Suuhun laukeaminen ja nieleminen

Gallupper

Toi oli tosi mielenkiintoinen "Miksei loppuun asti?" keskustelu. Kysymys oli suuhun laukeamisesta ja nielemisestä. Tehdäämpä pieni galluppi.

Naiset ja miehet vastaa omaan lohkoonsa ja sieltä lohkoon joko kyllä tai ei.

Naiset vastaa kysymykseen: Voinko ottaa lastin suuhun ja niellä jos mies pyytää.

Miehet vastaa kysymykseen: Olisiko se erityisen kiihottaavaa jos laukeaa naisen suuhun ja nainen nielee lastin?

38

17714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -MieS24v-

      Olisi se ainakin mukava joskus kokea. Ei ole vielä yksikään nainen sitä tehnyt. Enpä ole kyllä kun 2 kanssa siitä edes keskustellut. Ei ihan yhden illan suhteessa viitti alkaa sellasia ehdottelemaan.

      • ahti

        Mulla on ollut puoli tusinaa sellaista tyttöä, jotka tykkäsivät tehdä koko jutun loppuun asti. Se tuntuu kyllä erikoisesti paremmalta kuin ulkopuolelle tuleminen. Ja kiihottavalta. Nämä daamit myös nielivät lastit. Ah sitä opiskeluaikaa!


    • minulla

      Veljeni tyttöystävä ei antanut tulla suihin. Identtisiä kun olemme niin vietelimme hänen tyttönsä leikkimään kolmisin. Tyttö sai aika monta ja kiihkoissaan antoi laueta suuhunsa ja nieli kaiken... Kyllä sen tunteen voittajaa ei taida olla

    • elmandeeri

      Kyllä minusta ainakin on ihanaa,kun mies laukeaa suuhun ja nielen mielelläni,nam! :)

    • Nainen25

      Kyllä voin ottaa koko lastin suuhun ja niellä, jos mies pyytää - tosin teen sitä nykyiselle kumppanilleni ihan ilman, että hänen tarvitsee erikseen pyytää. Annetaan tilanteen viedä ja/tai sovitaan etukäteen otanko suuhun loppuun asti. Aina mies varoittaa, kun alkaa olla tuloillaan. Voin siis aina itse päättää otanko lastin suuhun vai en. Koskaan en ole sylkenyt spermoja pois suustani, aina olen niellyt. En ole kokenut mitään tarvetta sylkeä spermaa pois - päinvastoin se olisi minusta jotenkin ikävää. On mukava niellä.

    • tirlittan

      Ei ole ollu tapana syödä miehen eritteitä,hoidan kyllä homman loppuun kädellä ja mäiskeet voi lentää ihan minne muualle vaan,mutta ei se kuulu mun ruoka tottumuksiin!

    • jos "hän"

      pyytää nielen ja joskus omasta halustakin, usein kuitenkin rinnoille, vaihtelee vähän tilanteen mukaan n24

    • Riina24

      Sain vihdoinkin mieheni laukeamaan suuhuni (aiemmin ei "halunnut" loppuun asti) ja oli kuulemma ihanampaa kun mikään koskaan.. Itse yleensä aina nielen, mut joitain poikkeuksia on.. Ei aina oo sillä tuulella.. =)

    • ukkom

      No kyllä se on todella kiihottavaa kun saa laueta suuhun,nielemisestä ei oo niin väliä, ne spermat voi kyllä hyvin laskea myös suusta takaisin kyrvälle samalla runkaten, niin kyllä tekee höpöä.Ja lopuksi yksi kysymys äijille että kuinka moni on joutunut/päässyt maistamaan omia tuotoksia,siis onko koskaan käynyt niin kun ootte lauennut kumppaninne suuhun niin hän on ruvunnut saman tien suutelemaan teitä?

      • 2.ukkom

        samaa mieltä suuhun laukeamisesta, tosi kiihottavaa!

        olen tehnyt myös tuon heti suutelemisen suuhun laukeamisen jälkeen, eikä ainakaan omat tuotteet millekään pahalle maistu :)


      • Tryffeli69

        Jos on varmuus kumppanista,,niin kiihottuneessa tilassa voi suudella.Siten nainenkin voi luottaa kumppaniinsa enemmän.
        Mutt kuinkas on naisen laita..jos mies nuolee naista alakerrasta,niin laukiatko kasvoille,,?


    • välillä

      meillä on muutenkin vähän rajumpaa tää seksi...että yleensä mies pyytää siis käskee että otan lastit suuhun ja yleensä mies pitää vielä hiuksista kiinni....tai välillä naamalle, rinnoille. no mä nyt teen mitä mies pyytää!välillä meinaa olla vaan tuskaa jos isotkin lastit, mutta osan voi niellä ja sitä rataa..

    • Monika

      tykkään ottaa suihin.
      Kiusoitella kumppania hulluuden rajoille saakka.
      Aikuisina ihmisinä on jo kokemusta kertynyt, itsevarmuutta ja taitojakin.
      Hyvään seksiin kuuluu suuseksi ihan oleellisena osana.

    • mies20v.

      Kyllähän se on ihanaa! itse ainakin pidän siitä että muijani ottaa suihin ja nielee spermat!
      tykkään siitä ehkä jopa enemmän kuin panemisesta!

    • ...

      Kyllä otan suuhun ja nielen, ei se ole millään tavalla vasten mielistä varsinkin jos toisesta osapuolesta välittää.

    • Girl-In-Red

      Kyllä.

      Otan loppuun asti ja nielen, pyytämällä ja pyytämättäkin ;)

    • evikka

      Kyllä tykkään kun mieheni laukeaa suuhun

    • Huhj866

      Mun mielestä on naiselta tosi törkeästi tehty jos keskeyttää suihinoton juuri kun mies on laukeamassa. Tällaiselle naiselle ei pidä antaa suuseksiä loppuun asti vaan lopettaa nuoleminen juuri kun nainen on saamassa orgasmin.

    • nammmms

      Mikäpä siinä ottaa lasti suuhun, mutta vain jos itse haluan. Saattaisi loppua koko touhu siihen, jos mies alkaisi pyytämään/vaatimaan että otan suuhun ja vielä että nielen. Mieheltä kilttiä varoittaa ja antaa minun päättää miten jatkuu.

    • hekuman-huipulla

      Vaimo otta aainaa spermat suuhunsa aktin lopuksi ja nielee kaiken. Selvästi tykkää nuolla myös omia nesteitään, kun kulli kosteana pillusta. Jotenkin ihanan rietasta. Vaimo vielä kehuu pitävänsä sperman mausta. En valita ja nuolen vaimon nesteet myös himolla.

    • ihanvinkkinä

      kannattaa vaan pitää huoli että ne nesteet menee suun ohi suoraan kurkkuun, muuten varmaan oksentaminen taatti

    • Molemmillekivaa

      Naisen suuhoito on hieno juttu. Riittää, kun nainen nuolee, imee ja pitää suulla hyvänä. Laukeamisen ja nielemisen saa nainen päättää. Laukeaminen tuntuu totta kai aina hyvältä, mutta voi sitä laueta muuallekin.

    • Villijavapaanainen

      Kyllä, otan suuhun ja nielen vaikkei pyytäiskään.

    • eiriitä

      varmaan riippuu antajasta

    • Näyttää olevan aika vanha gallup, mutta vastaan silti.

      Muutaman kerran on nainen ihan yllättänyt kun on ottanut loppuun asti ja niellyt. Erittäin upeaa, pakko myöntää.

      Sitten taas joskus on käynyt niin, että loppuun asti kyllä, mutta sitten on kyllä sylkäisty lastit suusta. Mikä sekin on omalla tavalla todella pornoa.

      Yleensä tuntuu, että vähän jopa vältellään suuseksiä, joskus tietysti yllättyykin kun toinen pyöräyttää itsensä 69:iin. Eli vaihtelee kyllä todella paljon.

      Mutta upeeta on jos suuhun saa laueta, on se vaan aivan parasta. :)

    • löxybä

      Mikä siinä sperman nielemisessä miehen mieltä kiihottaa? Onhan toki kiva, että loppuun asti imetään. Naisen oma asia, mitä sillä sitte tekee, lapsiahan ei sitä kautta tule. Entä sitte, naiset, onko kuukautisaikaan nuoleminen erityisen kiihottavaa? Omasta mielestäni pimppi maistuu ihan samalta, verta varmaan siinä nielee, että orkku tulee. Ihan sama, jos on kivaa.

    • montakert

      Vanha juttu, mutta vastaan silti. Minusta on todella kiihottavaa kun mies laskee ekana spermalastin suuhuni ja kun jatkan imua, roiskuu myös pissat paineella.

      Kun jatkan yhä, mies ulostaa kädelleni. Sillä kädellä runkkaan miestä ja laukeaminen käy heti uudellee.

    • hyvää_iholle

      Anu Saagimin vinkki on ottaa lastit kasvoille.

      • kurttumunat

        Joo kyl sen on täytynyt Ratian aikana vieraissa käydä jos spermaa on halunut. Kun omalta mieheltä olisi korkeintaan pöllähtänyt tomusokerin kaltaiset kuivat.


    • Katariina17treeltä

      Nielen välil joskus maistuu pahalle ni sit vaan runkkaan loppuun en haluu alkaa oksentelee

    • Anonyymi

      Laukeaminen suuhun Niin, että nainen hoitaa homman ihan loppuun asti on todella kiihottavaa, se, että hän nielee vielä lastin tekee siitä vielä kiihottavampaa. Joskus ihan rentona, kun, että nainen hoitaa kaiken, joskus taas kuusysissä. Naaman edessä oleva märkä limainen pillu ja samanaikainen imutus on kyllä parasta.

    • Anonyymi

      Mulla oli kauan sitten tilanne, jossa nainen/tyttö (22v) tykkäs ottaa munan käteen ja se teki sitten ihan kivasti. Ei suostunut ottamaan suihin tilanteen kimuranttiuden vuoksi. Jos hän olisi ottanut suihin, niin olisin saanut laueta hänen käsiinsä ja hän olisi voinut sitten käydä sylkemässä tai tehdä mitä vaan.

      Hän kyllä olisi tietyin ehdoin voinut ottaa suihin, mutta sekin oli kimurantti juttu.

      Jälkiviisautta tässä jutussa olisi vaikka kuinka.

    • Anonyymi

      Kyllä, mies saa tulla mihin haluaa ja jos haluaa tulla suuhun niin nielen.
      Jos tulee suuhun, niin mieluiten työntää sit juurta myöten sisään että sperma menee suoraan kurkusta alas.

      • Anonyymi

        Tapasin naisen joka tykkäsi suuseksistä.hyvä imemään ja imi kaiken sperman mikä tuli ja nuoli vielä puhtaaksi.samantien kun muna Rupes laskeutuu otti heti kullin suuhun ja Rupes taa imemään kyllä kulli oli aamulla tyhjä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapasin naisen joka tykkäsi suuseksistä.hyvä imemään ja imi kaiken sperman mikä tuli ja nuoli vielä puhtaaksi.samantien kun muna Rupes laskeutuu otti heti kullin suuhun ja Rupes taa imemään kyllä kulli oli aamulla tyhjä

        Minä olen samanlainen. Usein itsekseen masturboidessakin fantasioin kullin imemisestä.


      • Tuollaista seksin pitää olla, jos alkaa tulemaan, pitää olla lupa tulla sinne minne se on tulossa. Ei siinä viime hetkellä enää aleta vaihtamaan paikkaa. Ja jos suuhun, niin mikään ei ole kiihottavaanpa, kuin se, että nainen nielee lastin. Ei se nyt haittaa vaikka vähän ohi turskahtaa...


    • Anonyymi

      Mulla oli naisystävä joka rakasti spermaa. joskus imi filminkatselupaikan gloryholesta useamman miehen ja aina kun sai spermat suuhunsa niin suudeltiin. välillä nussin samalla kun imi muita. se oli kiimaista. löytyisipä vielä sellainen nainen.

      • Kiva se on ihana


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe