Tv vaikenee. Miksi?

Unohtaa pääsiäisen

Pääsiäinen on kirkkovuoden suurin juhla. Tänään pitkäperjantaina televisio ei lähettänyt illalla mitään uskontoaiheista ohjelmaa, päivällä tuli pari hassua. Huomenna lähetetään pääsiäisyönmessu ja sunnuntaina jumalanpalvelus. Mutta muuten Jeesuksesta ja koko pääsiäisen sanomasta ei mitään ohjelmaa, ei elokuvaa ei mitään. Pelkkiä roskaohjelmia vain.

Ihan kuin koko pääsiäistä ei olisikaan, vaikka monet haluavat hiljentyä pääsiäisenä ja juhlia pääsiäisen ilosanomaa.

Onneksi on sentään kaapeli ja TV7, jota voi katsella.

Sosialismi ja pahuus on edennyt Suomessa todella pitkälle. Sosialismi ei kunnioita kristinuskoa, se haluaa tuhota sen. Saatanan oppi kun on.

4

541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kun ei

      ole saatu väännettyä mitään amerikkalaista mallia. Sitä vietetään yhä selkeästi Kristuksen kärsimyksen,kuoleman ja ylösnousemisen kunniaksi.

      Joulu on pilattu kassakoneen kilinällä. Onneksi pääsiäistä ei niinkään. Pääsiäisestä on huono tehdä kaupallista, ei ole oikein vetävä aihe, monet haluavat ohittaa sen pilkaten kun eivät halua kohdata pääsiäisen totuutta.

      Telkkarin voi laittaa kiinni.

      Huomenna kirkkoon.

    • todellakin

      pikkuisen enemmän tv:ssä ja radiossa satsata pääsiäiseen, mutta kai tuo on ihan tarkoituksellista, että yritetään häivyttää koko kansan mielestä kaikki kristillisyyteen viittaavakin.

      Radiosta kyllä tuli viime yönä hyvä ja pitkä ja perusteellinen juttu kirkon kelloista ja eilen tuli uusintana 1990-luvulta ohjelma "Taivaita tarjolla"

      • Herra Hattu

        Olen samaa mieltä. Kyllä nuo ravintolatkin saisivat olla kiinni. Toiset juhlivat Jeesuksen ristiinnaulitsemista juomalla päänsä täyteen.

        Jokainen tietenki valitsee itse. Aina sanotaan, että on jokaisen oma asia, mitä tekee. Valitettavasti alkoholin kanssa läträäjät tekevät vahinkoa lähimmäisilleen.

        Telkkuun lisää Pääsiäisaiheista ohjelmaa ja raflat kiinni.

        Kristuksen ylösnousemus on yksi tärkeimpiä raamatun tapahtumista.

        Mutta sitten niille, jotka levittävät "ilosanomaa". Yleensä aletaan puhumaan Jeesuksesta tai Jumalasta. Ihan totta ja asiaa kylläkin, sitä en kiellä. Pakana kuitenkin kääntää päänsä pois. Ei kuuntele ja korvissa on tulpat.

        Siksi pitää aloittaa puhumalla, mitä rakkaus on. Voisi kysyä pakanalta ensin, "uskotko rakkauteen?" "Uskotko, että rakkautta on olemassa?" ja keskustelua voisi jatkaa, että silloin uskot Jumalaan, sillä raamattu sanoo, että Jumala on rakkaus, ja jos sanot uskovasi rakkauteen, mutta et usko Jumalaan, olet valehtelija, sillä rakkaus on Jumala ja Jumala on rakkaus.

        Kun raamattua alkaa tutkimaan rakkauden lähtökohdasta, löytää Jeesuksen ja Jumalan. Ristillä tehty sovitustyö on Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan. Raamatussa ei ole yhtään ohjetta tai neuvoa tai sääntöä, jolla ei olisi jotakin järkevää selitystä. 10 käskyäkin on olemassa sitä varten, että se lisää ihmisten hyvinvointia tai keskinäistä rakkautta. Aina, kun näistä ohjeista poiketaan, tuotetaan toisille tuskaa ja pahaa oloa. Onko meillä siihen oikeutta?

        On olemassa katumus ja Jeesuksen ristintyön kautta me ihmiset voimme saada anteeksi sen, että olemme luopuneet rakkaudesta omia etuja tavoitellessamme. Syntihän on sydämen luopumista Jumalasta. Eli toisen sanoen synti on sydämen luopumista rakkaudesta.

        Ateistille ja pakanoille ei kannata alkaa puhumaan Jumalasta suoraan vaan johdattaa heidät ajattelemaan, että kyse on rakkaudesta. Asioita on siis väännettävä usein rautalangasta tai oikeastaan ratakiskosta, kun kristinuskoa selittää pakanoille. Täytyy osata keskittyä sydämeen ja siellä kulkeviin ajatuksiin.

        Raamatusta kannattaa maallikon lähteä tutkimaan, missä kaikkialla törmää rakkauteen. Ristilläkin näkyy Jumalan rakkaus ihmisiä kohtaan.


    • Jaakko_90

      hyvää päääsiästä kaikille likoille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe