Millon Nooran häät on?

Neito

Eikös ne häät ollut tarkoitus pitää juhannuksena mutta 49 päivää ei aivan riitä sinne!! Sehän on vain puolitoista kuukautta...
Taitaa tulla melko floppi juttu!! Perjantaina Karita Tuomola oli viihdeuutisissa sarjan tiimoilta ja sanoi että kiinnostuneet miehet voi edelleen ilmoittautua!! Ei ole tainnut Noora vielä löytää etsimäänsä ja vaikka löytäisikin niin vajaat 50 päivää aikaa tutustumiseen ja ei muuta kun samantien naimisiin :D
Seuraava sarja voisi tosiaan olla "Noora ottaa avioeron" Eihän sellaisessa ajassa voi oppia tuntemaan ketään juuri nimeksikään...

48

20632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grrrrrrr

      ettei tuohon Noora ottaa avioeron-vaiheeseen päästä. Tulee jatko-osia, joissa Noora edelleen menee neimisiin. Noora menee naimisiin vol. 1, Noora menee naimisiiin vol. 2, jne. Joka sarjassa etitään siippaa ja kaikki muu on kirkon varausta myöten selvää...

      Ehkä jossain vaiheessa Noora hakee siipan jostain kehitysmaasta.

      • olisikin hyvä idea

        "Ehkä jossain vaiheessa Noora hakee siipan jostain kehitysmaasta."

        Tämä olisi hyvä veto. Sitä siippaa ei Noorakaan
        uskaltaisi hylätä rasistileiman pelossa. Säästyisi
        tuotantoyhtiölläkin pitkä penni kun ei tarvi
        jatko-osia tehdä.


      • pilsu

        Ei taida nooralle tavikset kelvata..Suoraan vaan yrittää näitä pellejulkimoita mitä toi tuutti on nyt täynnä.


    • -j-

      49 päivää jäljellä. Sehän tarkoittaa, että Noora menisi naimisiin kaatuneiden muistopäivänä. Ei noin haluton ja nyrpeä kyllä ainakaan sänkyyn kaadu. Taitaa tulla tosiaan nopeimmat jatko-osat: "Vaivautunut Noora eroaa". Tuli itsellekin aika vaivautunut olo. Miehet olivat ok.

      • horostelija

        "Miehet olivat ok"

        Säälittäviä pässejä jotka eivät tajua miten törkeän periruotsalaisen petoksen uhriksi ovat ilmottautuneet. Toisaalta ei kai kukaan oikeasti olisi niin sinisilmäisen typerä että tommoseen pelleilyyn ilmaiseksi ilmottautuisi.

        Mokoma huomionkipeä lahopäähoroperse on tietty katsellut siippansa jo aikaa sitten ja tuo mielitietty sieltä lopulta yllätys yllätys lopulta sopivimpana löytyykin.

        Kyllä me miehet ollaan surkeita idiootteja jos luullaan että siihen voisi oikeasti väliin tunkea. Tämän ajan suhdesurffailuun tämmönen sorttinen laskelmoiva ilveily sopii ihan hyvin ;-)

        Kaikkea se julkisuuden halu teettää!


      • -j-
        horostelija kirjoitti:

        "Miehet olivat ok"

        Säälittäviä pässejä jotka eivät tajua miten törkeän periruotsalaisen petoksen uhriksi ovat ilmottautuneet. Toisaalta ei kai kukaan oikeasti olisi niin sinisilmäisen typerä että tommoseen pelleilyyn ilmaiseksi ilmottautuisi.

        Mokoma huomionkipeä lahopäähoroperse on tietty katsellut siippansa jo aikaa sitten ja tuo mielitietty sieltä lopulta yllätys yllätys lopulta sopivimpana löytyykin.

        Kyllä me miehet ollaan surkeita idiootteja jos luullaan että siihen voisi oikeasti väliin tunkea. Tämän ajan suhdesurffailuun tämmönen sorttinen laskelmoiva ilveily sopii ihan hyvin ;-)

        Kaikkea se julkisuuden halu teettää!

        Eihän ne miehet etukäteen arvanneet joutuvansa naurunalaiseksi. Ekassa jaksossa vain miehet yrittivät pitää juttua päällä. Ihan fiksusti hoitivat homman, vaikka huomasivatkin jymäytyksen. Noora haukotteli kelloa katsellen pitkästyneenä toivoen kameroiden nopeaa poistumista.
        Näinhän se tietysti onkin, jos avioon mennään, kyseessä on jo ennaltakatsottu kumppani, joka sitten viimeisenä prinssinä saapuu täydellistämään Nooran elämän.


    • Raaputin

      Nauroin itseni tärviölle jo silloin, kun näin tästä mainoksen ensimmäisen kerran. Noora etsii aviomiestä ja häät on jo "sovittu" muutaman kuukauden päähän.

      Kunnollista miestä etsitään, mutta ei liian älykästä varmaankaan. Kuka lähtee tuollaiseen peliin mukaan, jossa tarkoitus on mennä naimisiin naisen kanssa, jonka on tavannut ensimmäisen kerran ehkä jopa pari kuukautta sitten. Sen lisäksi kaikkia tapaamisia vielä valvovat tv-kamerat ja kuvausryhmä. Siinä onkin ihmisten helppoa olla oma itsensä, kun kokoajan vieraat pyörivät laitteineen ympärillä ja tiedät, että kaikki mitä teet tulee ulos tv:stä.

      Vaikka häät yleensä pääasiassa naisten juhla ovatkin, niin tuossakin mennään jo vähän yli. Kuitenkin kun tuossa noita miehiä kierrätetään ja "testataan", niin kyllä käytännössä häihin liittyvistä asioista päättävät pelkästään se Noora ja sen apujoukot. Itse olen kyllä ajatellut, että häät ovat perhejuhla, jossa myös sen toisen mielipide otettaisiin huomioon.

      Ehkä edustan perinteistä linjaa, kun itse haluan kunnon tutustumisajan siihen toiseen henkilöön ja mielellään myös aikaa asua hänen kanssaan saman katon alla. Ei sitä tarvitse mitään 10 vuoden kihlausta välttämättä, mutta ehkä se vuosi - pari vuotta ainakin. Ja sanotaanhan myös, että kannattaisi myös käydä parilla pidemmällä matkalla sen toisen kanssa, niin näkee hänen todellisen karvansa, kun henkilö irrotetaan siitä tutusta ja turvallisesta ympäristöstään.

      Mutta mikäs siinä. Ehkä he odottavatkin rakkautta ensisilmäyksellä ja varmasti ovat tehneet nelosella suunnitelmat, jos sopivaa miestä ei löydykkään. Tärkeintä ovat kuitenkin tv -viihde ja katsojaluvut.

      • HOMMAA

        Ameriikan malliin.
        Olen pahoillani, mutta osallistujen äo ei voi olla edes keskitasoa. Säälittävää touhua.


      • tanssitaan
        HOMMAA kirjoitti:

        Ameriikan malliin.
        Olen pahoillani, mutta osallistujen äo ei voi olla edes keskitasoa. Säälittävää touhua.

        vanajanlinnassa, nyt ohjelmassa etsittiin kirkkoa ja juhlapaikkaa. tuolla tv esittelyssä luki että häitä tanssitaan kesällä oliko se nyt just juhannuksena niin tuolla vanajanlinnassa.
        tyhmää katsoa televisiosta kun ne kävi noita paikkoja läpi ja esitteli että tää on sit hieno... ja kuitenkin se jo luki netissä missä niitä juhlitaan.
        kas kun ei lukenut kundin nimeä.


    • huhuu..

      Noora menee naimisiin nopeaa. Mut milloin se eroaa? Itse luulen että pian.

    • Frank

      siis voi herranjumala!! kaikkee shittii sitä pitää telkkarii tunkee!!!

    • Tuleva vaimo

      Itse olen seurustellut mieheni kanssa jo 6 vuotta ja tällä hetkellä suunnittelemme häitä ja häämatkaa ja aikeemme on mennä naimisiin ensi keväänä.Me RAKASTAMME toisiamme ja tästä syystä menemme naimisiin ja nyt tuo noora naikkonen tekee siitä asiasta,mikä meille on pyhää,pelkän jos noin kuvaannollisesti sanois,pelkän "jalkarätin" häistä tuolla idioottiohjelmalla,siis emme voi todellakaan käsitää,mitä pyörii sen ihmisen päässä!
      Avioon mennään rakkaudesta ja siksi,että haluat olla valitsemasi puolison kanssa loppu elämäsi eikä siksi että vaan mennään naimisiin,ihan noin niinku huvin vuoksi.

      Ja kuten täällä kirjoittivat muutkin,olen täysin samaa mieltä,ei voi kuin säälittää ja myös HÄVETTÄÄ tuon nooran puolesta!

      Minä olen oikeasti onnellinen kultani kanssa ja on todella ihana käydä katsomassa kirkkoja ja suunnitella tulevia häitä jotka varmasti toteutuvat ja mikä kaikista ihaninta,tiedän rakkaani rakastavan minua elämäni loppuun saakka=)

      • Rentukka

        Epäilenpä, että ohjelma haluaa lähinnä naureskella koko häähössötykselle. Telkkaristahan tulee muutenkin jo kaikenlaisia ohjelmia, joissa valmistellaan ihan normaalielämässä toisensa tavanneiden parien häitä. Luulen myös, että ohjelman lähtöajatuksena on pilkata nykymaailman yhä tunteettomammaksi ja egoistisemmaksi käyvää maailmankuvaa; toisaalta on ihanne rakkausavioliitosta, toisaalta mahdollisimman tuottavasta parinvalinnasta. Ainkin toivon, että ohjelma olisi parodiaa. En halua edes ajatella, että se olisi ihan vakavissaan tehty.


      • fiksu

        pahvi...Ihmisillä on erillaisia motiiveja mennä naimisiin.Ehkäpä sinäkin heräät ruususen unestasi arkeen, ja eroat jo muutaman vuoden päästä.Mjaa,Noora formaatti nyt on peestä.


    • Noora ihastuu

      johonkin siippaan ja päättää että tää otetaan mutta heppu ei pidäkkään Nooraa niin viehättävänä enään tutustumisen jälkeen? Onko miehellä enään sanavaltaa vai tuleeko siinä sitten häät :D

      • monelle käy

        Kyllä monelle miehelle ja varmaan naisellekin oikeassakin elämässä käy noin, ei vain ole kanttia sanoa enää ei.


    • TV-Addikti

      Tää luki jossain lehdessä. Kun samaa sarjaahan on esitetty aiemmin Ruotsissa, jossa ohjelman nimi oli Isabellas Bröllop. Paljastanpa teille, että ainakin Ruotsin puolella Isabella sai lopuksi päättää meneekö todella naimisiin.

      Ei mennyt.

      • karhu3

        Niimpä luulen minäkin ettei se Noora taida naimisiin mennä... voihan sitä silti "rennot bileet" pitää niin ei mee hukkaan suunnittelut :)
        Ohjelma toimii samalla mainoksena noille hääsuunnittelijoille ym.


      • Kanttori Grååhl

        Tuotantoyhtiön edustaja sanoi, että häät pidetään, mutta alttarilla ei tarvitse sanoa tahdon. Eli voi tulla pelkät bileet. Itseä kyllä harmittaisia kavuta alttarille vain sanomaan "ei", parempi silti se kuin suostua jollei ole aivan varma (ja n. kuukaudessa sitä varmuutta ei kyllä saa..).


    • kitaristihan

      tää on ja sen sukunimi sanottiin yhen tv:n
      keskusteluohjelman yhteydessä mut nyt en vaan
      muista mikä se ol!!!!! en ole kuullutkaan et on
      menossa naimisiin mut joku sanoi et petra (laulaja) menisi nyt kesällä naimisiin VAHVISTAKAA JOS TOTTA JA KUKA ON SE MIES??!!!

      • tiktakin kitaristi

        Mistä sä tommosta oot päähäs saanu? Aika sekasin oot.


      • kitaristin
        tiktakin kitaristi kirjoitti:

        Mistä sä tommosta oot päähäs saanu? Aika sekasin oot.

        nimi kyllä muuten on Noora (sellanen tumma
        tukkanen)


      • ...
        kitaristin kirjoitti:

        nimi kyllä muuten on Noora (sellanen tumma
        tukkanen)

        ...se kitaristi ollut Emppu? Eikös Noora soita koskettimia?


      • missg
        ... kirjoitti:

        ...se kitaristi ollut Emppu? Eikös Noora soita koskettimia?

        http://www.tiktak.fi/bandi_noora.php

        noora on kitaristi. mutta tämä noora ei liity tähän naimisiinmeno-ohjelmaan mitenkään.


    • ..!

      Miksi noora nimeä raiskataan tällä tavalla? Keksisi jonkun muun nimen ohjelmalle! Tosi nolo ohjelma mielestäni.

      noora

    • Suikki

      Näyttää siltä, että kommentoijat on enimmäkseen kateellisia Nooralle ja hänen sulhaskandidaateille - tyypillistä suhtautumista erilaiseen tapaan tutustua toiseen ihmiseen.

      • mimmu

        Typerä tapa ja älytön leikki. Mä tutustuin mieheeni 3v.sitten ensin kaverina ja suhde tiivistyi pikku hiljaa ja muuttui rakkaudeksi. Me tunnemme tässä vaiheessa jo aika hyvin toisemme ja mieheni on jo vähän kosiskellut taikka ovelasti tiedustellut mitä mieltä olen siitä että naimisiin mentäisiin ja haluaisinko vaimoksi.

        Olisi ollut todella älytöntä mennä 1,5kk:den tutustumisen jälkeen naimisiin. Ei siinä ajassa millään opi tuntemaan tarpeeksi toista. Pysyvä liitto vaatii kyllä toisen ihmisen tuntemista!
        Nykyään ihmiset hosuvat asioilla ja silloin loppu onkin paljon lähempänä. Noora tekee kyllä itsestään hölmön taikka antaa hölmön kuvan. Hän lemppaa äijiä ulos toisensa perään kuin hänessä ei olisi itsessään mitään vikaa. Minkälaista satuprinssiä Noora odottaa tuollaisilta pikatreffeiltä?


      • Tuleva aviovaimo
        mimmu kirjoitti:

        Typerä tapa ja älytön leikki. Mä tutustuin mieheeni 3v.sitten ensin kaverina ja suhde tiivistyi pikku hiljaa ja muuttui rakkaudeksi. Me tunnemme tässä vaiheessa jo aika hyvin toisemme ja mieheni on jo vähän kosiskellut taikka ovelasti tiedustellut mitä mieltä olen siitä että naimisiin mentäisiin ja haluaisinko vaimoksi.

        Olisi ollut todella älytöntä mennä 1,5kk:den tutustumisen jälkeen naimisiin. Ei siinä ajassa millään opi tuntemaan tarpeeksi toista. Pysyvä liitto vaatii kyllä toisen ihmisen tuntemista!
        Nykyään ihmiset hosuvat asioilla ja silloin loppu onkin paljon lähempänä. Noora tekee kyllä itsestään hölmön taikka antaa hölmön kuvan. Hän lemppaa äijiä ulos toisensa perään kuin hänessä ei olisi itsessään mitään vikaa. Minkälaista satuprinssiä Noora odottaa tuollaisilta pikatreffeiltä?

        Kukaan oikeasti avioon aikova ei todellakaan ole kateellinen nooralle,sillä avioituvat parit ovat löytäneet rinnalleen sen oikean ja menevät naimisiin oikeasta tunteesta.
        Nooralla ei ole tunteita muualla kuin sanonko missä,no en sano,kyllä sen jokainen tietää.....


        Tässä haluan vielä toivottaa onnea teille jotka olette OIKEASTI menossa naimisiin,muistakaa vaalia avioliittoa ja muistakaa kertoa rakkaallenne kuinka häntä rakastat=)


      • Juhannus tulee
        mimmu kirjoitti:

        Typerä tapa ja älytön leikki. Mä tutustuin mieheeni 3v.sitten ensin kaverina ja suhde tiivistyi pikku hiljaa ja muuttui rakkaudeksi. Me tunnemme tässä vaiheessa jo aika hyvin toisemme ja mieheni on jo vähän kosiskellut taikka ovelasti tiedustellut mitä mieltä olen siitä että naimisiin mentäisiin ja haluaisinko vaimoksi.

        Olisi ollut todella älytöntä mennä 1,5kk:den tutustumisen jälkeen naimisiin. Ei siinä ajassa millään opi tuntemaan tarpeeksi toista. Pysyvä liitto vaatii kyllä toisen ihmisen tuntemista!
        Nykyään ihmiset hosuvat asioilla ja silloin loppu onkin paljon lähempänä. Noora tekee kyllä itsestään hölmön taikka antaa hölmön kuvan. Hän lemppaa äijiä ulos toisensa perään kuin hänessä ei olisi itsessään mitään vikaa. Minkälaista satuprinssiä Noora odottaa tuollaisilta pikatreffeiltä?

        yllättävän nopeasti eikä Nooralle ehkä tule kukaan kelpaamaan ennen sitä!! Ei ihme että ollaan 32-vuotiaana vielä tiiviisti sinkkuna jos etsitään sitä huippukomeaa, urheilullista, lihaksikasta, rikasta, älykästä, lapsetonta, Huumorintajuista, rentoa mutta hyväkäytöksistä täydellistä herrasmiestä joka vie jalat alta samantien...
        Kun Noora ei itsekkään ole täydellinen paketti niin on aivan turha odotaa sulhonkaan sitä olevan...
        Mutta katsotaan mikä floppi tuosta sarjasta on tulossa :D


    • Sheisse

      Noora on kyllä nimensä mukainen, tönkkö tupajumi. Turha ohjelma...

    • Ei Kiinnosta

      Kuka on tämä Noora???
      Joku uusi julkisuuteen haluava vai jo julkisuudessa ollut?

      • nyt siis...

        sunnuntaina nelosella startannut uusi sarja jossa Noora etsii itselleen sulhoa!! Sitä ei siis vielä ole mutta hääpäivä on kuitenkin lyöty lukkoon ja niitä aletaan järjestellä...
        Häät on jo juhannuksena joten kiirettä Nooralla kyllä pitelee...
        Noora muutti uuteen asuntoon ja sai käyttöönsä hienon auton. Siellä hän asuu ja hänen luokseen muuttaa uusia sulhoja sitä mukaan kun hän niitä tyrmää!! Aika uskomaton juttu...meinaakohan Noora tosissaan löytää sen todellisen rakkauden tuolla tavalla... :D
        No katsotaan mikä floppi tästä tulee...

        http://www.nelonen.fi/naimisiin/


    • kamikaze 33

      KMahtava ohjelma.Ei muuta ku ostoskori kainaloon ja sitten ostamaan äijä, häät ja lapset. Takuusta en tiedä..

    • Minä

      EI KAIT SE OIKEESTI MEE NAIMISIIN?KANNATTAIS AINASKI TUTUSTUA SIIHEN MIEHEEN 2 VUOTTA JA PÄÄTTÄÄ ASIA VASTA SITTEN LIIKA HOPPUILU JA JULKISUUS OVAT PAHASTA,SILLOIN VOISIVAT TUTUSTUA RAUHASSA JA NÄHDÄ TOISISSA HYVÄT JA HUONOT PUOLET.

      • ja heh

        Näyttää muutenkin loppuun kolutulta tuo koko Noora. Ei kelpaisi kyllä itsellenikään tuollainen pirttihirmu! Ja miksi se eka keskenkasvuinen nulikka oli yleensä valittu tuohon eohjelmaan kävelemään kädet taskussa? No siksi, että Miehistä on tehty säälittävää kaupatavaraa..


      • ja heh kirjoitti:

        Näyttää muutenkin loppuun kolutulta tuo koko Noora. Ei kelpaisi kyllä itsellenikään tuollainen pirttihirmu! Ja miksi se eka keskenkasvuinen nulikka oli yleensä valittu tuohon eohjelmaan kävelemään kädet taskussa? No siksi, että Miehistä on tehty säälittävää kaupatavaraa..

        oli varmaan eksynyt väärälle pelikentälle ;)


    • koovee

      MÄ NAUROIN ITTENI KIPEEKSI KUN KATSOIN OHJELMAA! :D SIIS AIVAN NOLO KOKO PASKA!EN EDES VIITSINY KATTOO LOPPUUN KU LÖIN JO TELKUN KIINNI. EI TYHMEMPÄÄ OHJELMAA VOIS OLLA..

    • tammi2

      miten niin lapsirakas jos ei saa olla omia lapsia. monet nykyajan "täydellistä" miestä hakevat eivät hyväksy miehen lapsia. uskomatonta, miten voi olla näin????

      Nooran ihannemies on:
      - 28-39 -vuotias
      - rohkea
      - rento
      - ennakkoluuloton
      - lapsirakas
      - itsetunto kunnossa, eikä hätkähdä, jos tukka ei ole hyvin
      - tasapainoinen
      - rauhallinen
      - puhelias
      - iloinen ja huumorintajuinen

    • häät olivat

      ...järjestettyjä! Kai ne oppi tuntemaan...

      • ...niitä...

        ...järjestettyjä häitä on vieläkin esim. Intiassa, ja siellä monet nuoret ovat sitä mieltä että se on hyvä asia, ja että rakkausavioliitto on turha länsimainen "keksintö".

        Ja ennen oli tosiaan järjestettyjä avioliitot, mutta tuskinpa ne kovin onnellisia silti olivat...Varmaan joillakin kävi tuuri, mutta useinhan ne olivat sellaisia että vanha ja taloudellisesti vakaa mies nai nuoren (jopa 13-vuotiaan) tytön. Kuinkahan onnellinen tuollainen tyttö on mahtanut ollakaan..


    • kalapää 2, kun kalapää on v...

      mull on tumma hipiä, en ooo luuseri niiku yleensä äijät ovat tai sitte homoja.

    • kaikkia...

      ulkomaisia idioottimaisia ohjelmaformaatteja matkia täällä suomessa. On kaikkee mahdollista,selviytyjistä seikkailijoihin,rikkaiden sekoiluista dr. philiin.Koettakaa keksiä jotain omaperäistä. Onhan suomessa paljon parempia aineksia, kun vaan osaatte niitä katsella ja tehdä tosisuomalaista tositv:tä.

    • ...kun Noora on raskaana ja tyttöystäväkin odottaa pikkuista, niin kirkon kellot kumahtelee... Ma tahdon luovuttaa siittiöt..! Kaikki ei vain kertakaikkiaan löydä itselleen sopivaa miestä..! Ja syy saattaa löytyä peilistä... Jos osaa oikein katsoa.

    • Jeps...

      Jos Nooralle ei nyt löydy puolisoa, niin ei hätää. Tulossahan on YLE:lle formaatti nimeltä: "Ihanin Suominainen", jossa somalimiehet valitsevat ehdokkaista itselleen ihanan suominaisen.

      Sinne vaan Noora sitten Mogadishuun... Varo etteivät silvo.

    • hölkynkölkyn

      Noora menee naimisiin sunnuntaina 18.06.2006

    • sama

      se ero tulee kuitenkin. eihän noissa paritus ohjelmissa ikinä löydetä mitään oikeita pareja.

    • nainen822

      Ei Noora tule löytämään tuolla asenteella ketään, jos mies on 3 vuotta nuorempi, niin se ei ole hyvä kun se on liian nuori :( idiootti, muuten synkkaa hyvin mutta ikäeroa on 3 vuotta niin ei kelpaa, katotaan vaan, että jonkun kurpahtaneen 30 vee miehen se löytää, jos löytää ollenkaan!
      Mutta uusisarja saa alkunsa, NOORA Ottaa avioeron, heh heh!

    • Modesty

      Vuosittain yli 13 000 avioliittoa ja yli 30 000 avoliittoa päätyy eroon. Jos puolet kirkollisista häistä päätyy eroon.. niin ei se onnistu kaikilla niiltäkään, jotka tutustuu hartaasti ja vannoo ikuista rakkautta.

      Omahyväinen MINÄ menen naimisiin aidosta rakkaudesta kun MINÄ OLEN NIIN HYVÄ IHMINEN alkaa kuulostaa aika ontolta tilastojen valossa.

      Etsiköön jokainen kumppania miten tahtoo. Avioliitto on muutenkin vanhanaikainen tapa pitää kiinni ihmisestä. Pidetään mielummin vapaaehtoisesti kiinni kädestä, ei pakonomaisesti nykien hihasta ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1639
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      1046
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      132
      957
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      95
      856
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      73
      847
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      19
      819
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      802
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      729
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      725
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      691
    Aihe