Piristävää.....

Setä vm- -69

Piristävä tapaus tämä PMMP, oikein mukavaa menoa ja tytöt ovat hyvällä einiinvakavastiaina meinigillä matkassa. Biisit ovat myös hauskoja ja mukavasti valtavirrasta poikkeavia.

Näin varttuneempana ihmisenä haluan kiittää PMMP:tä siitä, että coveroivat kamalan Noitalinna Huraa! yhtyeen Pikkuveli biisin loistavasti. Noin se olisi pitänyt alkaapäälle tehdä.

27

4722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myönteisesti poikkeava

      Poikkeavia pändejä riittää, mutta PMMP on nimenomaan piristävä
      eli poikkeaa edukseen.
      Mukana on tunteiden koko kirjo, kuten iloinen Matkalaulu
      ja vastakohtana synkät laulut eron tuskasta tai kuolemasta.

      Aluksi luulin että tää on joku ärsyttävä one-hit-wonder joka rääkyy rusketusraidoista.
      mutta on niillä paljon muuta.
      ja se uskomaton energia, mieletön lavabändi.
      Harvalla riittää kunto riehua koko keikan!

      • mieltä...

        RR:n ohitin kokonaan (ja myönnän, tuomitsin). Myöhemmistä pidän todella paljon, nimenomaan hyvästä mielestä jota nuo tulvivat yltäkylläisesti ympärilleen. Minusta se on suunnattoman viehättävää, tärkeää. Matkalaulu avasi jotakin kadotetuksi luultua mielessäni. Monisäikeinen "naivius", kaksikon roikkuminen toisissaan E-gaalassa, kaikki...


      • Miki
        mieltä... kirjoitti:

        RR:n ohitin kokonaan (ja myönnän, tuomitsin). Myöhemmistä pidän todella paljon, nimenomaan hyvästä mielestä jota nuo tulvivat yltäkylläisesti ympärilleen. Minusta se on suunnattoman viehättävää, tärkeää. Matkalaulu avasi jotakin kadotetuksi luultua mielessäni. Monisäikeinen "naivius", kaksikon roikkuminen toisissaan E-gaalassa, kaikki...

        Täytyy myöntää, että itsekin aikaisemmin tuomitsin, mutta samoin kuin täällä aika moni tuntuu ajattelevan, iloisuus ja hyvä musiikki kyllä saa hyvälle tuulelle, ei ole huonoa sanottavaa.


    • sammakko

      Aivan samaa mieltä. En juurikaan katso esim. thevoice -musiikkikanavaa mutta jos kanavasurffaillessa tulee pmmp-video niin sitä on pakko jäädä kuuntelemaan. Mahtava tyttöpari.

      • gaji

        joo en todellakaan pidä adhd-idiooteista Ovat pirteää muovia
        heh heh


      • Johns
        gaji kirjoitti:

        joo en todellakaan pidä adhd-idiooteista Ovat pirteää muovia
        heh heh

        ... siltä että joitakin ahdistaa kun toiset pääsee nauttimaan.


    • en tiedä...

      aina kun illalla katon musa tv:tä niin ku tule pmmp:n biisi niin nukahdan... onkoko piristävä bändi?

    • jennuli

      Pmmp:llä on biisit hyviä sekä sanoissa että toteutuksessa. Ja samaa mieltä Pikkuveli-biisistä: alkuperäisessä Noitalinna huraa!:n versiossa kuulosti ihan kuin laulajat olisi hammaslääkäristä tulleet huulet puudutettuna laulamaan. Pmmp:lle kiitos hienommasta versiosta.

      • tipsu

        toi oli aika mahtavasti sanottu! Noitalinna huraan versio kuulostaa ihan siltä, et huulet ois just puudettu :DDDDD


    • jukka

      ovat.keikalla kalajoella kuukausi siten niin eivät edes nimmareita jakaneet.roudarit jakoi nimmareita kun tytöt sanoi ettei kerkeä.mutta niinhän sanotaan että lesbot erilaisia ihmisiä.että silleen tosi piristävä poikkeus kun ei faneille nimikirjoituksia kerkeä jakkaa.

      • jennuli

        kävikö mielessä? olin metroauto-areenal pmmp:n keikalla ja sain molempien nimmarit sekä ne nopeesti piirsikin viel lisäks jotain. Luulekko että kaikilla ns julkkiksilla on aikaa ku roskaa?


      • Ölö

        Kyllä tytöt jakavat aina nimmareita ja juttelevat keikan jälkeen, jos vaan mahdollista. Aina aikaa ei välttämättä ole, joskus on lähdettävä ajamaan suoraan keikkapaikalta toiselle tai muuta vastaavaa. Harva bändi/artisti on noinkaan faniystävällinen mitä PMMP. Joka keikan jälkeen tai sitä ennen (nyt 10 keikkaa takana) on nähty ja juteltu. Jotkut eivät edes viitsi huomioida faneja, mutta kyllä tytöt yrittävät.

        Ja toi lesbojuttu taas... Ei voi ku nauraa ja pyöritellä päätään. :D


      • ÄÄliö!!!!

        Mitä vittua tekee jonkun nimmarilla, mä en ainakaan kelekään jakaisi omaani. Aina on parempaa tekemistä kuin jakaa luusereille nimmareita.

        Monistuskoneella kopioita Kalajoen junteille, kyllä niissäkin teille syrjäseutujen asukkaille on tarpeeksi ihmettelemistä.


      • tulossa.

        Keravalle ?


    • iik

      totta

    • PMMP:lle, oikein mukavaa menoa, ja tytöt ovat iloisia, pirteitä, rennolla meiningillä matkassa. Biisit ovat iloisia, vaikka myös karumpaa tekstiäkin löytyy, niin rytmit ja sanoitukset ovat ihan jees- hyviä ja tempaavia.

      Myös Noitalinna huraa:n Pikkuveli biisin osaavat coveroida erinomaisesti, joka alkuperäisenä kuulostaa aivan nimensä veroiselta.

    • pmmp_fani91

      pmmp on aivan mahtavan IHQ. EMMA-GAALASSAKIN tytöt loistivat olemassaolollaan....... pikkuveli, oon siellä jossain mun ja päiväkoti on parhaita biisejä.... mira ja paula, te ootte parhaita!!!! jatkakaa samaan malliin:)

    • Ei enää teini

      Vaikka olen jo minäkin pahimman teini-ikäni ohittanut, niin silti aivan valtavasti tykkään PMMP:stä. Niin kauniit sanoitukset, äänet soi hyvin yhteen ja muutenkin niin valovoimainen bändi.

      • teinixiit

        bändi ihan surkee, mut voisin kyllä naida niitä


      • Ekku....
        teinixiit kirjoitti:

        bändi ihan surkee, mut voisin kyllä naida niitä

        Et voisi, eivät anna sulle. Jokin taso heilläkin on.


    • musiikkijätkä

      Tosi hyvä laitos Noitalinna Huraan Pikkuveljestä. Ehdotan ohjelmistoonne Eurooppa 3:n Älä unohda minua ja Janos Valmusen (1970-99) Bussipysäkillä-nimisiä kappaleita. Nämä olisi syytä levyttää tavalla jos toisella uudelleen, jotta ne soisivat radiossa. Ne olivat ajattomina aikaansa edellä aikanaan.

      • laine

        kerrankin joku muukin on samaa mieltä valmusen bussipysäkillä kappaleesta. se on kuulunut meidän suosikkeihin jo vuosia:) janos on rok.


    • Bändi

      Näin on..

    • yhtye

      mukavat pimatsut !

    • hyi

      En kestä niiden ääniä ja se pikkuveli biisi vasta hirveä onkin, kuunneltava alkuperäisenä, mutta pmmp:n tulessa radiosta se menee kiinni välittömästi. Hirveä laulutyyli.
      Mutta pmmp onkin tyypillinen duo niille, jotka eivät tiedä paremmasta musiikista mitään ja kuuntelevat vaan radio novaa ja luulevat sitä vieläpä hyväksi.

      • niin..

        PMMP ei ole duo. *pilkkupilkku* Taas näitä Pikkuveli-tuomitsijoita. Kannattaa oikeasti tsekata livemeno ja molemmat levyt. Hassua miten kamalan moni jumiutuu nimenomaan tuohon Pikkuveli-kappaleen perusteella tapahtuvaan arviointiin.

        Vihaan Novaa, musiikillisista mielipiteistä ja paremmuuksista on ihan turha tapella, mutta sen voin sanoa, etten kuulu ovelasti keksimääsi lokeroon. Ja tyypillinen? Mainitse esimerkkejä näistä muista tyypillisistä.


      • kaavoihin kangistunut

        joka tuomitsee bändin yhden biisin perusteella.

        Ensinnäkin PMMPn laulutyyli on mainio, koska tytöt LAULAVAT oikeasti toisin kuin mitkään muut suomipoppia edustavat bändit (kaiken maailman idols-voittajat, nylon beatit etc.)
        Toinen heistä opiskelee Helsingin Sibelius Akatemiassa laulua pääaineena, joten et kyllä voi tekniikasta mennä väittämään yhtään mitään. Jos et tiedä niin sinne ei ihan keitä tahansa oteta. Voit myös googlettaa "Helsingin Sibelius Akatemia" niin voit tarkistaa asian faktaksi.
        Itse olet tainut turtua Nylon Beatin tyylisiin duo:hin ja pidät heidän tyyliään sinä "oikeana" lauluna.

        Ei kannattaisi yhden biisin perusteella tuomita mitään.

        Ja niille jotka aina vertaavat pmmp:ta sanaan joka viittaa naisen alapäätä - haluan sanoa, että se luultavasti on tarkoituskin koko nimellä. Tytöillä on hyvin erikoinen huumori ja asenne, jos ihmiset vain pikkaisen viitsisivät tutustua bändiin muutenkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe