on ollu oikeastaan seksi suhde ja olen yrittänyt lopettaa sitä mutten ole kuitenkaan pystynyt. Hän aina soittelee....en tiedä mitä ajatella? Miksi tekee niin? Mitä haluaa? Sanoja irti ei saa.....

        Siitä vesimiehestä kannattaa päästää irti. Jos kuvittelee että vesimies haluaa hallita mutta se huomaa seurustelevansa naisen kanssa jota ei pystykään omistamaan ja hallitsemaan, jäljelle jää pelkkä pakkomielteinen suhtautuminen hänen puoleltaan ja ehkä jonkinlainen jalustalla pitäminen. Näin kuvittelen että se mies ajattelee.. Mutta siihen alkuperäiseen, kannattaa odottaa kun ei se varmaan pahaksikaan oo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2752
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      92
      2063
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe