Henrik Nordman ja TTL

nisuiisu

Olette nyt kärähtäneet!

Olette osa maammme hallituksen luomaa julmaa väkivaltakoneistoa.

Luulitteko olevanne neropatteja ja luulitteko, että ette jäisi koskaan kiinni? Soita myös entiselle sosiaali- ja terveysministeri Sinikka Mönkäreelle ja kerro hänelle, että te todella kärysitte. KIITOS Waterloon yliopiston! Antaudu niin kuin Napoleon teki Waterloossa!

Sulattele Henkka tätä viikonvaihteen yli. Minä palaan asiaan maanantaina!

hometerveisin
Pekka Nikkola
homeallergikko

5

2208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nisuiisu

      Menkää tälle sivulle:
      http://www.ahs.uwaterloo.ca/

      ja kirjoittakaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään (Search AHS):
      lung diseases

      ja painakaa sitten seach-nappulaa.

      Näin te saatte näkyviin valtavan määrän tietoutta keuhkosairauksista. Parasta antia ovat ne, jossa kerrotaan astmasta ja yliherkkyys keuhkosairauksista, joihin allerginen alveoliitti kuuluu. Pohjois-Amerikassa käytetään allergisesta alveoliitistä paljon parempaa ilmaisua "hypersensitivity pneumonitis". Se on suomennettuna "yliherkkyys tai allerginen KEUHKOKUUME".

      Tämän kanadalaisen yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan sivustolta löytyy vahvistus sille, että homepöly tosiaan aiheuttaa ALLERGISEN KEUHKOKUUMEEN eli homepölykeuhkon eli allergisen alveoliitin.

      Sivustolta tosiaan löytyy vahvistus sille, että astma on ammattitautina ns. tyypin-1 allergia ja johon osallistuu IgE-vasta-aineet. Me tiedämme, että astma tapahtuu KEUHKOPUTKEN limakalvolla.

      Kosteusvauriokohteen homepöly on niin pientä,että se tunkeutuu keuhkorakkuloihin asti ja se saattaa aiheuttaa allergisen alveoliitin eli allergisen KEUHKOKUUMEEN. Tämän sairauden diagnosointi on teoriassa ja käytännössä erittäin HELPPOA!

      Waterloon yliopiston soveltavan terveystieteiden tiedekunnan mukaan allergisessa alveoliitissa tapahtuu aluksi tyypin-3 reaktio. Sitä sanotaan immunokompleksivälitteiseksi allergiaksi. Se tapahtuu 4-6 tunnin viiveellä altistuksesta ja se on ns. akuutti keuhkojen tulehdusreaktio (IgG-antigeeni vaste, johon osallistuu B-lymfosyytit). Tämän jälkeen tapahtuu päivien-viikkojen viiveellä tyypin-4 reaktio. Tätä kutsutaan ns. viivästyneeksi soluvälitteiseksi reaktioksi. Siihen osallistuu CD8-positiiviset T-lymfosyytit. Se aiheuttaa kroonisen keuhkojen tulehduksen.

      Tätä tyypin-4 allergiaa TTL on alkanut Lipposen 1. hallituksen määräyksestä nimittämään myös ASTMAKSI (heh! heh!). Kuten muistamme Lipposen hallituksessa oli sos. ja terv. ministerinä allergisesta alveoliitista tohtoriksi väitellyt SINIKKA MÖNKÄRE.

      Ainoa heikkous tässä kanadalaisten esityksissä on se, että he eivät puhu mitään kosteusvauriorakennuksista. Ilmeisesti niitä ei ole siellä kovinkaan runsaasti. Mutta suloisesta Suomestamme niitä löytyy runsaasti joka AINOASTA pitäjästä!

      Pyytäisin kiinnittämään huomiota siihen, että tämä tyypin-4 reaktio tapahtuu PÄIVIEN tai jopa VIIKKOJEN viiveellä. Näin tuli todistetuksi myös se, että miksi niin monet ovat sairastuneet erittäin vakavasti vasta päästyään kotiin Työterveyslaitokselta. TTL pistää nimittäin heti altistusta seuraavana päivänä kotiin. Jos tälläinen potilas soittaa TTL:lle ja ihmettelee heille, että mitä te oikein teitte minulle? Niin TTL:n vakiovastaus, että olet saanut virustartunnan kotimatkallasi!

      Olen nyt saattanut oman rikostutkintani päätökseen ja odotan, että te muutkin homepölystä sairastuneet otatte TODELLA yhteyttä valtakunnansyyttäjänvirastoon ja ilmoitatte halunne tulla myös kuulluksi minun tekemän rikosilmoituksen yhteydessä.

      Pyydän myös sellaisia sairastuneita ottamaan yhteyden tähän samaan paikkaan, joille lääkärit ovat tuputtaneet ASTMAA. Niin kuin nyt tiedätte, että se on VÄÄRÄ diagnoosi. Tiedätte myös sen, että valtiovalta on määrännyt heidän tekemään niin.

      hometerveisin
      Pekka Nikkola
      homeallergikko
      biokemisti/mikrobiologi

      • Homeherkkä

        Ihmettelin aikoinani miksi suomalaisessa WHO:n ICD-10 tautiluokituksessa hypersensitivitetspneumonit oli käännetty sanalla allerginen alveoliitti, eikä sellaista kuin ODTS löytynyt ollenkaan.

        Se, että immunokompleksivälitteinen reaktiotyyppi ( III:s tyyppi; IgG- tai IgM) on osallisena allergisessa alveoliitissa on tiedetty jo 1960-luvun alussa (Coombs/Gell).
        Allergeenin/antigeenin aiheuttamassa tulehdusreaktiossa keskisuuret kompleksit pyrkivät tarttumaan endoteelisoluihin ja saostumaan päätevaltimoihin (munuaiset, iho, suonipunos) ja aktivoivat komplementin.
        Komplementin aktivaatiossa syntyvä C5a kutsuu paikalle NEUTROFIILISIÄ VALKOSOLUJA, jotka ryhtyvät fagosytoimaan immunokomplekseja, mutta vapauttavat samalla KUDOSTUHOA aiheuttavia lysosomaalisia entsyymejä ja sytokiineja jne.
        Immunokompleksivälitteinen reaktio laukeaa siis 4-8 tunnin kuluessa altistuksesta.
        Pätee myös viivästyneen allergisen nuhareaktion kohdalla.

        III:s tyyppin reaktiotahan voi tutkia CIC:llä (kiertävät immuunikompleksit).
        Pyysin aikoinani työterveyslääkäriltäni tätä tutkimusta (altistus ja tutkinta), johon hän totesi, että potilaan ei tarvitse tulla häntä neuvomaan.

        Mitä tulee TTL:n tutkintaan, kuinkahan monelta heidän 3:lla homeellaan keuhkoaltistetulta TTL on otattanut CIC:n ?
        Minulta ei ainakaan.
        Ja kun ei oteta, TTL:n mielestä ei immunokompleksivälitteistä reaktiotyyppiä ole maassamme olemassakaan.
        Ja siinähän he ovat vallan väärässä.
        Ja mitä tulee näihin immuunipuolustusjärjestelmän solujen erittämien tulehdusvälittäjäaineiden tutkimuksiin, joita tutkimuksia voidaan tehdä jos halutaan, kuinkahan monelle altistetulle TTL on niitäkään suorittanut? Ei ainakaan minulle eikä kenellekään muullekaan tuntemalleni homeallergikolle.
        Edes reumatekijää ei tutkita.

        Mitä tulee soluvälitteiseen reaktiotyyppiin, immuunipuolustusjärjestelmän kerrotaan aktivoivan lymfosyytit tulemaan tulehduspaikalle vasta vuorokauden-kolmen kuluessa. Lymfosyyttien sanotaan olevan syyllisiä myös pysyvän tulehdusreation ylläpitämisessä (autoimmuunisairaudet).
        On olemassa lab. tutkimuksia, jolla voidaan tutkia allergiseen reaktioon liittyvää eri lymfosiittiluokkien aktivoitumista, joita tutkimuksia TTL ei myöskään suorita.

        Mitä tulee antigeenin/allergeenin aiheuttamaan immunokompleksivälitteiseen reaktiotyyppiin, sen aiheuttaman oirekuvan MAAMME LÄÄKÄRIT haluavat SYYSTÄ, jonka HE ITSE TIETÄVÄT, sotkea viruksen tuottamaan oirekuvaan niin hometyöpaikoilla kuin myös TTL:llä.

        Ja kun näin on, LÄÄKETIETEEN NIMISSÄ TOIMIVIA LÄÄKÄREITÄ, koskien HOMEALLE5RGIAA, ei voi mieltää lääketieteen edustajiksi.

        Mitä tulee valtakunnansyyttäjän reaktioon tekemäsi rikosilmoituksen (olen osallistunut) johdosta, joka kohdistuu maamme lääketieteen huippuosaajien LÄÄKETIETEELLISEEN AMMATITAITOON homeallergikkoihin kohdistuvissa diagnooseissa, oletusarvoni loputuloksen suhteen on plus miinus nolla.

        Kuinka me, näille valtakunnansyyttäjäviraston lainoppineille, pystymme todistamaan, että lääketieteeseen perustuva diagnostiikka koskien homeallergikkoja, on lääketiedettä edustavien tahojan takia maassamme hunningolla, koska nämä lainoppineet (tapaturmalautakunnassa, vakuutusoikeudessa ja KKO:ssa) käyttävät asiantuntijoina maamme lääketiedeoppineita, jotka kertoilevat kaiken aikaa aina homehuippututkimysyksikköämme TTL:ää myöten, että homeista ja niiden terveysvaikutuksista ei lähesulkoon mitään tiedetä; niitä vain tutkitaan kaiken aikaa, Ja ainut sairaus, jonka he kertomansa mukaan tietävät homeen aiheuttamiseksi, on ASTMA.

        Kun maamme kansalaisten terveydestä vastaava poliittinen virkamieskoneistomme, eli STM:n verovaroin palkatut lääkintäneuvokset ja insinöörit, STM:n rahoittama TTL, KTL, Stakes, TEO, jne., ilmoittavat olevansa täysin tietämättömiä homeitiöiden pakkohengittämisen tuottamista sairauksista, valtakunnansyyttäjävirastollekaan ei näytä löytyvän, mainituista viranomaistahoista riippuvaisena minkäänlaista tietopohjaa.

        Esi-isämme ovat todenneet, että älä nuolaise ennenkuin tipahtaa.
        Pitää se paikkansa tänäkin päivänä.

        Minkä ajan kuluessa oletat, nisuiisu, meidän homeallergikkojen ja tulevien homeallergikkojen pääsevän nuolaisemaan JÄLLEEN Waterloo-tippoja?

        Tähän maailmanaikaan Suomessa näyttää kuuluvan kiinteästi insinööritasoinen homerakennusten (60-70 % rakennuskanastamme) tutkinta, korjaus ja korjaamisen seurauksien tutkinta sisäilmatasolla.

        No pitäähän valtioneuvostomme vuosittain verovaroin koulutetuille n. 15 000 insinöörille, jonka määrän ko. ammattiliitto toteaa olevan vuosittain 5000 liian suuri, keksiä poliittisella tasolla jotain tekemistä.

        Kun lainsäädäntömme (YK:n perus- ja ihmisoikeudet) takaa tämän maan kansalaiselle sairastumisensa takia tutkimuksen/hoidon jossain muussa EU-maassa, mikäli lääketieteemme edustajilla ei ole siihen riittävää tieto-/taitotasoa, sehän koskee myös meitä homeallergikkoja.

        No. Katsotaanpa mitä tuloksia homeallergikkojen oikeusturvan suhteen valtakunnansyyttäjävirasto saa aikaiseksi.
        Kyllä valtakunnansyyttäjävirastokin tietää, että homeallergikon keuhkoja voi kuka tahansa vaurioittaa homeitiöillä joutumatta siitä vastuuseen.
        Ja kyllähän maassamme homeitiöillä voi aikaansaada myös täydellisen murhan.


      • nisuiisu
        Homeherkkä kirjoitti:

        Ihmettelin aikoinani miksi suomalaisessa WHO:n ICD-10 tautiluokituksessa hypersensitivitetspneumonit oli käännetty sanalla allerginen alveoliitti, eikä sellaista kuin ODTS löytynyt ollenkaan.

        Se, että immunokompleksivälitteinen reaktiotyyppi ( III:s tyyppi; IgG- tai IgM) on osallisena allergisessa alveoliitissa on tiedetty jo 1960-luvun alussa (Coombs/Gell).
        Allergeenin/antigeenin aiheuttamassa tulehdusreaktiossa keskisuuret kompleksit pyrkivät tarttumaan endoteelisoluihin ja saostumaan päätevaltimoihin (munuaiset, iho, suonipunos) ja aktivoivat komplementin.
        Komplementin aktivaatiossa syntyvä C5a kutsuu paikalle NEUTROFIILISIÄ VALKOSOLUJA, jotka ryhtyvät fagosytoimaan immunokomplekseja, mutta vapauttavat samalla KUDOSTUHOA aiheuttavia lysosomaalisia entsyymejä ja sytokiineja jne.
        Immunokompleksivälitteinen reaktio laukeaa siis 4-8 tunnin kuluessa altistuksesta.
        Pätee myös viivästyneen allergisen nuhareaktion kohdalla.

        III:s tyyppin reaktiotahan voi tutkia CIC:llä (kiertävät immuunikompleksit).
        Pyysin aikoinani työterveyslääkäriltäni tätä tutkimusta (altistus ja tutkinta), johon hän totesi, että potilaan ei tarvitse tulla häntä neuvomaan.

        Mitä tulee TTL:n tutkintaan, kuinkahan monelta heidän 3:lla homeellaan keuhkoaltistetulta TTL on otattanut CIC:n ?
        Minulta ei ainakaan.
        Ja kun ei oteta, TTL:n mielestä ei immunokompleksivälitteistä reaktiotyyppiä ole maassamme olemassakaan.
        Ja siinähän he ovat vallan väärässä.
        Ja mitä tulee näihin immuunipuolustusjärjestelmän solujen erittämien tulehdusvälittäjäaineiden tutkimuksiin, joita tutkimuksia voidaan tehdä jos halutaan, kuinkahan monelle altistetulle TTL on niitäkään suorittanut? Ei ainakaan minulle eikä kenellekään muullekaan tuntemalleni homeallergikolle.
        Edes reumatekijää ei tutkita.

        Mitä tulee soluvälitteiseen reaktiotyyppiin, immuunipuolustusjärjestelmän kerrotaan aktivoivan lymfosyytit tulemaan tulehduspaikalle vasta vuorokauden-kolmen kuluessa. Lymfosyyttien sanotaan olevan syyllisiä myös pysyvän tulehdusreation ylläpitämisessä (autoimmuunisairaudet).
        On olemassa lab. tutkimuksia, jolla voidaan tutkia allergiseen reaktioon liittyvää eri lymfosiittiluokkien aktivoitumista, joita tutkimuksia TTL ei myöskään suorita.

        Mitä tulee antigeenin/allergeenin aiheuttamaan immunokompleksivälitteiseen reaktiotyyppiin, sen aiheuttaman oirekuvan MAAMME LÄÄKÄRIT haluavat SYYSTÄ, jonka HE ITSE TIETÄVÄT, sotkea viruksen tuottamaan oirekuvaan niin hometyöpaikoilla kuin myös TTL:llä.

        Ja kun näin on, LÄÄKETIETEEN NIMISSÄ TOIMIVIA LÄÄKÄREITÄ, koskien HOMEALLE5RGIAA, ei voi mieltää lääketieteen edustajiksi.

        Mitä tulee valtakunnansyyttäjän reaktioon tekemäsi rikosilmoituksen (olen osallistunut) johdosta, joka kohdistuu maamme lääketieteen huippuosaajien LÄÄKETIETEELLISEEN AMMATITAITOON homeallergikkoihin kohdistuvissa diagnooseissa, oletusarvoni loputuloksen suhteen on plus miinus nolla.

        Kuinka me, näille valtakunnansyyttäjäviraston lainoppineille, pystymme todistamaan, että lääketieteeseen perustuva diagnostiikka koskien homeallergikkoja, on lääketiedettä edustavien tahojan takia maassamme hunningolla, koska nämä lainoppineet (tapaturmalautakunnassa, vakuutusoikeudessa ja KKO:ssa) käyttävät asiantuntijoina maamme lääketiedeoppineita, jotka kertoilevat kaiken aikaa aina homehuippututkimysyksikköämme TTL:ää myöten, että homeista ja niiden terveysvaikutuksista ei lähesulkoon mitään tiedetä; niitä vain tutkitaan kaiken aikaa, Ja ainut sairaus, jonka he kertomansa mukaan tietävät homeen aiheuttamiseksi, on ASTMA.

        Kun maamme kansalaisten terveydestä vastaava poliittinen virkamieskoneistomme, eli STM:n verovaroin palkatut lääkintäneuvokset ja insinöörit, STM:n rahoittama TTL, KTL, Stakes, TEO, jne., ilmoittavat olevansa täysin tietämättömiä homeitiöiden pakkohengittämisen tuottamista sairauksista, valtakunnansyyttäjävirastollekaan ei näytä löytyvän, mainituista viranomaistahoista riippuvaisena minkäänlaista tietopohjaa.

        Esi-isämme ovat todenneet, että älä nuolaise ennenkuin tipahtaa.
        Pitää se paikkansa tänäkin päivänä.

        Minkä ajan kuluessa oletat, nisuiisu, meidän homeallergikkojen ja tulevien homeallergikkojen pääsevän nuolaisemaan JÄLLEEN Waterloo-tippoja?

        Tähän maailmanaikaan Suomessa näyttää kuuluvan kiinteästi insinööritasoinen homerakennusten (60-70 % rakennuskanastamme) tutkinta, korjaus ja korjaamisen seurauksien tutkinta sisäilmatasolla.

        No pitäähän valtioneuvostomme vuosittain verovaroin koulutetuille n. 15 000 insinöörille, jonka määrän ko. ammattiliitto toteaa olevan vuosittain 5000 liian suuri, keksiä poliittisella tasolla jotain tekemistä.

        Kun lainsäädäntömme (YK:n perus- ja ihmisoikeudet) takaa tämän maan kansalaiselle sairastumisensa takia tutkimuksen/hoidon jossain muussa EU-maassa, mikäli lääketieteemme edustajilla ei ole siihen riittävää tieto-/taitotasoa, sehän koskee myös meitä homeallergikkoja.

        No. Katsotaanpa mitä tuloksia homeallergikkojen oikeusturvan suhteen valtakunnansyyttäjävirasto saa aikaiseksi.
        Kyllä valtakunnansyyttäjävirastokin tietää, että homeallergikon keuhkoja voi kuka tahansa vaurioittaa homeitiöillä joutumatta siitä vastuuseen.
        Ja kyllähän maassamme homeitiöillä voi aikaansaada myös täydellisen murhan.

        Minun piti tehdä täydennetty versio Waterloostani, mutta ehdit kirjoittaa oman painavan juttusi. Julkaisen sen nyt sitten vasta huomenna ja en ota vanhaa versiotani enää pois, jotta sinun kirjoituksesi jää paikalleen. Kiitos siitä!

        Sanon vaan tässä vaiheessa, että KAIKKI tieto homepölyn vaikutuksista on ollut niin TTL:n Henrik Nordmanin ja myös STM:n virkamiesten tiedossa jo 80-luvulta lähtien. Ihmettelen vaan, että lähtivät täysin rikolliselle tielle. Henkka sai varmaan vuonna 1995 Mönkäreen kautta terveisiä silloiselta päämisteriltä ja täyden tuen koko maan silloiselta hallitukselta tekemälleen julmalle ihmisoikeusrikokselle.

        Tässä erikseen haluan vielä mainita nämä kaikenmaailman puhallukset. Niitä homepölystä sairastuneet ovat tehneet miljoonia kertoja ja täyttäneet kaikenmaailman lappusia ja lähettäneet niitä sitten Piiparille ym. Kaikki aivan turhaa. Ovat olleet niin joka ikinen puhallus aivan turhia.

        Kääntäkää tekin muutkin nyt näitä Waterloon yliopston juttuja, jotta tiedätte sitten huomenna, että olenko onnistunut suomennoksissani.

        Pekka Nikkola


      • Homeherkkä
        nisuiisu kirjoitti:

        Minun piti tehdä täydennetty versio Waterloostani, mutta ehdit kirjoittaa oman painavan juttusi. Julkaisen sen nyt sitten vasta huomenna ja en ota vanhaa versiotani enää pois, jotta sinun kirjoituksesi jää paikalleen. Kiitos siitä!

        Sanon vaan tässä vaiheessa, että KAIKKI tieto homepölyn vaikutuksista on ollut niin TTL:n Henrik Nordmanin ja myös STM:n virkamiesten tiedossa jo 80-luvulta lähtien. Ihmettelen vaan, että lähtivät täysin rikolliselle tielle. Henkka sai varmaan vuonna 1995 Mönkäreen kautta terveisiä silloiselta päämisteriltä ja täyden tuen koko maan silloiselta hallitukselta tekemälleen julmalle ihmisoikeusrikokselle.

        Tässä erikseen haluan vielä mainita nämä kaikenmaailman puhallukset. Niitä homepölystä sairastuneet ovat tehneet miljoonia kertoja ja täyttäneet kaikenmaailman lappusia ja lähettäneet niitä sitten Piiparille ym. Kaikki aivan turhaa. Ovat olleet niin joka ikinen puhallus aivan turhia.

        Kääntäkää tekin muutkin nyt näitä Waterloon yliopston juttuja, jotta tiedätte sitten huomenna, että olenko onnistunut suomennoksissani.

        Pekka Nikkola

        Lueskelin tuossa Sisäilmayhdistyksen julkaisua Sisäilmauutiset 4/05 ja kyllä meni jälleen huuli pyöreäksi.

        Otsikon alla: Uutta tietoa sisäilman mikrobeista
        sanotaan:
        -Vaikka home- ja kosteusvauriot ovat olleet jo vuosia mittava ongelma myös Suomessa, ovat tietomme homeiden ja muiden mikrobien vaikutuksista IHMISEEN vielä varsin puutteelliset.
        - Aino Nevalainen on ollut jo vuosia eräs sisäilman mikrobitutkimuksen suuria nimiä ja pitänyt lukuisia merkittäviä esityksiä alan kongressëissa, seminaareissa ja julkaisuissa.
        Viime kerralla Indoor Air-kongressissa hänen johtamansa tutkimusryhmä sai palkinnon hyvästä posterista. Siinä oli esitetty uusia tuloksia opettajien ja oppilaiden ongelmista home- ja kosteusvauriotuneissa kouluissa.

        Artikkelissa Nevalainen toteaa, että ei edes tiedetä riittävästi, mitkä homeet ovat haitallisempia.

        Eli niin Sisäilmayhdistys kuin KTL:kin ovat täysin tietämättömiä vielä tänä päivänä siitä, että homeitiöt ovat allergeeneja ja niiden pakkohengittäminen aiheuttaa allergisia reaktioita ja nämä allergiset reaktiot aiheuttavat kudosvaurioita aina keuhkoja myöten, jotka vauriot lääketiede on luokitellut eri nimillä.
        On tosi kummallista, että KTL:llä, jota Nevalainen edustaa, on varaa jättää huomioonottamatta länsimaisen lääketieteen tuottama parisataavuotinnen tieto. KTL:llä ei näytä olevan tietoa siitäkään, että Suomessakin on homealtistuksia homeallergian aiheuttaman sairauden nimen selvittämiseksi tehty niin keuhko- kuin nenätasollakin jo 1960-luvulta lähtien joiden suorittajana on ollut mm. Työterveyslaitos (TTL).
        Niinhän TTL:kin kertoilee, että huolimatta nelikymmenvuotisesta homeisiin suuntautuvasta tutkimuksestaan kuin myös potilaisiinsa suuntautuvasta tutkimuksestaan, he eivät tiedä vielä mitään homeista ja niiden terveysvaikutuksista. Näin kerrotaan myös heidän kirjoittamassaan oppaassa työterveyshuollolle.

        Ja kun nämä, maamme kaksi kansalaisterveydestä vastuussa olevaa huippututkimusyksikköä, vakuuttavat yhä vielä silmät kirkkaina hometietämättömyyttään, sitä vakuutavat kaikki muutkin hometietoutta jakavat tahot: lääkärikuntaamme, Sisäilmayhdistys, Astma- ja allergialiitto, Mielenterveysliitto, työnantajat, vakuutusyhtiöt, tapaturmalautakunta, vakuutusoikeus, korkein oikeus kuin myös VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ.

        Kyllähän tässä huuli pyöreäksi menee, kun vakuuttuu yhä enemmän siitä, että kansalaisterveydestä vastaavat tutkijamme, lääkärimme ja viranomaistahomme aina poliittisia päättäjiä myöten esiintyvät meille kansalaisille LISÄTIETOA HALUAVANA tasona, EI TIETOA TUOTTAVANA TASONA.

        No. Kuinka me homeallergikot saisimme nuo tahot vakuuttuneeksi siitä, että GLOBAALISESTI HOMEIDEN AIHEUTTAMISTA TERVEYSVAIKUTUKSISTA ON VALLALLA TIETOTULVA, ei tiedon puute?


    • Eirannero

      Henrik Nordman on työterveyslääkärinä tehnyt paljon virheellisiä päätöksiä , jotka ovat aiheuttaneet potilaalle jopa työttömyyden. Tämä on hyvin kallista yhteiskunnalle , mutta halpaa työnantajalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe