Aihe

Mokka?

ASDadASDASD

MITÄ VITTUA MOKKA ON PERKELE!??!?!

6

1362

  Vastaukset

  • Pakkohan sinulle on vastata, kun noin kauniisti anot!

   Mocha on kaupunki Jemenissä, Arabian niemimaalla – paikassa, missä Intian valtameren Adenin lahti ja Punainen meri kohtaavat.

   Mocha on vanhastaan tunnettu korkealaatuisesta kahvistaan.

   Mokalla ymmärretään (nykyisin, suomalaisittain, yleensä) korkealaatuisesta kahvista valmistettua vahvaa kahvia, joka tarjotaan tavallista pienemmistä kupeista.

   http://de.wikipedia.org/wiki/Mokka_(Stadt)


   • sama kirjoitti:

    Google-haulla
    http://images.google.fi/images?q=mocha map&hl=fi&btnG=Etsi kuvia löytyi heti ensimmäisestä klikattavasta kohdasta toisenlainen sivu (jolla oli karttakin).

    kysynyt jo niin helvetin monta kertaa. Enkä halua mitään vitun näsäviisasteluja, vaan haluan tietää, mitä mokka sisältää!


   • ASADASDASDAD kirjoitti:

    kysynyt jo niin helvetin monta kertaa. Enkä halua mitään vitun näsäviisasteluja, vaan haluan tietää, mitä mokka sisältää!

    nahkaa


  • Kahvia

  • Kiitos kysymyksestä. Mokka ei ole vittua ollenkaan. Se on keittotapa missä tippuva kahvi viedään kahvin nestepinnan alapuolelle. Tällöin aromit säilyvät voimakkaampina ja kahvi on ns pehmeämpää. Mot

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504