Wickholm vs. Seppälä?

Hmmm..

Nyt kun pirtsakka Pete Seppälä sai hänkin levytyssopimuksen Sonyn kanssa, niin pistää miettimään millä lailla näiden äijien musa tulee eroamaan toisistaan? Samaten miesten imagot on aika samanlaiset. Pete kilpailee samoista faneista Janin kanssa, kysymys siis kuuluu: Jani vai Pete? Minusta Pete on uskottavampi ja raikkaampi kasvo kuin Jani, jonka seuraava levy on toivottavasti vähän särmäisempi, monipuolisempi ja ennen muuta miehen omaa käsialaa. Levy-yhtiön määräämät renkutukset ovat molemmilla levyillä olleet aikas mitäänsanomattomia. Odotin Idolsin aikasta rokki-Jania, mutta enää ei oikein jaksaisi odotella. älkääkä sanoko fanaatikkofanit että 'älä kuuntele levyä, mee keikoille'. Ei toimi mulle. Ehkä Peten levy rokkaa sitten, toivotaan niin =-)

10

1276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H.I.

      Vähän tuntuu ennenaikaiselta ja keinotekoiselta vastakkainasettelulta.
      Pidän itse tosi paljon Janin musiikista niin livenä kuin levylläkin, mutta pidin myös Pete Seppälän esityksistä Idolsissa. Ei elämä ole niin mustavalkoista. Onnea ja menestystä molemmille !

    • Tillintei

      Peteä ei saisi verrata Janiin. Herroilla on eroa kuin yöllä ja päivällä. Enkä usko että samaa kuulijakuntaa kosiskelisivat. Jani vaikuttaa enemmän aikuisväestöön uppoavalta kun taas Pete lienee kouluikäisten mieleen. Ennemmin kannattaisi kysyä viekö Pete faneja Antilta tai Ilkalta.

      • Peteä.

        "Jani vaikuttaa enemmän aikuisväestöön uppoavalta kun taas Pete lienee kouluikäisten mieleen."...No johan pomppasi! Minä kyllä fanitan Peteä vaikka olen ihan aikuinen iältäni ja lapsiakin on. Monta muutakin aikuista Pete-fania tunnen. Lapset pitävät sporttisesta Petestä myös, ja nykyään enemmän kuin Janista ainakin meillä.


      • kiinnostaa..

        ..koululaisia Pete, ennemminkin hänestä ovat kiinnostuneet aikuiset naiset jotka arvostavat iloista ja urheilullista, savutonta ja terveitä elämän arvoja noudattavaa miesmallia.
        Eli aika vastakohta Janille.. ja pidän Petestä kovasti! Mielenkiinnolla odotan hänen keikkojaan ja tulevaa levyä. Ei kai Janin fanit ole vain hänen fanejaan.


    • Bile-Mimmi

      Olin ennen Jani-fani, mutta nyt olen vaihtanut fanituksen kohteeksi Peten. Lähinnä sen takia, että hän vaikuttaa aidosti ystävälliseltä ja ihmisläheiseltä persoonalta. Kunhan vielä käyn keikalla tsekkaamassa, miten Pete esiintyy lavalla ja miten hän suhtautuu faninsa lähestymiseen, niin nähdään tuleeko minusta täysverinen Pete-fani heti kertaheitolla.

      • Peteä

        "Olin ennen Jani-fani, mutta nyt olen vaihtanut fanituksen kohteeksi Peten. Lähinnä sen takia, että hän vaikuttaa aidosti ystävälliseltä ja ihmisläheiseltä persoonalta."
        Sama tässä perheessä, ja plussaksi nuorisoa ajatellen lasken Peten urheilullisuuden ja tupakoimattomuuden, eikä taida liikoja läträtä viinankaan kanssa...Meillä on siis fanituksenkohde suomiosastolla vaihtunut Janista pikku hiljaa Peteen, eikä mistään hetken mielenliikkeestä vaan ihan syystä harkinnalla.


      • aijon
        Peteä kirjoitti:

        "Olin ennen Jani-fani, mutta nyt olen vaihtanut fanituksen kohteeksi Peten. Lähinnä sen takia, että hän vaikuttaa aidosti ystävälliseltä ja ihmisläheiseltä persoonalta."
        Sama tässä perheessä, ja plussaksi nuorisoa ajatellen lasken Peten urheilullisuuden ja tupakoimattomuuden, eikä taida liikoja läträtä viinankaan kanssa...Meillä on siis fanituksenkohde suomiosastolla vaihtunut Janista pikku hiljaa Peteen, eikä mistään hetken mielenliikkeestä vaan ihan syystä harkinnalla.

        sanoa,että en ole Janin fani.Janilla on hyviä biisejä,kuuntelen niitä mielelläni,jos radiosta tulee,en muuten.Petestä en tiedä juuri mitään;Idolsista tuttu,toisten biisejä ohjelmassa esittänyt heppu,siinä kaikki.Pointtini tässä on se;Ollaan vaihtamassa fanituksen kohdetta tietämättä minkälaista musiikkia Pete edes tulee laulamaan,huolimatta siitä onko musiikki edes hyvää,tai pitääkö siitä.Pääasia on se,ettei Pete polta tai juo,on pirteä,urheilullinen jne.Katsotaan sitten reilun parin vuoden kuluttua,kuinka ihana tämä Pete on,kun on saanut kestää kaikki julkisuudenkirot,vittuilut,selkäänpuukotukset,haukut ja arvostelut.Vieläkö sitä jaksaa olla suukorvissa jatkuvasti.Fanittomuudesta huolimatta arvostan Jania paljon,Pete on Janiin nähden nobody.


    • ihmettelijä.

      kui se sai levytys-sopparin? eihä se osaa laulaa ees ruiskun tasosesti!

      • on hyvä

        ääni ja kokoaika paranee.


    • -?-

      Yritetään nyt siis verrata laulajaa ja muusikkoa toisiinsa. Nostetaan nyt tämä muusikko esiin; mies laulaa, soittaa useampaa instrumenttia, säveltää, sanoittaa, sovittaa, esiintyy keikoilla AINA livenä joko bändin kanssa tai itse itseään säestäen. Tää Seppälä on mysteeri, jolta oon radiosta kuullu yhden biisin. Urheilullisuuteen tai viinan juontiin en ota kantaa. Aikuiset ihmiset viettäköön vapaa-aikansa niinkuin haluavat. Tää nyt on taas kerran täysin turha aihe, mutta tulipa kommentti heitettyä. Joskus vaan tuntuu siltä, että ihmiset eivät edes tiedä, mistä puhuvat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe