Alesähköä merikaapelilla

Kelpaako

>
> Merikaapeli on suuri uhka suuren EU-huijauksen >onnistumiselle. Tarkoitushan oli että nöyrä >suomalainen kuluttaja maksaisi kannattamattoman >ranskalais-saksalaisen koevoimalan kustnnukset ja >antaisi samalla kotikontunsa koealueeksi. Mutta >nyt mahdollisuus saada edullista venäläissähköä >on saanut suomalaisen TVO-Fingrid-monopolin >paniikin valtaan. Olkiluodon eurooppalaisissa >takahuoneissa leivottu huijaus on paljastumassa >kun käytännölliset ruotsalaiset haluavat >edullista energiaa. Mutta onneksi suomalaisen >otsaluu on kovaa tekoa sekä kansa tyhmää ja >nöyrää herrojen edessä.
>

2

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • silmäillyt

      Olet oikeassa suomen kansa on kovakalloista tyhmää aloittelija rellestäjiä. Ruotsalais tutkimuksen mukaan suomen miehet ovat tyhmimpiä koko euroopassa.
      Seuraavaksi ihan faktaa itse suuren ja mahtavan venäjän maan.


      EU:n ja Venäjän kaasukiista kiihtyy
      Julkaistu 20.4.2006 20:02

      BRYSSEL. Euroopan unionin komission mukaan Venäjän kaasumonopolin Gazpromin vihjailu kaasutoimitusten vähentämisestä korostaa entisestään EU:n tarvetta tulla omavaraisemmaksi tuontienergiasta.
      "[Gazpromin] lausunto luo pohjaa huolillemme Euroopan kasvavasta riippuvuudesta tuontienergiaan. Meidän on laajennettava energiatoimitusten alkuperää ja tuontireittejä", energiakomissaari Andris Piebalgsin edustaja Ferran Tarradellas Espuny sanoi torstaina.

      Gazpromin toimitusjohtaja Alexei Miller sanoi keskiviikkona, että Venäjä etsii uusia asiakkaita muun muassa Kiinasta ja Yhdysvalloista. Hän vaati, että EU:ssa olisi kunnioitettava paremmin Gazpromin etuja.
      Gazprom uhkasi EU:n jäsenmaita vaikeuksilla sen jälkeen, kun tiedotusvälineet kertoivat Britannian suunnitelmista suojata brittiläinen kaasuyhtiö Centrica Gazpromin valtausyritykseltä. Gazprom yrittää saavuttaa 20 prosentin markkinaosuuden Britannian kaasumarkkinoista.

      EU-maiden riippuvuus Venäjän energiavaroista tulee kasvamaan. Nyt jäsenmaiden kaasutuonnista 40 prosenttia tulee Venäjältä ja osuuden arvioidaan kasvavan 60 prosenttiin 2030 mennessä.

      • ei se kansalle

        Siellä on Gazpromilla samat omistajat kuin muillakin energia yrityksillä. Tässä globalisaatiossa pistetään kaikkien maiden varallisuudet yhden luokan yhteis-risti-omistukseen ettei tarvitse ruveta sotia käymään kun kaikkien rikkaiden edut ovat samoja. Ja sitten keskitytään pääasiaan eli omien kansalaisten nyhtämiseen.
        Ja Suomeen rakennetaan ydinvoimalaa koska länsimaat lisäävät energiamonopoliaan öljyn rinnalle ydinvoimaan. Pian Iraninkin on ostettava sähkönsä niistä maista missä rikastus on laillista (muualla se on laitonta, koska sillä saatetaan rakentaa ydinpommeja), eli USA, Kanada, Länsi-EU.
        Sitten öljy kielletään sähköntuotannossa, koska se "saastuttaa luontoa", maailma siirtyy ydinsähköön joka ostetaan ed. manituilta mailta. Raaka-aineet tulee kehitysmailta, koska eihän ed. main. mailla ole mitään luonnonvaroja.
        Venäjä on vain vähän ristiaallokossa. Se haluaisi myydä öljyä ja ydinsähköä. Saksankin on ostettava ydinsähkönsä raaka-aine uranium venäjältä tai afrikasta. Muuten ei tule sähköä sakemannille. Mutta tietenkin ne valitsevat raaka-aineen ostamisen koska siitä jää jalostusarvo kotimaahan.
        Tosiasia on että ilman venäjän uraania, EU ei tuota yhtään sähköä. Vaikka EU ei haluaisi ostaa yhtään kallista valmista tuotetta (sähköä), venäjä voi edellyttää sen ostamista tai muuten raaka-aineita ei tipu siihen loppuun sähköön.
        Öljyähän voi porata vaikka oman kämppänsä olohuoneesta, kunhan vain vetää sinne 13 km syvälle. Sitä on kaikkialla. Meksikonlahdellakin olisi jenkeille nykykulutuksella vähintään 200 vuodeksi. Mutta eihän se olisi minkään arvoista jos siitä ei olisi "hirveä pula".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe