kaupassa

gwerty

Pari vuotta sitten olin sijaisena aika isossa antiikkikaupassa. Tunsin myymälän hyvin ja tää nyt oli ihan tavallinen tiistai paitsi että jossain vaiheessa tulisi sähkökatko. Olen aina ollut ahkera opiskelija ja olin valmistumassa jo 23-vuotiaana... Olin myös osa-aikaisena hienossa yrityksessä, mutta en osannut kieltäytyä kun myymälähoitaja pyysi minut tuuraamaan. Päivä oli aika kiireinen kun kerran kaikki kolme myyjä sattui olemaan sairaana ja pomokin oli jossain koulutuksessa koko päivän.

Mietin enkö ole oikeasti käynyt täällä vuoden? Muistelin lämpimästi niitä aikoja kun olin täällä kesätöissä, tutkistelin kaupan hyllyä hiljaisessa kaupassa ja luin kassalla vanhoja kirjoja. Mutta nyt kevätaurinko kurkki ikkunasta sisään, asiakkaita tuli koko ajan lisää ja kassajono kasvoi. Lapset juoksi myymälän käytävää pitkin ja pelkäsin heidän puolesta koska kaupassa oli aika ahdasta ja tavaraa oli aivan liikaa.

Tajusin ettei sittenkin kannattanut laittaa töihin uusia tiukkoja farkkuja ja avonaista paitaa: nyt ne oli ihan pölyssä ja eräs asiakas huusi poistuessa ”heippa kissa”. Varmaan toiset mummomyyjät pukeutui asiallisesti... Sen lisäksi jotuin kiipeämään ylös alas ja hakea tavaroita ylähyllyistä. Hiki lensi ja meinasin pari kertaa pudota...

Mutta illalla joskus 40 minuuttia ennen sulkemisaikaa vihdoin tuli hiljainen hetki. Kevätaurinko meni piiloon ja rupesi satamaan vettä ja sitten lunta. Myymälässä oli jäljellä vain pari asiakasta ja nekin oli hiljaa tutkimassa kirjahyllyä. Yhtäkkiä minulle tuli kylmää ja päätin, että nyt olisi hyvä hetki laittaa neule päälle pukuhuoneessa. Kävelin käytävää pitkin ja huomasin, että sohvalla istui pitkä hoikka mies. Yritin arvata miten vanha se on: 30? 35? Ja ainakin 15 senttiä minua pidempi.
Se vaikutti hiljaiselta ja jotenkin tosi rauhalliselta. Ihailin hetken sen pitkiä sormia ja kauniita silmiä: ehkä se on joku taiteilija tai muusikko? Meinasin kysyä voinko auttaa aikaisemminkin kun se tutki tuntikaupalla meidän klassista musiikkia mutten ehtinyt.

Nyt minulla oli aikaa rupatella joten kysyin ”Onko mukava sohva?” ”Joo on, vaimo tulee puolen tunnin sisällä katsomaan”, vastasi se. ”Oko!” vastasin ja kiirehdin pois.

”Hei kuules”, kuului yhtäkkiä, ”voisin oikeastaan kattoa myös pari lamppua, mä voin tulla näyttää”. Jaa, ajattelin, siihen ei auta muu kuin kiivetä taas ylös ja vielä myymälän takaosassa jossa ei ollut ikkunoita. Otin jakkaran ja seurasin miestä. ”Ne kaksi ylähyllyssä” Käytävä oli todella ahdas ja mies joutui väistämään minua. Tunsin hetken sen kuuman hengityksen niskassani ja ihan kuin sen käsi olisi kevyesti koskettanut mun peppua mutta päättelin että se on mun mielikuvitusta.

”Älä vaan putoa”, se sanoi ja otti jakkarasta kiinni. Olin tosi kiitollinen sille avusta ja sain kaksi tosi painavaa lasilamppua käsiin ilman ongelmia. Nyt vaan piti tulla alas rikkomatta mitään! Olin aika korkealla. Aloin hitaasti kiipeämään alas ja sitten tunsin että mies otti mut jaloista kiinni. ”Varovasti nyt”, sanoi miehen asiallinen ääni mun takana ja samalla tunsin miten sen toinen käsi alkoi hyväillä mun pillua. Se tuntui hyvältä ja jäädyin hetkeksi. Yritin melkein heti kiivetä ylös laittamaan lamput paikalle mutta mies piti toisella kädellä mun farkuista kiinni.

”Mitäs nyt? Etkö halua tulla alas?” se kysyi ja rupesi avaamaan mun farkkuja. Hetkessä tunsin sen käden mun pikkuhousuissa. Päätin etten ainakaan huuda apua vaan tulen nyt alas, laitan lamput lattialle ja sanon sille tyypille kaiken mitä siitä ajattelen. Siinä hetkenä himmeät valot alkoi välkkyä ja sammui. Ei helvetti, nyt on se puolen tunnin sähkökatko! Olin jo melkein alhaalla mutta mies painautui mua vastaan ja yritti vetää housuni alas.

”Mitä sä teet? Lopeta heti!” käskin sille. Käytävään hädin tuskin mahtui yksi ihminen ja pelkäsin että kaadan lamput ja itse liukastun ja saan lasisiruja joka paikkaan. ”Hei eikö teidän sähköt nyt toimi? Ei näy mitään!”, huusi toinen asiakas kassalta, ja ennen kun ehdin vastata, se huusi ”Huomiseen sitten!” ja pamautti ulko-oven.

Mieskin kuuli sen ja veti rajusti alas mun farkut ja pikkarit ja alkoi nuolemaan mun pillua ja työntämään kielen sen sisään. Sen kieli oli märkä ja lämmin, se kyllä tiesi mitä teki. Työnsin sitä pois ja tulin vihdoin alas lattialle. Mies kuitenkin painautui minua vastaan eikä antanut laittaa lamppuja alas. Samalla se revi mun paidan auki ja veti alas rintsikat. Mun isot rinnat pulahti ulos ja mies heti rupesi ahneesti nuolemaan ja imemään mun nännejä jotka muutenkin törötti kylmässä.

”Anna olla jo, mulla on töitä”, anelin. ”Mitäs sä nyt aiot tehdä?”, kysyi mies ja upposi kaks sormea mun märkään pilluun. Ääntelin nautinnosta. ”Hetkinen onko se avain?” mies kaivoi taukotilan avaimen toisella kädellä mun taskusta. Se halas mua ja alkoi työntämään mut taukotilan ovelle. Ovi aukes hetkessä ja sain lamput ruokapöydälle. Käänsin taakse mutta oli jo liian myöhään, mies ehti jo laittaa oven kiinni. Se työntyi mua vastaan ja puraisi kevyesti mun kaulaa. Tunsin sen kovan kalun mun pillua vastaan.

”Ajattelitko että pääset helpolla?” kysyi mies ja avasi housunsa. Se työnsi mut pukukaappia vastaan ja alkoi hieromaan mun pillua kalulla, meinasin tulla mutta mies vetäytyi ja tarttui mun rintoihin. Tunsin miten iso kalu työntyi mun sisälle ja alkoi nussia mua kovaa ja tosi nopeasti. Hetken päästä lämmin sperma valui mun jalkoja alas, mun pikkuhousuille ja farkkuihin. Mutta mies ei lähtenyt vaan hyväili mun pillua ja hieroi pillunesteet mun peppureikään. Hitaasti hän veti sormensa mun pillua pitkin, silitti mun klitorista ja veti aika kovaa mun häpyhuuleista. Huusin nautinnosta. Huomasin että hänen iso muhkea kalu on taas kovana. Tajusin liian myöhään mitä hän meinaa – hän työntyi mun peppuun kerralla ja alkoi nussia sitä yhtä kovaa kun mun pillua.

”Ei, ei tästä tuu mitään” hän sanoi ja pakotti mut lattialle. Makasin kylmällä lattialla hiljaa kun hän pani mun persettä. ”Ääähhh” huusi mies ja hetken päästä tunsin että hän heitti uuden spermalastin mun sisälle. Yritin työntää hänet pois ja ryömiä vessan mut hän ei päästänyt vaan pureskeli mun nännejä ja suuteli mua huulille. Sitten hän alkoi taas nuolla ja imeä pilluani. En pystynyt enää pidättämään ja ihana orgasmiaalto vei mut mukanaan. Enkä sittenkään päässyt pois vaan makasimme monta minsaa hiljaa, hänen sormensa mun pillussa.

Yhtäkkiä joku koputti ovea ”Hei, ooksä vessassa?” kuului myymälänhoitajan ääni. Jäädyin hetkeks, ”Joo!”, huusin. Sitten myymälän puhelin soi. ”Onko kassan avain samassa paikassa?” huusi pomo, ”Mä meen kassalle, vastaa sä puhelimeen kun ehdit!” Kuulin että pomo lähti joten nousin ylös ja kumarruin vastaamaan puhelimeen. Joku kysyi juuri sellaisesta lampusta mitä oli keittiön pöydällä joten yritin kuvailla sitä mahdollisimman tarkan. Ääneni vaan vähän tärisi...

”Tuliko sulle kylmää?” kuiskas mies mun takana ja alkoi hyväilemään mun litteää vatsaa. Sitten tunsin miten hän työnsi kielen mun sisälle. Lopetin puhelun ja en meinannut pysyä jaloissani kun sain toisen valtavan orkun.

”Eiköhän se siitä”, hymyili mies mun takana ja laittoi taukotilan valot päälle. ”Vaimo varmaan jo väsyi odottamaan. Eiköhän nähdään taas joskus.” Se läpsäytti mun takapuolta, veti housut jalkaan ja häipyi. Minä jäin seisomaan pillu hellänä ja märkänä, revitty paita ja rintsikat housujen kohdalla....

Kävin nopeasti alapesulla veskissa, koitin vähäsen siisteytyä, keräsin kamppeni (kauppa meni jo kiinni, näköään ilman mua) ja lähdin myymälän puolelle. Siellä seisoi se sama mies tilaamaassa kuljetusta mustalle sohvalle. Samalla se hellästi halaili lyhyttä kaunista mustatukkaista naista joka oli varmaan samanikäinen kuin se.

”Ai niin, mä oon Jarmo”, mies kääntyi katsomaan mua, ”kiitos hyvästä sohvavinkista. Haethän nopeasti vielä ne lamput takaata?”

Jarmo ja sen vaimo lähti ja minun oli myös aika lähteä kotiin tekemään diplomityötä... Myymälänhoitaja ei kysynyt tulenko uudestaan, mutta se ei harmittanut yhtään. Huomenna oli uus päivä, aikainen herätys ja mielenkiintoinen työ toimistossa. Hymyilin koko bussimatkan.

Jatkuuko? =)

4

16126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seksiviihteen ystävä

      Erittäin tökeröä kieltä kielioppivirheineen.

      Mikä tässä on "Kavereiden kesken", kuten palstan otsikko on?

    • ...

      Eipä tuossa juurikaan häiritseviä kieliopiivirheitä näkynyt. Ja jos ei halua lukea muuta kun kirjakieltä kannattaa ehkä pysyä muilla sivuilla =)

    • kissme

      jatka! tää oli hyvä tarina!

    • Salaeditori

      Muokkasin hiukan tekstiä, mitäs sanotte? Kerrontaa voisi tietty lisätä roimasti, mutta yritin pysyä alkuperäisessä niin paljon kuin suinkin.

      Tässä tämä:

      Pari vuotta sitten olin sijaisena aika isossa antiikkikaupassa ja myymälähoitaja pyysi minut tuuraamaan koska kaikki kolme myyjä sattuivat olemaan sairaana ja hän itse olisi jossain koulutuksessa koko päivän. Suostuin koska 23-vuotiaalle opiskelijaneidolle olisi kyllä lisäansioille käyttöä.
      Muistelin lämpimästi niitä aikoja kun olin täällä kesätöissä, tutkistelin kaupan hyllyä hiljaisessa kaupassa ja selailin vanhoja kirjoja. Kevätaurinko kurkki ikkunasta sisään.Asiakkaita alkoi tulla koko ajan lisää ja kassajono kasvaa. Joudin kiipeämään ylös alas ja hakemassaa tavaroita ylähyllyistä ja uudet tiukat farkut ja ja avonainen paitani olivat varmaan erilaiset kuin mummomyyjien asialinen pukeutuminen koska eräskin asiakas huusi poistuessaan ”heippa kissa”. Illalla joskus 40 minuuttia ennen sulkemisaikaa vihdoin tuli hiljainen hetki, myymälässä oli jäljellä vain pari asiakasta tutkimassa kirjoja. Kevätaurinko meni piiloon ja rupesi satamaan vettä ja sitten lunta Yhtäkkiä minulle tuli kylmää ja päätin, että nyt olisi hyvä hetki laittaa neule päälle pukuhuoneessa. Kävelin käytävää pitkin ja huomasin, että myytävänä olevalla mustalla sohvalla istui pitkä hoikka mies, ainakin 15 senttiä minua pidempi. Hän vaikutti hiljaiselta ja jotenkin tosi rauhalliselta. Yritin arvata kuinka vanha hän on, 30-35? Hänellä oli pitkät sormet ja kauniit silmät; ehkä joku taiteilija tai muusikko? Meinasin jo aiemmin kysyä häneltä voinko auttaa kun hän tutki tuntikaupalla klassisen musiikkin hyllyä mutten silloin ehtinyt. Nyt minulla oli aikaa joten kysyin ”Onko mukava sohva?” ”Joo on, vaimo tulee puolen tunnin sisällä katsomaan”, hän vastasi. Sanoin ”Ok” ja jatkoin kohti pukuhuonetta. ”Hei kuules”, kuului yhtäkkiä, ”voisin oikeastaan katsoa myös paria valaisinta”. Se tarkoitti kiipeämistä taas ylös ja vielä myymälän takaosassa jossa ei ollut ikkunoita. Otin jakkaran ja seurasin miestä. ”Ne kaksi ylähyllyssä”. Käytävä oli todella ahdas ja mies joutui väistämään minua. Tunsin hetken kuuman hengityksen niskassani ja ihan kuin käsi olisi kevyesti koskettanut mun peppua mutta päättelin että se on mun mielikuvitusta.

      ”Älä vaan putoa”, hän sanoi ja otti jakkarasta kiinni. Olin tosi kiitollinen sille avusta ja sain kaksi tosi painavaa lasilamppua käsiin ilman ongelmia. Nyt vaan piti tulla alas rikkomatta mitään! Olin aika korkealla. Aloin hitaasti kiipeämään alas ja sitten tunsin että mies otti mua lanteista kiinni. ”Varovasti nyt”, sanoi asiallinen ääni mun takana ja samalla tunsin miten hänen toinen kätensä alkoi hyväillä mun pakaraa. Se tuntui hyvältä ja jäädyin hetkeksi. Yritin melkein heti kiivetä takaisin ylös laittamaan lamput paikalleen mutta mies piti toisella kädellä mun farkuista kiinni. Tunsin miten käsi siirtyi pakaralta mun reisien väliin ja ylös päin alkaen hyväillä mun pillua.
      ”Mitäs nyt? Etkö halua tulla alas?” mies kysyi ja alkoi avaamaan mun farkkuja. Tunsin käden menevän mun farkkujen sisälle, mun pikkuhousujen päällä. Päätin etten ainakaan huuda apua vaan tulen nyt alas, laitan lamput lattialle ja sanon sille tyypille kaiken mitä siitä ajattelen. Siinä hetkenä himmeät valot alkoi välkkyä ja sammuivat. Ei helvetti, nyt on se puolen tunnin sähkökatko! Olin jo melkein alhaalla mutta mies painautui mua vastaan ja yritti vetää housuni alas. ”Mitä sä teet? Lopeta heti!” käskin. Käytävään hädin tuskin mahtui yksi ihminen ja pelkäsin että kaadan lamput ja itse liukastun ja saan lasisiruja joka paikkaan. ”Hei eikö teidän sähköt nyt toimi? Ei näy mitään!”, huusi toinen asiakas kassalta, ja ennen kun ehdin vastata, kuului huuto ”Huomiseen sitten!” ja ulko-ovi pamahti kiinni.
      Mieskin kuuli sen ja veti rajusti alas mun farkut ja pikkarit. Työnsin miestä pois, nostin toisen jalkani pois farkkujen lahkeesta ja päsin vihdoin alas lattialle. Mies kuitenkin painautui minua vastaan eikä antanut laittaa lamppuja alas. Hän painoi jalkansa minun jalkojeni väliin ja tunsin hänen reitensä hankaavan pilluani vasten. Mies painoi suunsa minun suutani vasten ja nuoli minun huuliani. Kielen pää työntyi minun huulieni väliin, tuo kieli kyllä tiesi mitä se teki. Samalla hän repi mun paidan auki ja veti alas rintsikat. Mies alkoi heti ahneesti nuolemaan mun isoja rintoja ja imemään mun nännejä jotka muutenkin törötti kylmässä. ”Anna olla jo, mulla on töitä”, anelin. ”Mitä sä aioit tehdä?”, kysyi mies ja painoi kaksi sormea mun märkään pilluun. Äännähdin nautinnosta. Mies alkoi työntämään mua taukotilan ovelle ja kaivoi avaimet mun taskusta. Ovi aukes hetkessä ja olimme taukohuoneessa. Laskin lamput ruokapöydälle ja käännyin, mutta liian myöhään, mies ehti jo laittaa oven kiinni. Mies työntyi mua vastaan ja puraisi kevyesti mun kaulaa. Tunsin kovan kalun mun pillua vastaan. ”Ajattelitko että pääset helpolla?” kysyi mies ja avasi housunsa. Mies työnsi mut pukukaappia vastaan ja alkoi hieromaan mun pillua kalullaan, meinasin tulla mutta mies vetäytyi ja tarttui mun rintoihin. Mies työnsi molemmat jalkansa mun jalkojeni väliin ja samalla mun jalat kauas erilleen toisistaan. Puristellessaan molemmilla käsillään rintojani hän työnsi lantiotaan minua kohti ja ylöspäin. Tunsin miten iso kalu työntyi mun sisälle ja alkoi nussia mua kovaa ja tosi nopeasti. Hetken päästä lämmin sperma valui mun jalkoja alas, mun pikkuhousuille ja farkkuihin. Mutta mies ei lähtenyt vaan hyväili mun pillua ja hieroi pillunesteet mun peppureikään. Hitaasti hän veti sormensa mun pillua pitkin, silitti mun klitorista ja veti aika kovaa mun häpyhuulista. Huusin nautinnosta. Huomasin että iso muhkea kalu on taas kovana. Ennen kuin tajusin mies työntyi mun peppuun kerralla ja alkoi nussia sitä yhtä kovaa kun mun pillua.
      ”Ei, ei tästä tuu mitään” hän sanoi ja pakotti mut lattialle. Makasin kylmällä lattialla hiljaa kun hän pani mun persettä. ”Ääähhh” huusi mies ja hetken päästä tunsin että hän heitti uuden spermalastin mun sisälle. Yritin työntää miehen pois ja ryömiä vessan mut hän ei päästänyt vaan pureskeli mun nännejä ja suuteli mua huulille. Sitten hän alkoi taas nuolla ja imeä pilluani. En pystynyt enää pidättämään ja ihana orgasmiaalto vei mut mukanaan. Enkä sittenkään päässyt pois vaan makasimme monta minsaa hiljaa, hänen sormensa mun pillussa.

      Yhtäkkiä joku koputti ovea ”Hei, ooksä vessassa?” kuului myymälänhoitajan ääni. Jäädyin hetkeks, ”Joo!”, huusin. Sitten myymälän puhelin soi. ”Onko kassan avain samassa paikassa?” huusi pomo, ”Mä meen kassalle, vastaa sä puhelimeen kun ehdit!” Kuulin että pomo lähti joten nousin ylös ja kumarruin vastaamaan puhelimeen. Joku kysyi juuri sellaisesta lampusta mitä oli keittiön pöydällä joten yritin kuvailla sitä mahdollisimman tarkan. Ääneni vaan vähän tärisi...
      ”Tuliko sulle kylmää?” kuiskas mies mun takana ja alkoi hyväilemään mun litteää vatsaa. Sitten tunsin miten hän työnsi kielen mun sisälle. Lopetin puhelun ja sain toisen valtavan orkun.
      ”Eiköhän se siitä”, hymyili mies mun takana ja laittoi taukotilan valot päälle. ”Vaimo varmaan jo väsyi odottamaan. Eiköhän nähdään taas joskus.” Mies läpsäytti mun takapuolta, veti housut jalkaan ja häipyi. Minä jäin seisomaan pillu hellänä ja märkänä, revitty paita ja rintsikat housujen kohdalla....
      Kävin nopeasti alapesulla veskissa, koitin vähäsen siisteytyä, keräsin kamppeni (kauppa meni jo kiinni, näköään ilman mua) ja lähdin myymälän puolelle. Siellä seisoi se sama mies tilaamaassa kuljetusta sille mustalle sohvalle. Samalla hän halaili hellästi lyhyttä kaunista mustatukkaista naista. ”Ai niin, mä oon Jarmo”, mies kääntyi katsomaan mua, ”kiitos hyvästä sohvavinkista. Haethän nopeasti vielä ne lamput?” Jarmo ja vaimo lähtivät ja minun oli myös aika lähteä kotiin tekemään diplomityötä. Myymälänhoitaja ei kysynyt tulenko uudestaan, mutta se ei harmittanut yhtään. Huomenna olisi uusi päivä, aikainen herätys ja mielenkiintoinen työ toimistossa. Hymyilin koko bussimatkan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe