Apua ystävälle

Sepi

Ystäväni Pasi oli eronnut pitkäaikaisesta tyttöystävästään ja muuttanut omaan taloon yksin asumaan. Pasi oli vuosien varrella tutustunut myös tyttöystävääni Mariin, ja meistä kolmesta oli tullut melko läheisiä.

Olimme auttamassa Pasi uuden (oikeasti vanhan) talonsa pintaremontissa. Illalla lämmitimme kellarissa olevan puulämmitteisen saunan. Emme koskaan olleet yhdessä saunassa, vaan Mari oli aina ensin saunonut, ja me miehet sen jälkeen.

Pasi oli erostaan aika allapäin, ja halusin häntä vähän piristää. Sanoin Marille, että emmekö me sinne saunaan kolmestaankin mahtuisi. Yllätyksekseni Mari siihen suostui, ehkä päivän aikana juodut talkoo-oluet olivat häntä rohkaisseet.

Me miehet menimme saunaan ensin, ja huomasin Pasin hiukan jännittävän Marin näkemistä alastomana. Bikineissä Pasi oli hänet useinkin nähnyt, ja olin huomannut Pasin olevan melkoisen kiinnostunut Marin hoikasta urheilijan vartalosta.

Olimme istuneet jo jonkin aikaa lauteilla, kun saunan ovi aukesi, ja Mari seisoi vartalo vettä valuen oviaukossa. Saunassa oli melko hämärää, mutta Marin siluetti sai Pasin voihkaisemaan hiljaa. Siirryin lauteilla seinään päin, eikä Marilla ollut muuta mahdollisuutta kuin istuutua väliimme.

Pasi toivotti Marin tervetulleeksi saunaansa hiukan ääni väristen. Minä heitin löylyä, ja sanoin silmänilon olevan aina paikallaan. Tosin Mari istui jalat koukussa, ja kädet jalkojen ympäri kierrettyinä, ujostellen. Aloimme jutella niitä näitä, ja pian Marikin rentoutui ja laski jalkansa alemmalle lauteelle.

Huomasin Pasin kääntyvän puhuessaan korostetusti minuun päin, ja samalla kuin salaa vilkuilevan Marin rintoja. Ehkä tilanne hiukan kiihotti Mariakin, koska hän selvästi sivusilmällä vilkuili Pasin jalkoväliä. Marin nännit olivat myös melkoisessa näpötyksessä.

Minua alkoi myös kummasti kiihottaa se, että paras kaverini Pasi sai katsella tyttöystävääni. Jotenkin tilannetta oli vietävä eteenpäin. "Eikö vain olekin Marilla upea vartalo?" sanoin Pasille. Pasi vähän häkeltyi, mutta sanoi olevansa samaa mieltä.

Siirsin vasemman käteni Marin reidelle ja sivelin sitä hiljaa. Mari ei sanonut mitään, mutta avasi reisiään hiukan. Pasi katsoi nyt jo rohkeammin Marin rintoja, ja reisien välistä pilkottavaa karvakolmiota. Mari katsoi silmiini, ja huomasin hänen olevan pelissä mukana. Hänkin halusi antaa Pasille muutakin ajateltavaa kuin ero tyttöystävästä.

Käännyin Mariin päin ja aloin hyväillä hänen oikeaa rintaansa oikealla kädelläni. Mari sulki silmänsä ja nautti kosketuksesta. Nyökkäsin Pasille, ja hän kääntyi ja aloitti toisen rinnan hyväilyn. Mari hiukan pelästyi, mutta rauhoittui pian.

Pasin kääntyessä huomasin hänen kalunsa olevan jo puolijäykkänä vatsan alla. Oma vehkeeni alkoi myös hiukan piristyä. Marin nännit nauttivat kahden miehen käsittelystä, mutta reidet pysyivät melko lailla yhdessä.

Tiesin Pasin olevan laillani enemmän pimppi- ja peppumiehiä, joten jollain tavalla Mari olisi saatava tarjoamaan näkymää alapäähänsä. Sanoin hakevani löylyvettä hanasta, ja pyysin Pasia jatkamaan Marin rintojen hyvänäpitämistä. Maria selvästi jännitti vieraan miehen kädet rinnoillaan, mutta koska en poistunut saunasta, hän antoi Pasin nauttia murheen keskellä.

Täytin löylykiulun, ja samalla katselin ystävääni hieromassa tyttöystäväni rintoja. Näky oli kiehtova ja sai kaluni juhlakuntoon. Heitin kuupallisen löylyä, ja astelin kontalleni alalauteelle Marin jalkojen kohtaan. Mari oli jo nojautunut olkapäät seinää vasten, ja vaikka selvästi jännitti, myös nautti tilanteesta.

Pyysin myös Pasia laskeutumaan alemmalle lauteelle. Pasi tulikin lauteilta alas penis jo täydessä iskussa, erektiota hiukan peitellen. Tartuin Marin polviin, ja yritin avata niitä. Mari kuitenkin veti reidet yhteen. Sanoin Marille hänen pimppinsä olevan niin kaunis, että Pasinkin täytyy se ihanuus nähdä. Pienen suostuttelun, ja ehkä myös kahden seisokissa olevan kalun näkemisen jälkeen Mari hellitti reisiensä puristuksen.

Pasi jo aivan paloi halusta nähdä Marin salaisimpiin paikkohin, ja tarttui vasempaan polveen. Minä siirsin oikeaa polvea toiseen suuntaan, ja näin hitaasti avasimme näkymän Marin häpyyn. Sattumalta lauteiden alta tuleva valo oli juuri kohdallaan, ja näimme paljon enemmän kuin Mari varmasti luuli hämärässä saunassa näkyvän.

Pasi tuijotti epäuskoisenä näkyä, joka silmiensä eteen avautui. Marin sisemmät häpyhuulet olivat ulkoreunoiltaan tumman punaiset, mutta koska reidet olivat melkoisen levällään, näkyi myös vaaleanpunaista kosteudesta kiiltävää sisäreunaa. Kehuimme Marin pimppiä maailman kauneimmaksi ruusuksi, ja hän näytti kiihottuvan kahden miehen katseista entisestään.

Halusin Pasin näkevän aarten paremmin, joten kävin hakemassa pukuhuoneesta nopeasti pienen Maglite-taskulampun. Taskulampun keilassa jatkoimme tutkimusretkeämme tyttöystäväni salaisimpiin sopukoihin.

Seuraavaksi nostimme Marin kantapäät ylimmälle lauteelle, ja vedimme häntä niin, että hän sai päänsäkin laskettua lauteille. Hän oli nyt täysin makuuasennossa lauteen reunalla olevaan lantioon saakka. Painoimme hänen polvensa miltei kiinni hänen rintoihinsa, joten hän oli aivan armoillamme.

Seuraavaksi avasin sormilla pienet häpyhuulet, ja pääsimmme näkemään emättimenaukon ja virtsaputkensuun. Mari oli jo aivan kiimassa. Pimppi oli kiiltelevässä limassa ja klitoris oli tullut sentin verran ulos hupustaan. Sitten suuntasin valokeilan vähän alemmas, koska muistin Pasin pitävän pyllyreiistä.

Marin peppureikä näytti oikein kauniin vaalenpunaiselta. Se oli päättäväisesti supussa, reunat vähän koholla. Pieni piparintuoksu paljasti, että olimme B-rapun puolella. Pasi ei voinut enää hillitä itseään, vaan nuolaisi peppuvakoa alhaalta ylös.

Mari voihkaisi, ja tiesin hänen olevan valmis mihin vaan. Työsin etusormeni pimppiin ja aloitin sormettamisen. Pasi nuoli peppureikää, ja yritti työntää kielenkärkeä sisään suoleen.

Pian huomasimme saunan olevan liian kuuma paikka hommien jatkamiseen, joten kävimme pikaisesti huuhtelemassa hiet pois ja siirryimme Pasin sänkyyn.

Koska meitä kaikkia kiinostaa seksissä myös näkeminen, laitoimme makuuhuoneeseen täyden valaistuksen päälle. Pian Mari oli taas selällään jalat auki, ja kolme sormea pimpissä ja yksi pepussa. Yön aikana Mari sai useamman kerran molempiin reikiin sormea ja kyrpää. Voileipäkin onnistui joten kuten.

Olemme myöhemminkin käyneet Pasia piristämässä, mutta tämä eka kerta on jäänyt unohtumattomimpana mieleen.

2

12869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hermanni

      ..tuo että kaverille kans!Pistä jatkoa vaan.

      • Heimo

        Kyllä ja vielä ilman mustankipeyttä. Samoilla liukkailla varmaan nautitte.Mustasukkaisuutta ei saa olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe