Minkä ikäisenä aloitit?

Puuh

Yksinkertainen kysymys eli minkä ikäinen olit kun aloitit itsetyydytyksen? Ja miten keksit sen? Kysymys on tytöille mutta saapi miehetki halutessaan vastata. Kerro myös sukupuolesi!

Itse olin vasta 8 (joten olenkin miettinyt olenko poikkeuksellisen nuorena alkanut ne touhut). Ja keksin sen vahingossa, kun keinuin kiipeilytelineestä roikkuvassa köydessä pihalla, istuen köydessä olevan ison solmun päällä, ja puristaen jalkoja yhteen, jotta pysyisin köydessä. Yhtäkkiä vaan tajusin, että se tuntuu hyvältä pimpissä. :) Silloin tuli keinuttua paljon siinä köydessä.. hih. Niin ja varmaan selkiski jo että olen nainen.

71

25424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älysin

      Mä älysin sen kerran suihkussa, kun siinä oli semmonen hoieroma juttu josta tuli kovalla paineella vettä. Huuhtelin siinä sitten alapäätä, ja paine osui klitorikselle (josta en kyllä silloin vielä tiennyt). olin silloin 12 vee, ja oli muuten kesä :)

    • alaasteella

      Leikimme sängyssä tyttökaverini kanssa jotain ihastusjuttuja ja hankasimme toisiamme vasten. Minulla sattui tyyny painamaan klitorista ihanasti ja siitä se lähti.

    • kai 8..

      Juu, bestikseni (ollaan molemmat tyttöjä) leikittiin 8 vuotiaina lesboja, jostai leffasta oltiin se saatu päähä.. Koko tokaluokka siinä sitte melkein aina koulun jälkeen meille, yhteen kaappiin, siellä "runkattiin" toisiamme ja "pussailtíin" Kivaahan se oli. Nytkin olisi halu päästä harrastamaan tuon saman tyttösen kanssa kuuma seksiä..

      • Harjotellut

        Olin 14v kun luulin olevani yksin kotona ja runkkasin itseäni kunnolla. Veljeni tuli huoneeseen ja näin kun sillä seiso alkkareissa. Kysy voiko auttaa minua, riisu housunsa ja tuli päälleni. Paras kokemus siihen ikään kun ennen yksin. Vieläkin vanhempana tehdään usein vaikka ei pitäisi.


      • as if :D
        Harjotellut kirjoitti:

        Olin 14v kun luulin olevani yksin kotona ja runkkasin itseäni kunnolla. Veljeni tuli huoneeseen ja näin kun sillä seiso alkkareissa. Kysy voiko auttaa minua, riisu housunsa ja tuli päälleni. Paras kokemus siihen ikään kun ennen yksin. Vieläkin vanhempana tehdään usein vaikka ei pitäisi.

        en ihan jaksa uskoa että tuota tapahtuis oikeassa elämässä.


      • Anonyymi
        as if :D kirjoitti:

        en ihan jaksa uskoa että tuota tapahtuis oikeassa elämässä.

        Mun pikkusisko kävelee mun ohi kun mä hinkkaan pippeliäni sänkyä vasten eli runkkaan sisko vaa moi tai ei sano mitää tai kysyy tuntuuko mukavalta tai tuutko kohta, jos mulla ois veli niin voisin kuvitella että tommosta tapahtuisi kyllä mä pyytäsin veljeäni runkkaamaan mun kanssa jos ois veli ois kivaa


    • naikkonen vaan

      opin että alapäätä kun painee tuntuu hyvältä.
      Tein sitä varmaan noin 11 vanhaksi asti ihan säännöllisesti kunnes minulle selvisi että kyse on itse tyydytyksestä.
      Nyt olen sitten 26 vuotias ja saan elämäni orgasmeja aviomieheni kanssa joten kai se on niin minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.

    • Gicelle

      Olen tehnyt sitä niin kauan kuin muistan. Tyynyyn tai lakanan ryppyyn hinkutin pienempänä, alkuun ihan julkisestikin ennen kuin hoitotäti kielsi. (en silti vielä pitkään aikaan tajunnut miksei niin saisi tehdä)

    • Nainen23v

      Aloin noin 3-vuotiaana. Ihan yksinkertaisesti hinkkasin sängyssä itseäni mahallaan ollessani kädellä pimpistä.

      • huh!

        Onpa helpotus lukea että muutkin ovat aloittaneet nuorena. Itse en ihan tarkkaan muista koska aloitin, mutta sellainen mielikuva on että jo tarha-aikoina olisin jotain sellaista harrastellut. Luulin olevani jotenkin epänormaali kun aloitin niin nuorena, etenkin kun eräällä toisella foorumilla oli asiasta keskustelu ja muilla vastaukset olivat tyyliin: 12-vuotiaana, 13-vuotiaana. Mutta en siis olekaan ainoa, olen siis normaali! Ihanaa!


      • Anonyymi

        Siis nunnuttaa, aika tavallista niin kauan kuin äiti tarraa tukasta kiinni sekä nujuuttaa niin että katumuksen kyyneleet virtaa ja äiti kertoo että pimppi on ruma, likainen ja sitä sietää varoa koskemasta,, tai muuten, muuten ..


    • aika nuorena

      iästä en muista yhtään, mutta nykyään naureskelen sille kun luulin että minulla ei ole reikää ollenkaan! ei sitä vaan löytynyt.. eikä tullut mieleen peilillä katsoa..
      yhtenä iltana makasin kyljelläni sängyssä ja räpläsin takaapäin, ja löysin sen :D varmaan iloisimpia hetkiä elämässäni!

    • ....

      Minä tajusin sen kun katsoin piirrettyjä, aku ankka joi liikaa vettä, niinkuin siitä tulisi iha jalkapallo. Sitten kun menin suihkuun, kokeilin, että täyttyykö jos pistän sen suuhun, mutta se sattu kurkkuun niin, että en halunnut kokeilla sitä. Sitten ihan kuin hehkulamppu syttyisi niin ajattelin että alhaallanikin on 2reikää....siitähän se alkoi. Jotenki kuulostaa pervolta, mutta se oli vain kokeilemisen halua.

      • ....

        Siis huomasin sen 5-vuotiaana.


    • se alkoi

      kiipeilin rautaisessa kiipelytelineessä putki jalkojen välissä. Huomasin että eräs toinen tyttö tekee samaa.
      Myöhemmin opetin tämän saman kaverillenikin kotona jakkaralla:-)
      Myöhemmin selvisi mistä on kysymys.

      • micccce

        alaasteella tais olla,olisko ollu 3-4 luokalla. liikunta tunnilla kiivettiin niitä katossa roikkuvia isoja köysiä pitkin ja siitä se lähti kun se köysi luisti haaroissa kun laskeutui alas päin...


      • nuori mies

        Hahaha oon mies ja oon tehny ihan samaa joskus 5-vuotiaana. En tiiä miks mutta mulla jotenki tuntu hyvältä nimenomaan se et se oli metallia. Älä kysy miks :D


      • nuuori mies

        :) mä oon mies ja oon tehny samaa joskus 5v. Jotenki mun mielestä metalliputki tuntu jotenki erityisen hyvältä.


    • nainen25v.

      Mä keksin masturboinnin joskus alle kouluikäisenä, olisinko ollut jotain 5 v. (tai korkeintaan 6 v.). Silloin sain myös ekat orkkuni. En muista miten asian keksin. Toisaalta joskus mietin, että ehkä olin vieläkin nuorempi, koska en edes muista miten sen keksin... Joka tapauksessa itsestäni tuntuu, että aika aikaisin on tullut aloitettua; nyt jo on n. 20 vuoden kokemus asiasta! :D

      • minkä ikän nyt oot


    • Muslimityttö

      Muslimitytöt pääsevät kokemaan/nauttimaan oikeasta avioelämästä suunnilleen saman ikäisinä

    • raudoissa paras

      olen runkannut säännöllisesti 7-vuotiaasta asti. Ja nymphomaani kuin olen.

      • Anonyymi

        Moi! Etsinkin nymphomaaninaista. Oletko kiinnostunut?


    • ...

      jos aloittaa itsetyydytyksen vaikka 12 vuotiaana voiko siitä tulla raskaaksi??

      • eikuei

        ei


      • Anonyymi

        Mitä vittua. Sä et tuu raskaaks ilman että sulla on alkanu menkkoja etkä myöskään ilman miestä😂😂😂


    • t<3m

      olen kohta 19 enkä ole vielä aloittanut

    • nainen20

      huh, taidan olla aika vanhus ku aloitin vasta itseni tyydyttämisen 16 vuotiaana... enkä edes ollut ajatellut koko asiaa aikaisemmin, että se voisi tuntua hyvältä... mut kyl sitä onki sen jälkeen tullu harrastettuu lähes päivittäin..

    • Keytomyheart

      Mä en kyllä yhtään tiiä et vanhako olin ku aloin ekan kerran hieromaan pimppiä siinä mielessä, että siit tuli sillai hyvä olo ja tiedostin mitä se asia on... Taisin olla just tyyliin 12 tai 13.

    • nainen 19v.

      taisin olla 8-vuotias ku kekkasin "ratsastaa" pehmoleluilla. ja sit ku mulla oli kaveripoikia ihan pienestä asti nii niitten kanssa sit "harrastettiin sitä".

    • tyyyyyytttöööööööööö

      olin 9

    • Eeva.

      Tarhaikäisenä kokeilin pikkuveljen vaippoja ja se tuntui kivalta. Samaten äidin nukuttaessa pikkuveljeä päiväunille ( syöttäminen vielä) ja tiesin että siinä menee aikaa, niin peilillä tutkin ja koskettelin itseäni. Eli varmaan siinä tarhaikäisestä eteenpäin oli tapana hiplailla pimppiä, kunnes sitten joskus 10-11 oli kova tarve "tehdä jotain enemmän". Jotenkin sitten keksin pehmolelulla hieroa tai jotain. Muistan vieläkin tunteen. Jos jatkoin, tuntui että tulee pissat ja on pakko lopettaa. Sitten kun lopetin, oli pakko jatkaa. Ja se eka orgasmi... oioioi, voi jospa sen voisi vielä kokea. Kyllä silloin nuorena oli herkkänä.

    • dunj

      Olin 7 kun aloitin. Tuo köysikiipeillessä asian löytyminen on hyvin yleistä,tiedän monta tyttöä jotka ovat aloittaneen niin,itse en tosin.

      Ystäväni on päiväkodissa töissä ja on kertonut,että lähes jokaisessa ryhmässä on keskimäärin yksi tyttö joka tyydyttää itseään päiväunien aikaan.

    • Nainen 21.v

      Olin noin 4-5 kun ekaa kertaa kokeilin. Naapurin samanikäisen tytön kanssa "harrastettiin seksiä" vessassa. Olihan se ihan hauskaa sinäänsä. Sitten siitä lähtien on aika paljon tullut kosketeltua itteään.

    • tintulan

      aika myöhään (?), 9-vuotiaana samalla luokalla olevan tytön kanssa leikittiin leikkiä, jossa tavataan kadulla ja mennään syrjäiselle kujalle (tytön vaatekomeroon) ja siellä riisutaan toinen ja hierotaan herkistä paikoista... voi niitä aikoja!

    • 34569

      Olen sormettanut aina. Aloitin niin pienenä, etten muistakkaan. Aluksi aina mahallaan sormet pimpassa.

    • Nainen 18v.

      Meikäläinen alotti 6-vuotiaana, leikittiin veljen kanssa sellasta läski-leikkiä että laitettii sukkahousut päälle ja tungettiin ne täyteen vaatteita. Siinä samalla huomasin kuinka kivalta tuntu niiden hingatessa alaosia. Sitä sitten tuli kokeiltua erilaisia hinkkauskohteita. Muistanpa pienenpänä hinkanneeni tuoliin ihan luokassa ja keskellä tuntia :D
      Peiton päällä ratsastaminen on edelleen ehdoton suosikkini, vaikka kokemuksesta olen kyllä oppinut että on parempi olla tunkematta mitään housuihin jos perheessä on muitakin asukkaita. Oli hieman epämukava tilanne kun äiti rämäyttää oven kesken kaiken auki ja kurkkaa sisään :D

      • Yksi utelias

        Minkä ikäinen veljesi oli. Ajattelin vaan, että oliko tuo sukkahousuleikki jotain itsetyydytysjuttua veljellesikin.


    • Vaimo 27v

      En ole koskaan aloittanutkaan.

      • Vaikea uskoa

        On kyllä suurin emävale ikinä, että kukaan nainen ei olisi mukaan koskaan koskenut itseään tutkiskellen ja löytänyt nautinnon tunteen, eivät vaan uskalla edes anonyyminä myöntää täällä. Joko ihmisellä on elimellinen vika, että kosketus ei tunnu miltään tai korvien välissä, koska kotona on opetettu ja komennettu, heti kun kosketti itseään muiden vieraiden aikana, ei ehkä muista asiaa, mutta alitajunta tekee työtä kaiken aikaa. Toinen vaihtoehto on aseksuaali eli ei vain ole minkäänlaista seksuaalista tunnetta mieheen tai naiseen, pitää heistä, muttei kiihotu millään eikä ole koskaan kokenut mitenkään tarpeellisena koskea edes sillälailla itseään. Sitten voikin kysyä, mitä ihmettä aseksuaali tekisi lukemassa naisten itsetyydytyksestä, korkeintaan arvioiden, onko itsessä jokin vika kun ei vaan kiihotu tms.
        Nainen voi elää ilman itsetyydytystä vuosia jopa kymmeniä onnellisessa parisuhteessa eli silloin kun seksiä ei ole, ei koske itsekään alapäähänsä, mutta että nuoruuden uteliaisuudessa ja hormoonimyrskyssä, en uskonut tuosta väitteestä sanaakaan.


      • Anonyymi

        En mäkään


    • jullejellujei123

      ite alotin 12vee... työnsin illon sormea... (= olinko liian nuori?

    • muidu23v

      Huh miten helpottavaa lukea näitä teidän muiden juttuja. Olen luullut tähän päivään asti että olen ollut hyvin erillainen muihin verrattuna. Taisin itse olla 6v, oli talvi ja mulla paljon vaatteita haalarin alla. Leikittiin kaverin kanssa lumessa ja mun pikkuhousut/pitkikset oli mennyt jotenki minusta silloin kummallisen tuntuisesti alapäähän :D hieroin itseäni lumeen ja sain ihan kunnon orgasmin, en tiennyt yhtään mistä oli kyse. Myöhemmin halusin tuntea lisää sitä kivaa tunnetta ja laitoin peiton haarojen väliin ja hinkkasin itseäni siihen kunnes taas sain.. Tätä tein kunnes olin about 14v ja sitten aloin käyttää sormiani. Mutta joo helpottavaa tietää että en ole todellakaan ainoa!

    • Minäaloinn

      Tajusin nauttia alapään koskemisesta jo muutaman vuoden iässä, mutta varsinaisesti aloin orgasmeista yms. tietäen itsetyydyttämään 13-vuotiaana. Olin lukenut netistä masturbointikeskusteluita ja päätin mennä suihkuttelemaan. Siitä se sitten lähti!(:
      Niin, ja tyttö olen.

    • Lakanat:O

      Juuu, alotin masturboinnin varmaa noin 10-vuotiaana... Ja se tais lähtä siitä ku illalla olin menossa nukkumaan ja istun sängyllä ilman alus housuja ja aloin hangata itteäni lakanaa ja se tuntu ihanalta

    • 6v :D

      Pienenä joskus 6v varmaan kun olin suihkussa ja peson alapäätäni.

      Ja samaa teen vieläkin!

    • Minnesota

      Olettepas te kaikki aikaisin aloittaneet! Jostain kumman syystä mä oli vasta 24, kun opettelin itsetyydytyksen, ja senkin suunnattoman suurien seksuaalisten tarpeiden edessä - kun avioliitossa oli ongelmia eikä seksiä mieheltä herunut kuin ehkä kerran kuussa...

      Nyt taas kun ikää on tullut lisää (olen 36 v.) mua ei kiinnosta edes itsetyydytys enää...olen kai aika poikkeava :(.

      • uskotaan varmasti

        Tämä on täysin totta, olet erittäin poikkeava, toisaalta ihmekös tuo, jos ei miestäkään nappaa seksi kanssasi kuin korkeintaan kerran kuussa pitkin hampain. Ei minuakaan kiinnostaisi nainen, joka on täysin haluton ja ajatukset ihan muualla, kuten työasioissa tai roskien viemisessä, ei taida orgasmikaan olla ihan ovella tuolla asenteella.


      • Anonyymi
        uskotaan varmasti kirjoitti:

        Tämä on täysin totta, olet erittäin poikkeava, toisaalta ihmekös tuo, jos ei miestäkään nappaa seksi kanssasi kuin korkeintaan kerran kuussa pitkin hampain. Ei minuakaan kiinnostaisi nainen, joka on täysin haluton ja ajatukset ihan muualla, kuten työasioissa tai roskien viemisessä, ei taida orgasmikaan olla ihan ovella tuolla asenteella.

        Olipas taas ihanan asiallinen ja kannustava kommentti


    • Naineeeen

      Olin 11 vuotias, kun taisin saada ekan orgasmini. Istuin luokkahuoneessa, mulla oli sellanen iso, löysä neule päällä. Siellä neuleeni piiloissa, kädet pulpetin alla hinkkasin hitaasti klittaani kynällä aina orgasmiin.... En tiiä huomasko kukaan, varmaankaan ei... Tein sitä myös paljon suihkulla, aina pesulla käydessä. Ne orgasmit oli hurjia. Jalat ei pitäneet hetkeen niitten jäljiltä! :) En ole hinkkaillut itseeni nuorempana laisinkaan ja se eka hinkkauskin pääty orkkuun.

    • Tyttö

      Olisinkohan ollu joku 8 w Ku älysin et Ku tohon kohtaan hieroo Ni tuntuu hyvältä.

      Sitte Tein Seuraavan kerran vasta 11 w..

    • tyydyttäjä

      pienestä asti tajusin että ku hieroo ni tuntuu hyvältä. 14 vuotiaana työnsin ekan kerran jotain isoa pilluun

    • ratsastajaa123

      ite olin joku 6 v ja leikittiin pehmoleluilla ratsastamista kaverin kanssa.jotenki se vaan tuntu niin hyvälle ja oli pakko jatkaa.. :D

    • xzdcfghj

      5 v, autossa, se turvavyön metalli osa joka menee siihen palikkaa(Y)

    • Wanker30v :D

      13-vuotias olin, kun pystyin runkkaamaan parhaimmillaan 15 orgasmia putkeen... Kyllä kokeilut ja kaikenlainen hivelöinti alkoivat jo tarhaiässä..

      Kyllä fakta vaan on, että jos et itseäsi osaa tyydyttää, niin tuskin on kaksinen seksielämä toisenkaan kanssa :) Luin tuolta juuri jotain ihme gallupia.. "Tietääkö kumppanisi, että masturboit??" Mitä h*lvettiä? :D Kyllä kai jokainen sitä tekee.. Ja miksi kumppani EI tietäisi siitä? :D Jotenkin salaista ja hävettävää? :D Hei, 2012 :D

      • Anonyymi

        Hei, 2022


    • piänenä

      Alotin joskus ihan pienenä varmaa olin 5. Olin mahallani ja laitoin molemmat kädet nyrkkiin itseni alle ja hinkkasin sitten pimppiäni niihin :D Orkkujakin sain. Myös kaverin kanssa pussailtiin ja hinkattiin pimppejä yhteen vaatteet päällä. Voi niitä aikoja

    • Anonyymi

      Mä olin jotain 10 vee kun kurkein 7 vuotta vanhanhemman siskoni touhua salaa kun oli poikakaverinsa kanssa meidän olohuoneessa ja ihmettelin et miks tän pojan käsi oli siskoni housuissa ja suutelivat kiihkeesti. Seuraavana iltana aloin hiplaamaan itteeni ja tunsin mahtavaa mielihyvää :)

    • Anonyymi

      Haluiaisin saada orgasmin. En tiedä olenko jo saanut jos olen niin aika pieni se oli. Miltä se tuntuu? Kuinka voimakkaalta? Kauanko siihen menee että sen saa? Kauanko se kestää? Miltä sen jälkeen tuntuu??

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen mies ja muistan kuin eilisen päivän kun sain ensinmäisen orgasmini. Olin kait jo vuosikausia harrastanut jonkinlaista pippelin hiplaamista, kun istuin vessan pyntyllä ja hiplasin vielä karvatonta ja vaatimattoman kokoista kikkeliäni. Yhtäkkiä se alkoi tuntua paremmalta kuin koskaan , enkä pystynyt millään lopettamaan. Hetken päästä sain aivan järisyttävän voimakkaan orgasmin ilman siemensyöksyä. Kikkelini meni veltoksi , enkä saanut sitä heti millään uudestaan jäykistymään ja kun en tiennyt mitä olin juuri äsken kokenut , luulin sen menneen jotenkin rikki. Noh, ei ollut mutta uuden hiton ihanan harrastuksen olin itselleni juuri löytänyt. Olin n. 12vuotias ja siitä tähän ikään mennessä ( 56 v) ei varmasti ole mennyt viikkoakaan ilman runkkua, pitkästä avioliitosta huolimatta.

    • Vuonna 1992 iki omassa asunossa jossa ei ollut muita...se oli ihanaa...valitettavasti minulla ei ollut mitään puhelinta silloin kun aloitin itsetyydytyksen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      äitini sanoi, että itsensä kiihottaminen heikentää näköä. sain rillit 60 luvulla krunikan ruotsalasessa skolessa 5 vuotaana ja sen jälkeen ei oo tarvinnu kun tavata kivoja kimuleita.

    • Anonyymi

      Miten kuuluu sormittaa ai tunkea sormet sisään vai hieroa vain päällä?

    • Anonyymi

      11 vuotiaana, ja vain pikkuhousujen päältä. Sormien tukemisesta puhumattakaan nopeasti löysin myös seksinovellit

    • Anonyymi

      Olin ekaluokalla. Isiltä pihistetty pornolehti toi jänniä fiiliksiä ja aloin kosketella itseäni. Laukesin vahingossa ja säikähdin hitosti sitä voimakasta tunnetta. Kesti jonkun aikaa ennen kuin uskalsin uudestaan ja sitten sitä riemua riittikin :D Sillä tiellä edelleen ;)

    • Anonyymi

      Muistan kyllä kun jo alle 10 vuotiaana hieroskelin pimppiä vään joka paikassa ja että kuinka ihanalta se tuntuikaan. Vähän vanhempana alkoi sormitus, kun vanhyempi serkkulikka opasti saunassa. Lopulta aloin työntelemään sinne vähän kaikkea, minkä saattoi kuvitella olevan miehen kalun korvaajana. Vanhemmiten on tullut hankittua monenlaisia dildoja joista siippanikin pitää paljon.

    • Anonyymi

      Oonko ainoo joka ei saa itsetyydytystä tuntumaan niin kivalta, vaikka orgasmin saankin

    • Anonyymi

      Taisin olla 6, kun ajoin pyörälläni sellaista laatoitettua pihatietä pitkin, ja ne laatat oli vähän epätasaisesti siinä, niin että koko pyörä täristi niiden yli ajaessa. Se vain tuntui niin kivalta ettei sitä malttanut lopettaa. Seuraava askel oli sitten nukkumaan mennessä, aina vatsallaan ja käsi jalkojen väliin, siinä hitaasti edes takaisin keinuen.

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe