pääsiäis känni!

tane

Eiköhän vedetä kaikki oikein kunnon känni pääsiäisenä!!

18

2040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nikotiini

      Kyllä, tuo on oikeaa puhetta!!! Pääsiäislomalla pitää juoda itsensä känniin, hengailla frendien kanssa yms. Tosin olen vasta n. kolmen vuoden kuluttua täysi-ikäinen, mutta EI SE MITÄÄN!!! Elämä on. Tärkeintä on pitää hauskaa!!!

      • ei..

        todellakaan ole tärkeintä pitää hauskaa... vaan elää niin että saisi sitten joskus astua ijankaikkisuuden ihanalle rannalle eikä joutuisi ikuiseen piinan sijaan..
        MUN MIELIPIDE ON TÄMÄ


      • kubla
        ei.. kirjoitti:

        todellakaan ole tärkeintä pitää hauskaa... vaan elää niin että saisi sitten joskus astua ijankaikkisuuden ihanalle rannalle eikä joutuisi ikuiseen piinan sijaan..
        MUN MIELIPIDE ON TÄMÄ

        ei se piina iankaikkisuutta kestä tuhat vuotta vaan, äkkiäkös sellainen aika menee.
        ei muuta kun nakit silmille vaan


      • tarkoitus
        ei.. kirjoitti:

        todellakaan ole tärkeintä pitää hauskaa... vaan elää niin että saisi sitten joskus astua ijankaikkisuuden ihanalle rannalle eikä joutuisi ikuiseen piinan sijaan..
        MUN MIELIPIDE ON TÄMÄ

        ei TODELLAKAAN ole päästä hautaan kroppa ja pää hyvässä kunnossa! Elämän tarkoitus on viilettää sivuluisua täysiä, toisessa kädessä viinilasi (tai olutpullo) ja toisessa suklaata, ja pitää niin hauskaa että kroppa huutaa JAHUU!!! Kerran täällä vain eletään!


      • sinullakin
        ei.. kirjoitti:

        todellakaan ole tärkeintä pitää hauskaa... vaan elää niin että saisi sitten joskus astua ijankaikkisuuden ihanalle rannalle eikä joutuisi ikuiseen piinan sijaan..
        MUN MIELIPIDE ON TÄMÄ

        VAIKEETA, kärsi niin kirkkaimman kruunun saat, mutta muista sitten kun et enää PYSTY tekee mitään niin ompa turha itkee kun ei tullut tehtyy sitä eikä tätä...hallelujaa vaan sinnekkin.


    • mä..

      ainakaa.. mä menen esikoislestadiolais kokouksii kuuntelemaa kallista Jumalansanaa. ja PISTE

      • Hyvä

        Noin pitäis kaikkien tehä! Kumpa vaan mun äitikin olisi juomatta jeesuksen juhlana, mutta se ottaa"kun se virkistää raskaan viikon jälkeen" ja paskat! on mun kommentti.Hyvää pääsiäistä sulle"mä.."


      • ja sit juodaan vappu kännit
        Hyvä kirjoitti:

        Noin pitäis kaikkien tehä! Kumpa vaan mun äitikin olisi juomatta jeesuksen juhlana, mutta se ottaa"kun se virkistää raskaan viikon jälkeen" ja paskat! on mun kommentti.Hyvää pääsiäistä sulle"mä.."

        Mikä näit uskovaisia vaivaa? aina kun joku täällä alottaa keskustelun ja puhuu juhlimisest ja kaverien kanssa hauskanpidosta niin heti joku on herraa ylistänyt ja saarnaamassa laittaisivat omat keskustelut, ei mua haittaa vaikka joku on uskossa mutta toi niiden mielipiteiden ja uskon tyrkyttäminen ottaa pannuun.
        Tiedän kyllä ihmisiä jotka on uskossa ja pystyn kyllä heidän kanssa puhumaan niitä näitä mutta ne ei pahemmin herrasta puhu kun tietävät et meikää ei paljoa se juttu kiinnosta


    • kohtuukäyttäjä

      Kyllä elämä on köyhää, jos on hauskaa vain kännissä! Joskus voi mielestäni ottaa, mutta jos juhliminen tai "virkistäytyminen" on aina juomista, niin ei lujaa mee.Ja sama pätee ystäviin, jos niitten kans on hauskaa vaan kännissä, niin eipä oo kummosia ystäviä. Toivottavasti moni äiti ja iskä tekee pääsiäisenä muuta kun ryyppää, ois lapsillakin sitten jonkinmoinen elämä! Voimia kaikille, jotka joutuu kärsimään toisten ryyppäämisestä!!

      • atrinjousi

        Joo ja kun se juhliminen viinan kanssa läträämällä on niin JUNTTIA. Tietää aina kolmosen ratikalla kulkiessa, ketkä on just muuttanut stadiin ja mistä. Erittäin hieno juttu, kun Hesassakin on vihdoin oivallettu toi nollatoleranssiraja julkisilla liikennevälineillä matkatessa. Ei tarvi pelätä, koska saa yrjöt niskaansa.

        RAUHALLISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE
        VIA CRUSIKSELLA TAVATAAN!


    • Pate la Veska

      Joooo, perkele!!

      Hain pitkäripaiselta ison Jamesonin ja kolmen tähden Jalmarin. Lähimarketista hain ison kassin ruokaa ja kaksi mäyräkoiraa. Nyt on menny 4 keskaria, viskimoukku ja para-aikaa maistelen V.S.O.P.tä

      On pikku juhlaa päällä nyt, sain tänään luovutettua päättötyöni! Eli juhlapyhiä juhlitaan ja orastavaa valmistumista myös!!

      :-)

      Älkääkä sitten kommentoiko kirjotusvirheitä, alan olla pikku mäskissä jo,
      TEE ITE PAREMPI! (postaus tähän ketjuu)

      :-)

    • anneeeeee

      tehhään se!

      • mixu25

        Rauhallinen pääsiäinen.....p**kanmarjat..Kerrankin työn raatajalla aikaa bilettää,eli eikun känni pääl!


    • ja sitten

      pääsiäisaamuna riemu:" Kristus nousi kuolleista!"
      ja pääsiäisriemuahan jatkuu 50 vuorokautta helluntaihain asti. Että sellasta elämän iloa ja täyttä elämää mulla ja aika monella muullakin.

    • kannatan

      pidetääs oikein kunnon nestepaasto, mulla on ainakin (aluksi) koppa kaljaa kellarissa....

    • Ei kännissä

      Aika köyhää on kännisen elämä

    • Herra Hattu

      Ilman raamatussa kerrottavia pääsiäisen ajan tapahtumia ei olisi vapaa päiviä. Miettikääpä, että Jumala on luonut pääsiäsvapaat, kun kännäätte. Mutta onhan se elämän ilo joillakin tietenkin krapulassa ja morkkiksissa.

      On ihmisiä, jotka eivät tarvitse alkoholia onnellisuuteen ja hauskanpitoo. Itseasiassa alkoholin käyttäjät ovat melko luusereita, kun eivät pysty nauttimaan elämästä ilman viinaa. Uskovatkin tuntevat alkoholin vaikutukset ja aika moni on maistanutkin, mutta valitettavasti se tuo enemmän mielipahaa kuin -hyvää.

      Kuinka moni oksentaa? Kuinka moni riitelee? Kuinka moni kärähtää ratista? Kuinka monen suhde menee poikki, kun kotona toinen juo? Kuinka moni sairastuu alkoholin aiheuttamiin sairauksiin? ... tässäpä muutama kysymys alkoholista onnea etsivälle. Kuinka monen suuvärkki puhuu perättömyyksiä alkoholin vaikutuksesta? Kuinka moni hairahtaa vieraisiin viinan vaikutuksesta? Onko alkoholin tuoma ilo todellista vai valhetta? - Vai onko todellisempi ilo ja onnellisuus niiden hallussa, jotka kokevat sen ilman viinaa.

      Ei kristinusko kiellä alkoholia kieltämisen vuoksi vaan taustalla on järkiperäinen selitys. Tämän tajuaa, kun alkoholi tappaa vaikka liikenteessä. Ihminen itse voi olla hyväsydäminen ja hyvä tyyppi. Selvinpäin hän sanoo, että en ikinä tee pahaa lähimmäiselle, mutta alkoholi tuo riidan. Alkoholissa on selvästi nähtävissä "pullon henki". Juopuneena ei edes itse huomaa, että loukkaa toista puheillaaan, kun kaikki tuntuu valheellisesti hyvältä.

      Raamatun antamilla ohjeilla on järki selitykset kaikelle. Jumala ei ole tehnyt niitä pilatakseen ihmisten elämää tai viedäkseen elämän iloa, päinvastoin. Jumala haluaa estää väkivaltaa, riitoja ja turhia kuolemia.

      Miten kiva onkaan herätä, kun aamulla ei ole morkkista, päänsärkyä tai pahaa oloa. Mukava naureskella niille, jotka kärsivät pääsiäiskänninsä seurauksista... heh heh.

      • pajunkissa

        Kiitos kauniista kirjoituksestasi!
        Itse vietän pääsiäistä hiljentymällä. Lapsuuden kotiani ja perinteitä noudattamalla. Kävin torstaina ehtooliskirkossa ja pitkänäperjantaina aamukirkossa. Tuli hyvä olo ja mieli sain rauhan sielulleni, Kävin isäni haudalla .kynttilän sytytin ja muistelin häntä. Kirkonkellot kun soivat ja kutsuivat ihmisiä pääsiäiskirkkoon. Meidän syntisten ihmisten edestä Jumala antoi oman poikansa ristiinnaulittavaksi. meidän syntiemme tähden. Saimme armon ja anteeksi annon .Tuleva sunnuntai on Jeesuksen ylösnousemus, Ajattele meitä odottaa iänkaikkinen elämä.
        Olen nähnyt senkin miten viina huuruisena kurjana yritetään hakea apua ja lohtua kuningasviinasta en ole koskaan nähnyt onnellista juoppoa .Miksi on rapula paha olo, hävettää puheet ja irstas meno.Miksi vaimo tai mies itkee ,jos toinen juo ,miksi lapset voi pahoin,
        Anna pahalle pikkusormi se vie koko käden .
        Rukoilkaa lakkaamatta ja siunatkaa itsenne ja toinen toisenne , Kaikella rakkaudella Hyvää Pääsiäistä
        Sinä Jeesus. ymmärrät parhaiten.kun katsot sydämeen,miten pelkään valoa väistelen ja kaipaan
        pyhyyteen,Anna anteeksi, pese puhtaaksi tee uudeksi kokonaan,Minä tahdon kuunnella ääntäsi, se kutsuu seuraamaan.
        Meneppä hyvä ystävä kotikuntasi kirkkoon Jumalan sanan kuuloon sieltä saat sen rauhan mitä ei viinapullo sulle anna ,vaan rauhattomuuden ja pahan mielen.Olen monesti ihmetellyt miten voi ja kehtaa ihminen olla päissä ja tehdä itsensä naurunalaiseksi eikö hävetä seuraaavana päivänä. En kehtais edes ulos mennä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe