Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Härkänainen ja vesimiesmies

nainen24

Olen täysin hullaantunut työkaveriini, joka on naimisissa. Hän on 33-vuotias vesimies, itse 24-vuotias härkänainen. Lisäksi hän on esimieheni. Olemme olleet työkavereita pari vuotta, ja meillä on aina ollut hauskaa keskenämme. Ymmärretään toisiamme hyvin ja meistä tuli ystävät pikkuhiljaa. Työkaverit ovat aina luulleet, että meillä on jonkinnäköinen suhde, vaikka kaikki on aina meidän välistä vitsiä!
Tunsin alusta asti tietynlaista vetoa häneen, mutta tietenkään naimisissa olevaan mieheen ei kuulu sekaantua. Nyt sitten tunteet kasvoivat yhtäkkiä niin, että minun oli pakko jättää oma avomies, koska äärimmäisen rehellisenä ihmisenä, en pystynyt enää olemaan suhteessa. Tunteita oli toisaalle.
En tiedä, onko härälle ominaista kerätä suuri ihailijakunta, mutta omiin piirteisiini se kuuluu. Olen kaunis mallityttönen, ja minulla on mahdollisesti huonohko itsetunto. Tiedän olevani hyvännäköinen, välillä liiankin hyvin, mutta samalla olen epävarma itsestäni. Tunnen itseni huonoksi ihmiseksi, en halua hajoittaa kenenkään perhettä, varsinkaan, jos ihastukseni menee ohi. Kyllästyn aika nopeasti meihiin, ja esimieheni on täysin minun lumoissani.
Nykyinen avomieheni on ihana mies (kala), äärimmäisen komea, hyväkroppainen, fiksu ja varakas, mutta minusta tuntuu, ettei hän ymmärrä minua. Tämä vesimies on hyvin samanlainen kanssani, mutta en tiedä voiko siitä tulla mitään. Vesimies vetää minua puoleensa seksuaalisesti hyvin paljon.
En tiedä mitä pitäisi tehdä, tosin tämä tilannekaan ei haittaa. Ajattelen, että katsotaan mitä tapahtuu. Tiedän, että on väärin olla suhteessa ukkomieheen, mutta nyt en halua moralisointia siitä. Mies itse sanoo, että heillä on ollut tämän vaimon kanssa kylmää niin kauan kuin muistaa, ja että he eroavat, siksi minuakaan ei haittaa. Mies ei ole ennen pettänyt vaimoaan. Mutta tosiaan, sopivatko härkä ja vesimies yhteen?

5

1203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyypillinen vesimies

      olen vesimies mies olen ollut avoliitossa noin 7 vuotta härkänaisen kanssa ja olen sitä mieltä että vesimiehelle ei sovi härkänainen. Härkänainen on liian omistushaluinen vesimies haluaa olla vapaa eikä pidä että sitä kahlitaan härkä on liian härkäpäinen

      • ei sovi...

        Itse olen härkä nainen ja minulla on ollut 3 kertaa todella lyhyt suhde vesimieheen eli eivät tule toimeen. Vesimiestä ei saa kahlita ja härkä nainen haluaa omistaa miehensä... omasta kokemuksesta, tiedän!


    • just a girl

      ....mutta eivät ennusteet aina toteudu.

    • enzkuuuuuu(n)

      kyllä!! vesimies ja härkä sopivat yhteen paremmin kuin mitkään muut horoskoopit!!! sinun ehkä kannatta ottaa riski jos todella välität tästä vesimiehestä!!!

    • Nimetön

      Myönnän, ettei härkänainen ja vesimiesmies ole tähtikarttojen ihanteellisin pari. Mutta oletko koskaan huomioinut Kiinalaista horoskooppia? Siellä minä olen Tiikeri ja poikaystäväni Koira, jotka ovat oiva pari. Ja meillä on yllättävän paljon yhteistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe