savut ja subut auttakaa!

...vasta

elikka mulla ois aika seuloihin 3.3 ja sillon tulee täyteen etten ois 2viikkon ottanu savun savua!voisko olla ettei ne enää näkys?oikeesti tää on mulle tosi tärkeetä!ja toinen asia koskee sit subua...sitä en ollu ennen tätä päivää vetäny ainakaan kuukauteen...noi subut vissiin näkyy ainaki pari viikkoa??mua todella vituttaa et oon näin heikko paska ...mut mitä luulette oisko mulla mitään toivoo et saisin ne puhtaat seulat annettua??entä onko mitään kikkoja jolla noita vois jotenki hämätä ettei ne näkys sillon enää`pliis auttakaa mua....ja kiitos asiallisia vastauksia...ja eikö jostain netistä saanu tilattua jotain ihme nappeja ettei näkys yhtään mitään??mä tuun hullux,vaikka tästä kaikesta saan syyttää iteeni...kiitos kaikille asiallisesti vastaneille.. =)

10

4654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öpde3

      ei oo subun vika että sä käytät sitä vaan sun oma vikasi. jos käry käy, ja sanotaan että oot käyttänyt huumeita, niin muitsa ettei huumeet oo käyttäneet ainakaan sua. tämä elämänlogikka on pitänyt mut kannabimyönteisellä ja alkomaholivastaisella tiellä jo 25 vuotta ja hyvin menee! Aina niin kauan kun saan kannabista

    • Spukedeelio

      Savut ei taida enää näkyä, riippuu tosin miten hc-polttaja olet ollut ennen taukoasi.

      Bupret taitaa näkyy kans kauemmin kuin perushuumeet, mut jos on tiukkaa yritä vesiseulaa.

      Ei maksa mitään!

    • benzomaani

      Vai pitäs tulla oikein kädestä pitäen auttamaan, ettei pallero jäisi kiinni seulassa.

      Luuletko sä saatana, että tämä on joku käytön opastus-palsta.

      Jos kerran olet päihderiippuvainen, etkä halua hoitoon niin sinun on silloin käytettävä aineita - aina hamaan loppuusi saakka.

      On aivan sama jäätkö seulassa kiinni nyt vai ensikerralla, kiinni tulet jäämään joka tapauksessa.

      Eikö olekin inhottava tilanne, kun joutuu ikäänkuin ottamaan vastuuta itsestään ja tekemisistään?
      Ei muutakuin subua suoneen vaan.

      • Anonyymi

        Onko jengi noin tyhmää!? Jokainen tietää tasan tarkkaan että ensin käyttää itse huumeita. Mutta ajan kanssa huumeet alkavat käyttää ihmistä. Sen myöntää vasta kun sen myöntää itselleen. Joo menee 110 metkuu päivässä. Ja joku grammaa savua. Se nyt ei ole Huume. Viina on pahin. Kokemusta löytyy reilusti yli 30 vuotta.


    • Spukedeelio

      Tässäpä sulle:

      Puhtaan virtsan tuottaminen


      THC on rasvaliukoinen, ja se varastoituu rasvasoluihin. Sen saaminen rasvakudoksesta pois on vaikeaa. Monet yrttituotteet väittävät puhdistavan elimistösi, mutta kuitenkaan ne eivät tee mitään THC:n sivutuotteiden poistamiseksi rasvasoluista. Saksassa tehtiin vuonna 1993 tutkimus, jossa tutkittiin 50 yleisintä yrttiä joita käytettiin (huume)testin läpäisemiseksi. Mikään 50:stä yrtistä ei onnistunut tuottamaan negatiivista tulosta. Valitettavasti tämä huhu ei kuole.

      Hydrastisjuuri (Hydrastis Canadensis, Goldenseal) on hyödytön, mutta kuitenkin yleisin tähän tarkoitukseen käytetty yrtti. Ainoa keino poistaa THC:tä rasvasoluista on kuntoilla (5.8 ). Rasvasolut erittävät rasvaa (ja sen mukana kulkevia THC:n metaboliitteja) vakionopeudella, riippumatta siitä mitä yrttejä käytät. Verestä on mahdollista poistaa THC-metaboliitit väliaikaisesti, tai laimentaa nesteitä tuottaakseen suuremman virtsa/THC -suhteen, mutta vereen kerääntyy siltikin lisää THC-metaboliitteja rasvakudoksesta.


      6.1. Laimennos:

      Kyllästämällä keho nesteillä laimentaa metaboliitit mahdollisesta alle 50 ng/ml:n kynnyksen, riippuen henkilön aineenvaihdunnasta. Varaudu siihen, että kreatiniinitasoja mitataan usein, ja niistä näkyy jos näyte on laimennettu. Näytteen laimentaminen tuottaa myös kirkasta virtsaa, jossa ei ole käytännössä ollenkaan keltaista väriä. Testaajat voivat olettaa että olet laimentanut näytteesi, ja voivat hylätä näytteesi pelkästään näytteen värin perusteella.

      Juomisen aloittaminen on välttämätöntä vain juuri ennen testia. He jotka juovat valtavia määriä nestettä päiviä ennen testiä tuottavat vain epämukavaa oloa itselleen. Aloita kuitenkin juomaan tarpeeksi aikaisin aamulla.


      6.1.1. Vesi

      Juo ainakin kahdeksan isoa (? hefty) lasillista nestettä (mieluiten vettä) juuri ennen testiä. Monet alkavat juomaan monta useita päiviä ennen testiä, joka on hyödytöntä. Vesi EI puhdista THC-metaboliitteja elimistöstä koska THC ei ole vesiliukoinen. Vesi vain laimentaa virtsan väliaikaisesti. Älä juo liikaa - siitä voi aiheutua vesimyrkytys. Vettä voi oikeasti juoda liikaa ja jopa kuolla vesimyrkytykseen. Se on kuitenkin todella vaikeaa, ja ennen kuin mitään vakavaa tapahtuu niin normaalisti oksentaa.


      6.1.2. Kreatiniini-arvot

      Punaisen lihan syöminen nostaa kreatiniini-arvoja. Jos syöt paljon punaista lihaa kolme testiä edeltävää päivää, kreatiniini-arvot ovat normaalit testissä ja labrassa ei tiedetä että virtsanäytteesi on laimennettu.


      6.1.3. B-vitamiini

      Näytteen voi värjätä keltaiseksi syömällä 50-100 milligrammalla b-vitamiinia. Useat vitamiinit käyvät, mutta B-2 tai B-12 (useissa B-yhdistelmävitamiineissa) ovat tehoikkaimpia, tosin jotkut väittävät että c-vitamiini on parempaa. Tämä auttaa myös jos aiot väärentää näytteen (???plan to dope your sample)(kappale 7). Tämä ei takaa että laimennus toimisi. Laimennetut näytteet ovat hylätty jos ominaispaino- ja kreatiniini-tasot mitataan ja ne ovat alle normaalin. Jos otat vitamiinit viime hetkellä, tarkista ovatko ne pitkävaikutteisia. Jos ovat, murskaa tabletit ja syö ne. Virtsan värjääminen ei ole kovin tärkeää sillä on normaalia, että virtsa on kirkasta ilman että olisi edes juonut paljon.


      6.2. Diureetit

      Diureetit saavat ihmiset virtsaamaan usein. Kahvi, karpalomehu, olut, jäätee, yrttitee ja Pepsi ovat kaikki diureetteja. Viinirypäleet ovat todella hyviä diureetteja. Diureetit ilman kofeiinia tai alkoholia ovat suositeltavia sillä kofeiinilla ja alkoholilla on negatiivisia sivuvaikutuksia. Karpalomehu on myös halvinta. Vältä suolaa. Yrtti-diureetit ovat parempia kuin kodin keinot, kuten mehut.


      6.2.1. Ultimate Blend (c)

      Tämän tuotteen nimi oli ennen Test Free, mutta nimi muutettiin. Ultimate Blend on diureetti suunniteltu virtsatestiä varten, mutta se ei toimi yhtään sen paremmin kuin muutkaan diureetit. Ultimate Blendia myy Zydot Unlimited Inc.


      6.2.2. Detoxify Carbon Clean (c)

      Tämä on on ihkauusi tuote, ja kolmas osapuoli (third party) ei ole testannut sitä. Se väittää imevänsä myrkkyjä, mutta asiantuntijat sanovat että THC-metaboliittien imeminen rasvasoluista on mahdotonta.

      6.2.3. Naturally Klean Herbal Tea (c)

      Tämä väittää puhdistavansa kaikki huume-metaboliitit pariksi tunniksi juomisen jälkeen. Juo siis vähän ennen testiä. Naturally Klean ei myöskään auta mitenkään läpäisemään virtsatestiä, paitsi että se laimentaa virtsaa. Se sisältää dandelion root, burdock root, red clover top, chamomile flower, alfalfa leaf, licorice root, slippery elm inner bark, hibiscus flower, dog rose hips, natural fruit flavors (saatte itse googlettaa jos kiinnostaa enemmän). Voikukan juuren (Dandelion root) sanotaan olevan tehokas diureetti.'


      6.2.4. Hydrastisjuuri

      Hydrastisjuuri on kasvi ja sitä saa juurta tai lehteä tabletteina. Se on myös neste tai tee. Nesteen on huhuttu imevän hitaammin kuin kapseleiden. Hydrastisjuuri on diureetti, mutta ei toimi yhtään sen paremmin kuin toisetkaan diureetit. Lisäksi, NORML raportoi että myös hydrastisjuurta testataan. Hydrastisjuuren ottaminen on typerää haaskausta.


      6.2.5. Certa or Certo (?)

      Tämä on testaamaton diureetti. (Ei hajuakaan mitä se on)


      6.2.6. Vales Original Formula

      Toinen yrttilääke kuten hydratisjuuri. Se ei toimi.


      6.2.7. Lasix

      Ota 80 milligrammaa reseptilääke diureettista lasixia (furosemide). Resepti-diureetit ovat kaikista tehokkaimpia. Jotkut respetittömät diureetit värjäävät virtsasi siniseksi eli niitä tulee välttää. VAROITUS! Diureetit voivat olla haitallisia munuaisvauroisille, raskaana oleville ja diabeetikoille!


      6.3. Etikka

      Myytin mukaan etikan juominen peittää huumeet - näin ei ole. Etikka kuitenkin laskee virtsan pH:ta. Amfetamiinia erittyy jopa kolme kertaa nopeammin kun virtsa on hapanta. Joten etikka vähentää amfetamiinien havaintoaikaa. Ei ole järkevää juoda etikkaa, sillä vaikutus havaintoaikaan on merkityksetön. Jos kuitenkin päätät juoda etikkaa, kuuleman mukaan sitä on helpointa juoda shotteina. Varaudu ripuliin...


      6.4. Dexatrim (laihdutuslääke)

      Urbaanin legendan mukaan fenyylipropanoliamiinien (Dexatrimin vaikuttava aine) ottaminen toimisi. Näin EI ole. Itse asiassa, Dexatrim antaa väärän positiivisen tuloksen ja näin voi toimia jopa sinua vastaan. Legenda syntyi siitä kun Dexatrimin väitettiin nopeuttavan aineenvaihduntaa. Aine on hyödytöntä koska se voi antaa väärän positiivisen tuloksen.


      6.5. Kuitu

      Korkeakuituinen ruokavalio auttaa rasvaliukoisia metaboliitteja kulkeutumaan paksusuoleen virtsarakon sijaan. "THC tuhoutuu etupäässä ulosteiden seassa sappihappojen vaikutuksesta. EMIT ja RIA -testit tunnistavat sekundaariset metaboliitit jotka imeytyvät uudestaan suolesta. Täten henkilö, joka on korkeakuituisella ruokavaliolla, erittää suurimman osan THC:n metaboliiteista ulosteiden mukana." Kuitupohjainen laksatiivi auttaa myös sitomalla sappihappoja. Käytä varoen. Kuitulaksatiivit voivat muuttaa käyttäjän suolistotoimintaa ja johtaa riippuvuuteen.


      6.6. Lesitiini-vitamiini

      Uusi menetelmä, joka on vielä kehittellä, on ottaa lesitiini-vitamiinia. Lesitiini hajottaa varastoitunutta rasvaa ja hajaannuttaa sitä verenkiertoon, joten se poistaa myös rasvakudokseen varastoituneita huumeita, kuten THC:tä. NORML kehottaa ottamaan lesitiiniä testipäivään asti. Artikkelin tekijän mielestä se taas kuulostaa oudolta, sillä lesitiini laittaa THC:n metaboliitteja takaisin verenkiertoon, josta ne voidaan havaita virtsatestissä.

      Joku ehdotti menetelmää että ottaa lesitiiniä säännöllisesti THC:n metaboliittien poistamiseksi, mutta lopettaa sen ottamisen ennen testiä, joka kuulostaa järkevämmältä. VOI olla hyödytöntä ottaa lesitiiniä suun kautta. Kuuleman mukaan ruoansulatusjärjestelmä hajottaa sitä liian paljon ennen kuin se pääsee verenkiertoon. Monet eivät halua ottaa vitamiineja suonensisäisesti (miksiköhän? ). Jos aiot ottaa lesitiiniä, kannattaa ottaa myös B5-vitamiinia samalla. B5-vitamiini auttaa lesitiinin muuttamista asetyylikoliiniksi. Toinen keino ottaa on ottaa ravinteita jotka auttavat kehoa tuottamaan lesitiiniä. Lipotrooppiset aineet aiheuttavat maksan tuottamaan lesitiiniä. Hyvä lähde tähän tietoon on Austin Nutritional Research page (sivusto).


      6.7. Kuinka antaa puhdas näyte

      Älä anna päivän ensimmäistä virtsaa näytteeksi (aamuvirtsa). Se on likaisinta, ja se voi olla täynnä metaboliitteja. Virtsaa pari kertaa ennen kuin annat virtsanäytteen. Myöskin, älä anna virtsasatsin alku- äläkä loppuerää. Pissaa pönttöön, sitten käytä purkki virtsasuihkun alla ja jatka taas pönttöön. Muista kuitenkin antaa näytettä tarpeeksi purkkiin.


      6.8. Kuntoile

      Urheilijoilla on suuri etu normaaleihin kansalaisiin nähden. Kun rasvaa palaa, THC:n sivutuotteet vapautuvat vereen. Tämä on ainoa keino saada THC:n metaboliitit pois rasvakudoksesta. Urheilijoiden korkean aineenvaihdunnan ansiosta THC liikkuu urheilijan elimistön läpi paljon nopeammin. Huumetestien välinen kuntoilu putsaa THC-metaboliitteja elimistöstä nopeammin, lyhentäen havaitsemisaikaa. On tärkeää lopettaa rasvan polttaminen kun testi lähestyy. Testipäivänä ei merkkaa se, mitä on rasvakudoksessa. Vain veressä ja virtsassa olevat aineet ovat tärkeitä silloin.


      6.9. Beta-2 agonistit

      Tutkimukset osoittavat, että Clenbuterol vähentää rasvan määrää, mikä helpottaa THC-metaboliittien poistumista rasvakudoksesta. Clenbuterol myös nopeuttaa aineenvaihduntaa. Yksikään tutkimus ei kuitenkaan suoraan osoita, että Clenbuterol helpottaisi huumetestin läpäisemistä. Kuitenkin, olettaen että se vähentää rasvan määrää, olettaisin että rasvan hajoamisesta seuraa vähemään rasvaliukoisia aineita elimistössä. Varoitus: Clenbuteral on määritelty kielletyksi aineeksi urheilijoille. Joten sinua testataan ja olet urheilija, vältä Clenbuterolia!

      6.10. Beta-3 agonistit

      Beta-3 agonistit ovat lääkkeitä, jotka stimuloivat beta-3 andrenergic reseptoreita ruskeissa rasvasoluissa. Beta-3 andrenergic reseptori sijaitsee rasvasolun pinnalla, ja ohjaa kuinka paljon rasvaa solu päästää verenkiertoon. Kun ruskeaa rasvaa stimuloidaan, valkoinen rasva palaa (muutetaan lämmöksi). Monilla ihmisillä on mutantti beta-3 andrenergic reseptorit, jotka aiheuttaa kalorien palamisen liian hitaasti, joten se johtaa lihavuuteen. Tällaiset ihmiset hyötyvät eniten beta-3 agonisti -lääkkeistä

      Jos lääke toimii kuten luvataan, uskon että se voisi vähentää rasvaliukoisten huumeiden havainnoimisaikaa erittämällä metaboliitteja jatkuvasti verenkiertoon nopeutetulla tahdilla. Kuten lesitiini-vitamiinin ja kuntoilun tapauksissa, beta-3 agonisteja otettaisiin testien välissä, ja lopetettaisiin käyttö pari päivää ennen testiä. Beta-3 agonistit ovat olleet kehitysvaiheessa viimeiset 13 vuotta. Yksi firma jo testaa beta-3 lääkettä aikaisissa kliinisissä testeissä. Sitä ei ole vielä markkinoilla.

      • noita kaikkia

        no niin, siitä vaan luettelo mukaan ja tankkaamaan.


      • kauhee
        noita kaikkia kirjoitti:

        no niin, siitä vaan luettelo mukaan ja tankkaamaan.

        Eikö ennemmin kandeis hankkia kitara ja opetella se suutari andersson laulu, siellä pelastuarmeijassa.


    • yks tyttö vaan

      mitä jos vaikka yrittäisit lopettaa käyttämisen kokonaan niin saisit ainakin puhtaat seulat. ei lopettaminen mitään herkkuu aluks oo mut yhtäkkii sitä huomaa elävänsä raittiina ja olo on parempi ku vuosiin... kannattaa kokeilla

    • korvaushoidos

      Mä oon leikkiny kohta 16 vuotta subun kans ja ihan naurattaa ku lukee teidän rassukoiden juttuja.. Sen neuvon mä annan vaan teille että älkää alkako leikkimään ton vitun vitsauksen kanssa!

    • narkkarihaksist

      Auttakaa join pullon etikkaa ja kuolen kohta ja testit on vast joskus 2 viikon päästä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      56
      2979
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2818
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      34
      1977
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1922
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1727
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1432
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      93
      1200
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe