putkimies

el nino

Tämä on fantasiatarina putkimiehestä nimeltä Tomi, joka eräänä maanantaiaamuna menee korjaamaan, naisen nimeltä Saana Forsbacka, tukkeutunutta wc-lavuaarin putkea. Molemmat henkilöt ovat keksittyjä ja aion kuvailla naisen lisäksi myös mieshenkilöä jonkin verran, koska toivon, että naisetkin lukisivat tämän.

Sitten itse asiaan:

Tomi oli hiljattain saanut työpaikan putkifirmasta, jossa oli riittänyt viime aikoina kiireitä, koska vanhojen talojen putkistot olivat alkaneet reistailla monen käyttövuoden jälkeen. Oli maanantaiaamu ja Tomi oli juuri pukemassa työvaatteitaan päälle. Hän vilkaisi kelloaan, joka oli hieman yli puoli kahdeksan.
- Tässä on hyvin aikaa vielä, hän ajatteli.
Ensimmäinen keikka oli kahdeksalta aivan muutaman kilometrin päässä, jonne hän pääsisi autolla noin vartissa.

Hän puki nopeasti ylleen hiattoman paidan ja siniset haalarit sekä aurinkolasit. Oli kirkas heinäkuinen maanantaiaamu ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Tomi tykkäsi pitää hiattomia paitoja, koska ne toivat hänen mielestään hyvin esille hänen lihaksikkaat käsivartensa. Hän kävi salilla muutamia kertoja viikossa ja harrasti tennistä, jossa hänen käsivartensa lihakset olivat hyvin kehittyneet.

Kellon ollessa noin 7.40, hän laittoi lenkkarit jalkaan ja otti työkalupakkinsa mukaan.
- No niin nyt taitaa olla kaikki valmiina, hän ajatteli.

Laittaessaan asuntonsa ovea kiinni, hän varmisti vielä, että avaimet ovat mukana. Sitten käveli portaat alas ja autolleen. Käynnistäessään autoaan hän muisti, mitä muutamat työkaverit olivat kerskuneet hänelle ensimmäisenä töihin tullessa.
- kaikkein hienointa tässä hommassa on, kun joskus näkee puolialastomia tai vähäpukeisia naisia.
Muutamat olivat kehuneet päässeensä itse asiaan aina sillon tällöin. Ajaessaan päivän ensimmäiseen duunipaikkaan, Tomi ajatteli, että taisivat kaverit puhua ihan omiaan. Sen hän uskoi, että puolialastomia naisia he ovat ehkä nähneet, mutta tuskin ovat naimaan päässeet. Tomi oli ollut noin kaksi viikkoa töissä ja hänen kohdalleen ei ollut osunut vielä ainuttakaan vähäpukeista naista ja taisi olla myös niin, että yksikään niistä ei ollut edes kovin nuori.

Kello oli viittä vaille kahdeksan, kun hän ajoi koivukuja 8 pihaan.
B-rappu sen pitäisi olla, hän ajatteli.
Hän ajoi autonsa B-rapun kohdalle ja nousi autostaan. Porraskäytävässä hän vilkaisi osoitetaulua ja haki sukunimeä Forsbacka.
- 5.kerros näyttäisi olevan, hän ajatteli.
Hän päätti ottaa hissin, koska ei näin aamutuimaan jaksanut lähteä kiipeämään portaita.

Päästyään 5.een kerrokseen hän pyöri hetken etsiessään valokatkaisijaa, koska porraskäytävä oli melko pimeä, johtuen siitä, ettei siinä ollut ikkunoita. Saatuaan valot päälle, hän huomasi, että ovessa numero 36 luki Forsbacka. Hän soitti ovikelloa ja jäi odottamaan. Meni hetki ja Tomi ehti jo ajatella, että onko kukaan kotona. Pian ovi kuitenkin avautui ja Tomin edessä seisoi nuori, kaunis, noin 25-vuotias ruskeaverikkö. Hänellä oli hiukset hieman sekaisin ja päällään niukka valkoinen kylpytakki, joka ylletyi puoleen väliin reittä. Tomin tummat kulmakarvat kohosivat hieman, kun hän näki tytön asussaan.
- Hei, tyttö sanoi hieman väsyneellä äänellä.
- Terve, Tomi vastasi ja jatkoi.
- Tulin korjaamaan sitä tukkeutunutta putkea.
- Ai niin, olin jo aivan unohtanut, tyttö sanoi.

Tyttö päästi Tomin asuntoonsa ja kun tyttö käveli kohti keittiötä Tomi katseli ja arvioi mielessään hänen kroppaansa.
Noin 170 cm pitkä, pitkät jalat ja hyvät sääret, piukanoloinen peppu ja ruskeat hiukset, jotka ylettyivät olkapäille.
- Tyttö tainnut juuri herätä, Tomi ajatteli. Mahtaakohan hänellä olla alushousuja tuon lyhyen kylpytakin alla, hän mietti.
Tomi oli juuri suuntaamassa kohti vessaa, kun tyttö kysyi häneltä:
-Otatko kahvia
-Voisin ottaakin, Tomi vastasi.
-Tuu vaan tänne keittiöön sitten, tyttö sanoi.
-Okei, Tomi vastasi
Tomi meni keittiöön ja istui pöydän ääreen kasvot kohti ovea. Pian tyttö sanoi:
-Anteeksi, jos olen vähän rähjäisen näköinen, mutta heräsin just. Tulin töistä kyllä melko ajoissa, mutta siivosin vielä täällä ja meni vähän myöhään. Unohdin täysin, että tuut korjaamaan tota putkea.
-Ei se mitään, sattuuhan tota, Tomi sanoi.
Tyttö laittoi kahvin tippumaan ja istuutui hetkeksi pöydän ääreen juttelemaan. Tomi katseli tyttöä ja pisti merkille hänen kauniit kasvonsa. Ruskeat silmät, melko täyteläiset huulet. Tulee vähän Cindy Crawford mieleen, Tomi ajatteli mielessään.
-minkähän kokoiset rinnat sillä mahtaa olla, varmaan ihan kivat, Tomi jatkoi pähkäilyään. Pian Tomi havahtui, kun tyttö kysyi:
-Haluatko jotain muuta, leipää tai mehua.
-En, kahvi käy oikein hyvin, kiitos.
Tyttö nousi tuolilta ja meni hakemaan kahvikuppeja. Tomi seurasi tarkasti tytön liikkeitä ja ajatteli, että saadakseen kahvikupit astiakaapista hänen on toivon mukaan hieman kurotettava. Tyttö avasi astiakaapin oven ja katseli hetken aikaan ja tokaisi.
-Helvetti, missä kaikki kupit ovat. Ai niin astianpesukoneessa. Jätin sen tyhjäämättä eilen, kun olin niin väsynyt.
-joo-o, Tomi vastasi.
Hänen mielikuvituksensa laukkasi taas, koska hän tiesi, että tytön olisi kumarruttava saadakseen astiat pois koneesta.
-saas nähdä onko sillä mitään tuon kylpytakin alla, tomi ajatteli.
Hän yritti vaivihkaa kuikuilla, jos olisi nähnyt jotain, mutta tyttö aloitti astioiden keräämisen ylemmästä kerroksesta, joten hänen ei tarvinnut kumartua. Tomi odotti siihen asti kunnes tyttö alkoi ottaa alemmasta kerroksesta lautasia.
-C'mon vauhtia siihen toimintaan, Tomi ajatteli hieman kärsimättömänä.
Hän huomasi olevansa hieman jännittynyt, koska ei osannut odottaa tällaista "vastaanottoa" töihin tullessaan. Pian tyttö kumartui ottamaan alemmasta kerroksesta lautasia ja Tomi naulitsi katseensa tytön peppuun.
-Damn, hän ajatteli, meni liian nopeasti.
Pian tyttö kumartui uudestaan poimimaan lautasia ja jälleen Tomi tuijotti hänen takamustaan.
-Aavistuksen kun tuo helma nousisi, niin näkisin jotain.
Tyttö poimi aina vain yhden lautasen kerrallaan, joten Tomin oli vaikea ehtiä näkemään mitään. Tomi ei kuitenkaan luovuttanut, hän päätti tavalla tai toisella saada selville, että onko tytöllä pikkuhousuja alla vai ei. Nyt tytöllä oli jäljellä enää katteet. Taas hän kumartui ja tällä kertaa Tomi sai myös vastauksen.
-Jes, Jes, Jes, hän ajatteli. EI PIKKAREITA!
noin 10 sekunnin hän katseli hänen pimppiään, joka oli takaapäin katsottuna näytti sheivatulta. Kumartuessaan tytön vaaleanpunaiset häpyhuulet aukenivat hiemat ja paljastivat hänen pienen klitoriksensa. Tomin syke kiihtyi hieman katsellessa tuota herkullista näkyä. Samalla hänen miehisyytensä alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Tytön tehdessä vielä toisen kierroksen, tällä kertaa nopeamman, Tomin olisi tehnyt mieli ottaa hänet saman tien takaa päin.

Kahvi oli valmista ja tyttö toi Tomille kupin ja kaatoi kahvia.
-Tuosta kun vain repäisisi kylpytakin auki ja kaataisi hänet pöydälle, nostaisi jalat kohti kattoa ja antaisi palaa, Tomi ajatteli.
Tyttö istuutui Tomia vastapäätä ja hetken päästähän esitteli itsensä.
-Niin mun nimi on Saana, kukas sä olet.
-Tomi.
-Tomi, okei, ootko kauankin tehnyt näitä hommia.
-Alotin pari viikkoa sitten
-just, no oletko tykännyt
-olen, ihan mukavaa hommaa tää on
-Mukava varmaan käydä tällasten avuttomien tyttöjen luona avaamassa putkia.
Tomi vastasi hymyillen.
-Työtänihän mä vaan teen ja joutuu sitä monenlaisten ihmisten luona käymään ei vaan tyttöjen.
Tomilla liikkuivat kaksimieliset ajatukset koko ajan päässä. Edelliseen Saanan kommenttiin hän olisi mielellään vastannut,että:
-Sun putkeas voisi rassata kans ihan mielellään.
Hän mietti kovasti, miten saisi saman näyn uudestaan. Pudottaisiko lusikan. Ei, se olisi liian selvää. Pian Tomi oli juonut kahvinsa ja tässä tapauksessa hän joutui aloittamaan työt.

Hän käveli vessaan, mutta oli edelleen ajatuksissaan siitä, mitä hän oli juuri nähnyt. Hän kumartui käsienpesualtaan alle ja oli juuri aloittamassa töitään, kun Saana kutsui häntä.
-TOMI! tuutko tänne.
-No! Tomi huusi ja nosti samalla päätään.
-AI PERKELE! Tomi huudahti, kun hän löi päänsä altaan olevaan putkeen. Hän sai muutaman sentin kokoisen haavan otsaan, aivan hiusrajan tuntumaan. Veri alkoi valua hänen kasvoillaan ja hän sadatteli edelleen.
-Mitä nyt! Saana huudahti. Pian tuli vessaan katsomaan, mitä on tapahtunut ja huudahti.
-Voi ei! odota! käyn hakemassa laastaria.
Saana kävi hakemassa nopeasti laastaria ja paperia. Hän tuli takaisin vessaan ja sanoi.
-Pidä hetki tuota paperia otsalla.
-okei, Tomi vastasi.
Saana kostutti paperin ja sanoi.
-Pidä pääsi paikalla niin puhdistan hiukan haavaa.
Tomin kasvot olivat veren peittämät, mutta hän nautti suunnattomasti siitä, kun Saana hoiti häntä.
-No niin, pidä hetki sitä paperia taas haavan päällä, niin laitan siihen laastarin.
-Joo, vastasi Tomi ja teki työtä käskettyä.
Saana nyppäsi laastarin auki ja sanoi.
-okei, nyt voit ottaa paperin pois.
Saana asetteli laastarin paikoilleen ja Tomi oli hetken hieman nolona aiheuttamastaan sotkusta. Tomi totesikin,että:
-Anteeksi tämä vaiva.
-Ei se mitään, sattuuhan noita.
-Sun naama on ihan täynnä verta, anna kun mä putsaan sitä vähän. Sitä näköjään sun paidalla ja housuilla kans, Saana jatkoi.
Hoitaessaan kiireisenä Tomia, Saana ei ollut huomannut, että hänen kylpytakkinsa oli avautunut aavistuksen. Tomi huomasi tämän, mutta pysyi viisaasti hiljaa ja otti mielellään vastaan Saanan tarjoamaa hoivaa. Tomi istui vessanpytyn päällä ja katseli, kun Saana touhusi. Hän näki ensi kertaa kylpytakin raosta Saanan paljastuvat muodot.
-Ihan mukavan kokoiset rinnat. aukeaisipa tuo kylpytakki nyt vähän vielä, Tomi ajatteli.

Saana kumartui putsaamaan Tomin kuivuneen veren peittämiä kasvoja kostealla paperilla. Tomi otti katsekontaktin Saanan silmiin ja Saana hymyili lempeästi. Löystyneen kylpytakin kauluksesta Tomi tiiraili Saanan muotoja ja yritti nähdä nännejä. Tomi nautti suunnattomasti Saanan pehmeiden käsien kosketuksesta ja hänen miehisyytensä heräsi uudelleen. Välillä Saana nojasi toisella kädellä Tomin reittä vasten kasvoja putsatessaan ja Tomi pelkäsi, että hän huomaa hänen seisokkinsa. Saana oli saanut kasvot melkein puhtaiksi, mutta vieläkään hän ei huomannut lähes auki olevaa kylpytakkiaan. Tomi näki välillä vilaukselta hänen pimppinsä ja hänen teki kovasti mieli koskea sinne. Saatuaan Tomin kasvot puhtaiksi, Saana siirtyi putsaamaan hänen paitaansa. Pian Saana sanoi:
-Sulla on aika hyvät lihakset
-joo, no käyn salilla ja pelaan tennistä.
-Sen huomaa, Saana totesi
-Voinko istua sun polvelle, mun jalat puutuu tässä asennossa, kun putsaan sun paitaas.
-joo istu vaan, Tomi sanoi

Tomin sydän hakkasi entisestään ja penis oli täydessä juhlakunnossa valmiina toimintaan. silti hän pelkäsi, että Saana huomaa sen ja potkii hänet pihalle. Saanan käsi tuntui Tomista hyvältä, kun se oli hänen rintalihaksen päällä. Saanan kylpytakki oli edelleen raollaan ja istuessaan Tomin polvella, Tomilla oli hyvät näkymät myös hänen pimppiinsä. Sitten Tomi päätti yrittää ottaa enemmän katsekontaktia Saanan silmiin. Aina välillä ne kohtasivat ja tomi huomasi Saanan punastuvan. Saana hymyili vienosti ja sanoi.
-Taidat tykätä tästä
-hmmm... Tomi meni hetken sanattomaksi, kunnes totesi, täytyy kyllä myöntää
sitten Tomi teki pelimiehen liikkeen ja kosketti hellästi Saanaa poskelle. Saana punastui hieman taas, mutta hetken päästä hän suuteli hellästi Tomia suulle. Tomi veti Saanan itseensä päin ja he alkoivat suudella kiihkeästi. Sitten Tomi siirtyi suutelemaan Saanan kaulaa. Saana piti tiukasti Tomin päästä kiinni ja huohotti nautinnon kasvaessa. Tomi kuiskasi samalla Saanan korvaan:
-Sul on kauniit muodot ja hyvännäköinen pimppi.
Saana vastasi kuiskaten takaisin:
-mistä sä sen tiedät
-oon ihastellu mukavia näkymiä koko aamun
-jaa, mä oon tarjonnu koko rahan edestä sulle näytöstä. Taisit tykätä.
-joo, vieläkö sais koskea. Onks se kostea.
-kokeile, Saana vastasi

Saana nousi ylös Tomin sylistä ja jäi seisomaan hänen eteensä. Tomi tarttui Saanan peppuun tiukasti ja suuteli kylpytakin raosta Saanan vatsaa. Saana piti silmiä kiinni ja nautti tämän miehen hellästä kosketuksesta. Pian Tomi siirsi toisen kätensä Saanan jalkojen väliin ja kosketti hellästi hänen kostunutta pimppiään. Saana huoahti nautinnosta. Tomi totesi kuiskaten:
-mukavan liukas ja sileä
Tomi pyöritti keskisormeaan Saanan kosteiden häpyhuulien välissä. Joka hetki Saanan pimppi tuli kosteammaksi ja kosteammaksi. Hänen hengityksensä kiihtyi ja pian hän pyysi Tomia riisumaan hänen kylpytakkinsa. Tomi pyysi Saanaa kääntymään ja samalla hän nousi myös itse ylös vessanpytyltä. Hän avasi hitaasti kylpytakin narun ja laski sen maahan. Sitten hän pudotti kylpytakin ja alkoi suudella hänen kaulaansa. Tomi veti tiukasti Saanan itseensä vasten ja samalla kun hän suuteli Saanan kaulaa, hän myös hyväili rintoja. Saanan rinnat ovat suurempaa b-kuppia, jotka ovat lähes symmetriset. Hänen vaaleanpunaiset ja pikkunsormenpään kokoiset nänninsä nöpöttivät kiimasta, kun Tomi hyväili niitä. Saana tunsi peppuaan vasten Tomin jäykän peniksen ja alkoi hieroa peppuaan sitä vasten. Pian Tomi siirsi toisen kätensä Saanan vatsalle ja kohta jalkojen väliin. Saana voihki nautinnosta,kun Tomi hieroi hellästi hänen liukasta ja kovettunutta klitorista. Tomi jatkoi edelleen, mutta kysyi pian:
-Mitä sä haluat mun tekevän
Saana vastasi kiihottuneen hengästyneen äänellä:
-Nnuo..le muahhh!

Saana hyppäsi pesukoneen päälle makaamaan ja levitti jalkansa. Tomi suuteli Saanan sisäreisiä hetken ja sanoi:
-Näytä mistä kohtaa
-tästä
Saana laittoi keskisormensa klitorikselleen ja alkoi hyväillä sitä:
-Tykkäätkö tosta, Tomi kysyi
-Tt.ää ttuntuuuu ihhanalltaahh, saana voihkaisi.
-mm.ut nnuole mmuah, pliis

Tomi toi suunsa lähemmäs ja alkoi nuolla Saanan märkää klitorista. Hän käytti paljon sylkeä, mutta nuoli aivan kielen kärjellä. Saana piti omalla kädellään häpyhuuliaan auki, jotta Tomi pääsisi helpommin suullaan leikittelemään hänen pikkuklitoriksellaan...
Tahtois kirjottaa enemmän, mut nyt ei ehdi. Täytyy jatkaa joku toinen kerta tarina loppuun. Toivottavasti edes joku tykkäs

7

14468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmeessä

      jatka vaan ihmeessä.. ;)
      pidin!

    • `´´´´`´´`´`´´´

      Erittäin hyvä tarina! Sinun on pakko jatkaa sitä! :D

    • el nino

      kommentoijat miehiä vai naisia

      • ...

        transuja ollaan.


    • sinipää

      Ei hemmetti... repesin...

      -Nnuo..le muahhh!

      -Tt.ää ttuntuuuu ihhanalltaahh

      -mm.ut nnuole mmuah, pliis

    • röörit tukossa

      Niin että jatka vaan. Olis mukava tietää kuinka rööriroopen sitten kävi. Josko vaikka itsekin kutsuisin röörien rassaajan kotiin.

    • ursulapursula

      jatka kirjotustasi!
      olen nainen ja tykkäsin lukea ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe