HUONO ESITYS

pettynyt

Janin pohjanoteeraus Hotelli Vantaassa 24.2.06. Esitys oli tosi huono ja käytös ylimielistä yleisöä kohtaan.Paranna tapsi jos aiot jatkaa musiikin parissa.Fanit jäivät turhaan odottmaan paluutasi,lupasit palta.Emme tule toiste!!!!

12

2468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kummastunut

      Kyllä on maharottoman vaikea kuvitella JAnista tällaista! Ettei nyt vaan kuulija olisi nähnyt/kuullut/tulkinnut väärin.Mistäs sitä tietää miks hän ei palannut. Aina voi tulla ylivoimaisia esteitä.Ymmärrystä artistille, hänkin on vain ihminen. Ja ei kait kellään artistilla ole varaa kohdella huonosti yleisöään, kyllä siihen joku syy löytyy....

    • kuulunut

      aiemminkin samanlaisesta asiasta, ei hyvä.. kuinkahan asia on oikeesti ollu???

    • Pulmu

      Keikalla olin minäkin. Ei keikka huono ollut sitä on ihan turha väittää! Suurella tunteella ja antaumuksella Jani esitti kaikki kappaleet. Aivan samalla tavalla kuin Vantaalla viimeksi marraskuussa.

      Tuosta palaamisesta sen verran, että kyllä minusta ihan normaalit encore steppailut lavan sivuun ja takaisin tulivat suoritettua. Mitä muuta paluuta olisi pitänyt suorittaa? Emmeköhän kaikki maksaneet sisään kuullaksemme Janin esiintyvän?

      Jos Jani katsoi keikan jälkeen olevansa liian uupunut mihinkään muuhun niin hänellä on toki oikeus siihen. Yksikään fani ei voi vaatia häntä jakamaan nimikirjoituksia, jos siltä tuntuu.

      Minä sanoisin, että Janin käytös ei ollut lainkaan ylimielistä. Hänhän tervehti kesken keikan lavalta vanhaa tuttuaan! Jos tämä on ylimielistä, niin alkuperäisen kirjoittajan täytyy olla vain kade!

      Minä näin Janin myös ennen keikkaa ja silloin hän tervehti fanejaan tuttuun tapaansa. Ylimielisyys on ehdottomasti väärä sana.

      Kateus ja katkeruus itseen kohdistuneen huomion vähyydestä ei muuta keikkaa miksikään. Keikka oli loistava! Toivon, että Jani palaa taas pian Vantaa Hotellin lauteille!

    • Takasivulla

      Olin ko.keikalla kuuntelemassa Jania. Missään nimessä ei voi sanoa, että hänen suhtautumisensa yleisöön olisi ollut ylimielistä tai mitään muutakaan negatiivista. Seurailin Janin kitarointia, ilmeitä, eläytymistä ja laulamista. Hän otti yleisönsä just sillä ammattitaidolla ja lämpimyydellä, mikä hänen tavaramerkkinsä on.
      Moikkaili tuttuja, huudatti yleisöä ja nauratti välispiikeissään.
      Encoreen Jani tuli, niinkuin Pulmu kertoi.
      Jos Jani ei tällä kertaa tullut jakamaan nimikirjoituksia, niin siihen on varmasti hyvinkin pätevä syy. Keikka oli silminnähden "työntäyteinen" ja mies ansaitsee lepoa. Edellisiltana oli keikka ja seuraavana päivänä oli keikka.

    • tai jaksa

      Ei kait soppariin kuulu muu kuin keikan vetäminen täysillä ja that's it??!!
      En muakaan huvittais tulla, jos samat mammat eturivissä roikkuis sielä joka kerta.
      Oikeet fanit tulee keikalle, ja ovat tyytyväisiä musaan,ja lähtevät kotiin korvat täynnä sitä musaa.
      Mut jos on luvannut, että palaa, niin lupaus pitäis myös täyttää kuten mies.

      • jos toinen kerjää?

        Tuuthan vielä tuuthan? Kai sä tuut? Mä haluun nimmarin taas!

        Onko sekin lupaamista jos toinen kerjää ja olettaa saaneensa lupauksen? Onko sellainen lupaus pidettävä?

        Aitoa fania kiinnostaa vain se musiikki ja sen tulkitseminen. Kaikki muu on bändäämistä tai groupie meininkiä.


      • Ei ymmärrä
        jos toinen kerjää? kirjoitti:

        Tuuthan vielä tuuthan? Kai sä tuut? Mä haluun nimmarin taas!

        Onko sekin lupaamista jos toinen kerjää ja olettaa saaneensa lupauksen? Onko sellainen lupaus pidettävä?

        Aitoa fania kiinnostaa vain se musiikki ja sen tulkitseminen. Kaikki muu on bändäämistä tai groupie meininkiä.

        Mistä tiedät, että Jania on Vantaalla pyydetty tulemaan nimmarinjakoon sanoilla: " Tulethan sä ? Tuuthan? Mä haluun nimmarin taas!"

        Ja mitkä ovat AIDON fanin tunnusmerkit? Kuka ne määrittelee ? Sinäkö ? "Aito fani kuuntelee musiikkia ja lähtee pois." Sekö on se sinun hyväksymä OIKEA määritelmä ?
        Eikö aito fani voi olla sellainen, joka käy artistin keikoilla, useillakin keikoilla ? Ja ehkä on tuttu naama Janille, sieltä eturivistä, tai muualta yleisön seasta. Sellainen, joka EI puukota idoliaan selkään keskustelukanavilla ja hauku häntä, jos hän ei tule mahdollisista lupauksistaan huolimatta jostain syystä jakamaankaan nimmaria.

        Tai eikö aito fani toisaalta voi olla sellainen, joka ei pääsekään juuri ollenkaan keikoille, ikänsä, asuinpaikkansa tai elämäntilanteensa puolesta ? Kyllä jokainen fani on Janille varmasti se AITO fani.


    • Arviointivirhe

      Pohjanoteerauksesta voidaan puhua ainoastaan sinun käyttämästäsi kielikuvista, sekä kieliasusta. Olitko hiprakassa, kuin tuota kirjoittelit?

      Esitys oli jälleen vertaansa vailla oleva show, ja eturivin naiset näyttivät tykkäävän meiningistä - tuskin miehessäkään mitään vikaa oli.

      Perustele oitis siis näitä tekemiäsi "huomioita". Jos kuvittelet, että tuollainen epämääräinen artistin julkinen ruotiminen aiheuttaa fanien katoamista, sinun on täytynyt siirtyä 2000-luvulle Pelle Pelottoman aikakoneella.

      Tekstisi perusteella olet, tai olet ollut ennen Janin fani. Jokseenkin uskomatonta, että keikalle, jonne kuitenkin on ikäraja suhteellisen korkea, pääsee ihminen, joka loukkaantuu, kun artisti syystä tai toisesta ei tule alkoholin vaikutuksen alaisena olevan, kiihkeän fanimassan eteen jakamaan nimikirjoituksia? Kuulostaa lähinnä siltä, että olet tottunut saamaan kaiken mitä pyydätkin. Voi harmi, Herää todellisuuteen!
      Elämän pettymykset saattavat muuten viedä sinut ennenaikaisesti hautaan. Mikäli päätät kuitenkin harkita eutanasiaa, niin muutapa Hollantiin - siellä tämäkin on mahdollista.

      • kyllä

        pipo kiristää pahasti jonkun päätä! Kun eutanasiaa menee ehdottamaan! Ei kai asia voi näin vakava olla?! Kaikilla on kai oikeus mielipiteeseen. Eutanasia! Huhhuhhuh !!!


      • Arviointivirhe
        kyllä kirjoitti:

        pipo kiristää pahasti jonkun päätä! Kun eutanasiaa menee ehdottamaan! Ei kai asia voi näin vakava olla?! Kaikilla on kai oikeus mielipiteeseen. Eutanasia! Huhhuhhuh !!!

        Leikki leikkinä ;) Pipo on tainnut kiristää aiheen aloittajalla.


      • onko se

        kiihkeä fanimassa useinkin alkoholin vaikutuksen alaisena? Selvinpäin sais varmaan enemmän irti!


      • Arviointivirhe
        onko se kirjoitti:

        kiihkeä fanimassa useinkin alkoholin vaikutuksen alaisena? Selvinpäin sais varmaan enemmän irti!

        Juu, kyllähän se suomalaisessa kulttuurissa on varsin valitettavaa, että kännissä ollaan tai sitten ei olla keikalla lainkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe