Olen tehnyt kotiviiniä jo monta vuotta. Muuten hyvä, mutta miten saan viinin kitkeryyttä (happamuutta?) vähennettyä? Onko tietoa? Kiitos etukäteen!
Kitkeryys
Ei katkera
2
445
Vastaukset
- hyi
Usein ajan kanssa kitkeryys vähenee. Jos on liian hapanta, vähennä viinihapon määrää.
- Kokeile
Auttaisiko pieni sokerilisäys makeutusvaiheessa? Tuuletus ennen nauttimista, dekantointi?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 666441
- 715868
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise1365185- 624055
- 143925
- 383329
- 733138
- 683001
- 852778
- 492047