klamydia kurkussa?

vai mikä

Otin suihin baarituttavuudelta viikonloppuna ILMAN kondomia. Tyhmä minä. Muuta seksiä ei harrastettu. Nyt on kurkku tosi kipeänä... Voisiko olla joku sukupuolitauti?? Pitääkö mennä johonkin nielutestiin vai näkyykö mahdolliset bakteerit virtsassa?

En kyllä todellakaan kehtaa mennä terveyskeskukseen tämän takia. Paljonko testit maksaisi yksityislääkäriasemalla?

7

2066

Vastaukset

 • mennä terkkariin? Yksityisellä lääkärit on yleensä päivät terkkarissa töissä ja illat ja vapaapäivät yksityisellä (eli samat lekurit molemmissa), yksityinen on vaan kalliimpi. Sukupuolitautien polilla saat hoidot ihan ilmaiseksi.

  Nielussasi saattaa olla klamydia, se selviää nieluviljelyllä. Bakteerit eivät näy virtsassa, jos tulehdus on nielussa.

  Mene lääkäriin!

  • kaikki tekee virheitä, mene lääkäriin niin saan selvyyden asiaan. Tuloksien jälkeen saat kuurin ja muutamanviikon päästä annat uuden näytteen... joka todennäköisesti on negatiivinen.

   Ei se maailmaa kaada, pari viikkoa voi olla "likainen" olo, mutta tiedät ainakin hoitaneesi sen. Klamydia kun varsinaisesti itsessään ole vaarallinen, hoitamattomana siitä voi sellainen tulla...


 • testit törkeän kalliit. Julkisen puolen labrassa yksityisenä asiakkaana esim. klamydiatesti pissasta 20,50€ palvelumaksu 8,00€ eli menen kunnalliselle niin saat kaiken ilmaiseksi!!!!! yksityisissä labroissa testit vielä kalliimpia!

 • En kehtaisi mennä terveyskeskuslääkärille, koska olen itse töissä kyseisessä rakennuksessa siis työpisteeni sattuu sijaitsemaan siellä. Onhan tää vähän eri asia kuin vaikka nilkan nyrjähdys...

  Kurkku on niin kipeä, että tässä tulee ihan paranoidinen olo. Päässä pyörii kaikki mahdollisuudet kupasta syöpään mikä siellä olis.

  Ehkä mun vaan tosiaan pitäis soittaa sinne ajanvaraukseen. Omasta terveydestä tässä on kuitenkin kyse, ajatelkoot tk:n henkilökunta mitä ajattelee..

  • Jos kehtaat harrastaa suojaamatonta seksiä/suuseksiä niin kyllä sitä nyt täytyy kehdata tutkituttaa vaivansakin...!!!!

   Niin ja tuskinpa siellä kurkussasi klamydia on, kurkkuklamydia on todella harvinainen.... Mielumminkin sitten tippuri, joka tosin myöskin on Suomessa,suomalaisilla harvinainen..

   Mene tutkimuksiin, ei täältäkäsin kukaan sinua voi oikeasti auttaa, kertoa vain mielipiteitään..


  • ......... kirjoitti:

   Jos kehtaat harrastaa suojaamatonta seksiä/suuseksiä niin kyllä sitä nyt täytyy kehdata tutkituttaa vaivansakin...!!!!

   Niin ja tuskinpa siellä kurkussasi klamydia on, kurkkuklamydia on todella harvinainen.... Mielumminkin sitten tippuri, joka tosin myöskin on Suomessa,suomalaisilla harvinainen..

   Mene tutkimuksiin, ei täältäkäsin kukaan sinua voi oikeasti auttaa, kertoa vain mielipiteitään..

   Minulla taitaa olla tuo logiikan taju hieman heikko. Jos kehtaa harrastaa suojaamatonta suuseksiä 5:n promillen kännissä, niin seurauksena on se, että kehtaa kertoa sen myös ihmiselle, jonka kanssa istuu työpaikalla samassa ruokapöydässä ja vielä mennä labraan pällisteltäväksi. Toimintaa A pitäisi automaattisesti seurata reaktio B - no, olenkin havainnut ettei korvieni välissä kaikki ole ihan kohdallaan.

   Ja kiitos tuosta tippuri-informaatiosta! Tulikin tosiaan tarpeen.

   Soitin sinne ajanvaraukseen. Se ei ole tällä viikolla auki, ainoastaan kiirellisissä tapauksissa voi mennä päivystykseen. Huomenna on kuitenkin terveydenhoitajalla puhelinaika, joten soitan sille ja kysyn mitä nyt pitäisi tehdä.

   Morkkis on kyllä sellanen, että tekis mieli vetää ranteet auki. Ehkä se terveydenhoitaja ymmärtää olla moralisoimatta, ja sais vielä tulokset nopeasti miksi kurkku on aivan kuin pienet lasisirut viiltäisi sitä rikki koko ajan.


  • No mikä oli 15 vuotta sitten kurkussa? Voihan se olla angiina tms...😁


Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.