Alesähköä merikaapelilla

Kelpaako

>
> Merikaapeli on suuri uhka suuren EU-huijauksen >onnistumiselle. Tarkoitushan oli että nöyrä >suomalainen kuluttaja maksaisi kannattamattoman >ranskalais-saksalaisen koevoimalan kustnnukset ja >antaisi samalla kotikontunsa koealueeksi. Mutta >nyt mahdollisuus saada edullista venäläissähköä >on saanut suomalaisen TVO-Fingrid-monopolin >paniikin valtaan. Olkiluodon eurooppalaisissa >takahuoneissa leivottu huijaus on paljastumassa >kun käytännölliset ruotsalaiset haluavat >edullista energiaa. Mutta onneksi suomalaisen >otsaluu on kovaa tekoa sekä kansa tyhmää ja >nöyrää herrojen edessä.
>

2

390

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • silmäillyt

   Olet oikeassa suomen kansa on kovakalloista tyhmää aloittelija rellestäjiä. Ruotsalais tutkimuksen mukaan suomen miehet ovat tyhmimpiä koko euroopassa.
   Seuraavaksi ihan faktaa itse suuren ja mahtavan venäjän maan.

   EU:n ja Venäjän kaasukiista kiihtyy
   Julkaistu 20.4.2006 20:02

   BRYSSEL. Euroopan unionin komission mukaan Venäjän kaasumonopolin Gazpromin vihjailu kaasutoimitusten vähentämisestä korostaa entisestään EU:n tarvetta tulla omavaraisemmaksi tuontienergiasta.
   "[Gazpromin] lausunto luo pohjaa huolillemme Euroopan kasvavasta riippuvuudesta tuontienergiaan. Meidän on laajennettava energiatoimitusten alkuperää ja tuontireittejä", energiakomissaari Andris Piebalgsin edustaja Ferran Tarradellas Espuny sanoi torstaina.

   Gazpromin toimitusjohtaja Alexei Miller sanoi keskiviikkona, että Venäjä etsii uusia asiakkaita muun muassa Kiinasta ja Yhdysvalloista. Hän vaati, että EU:ssa olisi kunnioitettava paremmin Gazpromin etuja.
   Gazprom uhkasi EU:n jäsenmaita vaikeuksilla sen jälkeen, kun tiedotusvälineet kertoivat Britannian suunnitelmista suojata brittiläinen kaasuyhtiö Centrica Gazpromin valtausyritykseltä. Gazprom yrittää saavuttaa 20 prosentin markkinaosuuden Britannian kaasumarkkinoista.

   EU-maiden riippuvuus Venäjän energiavaroista tulee kasvamaan. Nyt jäsenmaiden kaasutuonnista 40 prosenttia tulee Venäjältä ja osuuden arvioidaan kasvavan 60 prosenttiin 2030 mennessä.

   • ei se kansalle

    Siellä on Gazpromilla samat omistajat kuin muillakin energia yrityksillä. Tässä globalisaatiossa pistetään kaikkien maiden varallisuudet yhden luokan yhteis-risti-omistukseen ettei tarvitse ruveta sotia käymään kun kaikkien rikkaiden edut ovat samoja. Ja sitten keskitytään pääasiaan eli omien kansalaisten nyhtämiseen.
    Ja Suomeen rakennetaan ydinvoimalaa koska länsimaat lisäävät energiamonopoliaan öljyn rinnalle ydinvoimaan. Pian Iraninkin on ostettava sähkönsä niistä maista missä rikastus on laillista (muualla se on laitonta, koska sillä saatetaan rakentaa ydinpommeja), eli USA, Kanada, Länsi-EU.
    Sitten öljy kielletään sähköntuotannossa, koska se "saastuttaa luontoa", maailma siirtyy ydinsähköön joka ostetaan ed. manituilta mailta. Raaka-aineet tulee kehitysmailta, koska eihän ed. main. mailla ole mitään luonnonvaroja.
    Venäjä on vain vähän ristiaallokossa. Se haluaisi myydä öljyä ja ydinsähköä. Saksankin on ostettava ydinsähkönsä raaka-aine uranium venäjältä tai afrikasta. Muuten ei tule sähköä sakemannille. Mutta tietenkin ne valitsevat raaka-aineen ostamisen koska siitä jää jalostusarvo kotimaahan.
    Tosiasia on että ilman venäjän uraania, EU ei tuota yhtään sähköä. Vaikka EU ei haluaisi ostaa yhtään kallista valmista tuotetta (sähköä), venäjä voi edellyttää sen ostamista tai muuten raaka-aineita ei tipu siihen loppuun sähköön.
    Öljyähän voi porata vaikka oman kämppänsä olohuoneesta, kunhan vain vetää sinne 13 km syvälle. Sitä on kaikkialla. Meksikonlahdellakin olisi jenkeille nykykulutuksella vähintään 200 vuodeksi. Mutta eihän se olisi minkään arvoista jos siitä ei olisi "hirveä pula".


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   5268
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   194
   4734
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2928
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2728
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   155
   2299
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1743
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1441
  8. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1182
  9. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1176
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1123
  Aihe