Iltapäivän ilot

torriatte

”Tässä on herra Kivelä”, pomoni sanoi esitellessään noin 30-vuotiaan miehen, joka oli tulossa tekemään jotain tutkimusta yritykseemme. ”Marianna voi näyttää teille paikat, jos sopii. Minun täytyy ehtiä kymmeneksi palaveriin” hän sanoi kelloaan vilkaisten ja nyökäten minulle. Katselin uutta tulokasta hetken pomoni poistuttua. Hän oli minua puoli päätä pitempi, ainakin yli 180-senttinen, tummahiuksinen ja hiukan salamyhkäisen näköinen. Kävelin pitkin käytävää hänen vierellään ja yritin saada katsekontaktia selostaessani eri tilojen sijaintia. Mies kuitenkin katsoi koko ajan muualle vaikka selvästi kuunteli puhettani. ”Tässä on sitten taukotila. Se ei ole parhaimmillaan, sillä tällä viikolla on mun vuoro huolehtia sen siisteydestä” sanoin yrittäen keventää tilannetta. En kuitenkaan saanut minkäänlaista reaktiota aikaan miehessä. Näytin hänet lopulta huoneeseensa ja sinne hän jäikin mielihyvin.

Istuessani koneen ääressä mietin edelleen tuota miestä. Hänen rauhallisuutensa ja torjuva asenteensa kiehtoivat minua oudolla tavalla. Se miten hän tuntui analysoivan jokaista pientä yksityiskohtaa sanomatta sanaakaan. Hänen päänsä täytyi olla täynnä kaikkea turhaa tietoa. Toisaalta, voi olla että hän jotenkin onnistui suodattamaan kaiken hyödyttömän pois. Halusin kovasti tietää enemmän hänestä ja viedessäni valmista raporttiani pomoni huoneeseen vilkaisin samalla herra Kivelän toimistoon. Hänen ovensa oli raollaan, joten joku oli varmasti käynyt siellä. Sen olin jo oppinut, että herra Kivelä haluaa olla suljetussa tilassa. Siellä hän istui näppäillen rauhallisesti tietokoneen ääressä. Hänen katseensa ei jättänyt näyttöä hetkeksikään.

Lounastauolla pääsin vihdoin kasvotusten hänen kanssaan. Tai no, änkesin samaan pöytään, jossa hän yritti lukea lehteään rauhassa. ”Löysit sitten tänne” totesin typerästi. ”Mmm” oli lähes äänetön vastaus. En aikonut luovuttaa, joten kysyin missä hän oli ollut aikaisemmin töissä. ”Niitä näitä, kaikkea on tullu tehtyä” hän mumisi nostamatta vieläkään katsetta. Katselin kuinka hän käänsi sivua rauhallisesti ja otti hörpyn kahvistaan lukien samalla lehteä. Minua sekä ärsytti että kiehtoi herra Kivelän suojamuuri, jota hän tehokkaasti rakensi ympärilleen. Pidin hänen käsistään. Ne olivat lähes täydelliset voimakkaista hartioista käsivarsiin ja isohkoihin kämmeniin. Kihlasormusta ei näkynyt, mikä olikin minulle mieluinen asia. Olisin halunnut jo pelkästään mielenkiinnosta nähdä, millainen herra Kivelä olisi kiihkon vallassa. Kävisikö hän päälle kuin raivohullu eläin vai antaisiko toisen osapuolen määrätä tahdin. Katsellessa hänen kätensä liikettä kahvikupin ja lehden välillä tunsin vähitellen kiihoittuneeni ja aloin miettiä huomaisiko hän mitään. Turha toivo, ainut asia mikä tuntui tuota miestä kiinnostavan oli sanomalehti hänen käsissään.

Menin pukuhuoneeseen käymään vessassa, ja sen jälkeen korjailin huulipunaani. Katselin samalla asuvalintaani tyytyväisenä kokovartalopeilistä. Ohut valkoinen paitapusero siveli kauniisti ylävartaloani ja 23-vuotias kroppani näytti varsin sutjakalta. Olin jättänyt pari nappia auki joten rinnukseni jäi juuri ja juuri ylimmän napin alapuolelle. Olisin mielelläni avannut kolmannenkin mutta en halunnut näyttää liian provosoivalta. Kirkkaanpunainen hameeni jäi polvien yläpuolelle, jotta sääreni saisivat niille kuuluvaa huomiota. Ne olivat kuitenkin paras puoli vartalossani ja käytinkin punaisia korkokenkiä korostamaan vaikutelmaa. Harjasin vielä tummanruskeat lainehtivat hiukseni, jotka ylettivät yläselkään ja olin valmis palaamaan töihin. Tällä kertaa minulla oli kuitenkin uusi projekti, herra Kivelän huomion saaminen.

Toimistossa oli hiljainen hetki ja yritin kehitellä tekosyytä käynnille herra Kivelän huoneessa. En kertakaikkiaan keksinyt mitään muuta kuin että esittelisin jotain tietokoneella enkä siitäkään ollut vielä varma kun koputin oveen. Yllättäen en saanut vastausta ja ajattelin, että todennäköisesti hän mutisi jotain lähes äänettömästi. Astuin sisään ja moikkasin häntä pirteästi sulkiessani oven. Hän jopa kohotti katseensä, kun oli hämmästynyt tulostani ja katsoi minuun kysyvästi. ”Ajattelin, että sä et tota oo varmaan tutustunu…meidän tietokantoihin” keksin äkkiä. ”Pitäiskö mun?” hän oli syystäkin hämmentynyt. ”Joo tota…meidän yrityksen henkilöstön tiedot on tuolla joten jos mä voisin näyttää…” En oikein tiennyt itsekään, mistä puhuin mutta menin hänen viereensä ja kumarruin tutkimaan työpöytää. ”Onkohan tää nyt ihan tarpeellista?” hän kysyi vähän varmempana. ”Niin, en mä tiedä” huokaisin istuutuen pöydän reunalle. Katselin häntä silmiin vihjailevasti, mutta hän ei todellakaan näyttänyt ymmärtävän mitä oikein meinasin. Ollessani kosketusetäisyydellä tunsin suunnatonta halua suudella häntä kiihkeästi mutta se ei tuntunut tilanteeseen sopivalta, kun mies oli niin pahasti pihalla. ”Oliko sulla enää muuta asiaa?” herra Kivelä kysyi edelleen ihmeissään. Epäröin hetken mutta sitten ajattelin, että tämä tilanne tuskin tulee enää toistumaan. ”Olihan mulla…tapailet sä ketään?” kysyin ja yritin hillitä punastumistani. Kaikki itsevarmuus hiipui noiden sanojen myötä. ”Ööh siis hei mitä?” hän hämmästeli vaivaantuneena ja jatkoi ”tää ei oo ihan oikea paikka tällaiselle keskustelulle”. ”Mitä, ai työpaikka vai?” naurahdin yritellen peittää epävarmuuttani. ”Eikös täällä ne kaikkein syvällisimmät keskustelut lopulta käydä?” kysäisin kevyesti. Nolostumisesta huolimatta aloin jo kiihottua, kun pääsin puhumaan tästä aiheesta niin vaiteliaan miehen kanssa enkä aikonut lähteä. Hän ei vastannut ja yritti katsoa muualle. ”Kato nyt mua ja sano suoraan, jos ei kiinnosta” sanoin itsevarmemmalla äänellä. ”No siis kuule, mä en viitsi työkavereiden kanssa alkaa mihinkään. Se menee sitten vaikeeks myöhemmin.” Kuultuani tuon päätin, että oli aika ottaa kovat aseet käyttöön.

”Mä teen nyt tällaisen ehdotuksen” aloitin viekkaaseen sävyyn, ”mä teen sulle ihan mitä sä haluat ja sitten sä voit päättää haluatko alkaa mihinkään. Miten ois?” En voinut uskoa, että sanoin noin mutta oli pakko jatkaa, kun kerran aloitin. ”Siis täällä, mun työhuoneessa?” hän kysyi järkyttyneen näköisenä mutta havaitsin pientä kiinnostusta. ”Just täällä, vaikka tällä pöydällä. Tää on oikeestaan aika mukava” sanoin hymyillen ja hivelin paitapuseroni nappeja. Huomasin herra Kivelän seuraavan sormieni toimintaa ja aloin hiljalleen kosketella rintojani paidan päällä. Alla olevat ohuet kaariliivit eivät riittäneet peittämään kohonneita nännejäni eikä mieskään voinut olla huomaamatta niitä. Iltapäivän aurinko paistoi sälekaihtimien läpi ja tunsin käsieni hikoilevan niiden seikkaillessa paidallani. Mies katseli nyt toimintaani yhtä intensiivisesti kuin sitä sanomalehteä lounastauolla. Avasin ylimmän napin, ja seuraavan, ja seuraavan antaen rintojeni välin tulla vähitellen näkyviin. Kun kaikki napit olivat auki, otin rintaliivit pois hihan kautta, sillä koin aukinaisessa paidassa kiemurtelun todella kiihottavaksi. Aloitin rintojeni hieronnan katsoen herra Kivelää silmiin. Kämmeneni sopivat täydellisesti rintojeni päälle ja puristelin niitä pehmeästi huokaillen samalla hiljaa. Sitten lopetin äkkiä ja astuin pöydältä alas.

Katsoin hetken miestä silmiin ja sitten kumarruin suutelemaan häntä. Hän vastasi suudelmaani intohimoisemmin kuin olin odottanut. Kielemme hivelivät toisiaan, kun astuin hajareisin hänen syliinsä tuolille. Hänen kätensä hivelivät ensin hiuksiani ja jatkoivat sitten matkaansa pitkin selkääni päätyen lopulta takapuolelleni, jota hän puristeli ja hieroi. En antanut tämän jatkua kauempaa vaan kävin lattialle istumaan ja aloin avata hänen housujaan. Vyö tuotti pieniä vaikeuksia, mutta lopulta sain kovan elimen käteeni ja aloin hieroa sen vartta. Herra Kivelä huokaisi syvään ja näin kirkkaan nesteen valuvan terskan huipulta. ”No mitä sä haluat mun tekevän nyt?” kiusasin häntä, sillä olin voitonriemuinen saatuani hänet kiihkoihin ja toivoin hänen puolestaan pyytävän minua helpottamaan paineita. ”Nuole sitä…ota se syvälle suuhun” hän huokaili silmät kiinni kuin ei haluaisi uskoa tekevänsä tätä työpaikallaan. Aloitin nuolemalla ensin kiveksiä ja sitten annoin kieleni liikkua hitaasti vartta pitkin kunnes pääsin huipulle ja nuolin kaikki kiimanesteet upottaen sen jälkeen peniksen mahdollisimman syvälle suuhuni. Vilkaisin ylöspäin äkkiä ja näin hänen jo seuraavan puuhiani. Liikutin päätäni hitaasti eteen ja taakse nuollen samalla terskan alaosaa ja annoin kieleni kiertää kalua joka puolelta, vaikka sen koko vaikeuttikin hommaa hieman. Herra Kivelä hiveli hiuksiani ja tarkasteli työtäni hengittäen kiivaampaan tahtiin. ”Haluat sä nyt naida mua tätä pöytää vasten” kysyin kohattaen päätäni. Mies ei vastannut vaan nosti minut rajusti ylös ja käänsi pöytää vasten. Pilluni oli jo aivan märkä ja kostuin vain entisestään, kun tunsin hänen nostavan hamettani takanani. Hän pudotti stringit nilkkoihini ja yhtään aikailematta alkoi työntää kaluaan sisälleni. Tarrasin pöytään rystyset valkoisina, kun hän alkoi panna minua. ”Pane mua, pane mua niin kovaa ku pystyt” pyysin värisevällä äänellä, joka vaimeni joka työnnön myötä. ”Sulla on niin ihana kyrpä…mä olisin voinu nuolla sitä vaikka koko päivän” onnistuin vielä sanomaan kunnes tunne alkoi jo olla liian ihana. Aloin hieroa klitorista hulluna pillunesteideni litistessä ja pelkäsin jo että joku käytävällä kuulisi ääntelyt. En voinut voihkinalle mitään ja paineen kasautuessa pystyin vain inisemään viimeisillä voimillani, kun klitorishieronta ja sisään painuva kyrpä räjäyttivät tajuntani. Voihkaisin kuuluvasti ja pian myös herra Kivelä huokaisi kovaan ääneen kalun syöstessä spermaa sisääni. Pilluni supisteli edelleen kyrvän ympärillä, kun hän vetäytyi ja niin lasti lähti valumaan reisilleni.

Istuuduin pöydän reunalle ja huohotin edelleen. Herra Kivelä taas putosi tuolilleen. Olimme siinä jonkin aikaa sanomatta mitään kunnes herra Kivelä nousi ylös ja käski minun mennä pöydälle makaamaan. ”Sä annoit niin helvetin hyvää suuseksiä, että kai sitä pitää vastapalvelus tehdä” hän sanoi naurahtaen. Tällä kertaa oli minun vuoroni olla hämmentynyt mutta en jäänyt miettimään asiaa pitkäksi aikaa. Hän otti hameeni pois joten makasin pöydällä selälläni pelkässä puserossa. Katsoin kattoon, kun reisiäni levitettiin ja kaksi sormeä työntyi läpimärkään pilluuni hieroen jokaista seinämää. Olin tulla hulluksi, vaikka olin juuri saanut orgasmin. Hän veti minua reunalle ja lipoi pilluani ylhältä alas kielellään enkä voinut muuta kuin huohottaa tuntiessani kielen työntyvän pilluuni. ”Hei varo…siellä voi olla sotkua” varoitin äkkiä. ”Rentoudu nyt” hän sanoi jatkaen seinämien nuolemista. Sitten hän työnsi yhden sormen sisääni ja sen jälkeen alkoi levittää nesteitä anukselleni. Sormi työntyi vähitellen suoleeni ja taivutin selkää hiukan kaarelle. ”Tuntuu ihanalta” huokaisin. ”Odotas vaan” hän sanoi ja työnteli sormea hitain liikkein suolessani alkaen samalla nuolla pilluani joka puolelta. Inisin ja voihkin hetki hetkeltä enemmän. Lopulta hän imi klitoristani ja taas nuoli minua, jolloin jo luulin räjähtäväni mutta huippuni saavutin kielen taas työntyessä pilluuni sormen yhä seikkailessa perseessäni. Tartuin pöydän reunoihin ja voihkin aaltojen sykkiessä alavartaloni läpi, kun kieli teki viimeiset liikkeet sisälläni. ”Kiitos” voihkaisin ja aloin miettiä miten palaisin töihin spermaisena ja hikisessä paidassa.

6

16717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loistava

      juttu!

      • oli kyllä.

        ...


    • Haaveilija

      Turhan suoraviivainen panoraina. Henkilöihin olisin kaivannut hieman taustaa ja tarinaan enemmän juonta.

      • torriatte

        Myönnän ettei juonen kirjoittaminen ole vahvimpia puoliani mutta pidän palautteesi mielessä, jos vielä innostun kirjoittelemaan;)


      • fse
        torriatte kirjoitti:

        Myönnän ettei juonen kirjoittaminen ole vahvimpia puoliani mutta pidän palautteesi mielessä, jos vielä innostun kirjoittelemaan;)

        Kirjoita ihmeessä, tuohan oli tosi hyvä.


    • bravo!

      Todella hyvä tarina!

      Tämä kohta jäi ainakin mieleen:
      "Katsellessa hänen kätensä liikettä kahvikupin ja lehden välillä tunsin vähitellen kiihoittuneeni".
      :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe