Luvatkaa että HPK...

Stu Grimson

...hoitelee ässät porissa mikään ei olis sen mukavampaa kuin että teidän joukkue löisi ässät
sen kotikatsomon edessä ja veisi mestaruuden.
Ei tommosta ässä fanien itkemistä jaksa kuunnella
joka ottelun jälkeen ollaan itkemässä jostain asiasta.Se on aina näköjään toisten vika kun oma peli ei kulje ässäfanien mielestä.

Ässäfanien lapsellisuus on tullut hyvin esille tälläkin palstalla vähintään joka toinen viesti on
että se ja se hpk:n kannattaja hakataan porissa
eipä osoita mitään suurta älykkyyttä mutta eihän sitä ole koskaan porista liiemmin löytynytkään.
Eikä liiemmin pelitaitoakaan.

T:Mies pohjoisesta.

5

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mulkku

      - Tunnelma oli tänään ihan ok, porilaiset toi kyllä sitä selkeästi enemmän. Hyvä että olivat pitämässä meteliä. Ehkä hämeenlinnalaistenkin pitäisi oppia kannustamaan enemmän omaa joukkuetta kuin haukkumaan vastustajia, kultakypärä Ville Leino puolestaan toivoi.

      -Jatkoaika-

    • Ritari

      ... medialle kun vähemmän media-seksikäs HPK vie pytyn himaansa lauantaina Porista. Kyllä lehdet myy ja tv -kanavia seurataan kun kuvataan satamatyöläisiä, jotka ovat nostaneet perseharjat päälaelleen. Itse urheilullinen teema unohtuu näiltä tiedotusvälineiltä kokonaan. Nelosen SM -liigatoimituksen kanta heidän suosikkeihinsa on selvä. Toisaalta Tamin asenteen ymmärtää; onhan hän vanha Ässien vaikuttaja, vaikka taisikin saada kenkää. Mutta mielestäni hänen kuuluisi olla puolueettomana kommentaattorina paikalla. Kauden mittaan ja pleijareissa toivoin sydämestäni Ässille menestystä pitkään jatkuneen heikon menestyksen jälkeen, mutta nyt kun olen lukenut ja kuunnellut tätä satamatyöläisten lapsellista itkua ja valitusta saavat he mielestäni pudota ensikaudella tämänvuotisen hopeakrapulan jälkeen divariin!

      • Laura1

        Kieltämättä minuakin häiritsee tuo yletön Ässät-palvonta. Lehdistön/median pitäisi kuitenkin kyetä olemaan neutraali. Yleensä Hpk kuitataan vain lauseella tai kahdella, pelasi se miten hyvin tahansa. Ässät pelasi mielestäni parhaat ottelunsa Kärppiä vastaan. Nyt alkaa kuumakallet tulemaan liikaa esiin. Aiheesta tai aiheetta, niin jäähyaitiosta ei matseja ole koskaan voitettu.


      • Padas

        Juunäio. Käsittämätöntä että joku vielä kehtaa jostain vitun hämeenlinnan suunnalta ilmoitella, että Ässät itkee, sen jälkeen kun otetaan huomioon Videokerhon äärimmäinen ämmäily.

        No taistelu jatkuu ja toivottavasti mennään viidenteen peliin. Toivottavasti Pata vie kannun sillä hopea ei tämän kauden jälkeen enää hirveästi itseäni lämmitä. HPK:lle hopeakin on mestaruus noin monen säälimitalin jälkeen.

        Toivon että tulee pari hyvää pelilä viime tiistain tapaan, lukuunottamatta naurettavaa jälkipuintia videoiden kautta. Saatana!

        -Periksi ei anneta milloinkaan-


    • kaupunkilainen

      onhan se selvää että kerho vie koska porilaiset alkaa olla aika epätoivoisia valmentajaa myöden - eilenhän se nähtiin kun blondi shedden huusi ja huitoi sekä elehti.

      Vastustajassahan se vika on jos peli ei suju. Normaalisti koukkimalla ja huitomalla ja roikkumalla vaatteissa saa vastustajan pelin sekaisin ja estettyä, mutta nyt se ei toimi. Kerho luistelee niin nopeasti ettei ne ässät ehdi roikkumaan kunnolla edes saati saa mailaa tukevasti kainaloon ja jos saa niin ukot vääntää itsensä irti siitä. Paha siinä on yrittää voittaa parempaansa joka tasolla saati maalien määrässä!!

      Veikkaan että seuraavassa pelissä saa ässät jo sukellusjäähyn sen verran pelleilyä alkaa olla ilmassa. Lisäksi omat hermot pettää kun pojat ei anan sitä kumilätkää tarpeeksi lainaan ja hävitään..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4829
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1459
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1316
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1208
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe