sykkiminen

olen mies

joissain jutuissa kuulee toisinaan, kuinka pillu sykkii orgasmissa.Voiko mies tuntea tämän sykkimisen.Vaimoni saa orgasmeja, mutta en minä ainakaan koskaan ole tuntenut mitään sykkimistä yhdynnässä enkä sormitouhuissa,tosin ei siinä tilanteessa mitään pieniä sykkimisiä erotakaan.Miten on?

25

13968

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen39

      ...minulla.
      Kuulemma hyvin kiihottavaa :)

    • manneli

      vaan on feikannut aina. ikävää.

    • Räystäsliikkuja

      Kyllä sykkii minullakin, kun lopultakin löysin sen puolen itsestäni, nyt olen 42 v enkä koskaan aiemmin ole saanut orkkua miehen kanssa, enkä kyllä nytkään mutta sain täältä keskustelupalstoilta vihjeen että suihkun avulla voi saada orgasmin. Kokeilin ja tosiaankin, se sykkii! Mulla ei ole tietoa tunteeko mies sen mutta käsittääkseni pitäisi kyllä tuntea. Ehkä naisesi ei olekkaan oikeasti saanut orkkua vaan näyttelee?

    • sykkii
    • löytyy

      sitten monta sykkivää sulle vaimon tilalle? Mene hyvä mies vaimosi luo, niinkauan kuin sinulla vaimo on, ja laita vaimosi sykkimään. Vain sinä voit sen tehdä.

    • mullakin

      sykkii, mutta mieheni ei sitä juuri huomaa..
      Ehkä toisilla sykkiminen voimakkaampaa..?
      Ja liian löysästä tavarasta ei ole kyse, kun sitä nyt joku kuitenkin ekaks epäilee.. =)))

    • Sexy

      Kyllä minulla ainakin sykkii ...
      Ystäväni kertoo sen tuntuvan sormessaan kun koskettelee minua.

      • mieessshhshsh

        oon huomannu, että löysän tavaran sykkeen tuntee helpommin kun tiukan. sitten kortsun kans ei taho tuntua


      • Anonyymi
        mieessshhshsh kirjoitti:

        oon huomannu, että löysän tavaran sykkeen tuntee helpommin kun tiukan. sitten kortsun kans ei taho tuntua

        Sun tiukka on kun nainen ei ole oikeasti kiihottunut. Silloin ei saa myöskään kunnollista orgasmia. "Löysä" on kiihottunut ja siksi mahdut paremmin sisälle.


    • se sykkii

      akkas teeskentelee saavansa orgasmin! kyllä se nimittäin tuntuu, kun pillun lihakset supistelee..

    • sykkii

      Sykkii täälläkin ja tuntuu kuulemma niin hyvältä, että siinä väkisinkin mies saa itsekin :) Ja sormilla tuntuu kuulemma kans.

      • minulla

        Kyllähän tuo alapää sykähtelee orgasmin jälkeen jonkun minuutin ja melkoisen voimakkaasti myös!! Tunnen sen itse ja mies tuntee myös. Samalla pumppaa miehenkin orgasmiin :) Mukavan tuntuista.


    • luulija

      Itse olen tuntenut sormessa, kun nainen vei käteni hänen emättimeen, hämmästyin että sehän sykkii... (nainen itse sormetti itselleen orgun).
      Toisten naisten kanssa touhutessa en ole moista huomannut, alkuun luulin ettei hän saa orkkua, kun ei syki, mutta ilmeisesti on eroja..
      Kerran sitten oli lakanat mielettömän märkänä lantion kohdalta, että taisi naisella ruiskahtaa, jossakin välissä, tajuttiin se sitten jälestäpäin.. Koska alettiin suojelemaan lakanoita, ja ei juuri mitään ollut sen jälkeen pyyhkeelläkään..

      • olen mies

        Olen harrastanut vaimoni kanssa seksiä 1-4 krt.viikossa n.20 vuoden ajan.Seksimme ollut aina kohdallaan ja pettää ei ole tarvinnut.Vaimoni ei teeskentele orgasmia, vaikka sykkimistä en ole koskaan päässyt todistamaankaan.Kiemurtelu ja kropan jännittyneisyys on sitä tasoa, ettei yksittäistä sykkimistä ole mitenkään mahdollista todeta.Keskustelemme ja suhtaudumme seksiin avoimesti,joten tiedän mistä puhun.Jos sykkimisen pääsee todistamaan jotenkin, niin orgasmi ei voi olla kovin voimakas, jos samalla pystyy tekemään sykkimistutkimuksia.


      • viimeinen lause
        olen mies kirjoitti:

        Olen harrastanut vaimoni kanssa seksiä 1-4 krt.viikossa n.20 vuoden ajan.Seksimme ollut aina kohdallaan ja pettää ei ole tarvinnut.Vaimoni ei teeskentele orgasmia, vaikka sykkimistä en ole koskaan päässyt todistamaankaan.Kiemurtelu ja kropan jännittyneisyys on sitä tasoa, ettei yksittäistä sykkimistä ole mitenkään mahdollista todeta.Keskustelemme ja suhtaudumme seksiin avoimesti,joten tiedän mistä puhun.Jos sykkimisen pääsee todistamaan jotenkin, niin orgasmi ei voi olla kovin voimakas, jos samalla pystyy tekemään sykkimistutkimuksia.

        tarkoitti? Miestä vai naista?

        Itse sykin ennen orgasmia ja varsinkin orgasmin aikana. Ei sitä voi olla tuntematta mies enkä minä itsekään. Samalla emätin tarrautuu ihanasti kaluun kiinni ja tuntuu, että kovan kalun tunteminen lisää myös sykkimistä. Itselläni ainakin sykähtelee jos silloin kun vain näen komean miehen. Ei tietystikään niin kuin orgasmissa, mutta harvakseltaan.


    • Anonyymi

      okk

    • Anonyymi

      Minulla on ollut sykkiviä ja sykkimättömiä naisia. Eräällä rouvalla näki kuinka emätin supisteli ja klitoris nytki ylös alas kovana kun nuoli. Lähärissä tunsi myös parhaiten sen huulten puristelun ja klitan nytkimisen kalun yläpuolella. Ihan paras.

    • Anonyymi

      Kyllä vaimolla sykkii tai oikeammin emätin puristelee penistä sykäyksittäin.

    • Anonyymi

      On hienoo kun nainen masturboi itselleen orkun ohjaamalla mun kättä ja sormia välinee. Siinä tuntee ja havaitsee itse enemmän kuin muna pillussa.

    • Anonyymi

      Mitä ihmettä. Ei oo sitte kyllä oikeasti saanut. Mulla ku tulee nii mies ei vain tunne sitä vaan sen kulli saa lähtöpassit vaikka se kuinka työntäis isolla melallaan vastaan jalat sängyn päätyä vasten mut mun pillu on vahvempi silti.

    • Anonyymi

      Minulla on salarakkaana vanhempi leskirouva jonka pillu sykkii ja supistelee ihanasti, tuntuu kuin imisi sormea tai kullia sisään, klitoris sillä on todella herkkä kosketuksille, kielellä pitää nuolla varovasti, nauttii kyllä nuolemisesta, enemmän aina nuolen ihania pillunhuulia ja työnnä kieltäni niin syvälle kun saan, pillu on tiukka ja kiimainen, paras panoni ikinä!

    • Anonyymi

      Toisinaan. On fyysisesti räjähtäviä orgasmeja jolloin tunnen itse äärettömän selvästi pillun ja klitoriksen supistelun, kumppani tuntee nuo myös ja kuulemma se tekee ihan kyrpään kipeää joskus. on myös orgasmeja jotka on vähemmän fyysisiä ja enemmän henkisiä. Tuolloin en tunne itse sykkimistä, eikä kumppanikaan.

    • Anonyymi

      Minun exällä orgasmi tuli siten että lantio alkoi nytkiä ylös alas tosi voimakkaasti ja vatsalihakset kiristyi ja löystyi samalla. Hänen pillunsa ei supistellut, mutta joskus hän puristi reisillään ja työnsi pois päältään. Sitten ynisi ja nytkähteli kyljittäin toinen käsi jalkovälissä ja toisella painoi tyynyä päätään vasten tai puristeli peittoa.Hän oli myös kohtuu äänekäs. Yleensä kiljaisi kun orgasmi alkoi ja jatkoi sitten ynisemistä.

    • Anonyymi

      Minulla ainakin sykkii pimppi orgasmissa. Kaikki poikaystäväni eivät ole sitä ilmeisesti tunteneet, kun eivät ole maininneet tai ovat epäröineet että sainko. Samoin minä en ole tuntenut kaikkien miesteni peniksen sykkimistä orgasmissa, mutta joillakin se on tuntunut tosi selvästi. Se on ihanaa... Se ei ole koostakaan kiinni. On ollut pienehkö- ja isohkopeniksinen kumppani joiden sytkimiset on tuntuneet tosi voimakkaasti (kiihottavaa...!) ja pari isomulkkuista joitten sykkimstä en ole tuntenut. Eikö he sitten sykkineet, vai johtuiko siitä, kun emme käyttäneet ehkäisyä, niin vetivät ulos ennen kuin ne sykäykset ois tullu.

    • Anonyymi

      Minun +80 anopillani on oikea oravapillu, tuntuu niin kuin pillu imisi kulliani sisään ja kiipeisi kullini vartta ylös. ihana tunne jota kaikki eivät osaa tehdä......

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe