Kuka näki kunnolla Lampun taklauksen?

Ritari

Ensimmäisessä erässä tapahtunut Laamasen taklaus näytettiin peräti kerran!!! uusintana, enkä silloinkaan tajunnut oikein katsoa kuinka se tapahtui. Taklaajana oli ilmeisesti Forsbacka! Mitä tilanteessa oikein tapahtui? Tilannetta Jokela-Komarov on toistettu jostakin syystä tiedotusvälineissä kymmeniä kertoja, mutta Lampun tilanteen olen nähnyt vain kerran. MTV3:n txtv -sivuilla kerrottiin Jokelan taklanneen Komarovia kädet ylhäällä. Olen koittanut katsoa tapahtumaa useasta kuvakulmasta, mutta mielestäni Jokelalla on kyynärpää kutakuin kiinni vartalossa. Tilanteesta langetettiin rangaistus taas seurauksen mukaan; ei siihen johtaneen toiminnan. Ässät vaikuttaa olevan tällähetkellä "seksikäs" joukkue ja niin Nelosen selostajat/kommentaattorit, kuin muutkin tiedotusvälineiden edustajat ovat lähteneet tähän mukaan. Mikäli Jokelan lisäksi Laamanen on torstain pelistä ulkona on se kova isku Kerholle. Mikäli Jokela saa useamman ottelun pelikieltoa on SM -liigan kurinpitäjät provosoituneet tiedotusvälineiden provokaatiosta!

7

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää,

      olis pitäny jäädä maahan makaamaan,niin olis varmaan tuomarikin reagoinut!
      ärsytti myös iltalehden kommentti:

      Joka tapauksessa Jokelan elekieli oli mauton hänen poistuessaan kaukalosta. Porilaisyleisö piti rajua metakkaa ja Jokela heilutti ylimielisesti kättään vaakatasossa rinnan edessä tyyliin; "homma valmis". Ei todellakaan sopivaa käytöstä joukkueen kapteenilta kyseenalaisen taklauksen jälkeen.

      mistä tuokin toimittaja ties,mitä Jokela sillä tarkoitti!
      jospa olikin elekielellä,et sydämestään toivoo ettei leoa sattunut = )

    • mää,

      komarov ainakin lehtitietojen mukaan pelaa jo huomenna,saa nähdä kuin Lampun käy..

    • Ritari

      Katsoin tuossa Iltalehdestä kuvaa ja kyllä siitä selkeästi käy ilmi se, että Jokelalla on kyynärpää koholla ja se osuu suoraan Komarovia pataan. Kuva on erittäin hyvä ja siitä on kurinpitäjän helppo tehdä johtopäätöksiä. Ihmettelen vaan miksei mistään löydy kuvaa/kuvasarjaa Laamaseen kohdistuvasta taklauksesta....?

    • katsoit kuvaa?

      Kyllä siinä Jokelalla oli niin selvästi kädet ylhäällä ja vielä pieni pomppukin.
      Ja ulkopuolisena(ei hpk eikä ässäfani) kun olen katsonut nuo molemmat tv-lähetykset, niin merkillepantavaa on tuo jp jalon täydellinen ässävastaisuus.

      Eikä tuo Jokelan "kädet ylhäällä telominen" ollut ensimmäinen tällä kaudellakaan. Kaveri vaan ei osaa taklata rehdisti. Kunnon sanktiot vaan tuosta tilanteesta Jokelalle.

      Tuosta Laamasen tilanteesta en osaa sanoa kun en ole nähnyt.

      Tuomarilinja oli taas kerran ihan jotain muuta kuin finaaleihin sopivaa. Ässät tuntuu saavan hieman helpommin jäähyjä, mutta helposti niitä sai HPK:kin ja sitten lopussa sai taas tehdä melkein mitä vaan.

      • Ritari

        ...joka kulmasta mistä sitä näytettiin. Mutta en jaarittele asiasta enempää. Lue palstalla oleva toinen viestini. JP Jalon Ässä -vastaisuudesta olen kyllä erimieltä. Syy tilanteeseen, jossa Wiikman "kompuroi ihmeellisesti" tai "sai nivuskramppeja" selvisi taas vain kerran kunnolla näytetystä hidastuksesta: Wiikman sai mailasta kurkkuunsa. Tilanne kuitattiin Jalon ja Korpisalon toimesta sanoin "ei siinä ollut mitään. Oman pelaajan maila osui"! Minulle ei ainakaan selvinnyt se kumman maila Wiikmaniin osui.


      • mää,
        Ritari kirjoitti:

        ...joka kulmasta mistä sitä näytettiin. Mutta en jaarittele asiasta enempää. Lue palstalla oleva toinen viestini. JP Jalon Ässä -vastaisuudesta olen kyllä erimieltä. Syy tilanteeseen, jossa Wiikman "kompuroi ihmeellisesti" tai "sai nivuskramppeja" selvisi taas vain kerran kunnolla näytetystä hidastuksesta: Wiikman sai mailasta kurkkuunsa. Tilanne kuitattiin Jalon ja Korpisalon toimesta sanoin "ei siinä ollut mitään. Oman pelaajan maila osui"! Minulle ei ainakaan selvinnyt se kumman maila Wiikmaniin osui.

        kun peliä seurattiin,et jos peli vihelletään poikki kun kiekko osuu maalivahdin kypärään,niin miksi ei sitten kun kiekko pomppaa kypärästä maaliin,niin maalia hylätä,tai katkaista peliä kun maalivahti saa mailasta päähänsä (kaulaan)
        ja se laamasen tilanne oli tasan samanlainen kuin tuo jokelankin,mut siihen ei reagoitu mitenkään..laitaan jäi lamppu hetkeks makaamaan,mut nous siitä sit vaihtoon,kun siinä vieressä oli.


    • Hämeen linna

      Forsbacka tuntuu muutenkin saavan tehdä ihan mitä vaan,Grönvall nilkkaleikkaukseen ja Laamanen aivotärähdykseen sen molopään jäljiltä.Homorov jo sai minkä ansaitsi,Pätrik-poju odottaa vielä omaa tööttiään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe