Jousimies(n) ja skorpionimies

rakastunut=)

Mitä mieltä olette?

7

1647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jouskari (n)

      Lyhyesti: Sitä mieltä olen että todella hyvin tullaan toimeen skorpionimiehen kanssa. Molemmat on herkkiä, ja sitä kautta ymmärretään hyvin toisen tunteita. Tylsää ei ole missään vaiheessa ollut, eikä toisaalta osata tapellakkaan.

      Kannatan. Mikään horoskooppikirja tms ei voi päättää kenenkään puolesta mikä merkki sopii toiselle ja mikä ei. Kyse on vain erilaisista ihmisistä, joiden horoskoopit vaikuttavat luonteeseen enemmän, tai vähemmän. joillakin ei ollenkaan.

    • suosittelen

      Toivotan teille onnea ! Oon itse jouskarinainen ( nouseva skorppari ) ja mies on skorppari. Yhteiselo on ihanaa ja rakkaus elämää suurempaa !

    • jousimiesnainen80

      skorpionimies ainakin minun entisessä suhteessani oli aluksi ihana rakastava jne... pidemmän päälle skorpionin ääripäisyyksiin menevä luonne vs. jousimiehen eläväinen luonne eivät välttämättä sovi yhteen. skorpioni saattaa helposti olla myös mustasukkaisuuteen taipuva, etenkin jousimiehen kanssa. Ja tästä on muitakin kokemuksia kuin oma suhteeni.

      Onnea vaan, en halua olla pessimisti, mutta useimmin skorppioni-jousimies suhde kaatuu kuin säilyy. Poikkeuksiakin on, kuten tällä palstalla näemmä on kirjoiteltu

    • huonosti kävi

      skorpparinainen ja jouskari-mies--huono setti, tosi huono!

    • OnkimatO

      Ollaan oltu kohta vuosi kihloissa ja yhdessä oltu jo kaksi ja puoli vuotta. Vaikeaakin on ollut, mutta alku aina hankalin jne. Riitelemme usein ja olemme kärkkäitä ja mustasukkaisia. Suhteemme on kuitenkin niin rajua ja ylitsepääsemätöntä rakkautta, että jättämisen ajattelu tuntuu mahdottomalta. Pystymme keskustelemaan kaikesta ja auttamaan toisiamme monissa asioissa.
      On vain yksi ongelma: Hän on liian kiinnostunut autoista, miten saisin hänet ymmärtämään yhdessäolon välttämättömyyden vapaapäivisin ja lomilla??

    • milli

      pakko kertoa omasta kokemuksestani, olen jousimies nainen ja olen ollut skorpioni miehen kanssa 7 vuotta suhteessa joka juuri äskettäin loppui omasta aloitteestani tai ainakin minulle se on loppu , skorpparille ei taida olla. Olemme yhä paljon tekemisissä ja skorpionillani on vaikeuksia päästää irti, itselläni ei nyt kun olen asian itselleni selvittänyt. Suhteemme alku oli TODELLA intensiivistä, seksuaalista hekumaa, mieletön vetovoima. Itse rakastuin heti, mies vasta myöhemmin , luulen että aluksi hän oli enemminkin vaan seksin lumoissa. Alusta asti meidän oli todella helppo jutella mistä tahansa, ja tunsimme voimakasta sielujen sympatiaa. Olemme molemmat herkkiä ja tunteellisia, kuitenkin tulisia ja intohimoisia, vastuuntuntoisia mutta lapsenmielisiä. Välillämme oli myös vahva ystävyys rakkauden lisäksi. Vasta myöhemmin ilmeni ongelmia. Skorpionini on manipuloinnin mestari ja häneltä on vaikea saada suoraa vastausta, kun taas itse on suora kaikessa mitä sanon. Hänen mustasukkaisuutensa ilmeni epäsuorasti manipulointina, jolla hän yritti kontrolloida minua. En ensin tunnistanut tätä hänessä vaan se ilmeni pelkkinä riitoina siitä miten hän saattoi kommentoida elämääni koskevia asioita. Selvisimme kuitenkin aina kaikista ongelmista rakkauden avulla. Skorpioni on luonnostaan salamyhkäinen, joka mielellään salaa mitättömimmätkin asiat , hän myöskin on erittäin vaativa kumppaniaan kohtaan mutta sallii itselleen suuria vapauksia välittämättä toisen tunteista. Jousimiehenä minun oli vaikea hyväksyä mielestäni suhteessa olevaa epäarvoisuutta ja tunnetta etten voi luottaa häneen, koska hän salaa minulta asiota. Selitin itselleni asiaa niin että se on vain tunne, sillä skorpioni on luonnostaan salamyhkäinen. Kunnes hän jäi kiinni pettämisestä. Jota hän ei vielä tänäpäivänäkään tosin myönnä vaikka minulla on 100% todisteet asiasta. No ero tuli ja pitkän aikaa olin asiasta täysin murtunut ja yritin paikata suhdettamme. Kunnes asiaa kauan harkittuani halusin eri teille. Halusin kuitenkin säilyttää skorpionini ystävänä, sillä annoin hänelle anteeksi ja tulin vain siihen tulokseen että hän on hyvä ystävä, mutta ei kumppani. Tällä hetkellä nyt vuoden jälkeen skorpionillani on suuria vaikeuksia laskea irti ja hyväksyä että etsin uutta kumppania. Hän on edelleen mustasukkainen ja haluaisi yhä "omistaa" minut. Yritän silti kaikkeni että ystävyytemme säilyisi ja meillä on yhä paljon tunteita toisiamme kohtaan. Mutta yhteiselämä taitaa olla liian raskas taipale.
      Tiedän että on paljon skorpioni-jousimies pareja jotka ovat onnellisesti yhdessä ja tämä on vain oma tarinani. Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön :)

    • jouskaritar

      Minulla myös skorpparimies, yhdessä yhdeksän vuotta. Eipä ole pitkäveteistä tämä meidän elämä, riidellään ja sovitaan - päivittäin. Minä rehellinen suorasuu, toiminnan ihminen, rakastan älyllistä keskustelua. Mies on tunteittensa peili, haaveilee ja keskittyy omiin juttuihinsa, joista ei halua liikaa paljastaa. Yhdistäviä asioita on rakkaus lapsiimme, kotiin ja toimiva seksisuhde. Tylsistymään ei kumpikaan pääse. Tärkein läksy, jonka olen oppinut; teen asiat itse niinkuin haluan ja kenen kanssa haluan, hän ei ole "seuramies" eikä sellaiseksi tule. Jonkun muun kanssa voisi olla helpompaa elää, mutta taitaisin kyllästyä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe