HERÄTKÄÄ JO!

Heidic(=

Yhä useammalla tallilla on laittomat kuvat!noin 60% virtuaalitalleista omaa laittomat kuvat(juuri tulleen tiedon mukaan)! Herätkää jo,ettekö tajua että ei ole hauskaa jos pidät kopiointisivuja ja joku menee pöllimään sun kuvas omille kopsareilleen.ONKO HAUSKAA?Tämä on rikos! Tekijänoikeuslaki on laki lakien joukossa,mutta se on tärkeä!Ymmärtäkää se.Voitte saada 10-1000 euron sakot,jos kopioitte laittomia kuvia!Vai haluatteko mojovan laskun suoraan kotiin vanhempien nähtäviksi?Ette varmaan,joten:
LOPETTAKAA SEKÄ LAITTOMIEN KUVIEN KOPIOINTI JA LEVITYS ETTÄ SUORALINKITYS!
Suoralinkitys ei ole rikos sinänsä,mutta hyvin harmittavaa kopiointisivujen omistajille!Jos suoralinkitätte esim.kylmänkukasta kuvia,Kylmänkukan täytyy ladata sekä omat kuvansa,kun joku katselee niitä,että noin 100.000.000 muuta suoralinkitettyä kuvaa,koska ne ovat samalla osoitteella!
Olen puhunut.

8

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannatan!

      Puhut TODELLAKIN asiaa! On väsyttävää huomata että melkein kaikilla talleilla jonne menee on laittomia kuvia, jos siitä huomauttaa viekussa niin tallin omistaja vain poistaa viestin/alkaa mäkättää eikä kuitenkaan vaihda kuvia! Viimeistään silloin kun asiasta tullaan sanomaan kuvat pitäisi vaihtaa eikä alkaa sanomaan että "se on sun ongelmas!" tms. Kerran huomautin yhdelle tallin omistajalle laittomista kuvista, ja hän vastasi juuri noin! Tajutkaa, että se on R-I-K-O-S!!!

    • Glipperi

      TUO ON TOTTA!! SIIS ÄRSYTTÄÄ IHAN.. MULLAKI ON YKS V-HEPPA JOLLA EI OO LAITON KUVA VAIKKA KUVAA EI ENÄÄN OO KYLMÄNKUKASSA, MUTTA SE OLI EDELLISESSÄ JOSSA OSA KUVISTA HÄVISI :/ ;(

    • tinija

      mieltä heidin kanssa.

    • Minää =) =P

      Wow. Sä osaat pitää puheen! :D Mäkin olen huomannut saman asian, enkä khyll jaksa enään vaivautua niihin. Omatpahan on ongelmansa, jos jäävät kiinni.:D Sama asia on esim. KARKKIEN pölliminen kaupasta. Jos siitä jää kiinni=se on oma vikansa :D :D xD

      Sori, jos en älynnyt oikein. xD

    • Heidic(=

      ...pääsette tästä näin helpolla!Uusin tämän viestin heti,kun se alkaa hautautua ja sanasta sanaan! Että älkää luulko,että tämä on yksittäinen puhe tekijänoikeuslaista!

    • Epa

      mä oon ihan samaa mieltä! oisko kivaa, että joku menee kattomaan johonkin sivuun missä näkee oman hevosensa jonkun tuntemattoman virtuaalitallilla! todella ajattelemattomaa!

    • bittimaan nähnyt

      Onkohan ihmiset ikinä miettineet sitä, että lapsethan niitä kuvia vain kopioivat viattomiin tarkoituksiin, ymmärtäisin tällaisen rähinän jos kuvia kopioitaisiin juuri omille kopiointi sivulle levitykseen ja kaupallisiin tarkoituksiin. Mutta kun ne ovat vain nuoria lapsia joiden harrastus on mielestäni miljoona kertaa parempi kuin ryyppääminen ja kujilla hengailu.
      Miksei voisi olla yleinen juttu, että kuvia saisi käyttää virtuaalitalleilla, kun ei siitä mitenkään maallisesti hyödy kuin vain hyvällä mielellä että omistaa suloisen virtuaaliponin... Miksi aikuiset ovat niin lapsellisia jopa, että ryhtyvät siihen että pikku lapsia lähdetään sakottamaan tällaisesta? Niin kurjaa seurata sivusta kun olevinaan niin kovat rähjäävät täällä kauhealla pauhulla, kun voitaisiin yhdessä ruveta ajattelemaan, mitä me menetämme jotka kuvia antaisimme lasten käyttöön? Mitä oikeasti siinä menettää?
      Jos kyse on siitä että haluaa rahaa kuvien käytöstä, niin varmana sitä saa kun myy jollekkin muulle taholle ja lapsilla saisi olla virtuaalitalleilla kuvia (eikös se olisi hyvää mainostakin kun kuvien copyrighteissa olisi linkki vielä kopiointi paikkaan?)
      Tuntuu ettei tässä maailmassa ajatella mitään muuta kuin omaa napaa, eikä mietitä sitä onko se oikeasti tarpeellista järjestää niin isoa show'ta tällaisestakin asiasta jossa ei raha liiku ja lapset vain kehittävät mielikuvitustaan ja nykyään niin tarpeellista tietokoneen käyttö taitoja.
      Tiedän ettei tämä puhe tule muuttamaan mitään, mutta toivottavasti se herättäisi joissain ja joskus ajatuksia vielä.

      • Astraia__

        Minusta asiasta on ihan oikein puhua ja huomauttaa.


        Jos lapsia ei jo nuoresta asti opeteta noudattamaan tekijänoikeuslakia, niin miksi ihmeessä sitä noudatettaisiin myöhemmin?
        Tekijänoikeuslaki on laki ja sitä tulee noudattaa huolimatta iästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3219
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1275
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      46
      1045
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe